bujene
-
Tüm gönderiler
:
3812
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: istanbul
-
Durum: çevrimdışı
|
***ÖNEMLİ*** Yeni Başlık Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz...
-
25.04.2007 13:02:00
( #1 )
|
|
hozel41
-
Tüm gönderiler
:
1377
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt: ***ÖNEMLİ*** Yeni Başlık Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz...
-
25.04.2007 14:05:40
( #2 )
Tebrikler! Eline Sağlık çok iyi olmuş.
|
|
ardisko2007
-
Tüm gönderiler
:
1655
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL/Beykoz
-
|
-
30.04.2007 22:46:10
( #3 )
Gerçekten çok iyi olmuş. Şimdiye kadar dikkatimi çekmeyen birçok konuyu burda buldum. Ellerine sağlık.
|
|
denizatiyim
-
Tüm gönderiler
:
6824
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostuz
-
|
-
13.05.2007 06:19:35
( #4 )
[image]local://109015/BD4A730AF10F4FC587E8461FD25E6489.jpg[/image]
|
|
sadengk
-
Tüm gönderiler
:
7735
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
30.05.2007 14:25:59
( #5 )
Aaa bu sayfa ne güzel olmuş rehber gibi   ellerine sağlık bujene çok süper
|
|
...ZeyNi...
-
Tüm gönderiler
:
7208
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.11.2007 01:03:02
( #6 )
ben bu sayfayi gercekten simdi farkettim tam bana göre hersey burda kafama takilana sorularin hepsi cevaplari burda ellerine saglik cok tesekürler...
|
|
birbebek
-
Tüm gönderiler
:
3780
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.12.2007 14:39:20
( #7 )
Bujene ben dizini yeni gördüm, süper olmuş elllerine sağlık
|
|
ipekbocegi
-
Tüm gönderiler
:
20
-
Ödül puanları
:
0
-
|
hamileyim ama cok sinirleniyorum
-
06.04.2008 21:55:45
( #8 )
arkadaslar merhaba oncelikle ben bu sitede yeniyim guzel paylasimlar paylasmak istiyorum siz annelerle ve hamile kalan bayanlarla ikinci cocuguma hamileyim cok sukur. 3 bucuk yasinda oglum var cok inatci bir yapisi var bazen sabrim tasiyor ppatlamaya hazir bomba gibi oldugum oldu sinirleniyorum,ofkeleniyorum,bagriyorum,cagriyorum lafimi dinlemiyor bende kiziyorum karnimdaki bebek tum bunlardan etkilenmekte?bunu biliyorum odami asabi sinirli birisi olur yoksa tan tersi basina bir is mi gelir korkuyorum bazen inanirmisiniz.bazende bazi seyleri stres yapiyorum oyle hamile karilar varki bu memlekette almanyada yasiyorum hamile kaliyorlar sevgilileri birakiyor onlarda stres yasiyorum .bende bazen cocugumu ev isini stres yapiyorum hayatimizda stres varsa bunlan yasamaktan baska caremiz yoksa ne yapmaliyiz?stresde hayatin bir parcasi degilmi?birde hamileyken oyle seyler okudumki internette abuk sabuuk geldi bana temizlik maddelerinden kacinin vesair 9 ay boyunca pasaklimi takilalim yani .cocugum 3 bucuk yasinda onu arabasinda suruyorum kucagima almiyorum ama her yere yuruterek goturemiyorum arabyla mecburum goturmeye dah arahat oluyor burda suruyorlar arabayi hamile kadinlar ama bazi arkadaslar beni pipiriklendirdi arabayi tasimiyoruzki hos suruyoruz hayat devam ediyor. neymis cay icme,kahve icme,mayonez yeme patates kizartmasinin yaninda vesair koydekiler ne yapiyor tarlada doguruyorlar cocuklarini o kadar messaketin isin gucun icinde bende cok yoruluyorum esim alisveris isine bakiyor bende evin isine cocugu okula getir gotur randevulere git ufak tefekde olsa stres yasiyoruz yasamak zorundaysak ne yapalim. ama benim gibi sinirli olupda yada bana ne tur tavsiyeler verirseniz dinlemeye hazirim can kulagiyla sevgilerimle
|
|
çilek kizin annesi
-
Tüm gönderiler
:
5499
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: uzaydan
-
|
Ynt: hamileyim ama cok sinirleniyorum
-
06.04.2008 22:08:36
( #9 )
Orjinalden alıntı: ipekbocegi arkadaslar merhaba oncelikle ben bu sitede yeniyim guzel paylasimlar paylasmak istiyorum siz annelerle ve hamile kalan bayanlarla ikinci cocuguma hamileyim cok sukur. 3 bucuk yasinda oglum var cok inatci bir yapisi var bazen sabrim tasiyor ppatlamaya hazir bomba gibi oldugum oldu sinirleniyorum,ofkeleniyorum,bagriyorum,cagriyorum lafimi dinlemiyor bende kiziyorum karnimdaki bebek tum bunlardan etkilenmekte?bunu biliyorum odami asabi sinirli birisi olur yoksa tan tersi basina bir is mi gelir korkuyorum bazen inanirmisiniz.bazende bazi seyleri stres yapiyorum oyle hamile karilar varki bu memlekette almanyada yasiyorum hamile kaliyorlar sevgilileri birakiyor onlarda stres yasiyorum .bende bazen cocugumu ev isini stres yapiyorum hayatimizda stres varsa bunlan yasamaktan baska caremiz yoksa ne yapmaliyiz?stresde hayatin bir parcasi degilmi?birde hamileyken oyle seyler okudumki internette abuk sabuuk geldi bana temizlik maddelerinden kacinin vesair 9 ay boyunca pasaklimi takilalim yani .cocugum 3 bucuk yasinda onu arabasinda suruyorum kucagima almiyorum ama her yere yuruterek goturemiyorum arabyla mecburum goturmeye dah arahat oluyor burda suruyorlar arabayi hamile kadinlar ama bazi arkadaslar beni pipiriklendirdi arabayi tasimiyoruzki hos suruyoruz hayat devam ediyor. neymis cay icme,kahve icme,mayonez yeme patates kizartmasinin yaninda vesair koydekiler ne yapiyor tarlada doguruyorlar cocuklarini o kadar messaketin isin gucun icinde bende cok yoruluyorum esim alisveris isine bakiyor bende evin isine cocugu okula getir gotur randevulere git ufak tefekde olsa stres yasiyoruz yasamak zorundaysak ne yapalim. ama benim gibi sinirli olupda yada bana ne tur tavsiyeler verirseniz dinlemeye hazirim can kulagiyla sevgilerimle aramiza hos geldin bende senin gibi sinirli bir yapiya sahibim asiri stres, heyecan, sinir bebegin için iyi degilmis önerilerim sunlar: _ çay, kahve ve kola dan uzak dur _ sinirini yenen bir aktivite bul : mesela ben alis veris yada el isi yaptimmi sinirim azalir araba konusuna gelince, doktoruna danis ama ben sonuna kadar sürdüm : hatta ilk dogumumda sancim olmadigi için suyum bosalinca kendim gitim hastaneye (aslinda pek akillica degil, ya yolda sanci tutsaydi)
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt: hamileyim ama cok sinirleniyorum
-
06.04.2008 22:14:45
( #10 )
bu sayfa çok güzel olmuş..ellerinize sağlık..teşekkür ediyorum
|
|
hayatezel
-
Tüm gönderiler
:
878
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
14.05.2008 13:23:15
( #11 )
canım sayfa cok güzel olmuş ya gercekten sormak istedigim sorularıda eklemişin
HAYATIMIN ANLAMI İLE BİR ÖMÜR [BİRİCİK OĞLUŞUMUZ EFE ULAŞ
|
|
refakir
-
Tüm gönderiler
:
1214
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Almanya/Köln
-
|
-
30.11.2008 23:06:11
( #12 )
Ellerine sağlık canım.Çok güzel olmuş. Çok iyi fikir. Ememğin için teşekkürler.
|
|