Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO

Sayfayı değiştir: < 123 > | Sayfayı gösteriyor 2 of 3, mesajlar 21 to 40 of 49
Yazar Mesaj
günayca1

• Tüm gönderiler : 538
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: ÇEKMEKÖY - istanbul
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 10.03.2008 14:26:30 ( #21 )
kinilaycım 'kelin ilacı olsa kafasına sürer'  bende bir bilsem emzirmeyi bırakınca galiba hormonlar ve vitamin değerleri yerini bulunca sanırım düzeliyomuş.

uyucu doğru cevap galiba bu aslında  çünki kel kalmaya ramak kaldı heeee ııııııy     kızımın saçlarını bile kıskanır oldum
<mesaj tarafından düzenlendi günayca1 on 10.03.2008 14:27:38>
Nilay&Yiğit

• Tüm gönderiler : 3504
  • Bölge: İstanbul
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 10.03.2008 22:45:27 ( #22 )
doktora gittim tahlil verdi, kansızlık ve çinko eksikliğinden olur dedi. bakalım tahlilleri daha yaptırmadım.
günayca1

• Tüm gönderiler : 538
  • Bölge: ÇEKMEKÖY - istanbul
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 11.03.2008 02:26:21 ( #23 )
çoğunlukla demir eksikliğinden oluyomuş zaten helede doğumdan sonra verilen demir hapları var ya onları içmeyince saçlarımız için böyle sonlar kaçınılmaz oluyo malesef.ben kilo yapar endişesiyle içmemiştim malum demir hapları iştah açıcıdır.
Nilay&Yiğit

• Tüm gönderiler : 3504
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 11.03.2008 11:21:02 ( #24 )
bana vermediler galiba demir hapı.
p s

• Tüm gönderiler : 96
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 15.03.2008 20:43:54 ( #25 )
aynı dert bendede var arkadaşlar..3ay bitti..dökülme başladı..emzirme süresince dökülecek ha..yapmayın ya ..daha bu ılk bebeş diğerlerinde ne yapcaz yaw..

yiğitalininannesi

• Tüm gönderiler : 435
  • Bölge: kocaeli
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 15.03.2008 23:22:08 ( #26 )
aynı sorun bendede var gerçi ilk zamanlar sevinmiştim saçlarım çok gür nüfus azalıyo diye ama nedense şimdi kıymetli oldu ne zormuş saç dökülmesieşiminkiler dökülürken benimkiler yapıştı diyodum ama öyle daha iimiş
aydu

• Tüm gönderiler : 41
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 16.03.2008 19:27:07 ( #27 )
Merhaba,bende emzırırken boyle bı sorun yasadım.Ve doktora gıttım,dr'um korkma bu durum gecıcı bı olay,ben sana çinko verıyorum onu bıtır dedı.Ve sonuc super.Cunku tutam tutam dokulen sacım dokulmeyı kestı ve yerıne saclarım bıle cıktı.Hatta 1 kutu daha kullansammı dıye dusunuyorum.Cunku cıddı cıddı saclarım cogaldı.Ben sana çinko'yu onerebılırım.Istersen guvendıgın bı dr'a sorabılırsın.Sevgıler..
selbice

• Tüm gönderiler : 2294
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 17.03.2008 13:31:06 ( #28 )
aydu arkadşım bahsettiğin ilaç zingo kapsül mü ?emziriken kullandın mı cevap verirsen sevinirim
koskar

• Tüm gönderiler : 2686
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 17.03.2008 14:12:17 ( #29 )
BENDEE SAÇ DÖKÜLMESİ VARDI TUTAM TUTAM TROİDEN KAYNAKLI BULUNDU İLACA VBASLADIM DÖKÜLME BİTTİ T2 T3 TSH DEGERLEİNE BAKTIRMANI ÖNERİRİM GEÇMİŞ OLSUN
http//orgucinivehobileri.blogspot.com/ bebek örgülerime göz atın derim

NEVRESTE

• Tüm gönderiler : 360
  • Bölge: avrupa\istanbul
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 20.03.2008 17:20:21 ( #30 )
benim demet demet dökülüyodu eczaneden bepanthene le evigen ampul aldım 3 er ampul şampuanıma karıştırdım yıkadım saçımı daha o gün durdu dökülme her yıkanmada uyguluyorum tavsiye ederim

*Poyrazın Annesi*

• Tüm gönderiler : 1680
  • Bölge: eski nick APRİL2006
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 25.08.2008 23:50:20 ( #31 )
arkadaşlar ya bu konu açılalı baya olmuş ama .bnm saçlarımda çok dökülüyor.artık duş almaktan korkuyorum ki hergün alırım normalde.napcam ya çok azaldı saçlarım.çıkarmı ki yerine.

dr.a gidicem.daha 1 ay olmadı check-up tan geçtim demir de falan hiçbir sorun yoktu.o nedenlede demir hapıda vermediler.eşimde eksiklik olmadan almamam gerektiğini söylüyor.emzirdiğim için sütüm demiri alırmış ama sanırım bu bedensel olarak yansımadığı için ilaç kullanamıyorum.

ama yinede tekrar tahlil yaptırcam bakalım.inşallah bir çözüm bulurum.sizlerde de varmı bu sorun..

