Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

(2007 Ey-Ek-Ka)MELEK ANNELERİveYAŞAMA SEVİNÇLERİ

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 7 of 794, mesajlar 121 to 140 of 15877
Yazar Mesaj
DERYA-EFE

• Tüm gönderiler : 430
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Bursa
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 00:09:14 ( #121 )
bu gece nöbetçiyim anlaşılan  efenin çok uykusu var ama uyuyamıyor bir türlü yavrum kucağımda uyumak istiyor, bırakınca uyanıyor... bir derdi var kuzumun ama anlayamadım, sanırım dişlerinden...

zeynepcim geçmişler olsun kuzuna... acayip salgın var grip nezle boğaz enfeksiyonu nasıl korucaz yavrularımızı şaştım kaldım
yerimsenikerem:)

• Tüm gönderiler : 1881
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 00:12:16 ( #122 )

Orjinalden alıntı: littlemermaid

gerkese selam
muhabbet ilerlemiş ben yokum:( giremiyom yoğunum yazılılar falan...
dün gece bizim kız uyutmadı yaa
15 20 dk da bir uyandırdı
bir de grip olmuş sanırım hapşırık ya da öksürük yok ama mümük var
sibel hoşgelmişsin özlettin kendini daha sık gir artık
eşim dün bilgisayara format attı resimler klasörünü kopyalamayı unutmuş
bütün resimler gitti
denizin 1000 e yakın resmi vardı hepsi gitti
ordan burdan geri toparlamaya çalışıcam eskileri...

ayyyyyyyy zeynep çok üzüldüm kıss ne yapıcan blog  sayfasından kopyala al bari

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 00:13:48 ( #123 )

Orjinalden alıntı: D£RYA - £F£

bu gece nöbetçiyim anlaşılan  efenin çok uykusu var ama uyuyamıyor bir türlü yavrum kucağımda uyumak istiyor, bırakınca uyanıyor... bir derdi var kuzumun ama anlayamadım, sanırım dişlerinden...

zeynepcim geçmişler olsun kuzuna... acayip salgın var grip nezle boğaz enfeksiyonu nasıl korucaz yavrularımızı şaştım kaldım

bende bizimkini uyuttumnihayet.bebişin diş çıkarıcak sanırım ahh ahhh bende fırsat bulamıyorummm hiçbirşeye okul beni çok yoruyo sizleride özlüyorum.

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 00:16:01 ( #124 )
yaaa ben bu sayfaya alışamadım sanki yeni eve taşınmışım gibi eski sayfamızı özledim valla
zaman ne çabuk geçiyo ya 5.ayımız biticek nerdeyse haftalar fırlayıp gidiyo bu ne hız zamana yetişemiyorum

çağanım2007

• Tüm gönderiler : 717
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 00:49:08 ( #125 )

Orjinalden alıntı: uyucu

herkese günaydın,
şenay maşallah oğluna çok tatlı fotokopiyle mi çoğalttın kendinden
zeynepcim geçmedi mi daha, git bi göster doktora canım.
ben de buraya gelecem artık yaa, başım döndü bir orası bir burası herkes buraya gelsin
kızım sabah 6 da kalktı, gece de 20 sefer uyandı
dişler mahvetti bizi yaaa
hepsi böyle olmaz inşallah

ay gerçekten valla fotokopi gibi dimi:)
seninki diş çıkarıyo galiba çağan da öyleydi 4.ay da başladı 5 aylık ken çıkardı ama devmı geliyo hiç bitmiyo ya:(
gulsu

• Tüm gönderiler : 2004
  • Bölge: İstanbul Anadolu / Kartal
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 08:40:32 ( #126 )

Orjinalden alıntı: BARIŞEREN

CANIM HAYIRLISI OLSUN,BENDE GEÇEN HAFTA ARMUT SUYU VERDİM DUDAK KENARLARI KIZARDI,BU HAFTA DA ELMA SUYU SIKTIM YİNE AYNI ŞEY OLDU CANIM SIKILDI ACABA ALERJİSİMİ VAR.ŞİMDİ BİR SÜRE BEKLEYİP TEKRAR ARMUT VE ELMAYI DENEMEK İSTİYORUM .BAKALIM NE AYNI TEPKİLERİ VERECEK Mİ?

Günaydın..

Alerjisi olabilir, ama  diğer seçenekleri de düşünmek lazım Alerjik bir kız çocuğu olarak dikkat etmek gerek diyorum. Bizim dr'muz Elma alerjik olmayan tek besin demişti örneğin... fakat ne ile veriyorsun meyve suyunu metal kaşık ise metal kaşık ta alerji yapmış olabilir.
Eda & Ece işte benim dünyam

gulsu

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 08:44:14 ( #127 )

Orjinalden alıntı: eylül_aralık

seninki diş çıkarıyo galiba çağan da öyleydi 4.ay da başladı 5 aylık ken çıkardı ama devmı geliyo hiç bitmiyo ya:(

Dişlerini erken  çıkarması başlarda zor ama daha sonra kolaylık oluyor.. çabuk çiğnemeye başlıyor..

Eda ilk dişlerini 6,5 aylık çıkarmıştı sonra arkası hemen gelmişti 1 yaşında epey bir dişi vardı ağzında...
Ece'de inşallah erken çıkarır diyorum bana çekmesinden korkmuyor değilim benim ilk dişlerim 9 aylıkken çıkmış Annem hatta korkup dr.'a götürmüş..

fems

• Tüm gönderiler : 3906
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 08:51:07 ( #128 )
Günaydın güzel anneler ve tatlı melekleri,

Ek gıdaya yeni geçtiğimizde günde tek çeşit verdim canım ben, doktor alerji olursa neye tepki verdiğini biliriz bu şekilde dedi, 3 gün sadece elma suyu, sonra havuç, daha sonrada portakal suyu verdim, birer tatlı kaşığıyla başlayıp arttırdım sonra, evde muhallebi yapmadım milupanın muhallebilerinden veriyorum Tulca kurabiyeli muhallebiyi çok seviyor, inşallah ek gıdaları çok sever mete bey.

*BARIS*

• Tüm gönderiler : 377
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 08:54:38 ( #129 )

Orjinalden alıntı: eda*ece

CANIM HAYIRLISI OLSUN,BENDE GEÇEN HAFTA ARMUT SUYU VERDİM DUDAK KENARLARI KIZARDI,BU HAFTA DA ELMA SUYU SIKTIM YİNE AYNI ŞEY OLDU CANIM SIKILDI ACABA ALERJİSİMİ VAR.ŞİMDİ BİR SÜRE BEKLEYİP TEKRAR ARMUT VE ELMAYI DENEMEK İSTİYORUM .BAKALIM NE AYNI TEPKİLERİ VERECEK Mİ?

Günaydın..

Alerjisi olabilir, ama  diğer seçenekleri de düşünmek lazım Alerjik bir kız çocuğu olarak dikkat etmek gerek diyorum. Bizim dr'muz Elma alerjik olmayan tek besin demişti örneğin... fakat ne ile veriyorsun meyve suyunu metal kaşık ise metal kaşık ta alerji yapmış olabilir.

GÜLSU evet metal kaşıkla verdim neyle vermek gerekiyor,bu arada deviti falan da metal kaşıkla veriyorum onda da aynı belirtiler olmazmıydı?neyse haftaya kontrolümüz olacak dr.ye soracağım.

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

DÜNÜR ZEYNEP ÇOK ÜZÜLDÜM VALLA KÖTÜ OLMUŞ

HER İHTİMALE KARŞI CD YE KOPYALAMAK GEREK

<mesaj tarafından düzenlendi BARIŞEREN on 27.03.2008 09:06:31>
öz-çe

• Tüm gönderiler : 1361
  • Bölge: İsTaNBuL
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:15:33 ( #130 )
günaydın kızlar
mügecim bizim gökçe de ek besinlere başladığında yüüz ve kafasında kızarıklar oluşmuştu bir süreverdiklerime dikkat ettim ve geçti

gulsu

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:16:45 ( #131 )

GÜLSU evet metal kaşıkla verdim neyle vermek gerekiyor,bu arada deviti falan da metal kaşıkla veriyorum onda da aynı belirtiler olmazmıydı?neyse haftaya kontrolümüz olacak dr.ye soracağım.

Bizim dr'umuz mama kaşıklarını tavsiye etmişti.. plastik olanlar var ya.. markalı...
Bu arada Ben Devit-3'ü ağzına damlatıyorum kaşık kullanmıyorum hiç.. 3 damla hoop ağızda..

~~GaMZeLi&ZüMRa~~

• Tüm gönderiler : 252
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:21:25 ( #132 )
Günaydın kızlarrrr
Gününüz dünden güsel olsun...

Zeynocum çok üsüldüm resimlere, en azından blogta var bi kısmı... Benimde doğum yaptığım gün hastanede çekilen resimler huuuppp gidiverdiler. Hastanede kaldığım o gece resimlere bakayım dedim neler çekilmiş diye, bi de ne görim hafıza kartı hata veriyo. Doğumhaneden çıkışım, Zümranın ilk fotoğrafları, ailelerle buluşma anları vs. hepsi vardı... Malesef hepsi gitti, laf aramızda çok üsüldümde kimseye bişe diyemedim Kısmet diyip geçtik...

Ahh Deryacım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda çıkarırsınız incileri... Yavruma da zor tabi, onların keyfi yerinde olsa bizi uğraştırırlarmı hiç...

Berrincim canım kıyamam sana... Tüm gün mü okuldasın? Kerem nasıl, görünürde varmı incileri onunda?

Sibel hoşgeldin tekrar aramıza... Tulca kocaman abla olmuş artık, kurabiyeli muhallebiler bilem yiyomuş maşallah maşallah...

Mügecim bende ilkin demir kaşıkla veriyodum ama damaklarını acıtırsam diye değiştirdim kaşığı. Chicconun yumuşak uçlu bi kaşığı var onu kullanıyorum. Çok rahat yedirebiliyorum herşeyi...

Zümra günden güne ağırlaşmaya başladı, kaldırmak daha güç olacak sanırım ilerleyen aylarda Hediye gelen bi cicimiz vardı onu deneyelim dedik dün ama sanırım haftaya kadar bile olmucak Giyemicek belki ama en azından resimlerde hatıra kalsın

<mesaj tarafından düzenlendi ~~GaMZeLi&ZüMRa~~ on 01.04.2008 22:08:09>
öz-çe

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:22:57 ( #133 )

Orjinalden alıntı: fems

Günaydın güzel anneler ve tatlı melekleri,

Ek gıdaya yeni geçtiğimizde günde tek çeşit verdim canım ben, doktor alerji olursa neye tepki verdiğini biliriz bu şekilde dedi, 3 gün sadece elma suyu, sonra havuç, daha sonrada portakal suyu verdim, birer tatlı kaşığıyla başlayıp arttırdım sonra, evde muhallebi yapmadım milupanın muhallebilerinden veriyorum Tulca kurabiyeli muhallebiyi çok seviyor, inşallah ek gıdaları çok sever mete bey.

sibel hoşgeldin canım,muhallebiyi hangi saatlerde veriyosun?

zeynep geçmiş olsun ,resimleri d sürücüsüne atarsan format atılsa da kaybolmaz diye biliyorum,ben resimlerimi öyle koruma altına aldım

öz-çe

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:25:57 ( #134 )
türkan hoşgeldin canım ,başladın mı göreve ?

maşalalh zümrayaa teyzesi yer onun gülüşünü benim kız da çok ağırlaştı ve işin kötüsü dişler zorluyor sanırım 15 gündür derin uykulara hasret kaldık ,durmadan pış pışşş yapıyoz kucakta

öz-çe

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:26:51 ( #135 )
dersim boştu ,zil çaldı derse gidiyorum görüşürüz kızlar

fems

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:44:02 ( #136 )
Hoşbulduk canım maşallah Zümra bebişe çok tatlı cicisi de pek yakışmış, çok hızlı büyüyorlar 

gulsu

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:48:54 ( #137 )
Maşallah Zümra'ya .. Lila rengi kıyafeti çok yakışmış..

**UYUCU**

• Tüm gönderiler : 1656
  • Bölge: Kalbim Ege'de kaldı...
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:50:32 ( #138 )

Orjinalden alıntı: eylül_aralık

Orjinalden alıntı: uyucu

herkese günaydın,
şenay maşallah oğluna çok tatlı fotokopiyle mi çoğalttın kendinden
zeynepcim geçmedi mi daha, git bi göster doktora canım.
ben de buraya gelecem artık yaa, başım döndü bir orası bir burası herkes buraya gelsin
kızım sabah 6 da kalktı, gece de 20 sefer uyandı
dişler mahvetti bizi yaaa
hepsi böyle olmaz inşallah

hehhe renkli fotokopi
2.side çıktı dün, hiç dinlenmek yok dimi
fems

Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:52:24 ( #139 )
Hoşbulduk canım, muhallebiyi yatmadan 1 saat önce veriyorum, tok tutuyor iyi oluyor.günde bir kez veriyorum, sütlü irmikli muhallebi de güzel, maşallah yemek konusunda hiç poblem yaşamadık kızımla ne versek yiyecek, demir damlasının tadını bile çok seviyor aman nazar değmesin. 

**UYUCU**

• Tüm gönderiler : 1656
  • Bölge: Kalbim Ege'de kaldı...
Ynt: 2007 EYLÜL-EKİM-KASIM MELEKLERİ ve CİCİ ANNELERİ - 27.03.2008 09:58:48 ( #140 )

Orjinalden alıntı: ~~GaMZeLi&ZüMRa~~

[image]local://110593/D63F4C0FFA6F4C7F874149BB717DFF46.jpg[/image]

[image]local://110593/98C98FFE9B1446A3A7977438D34B4038.jpg[/image]

maşallah 41 kere tü tü tü, ne de yakışmış lilalar
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 7 of 794, mesajlar 121 to 140 of 15877

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 207 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat