Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

2004"ÜN PRENS VE PRENSESLERİ

Sayfayı değiştir: 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 1 of 269, mesajlar 1 to 20 of 5374
Yazar Mesaj
05ceyl

• Tüm gönderiler : 235
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
2004"ÜN PRENS VE PRENSESLERİ - 19.01.2007 10:06:21 ( #1 )
Kızım yasemin 24 ayını doldurdu ama çok zayıf kendi başına yemek yemeyi seviyor ben verince almıyor bu yüzdende kilo alamıyor. hala 11 kilo. bu durum hiç hoşuma gitmiyor. çalıştığım için kızımla çok ilgilenemiyorum. bu konuda bana yardım edebilirmisin bebeğime zorlada olsa ne yedirebilirim.
<mesaj tarafından düzenlendi 05ceyl on 06.09.2007 09:42:10>
ümran ceylan
as.min.yes

• Tüm gönderiler : 601
  • Bölge: http://aframihrab.blogspot.com
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 19.01.2007 12:40:54 ( #2 )

benim süslü gevezemde 27 mayıs doğumlu benimkide 11 kilo :)))) ben yemek verirken tatlı kaşığını ona veriyorum kendi yiyiyor normal kaşıkla da ben yediriyorum... ama dr umuz bizim kilosunu normal buluyor gelişim çağındalar biraz kilo alsalar fena olmaz ama sağlıklı olmaları sanırım daha önemli..

vitamin iştah açıcı kullanıyor musunuz?

Orjinalden alıntı: 05ceyl

Kızım yasemin 24 ayını doldurdu ama çok zayıf kendi başına yemek yemeyi seviyor ben verince almıyor bu yüzdende kilo alamıyor. hala 11 kilo. bu durum hiç hoşuma gitmiyor. çalıştığım için kızımla çok ilgilenemiyorum. bu konuda bana yardım edebilirmisin bebeğime zorlada olsa ne yedirebilirim.
05ceyl

• Tüm gönderiler : 235
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 22.01.2007 09:29:27 ( #3 )
hayır kullanmıyorum vitamin yada iştah  doktora danışmadan kullanmak pek içime sinmedi. aslında evde balık yağı ferrum fort ve zinco var daha önce bunları doktorumuz tavsiyesi ile alıyordum. ama şimdi aradan uzun zaman geçti vermek doğru olurmu bilmiyorum. doktora götürmek istiyorum ama ev büyükleri hasta olmadan götürmeyi uygun bulmuyorlar. kısacası büyüklerle yaşadığım için çocuğumu istediği gibi büyütemiyorum.
ümran ceylan
as.min.yes

• Tüm gönderiler : 601
  • Bölge: http://aframihrab.blogspot.com
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 23.01.2007 02:14:14 ( #4 )

anladım canım büyüklerle aynı ortamı paylaşmak bazen zor oluyor bizede en son dr umuz zinco ve minadex verdi..
24 aylıkmış 2.yaş kontrolü diye götürebilirsin çünkü biizm dr umuz herhangi bir sağlık problemi olmasa bile yaşlarını doldurduğunda mutaka egtirin diyor gelişimi açısından bence bi götür hem genel bir kontrol olur hemde soracağın soruları sormuş olursun ve için rahat eder yada sürekli görüştüğünüz bildiğiniz dr sa tlf da edebilirsin..

ERDENİZ

• Tüm gönderiler : 21
BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 01.02.2007 18:00:07 ( #5 )
Merhaba benim oğlum 4 Mayıs 2004 doğumlu bu hafta kreşe başladı önceleri babaannesi bakıyordu şimdilik kreşe gitmek istemiyor ama kapısından girince çok mutlu oluyor. Bence çocuklarımız hasta olmasalar bile düzenli olarak doktor kontrolüne götürmekde fayda var gelişimini takip edebilmek için önemli.
erdeniz
runver

• Tüm gönderiler : 11
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 02.02.2007 00:39:31 ( #6 )
merhabalar kızım beyza 6 şubat 2004 doğumlu.inşallah bu ay 4 yaşımıza gireceğiz.ben çalışdığım için sabah kalvaltısını tam istediğim gibi yapamıyor ama öğle ve akşam yemeği meyve saatlerine dikkat ediyorum.
yemeyen çocuk çok zor biliyorum ben de yaşadım.ama yavaş yavaş aşmaya başladık.küçük bi kase ile başladım onun tabağı hep onda yediriyorum az olduğu için bitirebiliyor.her bitirdiğinde bi ödül veriyorum .tabii bitirene kadar neler neler anlatmıyorum ki yemeğin yapıllışından içindeki malzemelere vitaminlere masal kahramanlarından hatta padişahlara kadar ilgisini çekebilecek herşeyi anlatıyorum. ohhh beee bitirdi.
bitirdiği için çok mutlu olduğumu söylüyor şimdi mutlu olma sırası sende diyorum ve ödül veriyorum
akşam babasına öve öve anlatarak gururunu okşuyorum
o da mutlu oluyor. şimdilik ben yediriyorum ama ara ara kendi de  yemeye başladı
şimdilik  böyle

zeynepmızrak

• Tüm gönderiler : 97
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 02.02.2007 02:04:34 ( #7 )
benim oğlum da 10 eyllül 2004 doğumlu hiçbirşey yediremiyorum çok üzülüyorum
13 kilo nasıl yedirebilirim
dincelay

• Tüm gönderiler : 124
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 02.02.2007 11:07:49 ( #8 )
Merhaba ben Ayşegül. Kızım Eylül 1 Haziran 2004 doğumlu. Genel olarak yeme sorunu yok ve 13 kilo. Zeynep Hanım 13 kilo zayıf sayılmaz aslında normal bir kilo yaşına göre. Sağlığı yerinde ise kendinizi üzmeyin. Yemeklerini genelde kendi yiyor. Ailecek masaya oturup yemekten çok hoşlanıyor. Ben bu kışa kadar hiç vitamin vermemiştim. Ama 1-2 aydır veriyorum. Çünkü oyun grubuna gidiyor ve mikroplara daha çok maruz kalıyor.
zeliş2004

• Tüm gönderiler : 32
  • Bölge: İSTANBUL/BEYLİKDÜZÜ
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 03.02.2007 22:56:52 ( #9 )
herkese merhaba oğlum eren 9 ekim 2004 doğumlu yememe problemlerini biz çok yaşadık hem de kusma sorunuyla beraberdi sonra yapılan tetkiklerde süt alerjisi ve kansızlık çıktı ALLAH  a şükür şu anda biraz rahatız ama bi de ben aralarda pek bişey vermemeye çalışıyorum yoksa tıkanıp bişey yemiyorlar 3 ana öğün arada meyva  vb. şeyler veriyorum mümkün olduğunca öğün aaralarını uzun tutuyorum bazen yanında yaşıtı arkadaşları oluyor o zaman daha rahat yiyor ama genelde o kadar iştahlı değil zaten önemli olan kilosu değil sağlıklı beslenmesi yararlı şeyleri yesin hasta olmasında zayıf olsun
sevgilerimle
şebnem
prensestontiş

• Tüm gönderiler : 277
  • Bölge: izmir
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 04.02.2007 16:13:15 ( #10 )
merhaba benim kızımda 4 ekim 2004 doğumlu.şu anda 14 kg hiç iştahlı bir çocuk değil her öğünümüzü zorla oyun oynayarak yiyoruz ve sürekli kendi yemek istiyor kendi yediği zaman daha iştahlı yediğini farkettim ama yinede bugüne kadar kızımın tabaklar dolusu yemek yediğini hatırlamıyorum.doktoruna göre kilosu çok normal.
birde birşey sorucam iştah açıcı olarak ne veriyorsunuz???

piscesayse

• Tüm gönderiler : 35
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 05.02.2007 03:02:53 ( #11 )
Merhaba,
Benim kizim da 22 Aralik 2004 dogumlu. 2 ay erken dogdu. 2 yas kontrolunda 11 kg idi. Doktora gore sorun edilecek bir durum degil, kendi kendimizi boyle teselli ediyoruz iste. 

*EBRU*

• Tüm gönderiler : 13579
  • Bölge: SİNOP...
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 06.02.2007 16:32:20 ( #12 )
Merhaba, ben ilk defa foruma katılıyorum. Benim oğlum Tan Bartu Karaali 18 Ağustos 2004 doğumlu. Şu anda 20 kilo. Reflüsü ve Talasemi minörü var. Yaşına göre kilolu ve boylu. Tabiki bir anne olarak bu durumdan çok memnunum ama en önemli olan şey sağlıklı olması. Üç öğün ana yemek, 2 öğün meyve arada da  sevdiği değişik şeyleri vermeye çalışıyorum. Bende çalışan bir anneyim. Annem tüm gün boyunca Tan Bartunun ağzını boş bırakmıyor. Ben o kadar uğraşmıyorum doğrusu. Bu biraz da alışkanlık ve kalıtımsal diye düşünüyorum. Babamızda biraz iştahlıdır çünkü. Yeterki çocuk güçten düşmesin, bağışıklık sistemi çökmesin. Ben bir ara portakallı balık yağı kullandım. Tavsiye ederim.

[image]local://65770/85F76B4CEB364D2EA8AAD83D87CB62E4.jpg[/image]
<mesaj tarafından düzenlendi karaali on 19.05.2007 19:53:42>
Eklenen resim(ler)
zehraserdar

• Tüm gönderiler : 181
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 14.02.2007 11:44:02 ( #13 )
merhabalar arkadaşlar...uzunca bir süre foruma girememiştim.yeni arkadaşlar gelmiş.hepinize hoşgeldiniz diyorum...benim kızım 28 haziran 2004 doğumlu.14 kilo...doktorumuz normal olduğunu söylüyor.çok şükür.fakat ben yeme konusunda çok problemler yaşadım.pütürlü gıdalara benim acemiliğim ve evhamım yüzünden çok geç başladık.haliyle de gülşah çok zorlandı tabii.doktorumuz bırak kendi yemeyi öğrensin bata çıka besler kendini diyordu fakat zayıf düşecek diye cesaret edemedim.yeme fiilinden nefret eden bir bebeklik yaşadı.ama şimdi yavaş yavaş düzeldi.damak tadı gelişti.sert gıdalara geçtiğimiz için sanırım.fakat hala ben yediririm gülşahı.4 5 yaşından önce de kendisine vermeyi düşünmüyorum kaşığı.sadece sert besinleri kendine veriyorum.sabahları mesela ülkerin kahvaltılık cipslerini kaşıkla kendi yer.ya da meyve dilimlerini...
annekaptan

• Tüm gönderiler : 9
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 16.02.2007 01:43:18 ( #14 )
merhaba arkadaşlar.benim oğlum halil efe de 11 Kasım 2004 doğumlu.ben efeyi 22 ay emzirdim.ama 1 yaşından sonra iştahsızlık bizdede vardı.şurda 6 aydır düzenli yemeye başladık.ama efenin kontrollerinde kansızlık çıkmıştı. kan ilacından sonra düzeldik.bunu ihmal etmeyin.çocukta huysuzluk,iştahsızlık,uykusuzluk gibi şeylere yol açıyor.şimdi 14 kilo yemesi gayet iyi meyve,sebze,et hiç ayırd etmiyor.
piscesayse

• Tüm gönderiler : 35
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 17.02.2007 04:25:15 ( #15 )
4-5 yasina kadar neden beklemek istiyorsun?

Orjinalden alıntı: sena28

merhabalar arkadaşlar...uzunca bir süre foruma girememiştim.yeni arkadaşlar gelmiş.hepinize hoşgeldiniz diyorum...benim kızım 28 haziran 2004 doğumlu.14 kilo...doktorumuz normal olduğunu söylüyor.çok şükür.fakat ben yeme konusunda çok problemler yaşadım.pütürlü gıdalara benim acemiliğim ve evhamım yüzünden çok geç başladık.haliyle de gülşah çok zorlandı tabii.doktorumuz bırak kendi yemeyi öğrensin bata çıka besler kendini diyordu fakat zayıf düşecek diye cesaret edemedim.yeme fiilinden nefret eden bir bebeklik yaşadı.ama şimdi yavaş yavaş düzeldi.damak tadı gelişti.sert gıdalara geçtiğimiz için sanırım.fakat hala ben yediririm gülşahı.4 5 yaşından önce de kendisine vermeyi düşünmüyorum kaşığı.sadece sert besinleri kendine veriyorum.sabahları mesela ülkerin kahvaltılık cipslerini kaşıkla kendi yer.ya da meyve dilimlerini...