POYRAZ=MADE BY ACK
Aziza

• Tüm gönderiler : 7689
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 29.08.2008 16:37:37 ( #32 )
poyraz ın annesi bu dönemde dökülme çok normal benimde öyleydi doğum sonrası ama şimdi yenileri geliyo dökülme durdu bayadır o dönemde çinko vitamini takviyesi aldım dr umunda onayıyla  korkma geçici bi durum yani hormonsal
JOLOLO

• Tüm gönderiler : 5713
  • Bölge: BANDIRMA
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 02.09.2008 23:26:15 ( #33 )
üzülmeyin kızlar hepsi çıkıyor..evet bu konu daha önce vardı ve bende dökülüyor diye ağlanıyordum..şimdide yeni çıkanlardan şikayetçiyim...uzayana kadar kötü duruyor çünkü..saç diplerim gür uçlar cılız..ama nihayetinde kimse kel kalmıyor
patbori

• Tüm gönderiler : 19
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 19.09.2008 23:35:11 ( #34 )
eğer kısa saçlıysan 3 yada 4 diş sarımsağı ez.zeytinyağla karıştırıp biraz bekle.saç diplerine sür.1-2 saat sonra yıka.bunu haftada bir yaparsan 1  2 ay sonra çıkan saçlarını gözlerinle görebilirsin.(aayyy bilim adamları gibi konuştum) yani ben de aynı dertten muzdariptim.tepem çok açılmıştıöğrencilerim bile farkediyordu kelliği.bunu bir kuaförün tavsiyesi ile yaptım.şimdi aradaki kısa kısa saçları farkedebiliyorum.döküle kesinlikle durdu.saçlarım gürleşti.tek sorun biraz sarımsak kokabiliyorsun.ama ileriki yaşlarda saçımın halini düşününce sarımsak kokmayı tercih ettim.aktarlarda sarımsak yağı olarak da satılıyor.ama denemedim.ben doğal yöntemi kullanıyorum.denerseniz  sizdeki sonuçları merak ediyorum.
marlasinger

• Tüm gönderiler : 950
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 19.09.2008 23:44:15 ( #35 )
Benim saçlarımda acayip dökülüyor çamterebentin yağı diiye bişey aldım o etkiliymiş şampuanın içine konuluyomuş.Bakalım onu deneyeceğim inşallah iyi gelir.

ugurbücülerim

• Tüm gönderiler : 1782
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 23.09.2008 13:20:50 ( #36 )
benim saçlarım zaten seyrekti doğumdan sonra çok felaket dökülüyor.saç diplerim kabak gibi parlıyor.bu konuda çok mutsuzum

binnaz006

• Tüm gönderiler : 6631
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 23.09.2008 13:57:09 ( #37 )
KIZLAR araçtırmadım ama fısıltı gazetesinden bitki derman diye bir ürünün saçlara çok ii geldiğini duydum..şampuan ve sabun olarak kullanılıyormuş..araştırın bakalım nasılmış..

...ZeyNi...

• Tüm gönderiler : 7208
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 23.09.2008 20:14:45 ( #38 )

Orjinalden alıntı: marlasinger

Benim saçlarımda acayip dökülüyor çamterebentin yağı diiye bişey aldım o etkiliymiş şampuanın içine konuluyomuş.Bakalım onu deneyeceğim inşallah iyi gelir.

ben kullanmistim benim saclarima iyi geldi ... ama sonra biraktigim zaman daha feci dökülmeye basladi yarari varmi bilemedim....ilk baslarda iyi geliyor sonrasi daha kötü oluyor....

kekiksuyu

• Tüm gönderiler : 1655
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 23.09.2008 21:04:51 ( #39 )
bi  saçzede de benim!!! 2  gündür   yattığım  yer   ayı  postu   gibi oluyo........
log

• Tüm gönderiler : 15
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO - 13.10.2008 16:17:21 ( #40 )

Orjinalden alıntı: patbori

eğer kısa saçlıysan 3 yada 4 diş sarımsağı ez.zeytinyağla karıştırıp biraz bekle.saç diplerine sür.1-2 saat sonra yıka.bunu haftada bir yaparsan 1  2 ay sonra çıkan saçlarını gözlerinle görebilirsin.(aayyy bilim adamları gibi konuştum) yani ben de aynı dertten muzdariptim.tepem çok açılmıştıöğrencilerim bile farkediyordu kelliği.bunu bir kuaförün tavsiyesi ile yaptım.şimdi aradaki kısa kısa saçları farkedebiliyorum.döküle kesinlikle durdu.saçlarım gürleşti.tek sorun biraz sarımsak kokabiliyorsun.ama ileriki yaşlarda saçımın halini düşününce sarımsak kokmayı tercih ettim.aktarlarda sarımsak yağı olarak da satılıyor.ama denemedim.ben doğal yöntemi kullanıyorum.denerseniz  sizdeki sonuçları merak ediyorum.

bende de ayni sorun oldugu icin tum cevaplari okudum, sizinkisini uygulamaya karar verdim:)cunku baskalarindan da duymustum..yine de bir kere daha sormak istedim, uygulamayi birakinca geriye donus oldu mu? yani daha beter dokulme falan?
Sayfayı değiştir: < 123 > | Sayfayı gösteriyor 2 of 3, mesajlar 21 to 40 of 49

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 4 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku