ÇOCUK GELİŞİMİ İLE İLGİLİ KİTAPLAR
Sayfayı değiştir:
< 1234 > | Sayfayı gösteriyor 2 of 4, mesajlar 21 to 40 of 80
|
Yazar |
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: Küçük Prensimin Yüreğinden :))
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: ÇOCUK GELİŞİMİ İLE İLGİLİ KİTAPLAR
-
30.01.2008 14:14:32
( #21 )
Muhalefet kahvem hala yapılmadı mı? Neyse ben kahvemi yaptım ve içiyorum
|
|
Serenity
-
Tüm gönderiler
:
3392
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: London
-
|
-
31.01.2008 03:55:49
( #22 )
Bu bolumde boyle bir basliga ihtiyac vardi. Acan arkadasimiza tesekkurler. Eminim bebeklerin gelisimi ile ilgili kaynak arayan bir cok arkadas bu basliktaki onerilerden faydalanacaklardir, bu yuzden konuyu ayni zamanda ust baslik yaptim. Benim sahsi tavsiyemde Dr Sears'in kitaplari. Empatiye onem veren tarzini ve pozitif anlayisini cok begeniyorum. Sevgiler.
 The true Trinity; SAT(truth)..CHIT(consciousness)..ANAND(bliss)
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 13:21:56
( #23 )
Orjinalden alıntı: Zeynoss Bu bolumde boyle bir basliga ihtiyac vardi. Acan arkadasimiza tesekkurler. Eminim bebeklerin gelisimi ile ilgili kaynak arayan bir cok arkadas bu basliktaki onerilerden faydalanacaklardir, bu yuzden konuyu ayni zamanda ust baslik yaptim. Benim sahsi tavsiyemde Dr Sears'in kitaplari. Empatiye onem veren tarzini ve pozitif anlayisini cok begeniyorum. Sevgiler. Teşekkür ederiz Sevim
|
|
MUHALEFET
-
Tüm gönderiler
:
258
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 14:57:11
( #24 )
Bir insan, parmağını başkasına uzatınca, 3 parmağını kendisine uzattığını unutmamalıdır. "Louis Nizer"
|
|
MUHALEFET
-
Tüm gönderiler
:
258
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:00:36
( #25 )
Sayın Zeynoss, Asıl ben teşekkür ederim. Sayfaya her zaman bekler, bu konudaki bilgilerinizden her zaman yararlanmak isteriz.
Bir insan, parmağını başkasına uzatınca, 3 parmağını kendisine uzattığını unutmamalıdır. "Louis Nizer"
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:06:13
( #26 )
|
|
ayek
-
Tüm gönderiler
:
1408
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:11:22
( #27 )
|
|
ayek
-
Tüm gönderiler
:
1408
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:17:52
( #28 )
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
ayek
-
Tüm gönderiler
:
1408
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:28:13
( #30 )
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
senempeh
-
Tüm gönderiler
:
6120
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: T.dağ/Çorlu
-
|
-
31.01.2008 15:36:18
( #32 )
yav ben kimseye fırça atmadım :) Bu arada sayfanız hayırlı olsun muhalefet..
|
|
MUHALEFET
-
Tüm gönderiler
:
258
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:36:39
( #33 )
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:40:17
( #34 )
Orjinalden alıntı: MUHALEFET Bu arada bana da haber verirsin ok? Ok 
|
|
MUHALEFET
-
Tüm gönderiler
:
258
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 15:40:26
( #35 )
Orjinalden alıntı: eesila_ yav ben kimseye fırça atmadım :) Bu arada sayfanız hayırlı olsun muhalefet.. Teşekkür ederiz, her zaman bekleriz. Ama sen ikram mikram bekleme
|
|
@ÖZLEM@
-
Tüm gönderiler
:
5390
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: dergah-ı muallaDAN
-
|
-
31.01.2008 17:05:28
( #36 )
ruhan sana tamamen katılıyorum zaten bizim adımızada annemiz babamız karar verdiği için yapmak isteyipte yapamadığımız bir çok şey var.ama korkarımki ebeveynlerimizin bize yaptığını şimdi bizde kendi çocuklarımıza yapıyoruz.hep korumacı yaklaşıyoruz aman üzülmesin kırılmasın zarar görmesin diye.gerçi ben bu huyumu düzeltmek için elimden geleni yapıyorum ama genede anne yüreği bazen dayanamıyorum işte.halbuki sorunlarını kendiçözmesi lazım ben çözünce o da işin kolayına kaçıyor tabiki.kitabta okuduklarımızla güncel hayatta karşılaştığımız sorunları hemen çözmek istiyoruz.kitapta bu yazıyordu tamam şimdi çocuğuma ben bunu söylerim sorun çözülür gibi bir mantıkla bakınca olmuyor.o yüzden yanılıyoruz sanırım.yani karşımızda bir çocuk var yap deyince yapmıyor.zamana yaymak gerekiyor.ama eninde sonunda öğreniyor.tabi onla birlikte bizde bir çok şeyi öğreniyoruz.sanırım sabır en önemli kavram çocuk yetiştirmekte ne dersiniz.hemde peygamber sabrı derler ya işte ondan.
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.01.2008 22:18:29
( #37 )
Orjinalden alıntı: afacan2 ruhan sana tamamen katılıyorum zaten bizim adımızada annemiz babamız karar verdiği için yapmak isteyipte yapamadığımız bir çok şey var.ama korkarımki ebeveynlerimizin bize yaptığını şimdi bizde kendi çocuklarımıza yapıyoruz.hep korumacı yaklaşıyoruz aman üzülmesin kırılmasın zarar görmesin diye.gerçi ben bu huyumu düzeltmek için elimden geleni yapıyorum ama genede anne yüreği bazen dayanamıyorum işte.halbuki sorunlarını kendiçözmesi lazım ben çözünce o da işin kolayına kaçıyor tabiki.kitabta okuduklarımızla güncel hayatta karşılaştığımız sorunları hemen çözmek istiyoruz.kitapta bu yazıyordu tamam şimdi çocuğuma ben bunu söylerim sorun çözülür gibi bir mantıkla bakınca olmuyor.o yüzden yanılıyoruz sanırım.yani karşımızda bir çocuk var yap deyince yapmıyor.zamana yaymak gerekiyor.ama eninde sonunda öğreniyor.tabi onla birlikte bizde bir çok şeyi öğreniyoruz.sanırım sabır en önemli kavram çocuk yetiştirmekte ne dersiniz.hemde peygamber sabrı derler ya işte ondan. Özlem önemli olan korumacı olmamak. Kendi kendine yeterliliklerinin farkına varan bagımsız bireyler yetiştirmek. Ögrendiklerini uygulaman için öncelikle senin tutarlı olman lazım. 1. defada yapmadı mı yılmayacaksın tutarlı olacaksın. Hayır hayırsa kesin hayır olmalıdır. 1 defa yaptıgın tutarsızlık daha öncekilerin şiddetini artırarak sana dönecektir. Sabır konusunda haklısın ve ben bu konuda çok şanslıyım. Çünkü çok hatta bazen aşırı sabırlıyım. Zaten sabırlı bir insan olmasam asla Özel Eğitimci olamazdım 
|
|
EmPar
-
Tüm gönderiler
:
1889
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: b-fit'den:)
-
|
-
01.02.2008 00:55:17
( #38 )
Benim en beğendiğim kitaplar: 1.Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler " ilk yılında " " " " büyütürken " " " serisi 2. Sabiha Paktuna Keskin'in Çöp çocuk Anne İşte kitapları 3. Bengi Semerci'nin adını hatırlayamadığım 2 ciltlik, doğumdan ergenliğe kadar gelişim dönemlerini anlattığı kitabı 4. Tersa Foy De Gerenimo'nun Kız bebek, sahibinin kullanma kılavuzu kitabı (ve tabii erkek bebek versiyonu) 5. Benim yazmakta olduğum kitabım 
b-fit! sağlıklı bir yaşam, sağlıklı bir yaşlılık için! Sadece kadınlara, Sadece 30 dakika...
|
|
MUHALEFET
-
Tüm gönderiler
:
258
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.02.2008 09:31:26
( #39 )
Sayfanın daha faydalı olabilmesi için ; Okuduğumuz kitapları yazarken, içeriklerini, beğenme ve beğenmeme nedenlerimizi de eklersek, kitapla ilgili fikir edinmek isteyenlere daha fazla bilgi aktarmış oluruz diye düşünmekteyim.
|
|
ayek
-
Tüm gönderiler
:
1408
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.02.2008 15:56:26
( #40 )
ruhan E.A.E kuramında anne ve babanın tutarsızlığının gayet makul olduğunu söylüyor ama   kabul edilebilir davranışlar ve kabul edilemez davranışlar ebeveynin ruh haline göre değişir ve bu çok normaldir diye başlıyor kitap.ikinci olarak anne ve babanın fikir birliğinin şart olmadığını söylüyor ki kitapta katıldığım tek nokta  ruhan neden ben dili ve etkin dinlemeyi beğenmediğimi sormuştun..bazı konular var ki işlemiyor..gerçekten ;hayalim de karşılaştığım sorunları düşünüyorum ama ben dili ile anlatılabilecek cümleler bulamıyorum mesela.... atalay yörükoğlunun kitabında ise tam anlamıyla ben ve çocuğumu buldum.tepkiler cümleler sorunlar birebir....ve anne çocuk ilişkisini tam analamıyla Türklere özgü şefkat ve sıcaklıkla anlatmış..canım çekti tekrar okuyacağım 
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 29 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-