Günaydın kızlarrrr
Gününüz dünden güsel olsun...
Zeynocum çok üsüldüm resimlere, en azından blogta var bi kısmı... Benimde doğum yaptığım gün hastanede çekilen resimler huuuppp gidiverdiler. Hastanede kaldığım o gece resimlere bakayım dedim neler çekilmiş diye, bi de ne görim hafıza kartı hata veriyo. Doğumhaneden çıkışım, Zümranın ilk fotoğrafları, ailelerle buluşma anları vs. hepsi vardı... Malesef hepsi gitti, laf aramızda çok üsüldümde kimseye bişe diyemedim

Kısmet diyip geçtik...
Ahh Deryacım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda çıkarırsınız incileri... Yavruma da zor tabi, onların keyfi yerinde olsa bizi uğraştırırlarmı hiç...
Berrincim canım kıyamam sana... Tüm gün mü okuldasın? Kerem nasıl, görünürde varmı incileri onunda?
Sibel hoşgeldin tekrar aramıza... Tulca kocaman abla olmuş artık, kurabiyeli muhallebiler bilem yiyomuş maşallah maşallah...
Mügecim bende ilkin demir kaşıkla veriyodum ama damaklarını acıtırsam diye değiştirdim kaşığı. Chicconun yumuşak uçlu bi kaşığı var onu kullanıyorum. Çok rahat yedirebiliyorum herşeyi...
Zümra günden güne ağırlaşmaya başladı, kaldırmak daha güç olacak sanırım ilerleyen aylarda

Hediye gelen bi cicimiz vardı onu deneyelim dedik dün ama sanırım haftaya kadar bile olmucak

Giyemicek belki ama en azından resimlerde hatıra kalsın

<mesaj tarafından düzenlendi ~~GaMZeLi&ZüMRa~~ on 01.04.2008 22:08:09>