*EYLÜLYAĞMURUM*

• Tüm gönderiler : 9491
  • Bölge: istanbul
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 21.02.2007 16:58:54 ( #16 )
slm arkadaşlar. benim kızım da 05.11.2004 doğumlu.şu an 11.700 kg.ben çok üzülüyordum zayıf diye ama gördüm ki 2004 bebeklerinin geneli böyle.kızım en sevdiği yemekten bile 2-3 kaşık alınca doydum diyor.kafayı yiyeceğim yakında...
jennifer

• Tüm gönderiler : 119
  • Bölge: istanbul-bostancı
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 23.02.2007 12:41:20 ( #17 )
merhaba ben tuğba, kızım deniz 1 aralık 2004 doğumlu. uzun zamandır foruma girmiyordum. burdaki yazışmalar bana çok yararlı bilgiler kazandırdı.. benim kızım da  aynı sizinkiler gibi. eskiden hiç yemek problemimiz yoktu hatta çok ta iyiydi kilosu. ama son 4-5 aydır yemek saatlerimiz binbir numara yaparak geçiyor, çünkü az yiyor veya seçiyor. ben de sizler gibi çok endişeliyim, acaba 2 yaş sendromu falan mı bu niye böyle anlamadım. doktora götürücem yakında umarım normaldir. hepinize iyi günler, bebişlerinize öpücükler..
nife

• Tüm gönderiler : 22
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 05.03.2007 23:49:57 ( #18 )
merhabalar, benim oğlum da 30 Mart 2004 doğumlu. bu yeme problemi 2004 lüleri vurdu galiba. bir an yaşasın yanlız değilim diye geçirdim içinden. benimki de cin ali gibi 13- 13,5 kg. yok kardeşim ne yapsak olmuyor. yaklaşık 3 yıldır günlerim gecelerim ne pişirsem diye düşünerek ve mutfakta pişirdiklerimi çöpe döküp yenilerini hazırlamakla geçiyor. ruh sağlığımı kaybettim sanırım ya da yakın. iştah açıcı, kan yapıcı, deniz kenarı, çizgi filim, maskaralık  yok ben başka birşey bilmiyorum bunlar da işe yaramıyor zaten. har zaman masadan o galip biz mağlup kalkıyoruz. şöyle çocuğu büyümüşlerden birileri olsa da deseki bana "aman benim ki de hiç yemezdi eskiden bak şimdi koskoca delikanlı oldu" aman aman ne sevinecem. demekki şansımız var diye. hani nasreddin hoca damdan düşünce bırakın doktoru bana damdan düşmüş birini getirin demiş ya ben de o durumdayım. belki birbirimizin derdine çare oluruz en azından dertleşip rahatlarız. tabi gerçekten çocuğu yemeyen annelerden bahsediyorum. bir de çocuğu tıkabasa yediği halde gözü doymayan "aç bu aç " diye gezen anneler var ya onlar lütfen bir şey demesin sadece oturup şükretsin. ay çok doluydum vallahi iyi oldu iyiki açmışsınız bu formu.
gülezel

• Tüm gönderiler : 2
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 06.03.2007 17:41:02 ( #19 )
merhaba.benim kızım 18 kasım 2004 dogumlu.Benim problemim sızınkılerden farklı.Kızım tam 18,5 kılo.buyuyunce obez olmasından cok korkuyorum.zaten esımın aılesı de oldukca kılolu. ve o her yonuyle babası ve onun aılesının bır kopyası.oysa ben 52 kıloyum :) yanı baya bı zayıfım.aslında cok ta ıstahlı degıl.hala puturlu seylerı cıgneyıp cıgneyıp agzından cıkarıyo.bızım yedıgımız seylerı pek yemıyo.nasıl ıluyo da bu kadar kılolu anlamıyorum:( ama kızımı gorsenız o kadar sevımlı kı.sıskom benım canım kızım:)
ayselif

• Tüm gönderiler : 1
Ynt: BEBEĞİ 2004 DOĞUMLU ANNELER NERDESİNİZ. - 09.03.2007 09:59:41 ( #20 )
slm! Benim kızım ayşe de 27 mayıs 2004 doğumlu! doğum saati: 16:00 Vitamin kullanıyorum.çinko içeren vitaminler boy uzaması için iyi bir destek! elif
Sayfayı değiştir: 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 1 of 269, mesajlar 1 to 20 of 5374

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 140 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat