merhabalar
uzzuuu zamandır uğramıyordum buraya ama bir baktım çok güzel olmuş forum uğraşanların eline sağlık ben şebnem oğlum 9 ekim 2004 doğumlu kendisi alerjik bir çocuk forumun ilk başlarında öykümüz vardır ayrıca yeni olarakda reflü teşhisi kondu
eren de yemek yemeyi fuzuli iş sayanlardan şu sıralar bisiklet en sevdiği şeyi sabahtan akşama bisiklet tepesinde ne kadar uğraşsam ve izletmesemde spider man hastası bide takıntılı yani olmazsa olmazları var su içtiği bardaklar belli yatarken mutlaka kitap okunacak zaten kitapları hayatının vazgeçilmezleri arasında en sevdiği ise kırmızı başlıklı kız ve noddy noddy serisini ayrıca bende tavsiye ederim bayağı faydalı
tuvalet olayımız daha yok aslında başladık ama eren lazımlığı ve klozeti reddetti hatta 5-6 saat çişini tuttu bunun üzerine bir çocuk psik.na danıştık oda bize 15 gün kadar tekrar bez takmamızı lazımlığı vb. kesinlikle gözünün önünden kaldırmamızı ve sonra yeniden sıfırdan başlamamızı inatlaşma olduğunu söyledi kendisinde zaten sarı inadı var şimdi dr.un dediklerini yapıyoruz ayrıca çook huysuz ve inatçı azda sinirli
dr.umuza göre boy ve kilo iyi 15 kilo 98 cm pekmez ve bal fındık bayıldığı şeyler ona özel yemek yapmıyorum ama sevdiği şeyleri yapmaya özen gösteriyorum genelde tencere yemeği ve çorba sever şu sıralar favorisi tavuklu enginar haftada 2 kere yiyor rutin vitamin şurubu ve antihistaminik kullanıyor (alerjisi olduğu için dr.umuz vitamine devam ediyor) şu sıralar ona renkleri öğretmeye çalışıyorum ama pek başarılı değilim zira herşeye yeşil diyor
eren in 4 yaşına kadar evde olması taraftarıyım bence ilk 3 değil 4 sene önemli uykusu,gıdası vb. şeylerle evde olmalı ayrıca hastalanma yönündende biraz iyi olur
biz beylikdüzünde oturuyoruz şansımız bahçemiz vaktin çoğu bahçede geçiyor
şimdilik anlatacaklarım bu kadar umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz
sevgiler
[image]local://42149/E75C7658D36243ECA9208F9D40B9AC0D.JPG[/image]