Sayfayı değiştir:
< 123456 > | Sayfayı gösteriyor 5 of 6, mesajlar 81 to 100 of 118
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İSTANBUL
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: 9-18 kg. oto koltukları
-
30.08.2009 13:57:50
( #81 )
Ben de VW kullanıyorum hatta 9 yıldır, hep de polo ve ben de çok memnum. Tabi önce araba güvenli olacak ama herkes çocuğu olunca arabasını değiştiremez... Ben şu an bile bazen ön koltuğa oturuyorum, Yağmur çok uyumlu bir bebek, hiç ağlamaz, uykusu varsa uyur, yoksa oyuncaklarıyla oynar falan. Yani tabi genelde arkadayım ama öne oturduğumda hiç sorun çıkmıyor.. Geriye dönük olması da öne dönük olmasına göre 5 kat daha güvenli olduğundan öyle istiyorum ama dediğim gibi galiba geriye dönük araba koltuğu bulamayacağım. Ben çarpışma testlerinden görüntüleri, videoları falan izledim, geriye dönük çok daha emniyetli.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
9-18 kg. oto koltukları (geriye dönük)
-
19.09.2009 12:53:58
( #82 )
Bir internet sitesini takip ediyorum. Burada bizler gibi bilinçli ve araştırmacı bir anne geriye dönük oto koltuğu almış (umarım ben de bunu başarabilirim). Veeee bu sayfayı görmüş, midesi bulanır gibi endişeleri olan arkadaşlar için bir video çekmiş. Lütfen izleyin arkadaşlar. http://www.kitubi.com/CategoryView,category,araba+koltu%c4%9fu.aspx
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
9-18 kg. oto koltukları (geriye dönük)
-
19.09.2009 15:40:17
( #83 )
KAYNAK: http://www.kitubi.com/CommentView,guid,0e23b2cf-73a5-46c5-999c-30da67f0107a.aspx#commentstart Arkaya Bakan Mutlu ve Güvenli Bebekler Tan Besafe İzi Combi X2'sinde mutlu görünüyor değil mi? Osman, Evren ve Tan koltuktan çok memnun olduklarını belirttiler, kazasız belasız yolculuklar dileriz onlar için :) Koltuğun satıldığı web sitesi adresini verirken gözlerimin yaşardığını belirtmeliyim, evet kanlı canlı bir web sitesinde satılıyor, fiyatı var, fotoğrafı var her şeyi var, inanılmaz, işte adresi: [link=http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/1651-Besafe-Izi-Combi-Oto-Koltugu-Yeni-Tersten-Kullanilabilen-Oto-Koltugu.aspx]http://www.ozelcan.com....labilen-Oto-Koltugu.aspx[/link] Satanları da, araştırıp bulup, alanları da, ayrı ayrı kutluyorum. ____________________________________________________________________________________ Arkadaşlar geriye dönük oto koltukları 5 kat daha güvenli, lütfen geriye dönük oto koltuklarını siz de araştırın. Ben oğluma geriye dönük oto koltuğu bulamayacağım diye korkuyordum ama satan bir mağaza varmış, yukarıda yazmışlar gördüğünüz gibi. Yalnız onda isofix yok, bize bir büyük boy araba koltuğu lazım olana kadar (tahminen ilkbahar ayları ya da yaz başı) isofixli olanını besafe izi combi X1 ya da besafe izi kid gelirse onlardan alacağım. Umarım mağazaya bu modeller de gelir. Mağazada satılan izi combi X2. Çocuklarımız 4 yaşına kadar geriye dönük araba koltuğu kullansın, hayata sımsıkı tutunsun.
<mesaj tarafından düzenlendi irmakyagmur on 16.10.2009 11:26:53>
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt:9-18 kg. oto koltukları (geriye dönük)
-
16.10.2009 11:22:33
( #84 )
Şu koskoca forumda benim gibi bu konuya ilgi duyan yok mu? Arkadaşlar bebeklerimizin herşeyden önce can sağlığı önemlidir, bebek üşütür, iyileşir, kişisel gelişimle ilgili sorunları olabilir zaman zaman o da düzelir ama can sağlığı herşeyden ötedir. Girip girip bakıyorum, kimse bir şey yazmıyor. En azından herkes kullandığı ya da almayı düşündüğü markayı yazsa, kullanıyorsa artılarını eksilerini yazsa...
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.10.2009 23:23:45
( #85 )
ayşegül beni biliyosun zaten...ben hala anakucağı+oto koltuğu olan ilk aldığım oto koltuğunu kullanıyorum... biz arabamızı sipariş ettik..Almanya'da yapılıyor ve 3 aya teslim edilecek..özel sipariş...ben daha önce de dedim,benim için önce arabanın güvenli oluşu geliyor,sonra oto koltuğu... ve,geriye dönük kullanmayı en fazla 2 yaşa kadar diyrum ki,inan buna sadece biz karar vermicez..çocuğun kendini nasıl hissettiği de önemli...yani 4 yaşa kadar zannetmiyorum ki geriye dönük otursunlar canım almaya karar verdiğim marka olursa yazarım canım
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.10.2009 12:08:48
( #86 )
Biset, linkini koyduğum videoyu izledin mi? irmakyagmur Bir internet sitesini takip ediyorum. Burada bizler gibi bilinçli ve araştırmacı bir anne geriye dönük oto koltuğu almış (umarım ben de bunu başarabilirim). Veeee bu sayfayı görmüş, midesi bulanır gibi endişeleri olan arkadaşlar için bir video çekmiş. Lütfen izleyin arkadaşlar. http://www.kitubi.com/CategoryView,category,araba+koltu%c4%9fu.aspx
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.10.2009 12:53:55
( #87 )
ayşegül izledim canım...neden sordun?
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.10.2009 20:56:31
( #88 )
Çocuk koltuğunda çok rahat ve huzurlu görünüyor videoda, benim çok hoşuma gitti. O yüzden sordum, izledin mi diye.
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.10.2009 05:15:10
( #89 )
ayşegül inş gönlünce olur..Yağmur sakin bir bebek...sorun olmaz inş..ben takip ediyorum sayfayı haberin olsun... aslında çok bilgi yok sanki nette..bunu kiminle konuşmak lazım bilmiyorum
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.10.2009 12:10:38
( #90 )
İnşallah canım, çok sağol. Ben de her anne gibi bebeğimin iyiliğini istiyorum. Yabancı sitelerde ve forumlarda hatta bazı araba koltuğu satan markalarının internet sitelerinde konu hakkında bilgiler var. Ama çok ilginçtir ki araba koltuğu satan markaların internet sitelerinde gerçekten bilgi yeterli değil, tam tersi olması gerekirken hem de.
|
|
Angel..
-
Tüm gönderiler
:
1045
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul..
-
|
-
21.10.2009 15:56:24
( #91 )
Ayşegül'cüm canım,biliyorsun zaten biz almıştık oto koltuğumuzu..Bu 4 yaşına kadar ters oturma işini,daha sonra senden öğrendim..Ama almış bulundum bir kere,gerçi değiştirebilirdim,aldığım yerde vardı ters de monte edilebilen koltuk..Ama düşünüp vazgeçtim..Biz bu koltuktan çok memnunuz,eğer ayaklarını koyduğu yerin kısa zamanda aşındığını saymazsak tabii  .. Yalnız fotoğrafta dikkatimi çeken bişey var..Çocuk şu an da rahat görünüyor,ama kendi büyüyüp de bacakları biraz daha uzayınca ne olacak? Gerçekten onu düşünüp de o şekilde yapmışlarsa iyi..Ama bence arkaya dayanır o ayaklar :)).. Benim fikrimde 4 yaşına kadar geriye doğru oturmayacağı yönünde..Yağmur oturur inşallah da için rahat eder senin de  ..
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.11.2009 01:20:15
( #92 )
Evet ayakları değiyormuş boyu uzayınca şeker. Ama benim alacağım model ileriye dönük de takılıyor, en kötü ihtimalle artık çok rahatsız ederse ayaklardan dolayı 4 yaşına doğru ileriye dönük takabilirim (istemeye istemeye). Aslında evet sen de geriye dönükle değiştirebilirdin. Aaaaa geriye dönük satılıyor muydu mağazada?!!??! Şoktayım. Ne markaydı? Valla arabayla seyahat etmek istiyorsa tıpış tıpış geriye dönük gidecek. Ki bunu anlamaya başladığı zamandan itibaren güzel güzel anlatıcam, senin güvenliğin için diye. Bugün montla anakucağına zor sığdı. Nette bu konu hakkında takip ettiğim bir site var, orada mesajımı görmüş ithalatçı firma ve bana mesaj göndermişlerdi. Bugün firmaya mesaj gönderdim model ve fiyat için. Cevap bekliyorum bakalım. Birkaç ay sonra biz de alıcaz herhalde. Öyle görünüyor. En çok üzüldüğüm bebek arabasına direk takma rahatlığımızın sona erecek olması. Yağmur anakucağında çok rahat ediyor ve hep güzel güzel uyur anakucağında (arabada takılıyken de bebek arabasının üstündeyken de). Biz de direk bebek arabasına takıyorduk, bu konfor sona erecek hem bizim için hem de Yağmuş için. Bir de arabamızın modeline uyuyor mu onu da sormam gerek firmaya, geriye dönük monte etmek için mesafe olması lazım.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
GERİYE DÖNÜK 9-18kg oto koltuğu
-
09.11.2009 12:36:50
( #93 )
Be Safe marka oto koltuklarını getiren firma ile irtibata geçtim... Be Safe iZi Combi ISOfix (5 ay ile 4 yaş arası kullanım) Geriye dönük isofixli, ileriye dönük kemerle takılıyor. Ben 4 yaşına kadar geriye dönük kullanmak istiyorum ama mümkün olmazsa en kötü ihtimalle ileriye dönük kemerle kullanmayı düşünüyorum. 790 TL 10 tane renk seçeneği var... Biz en baştaki yeşilli olanı beğendik, hem kıza, hem erkeğe uygun. Aşağıdaki adresten renklere bakabilirsiniz. http://www.hts.no/en/products/izicombi_isofix.php İZİ COMBİ X1 ISOFIX
<mesaj tarafından düzenlendi irmakyagmur on 22.12.2009 13:46:43>
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt:GERİYE DÖNÜK 9-18kg oto koltuğu
-
05.12.2009 12:35:37
( #94 )
Bizim ikinci bebiş yola çıktı arkadaşlar biliyorsunuz, o yüzden zaten ikinci Yağmur'un birçok şeyini, kullanamayacak, kullanma süresi dolmadığından. Bunlardan biri de 4 yaşına kadar kullanacağı araba koltuğu, o yüzden unisex bir renk almıyoruz. Biraz önce firmaya sipariş ettim. Turkuaz/gri olan rengini beğendik, şu an kullandığımız anakucağıyla aynı renk. Kısmet olur da kızımız olursa pembelisini de ona alırız 1,5 yıl sonra. 45 gün sonra falan elimize ulaşırmış araba koltuğumuz. Alır almaz foto çekip sizlerle paylaşacağım.
<mesaj tarafından düzenlendi irmakyagmur on 22.12.2009 13:48:12>
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt:GERİYE DÖNÜK 9-18kg oto koltuğu
-
22.12.2009 13:48:29
( #95 )
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.12.2009 13:55:09
( #96 )
1C Gözde 2 yaşında ve hayatta o koltuğa ters oturmaz. Çocuk arka koltuğa mı bakıcak yolda giderken Birçok araba o resimlerde göründüğü gibi geniş açılara sahip değil. Güvenli olabilir ama kullanışlı değil bence. Ters seyahat etmek mide bulandırır tuhaf olur insan yani en azından ben öyle oluyorum. Bi de benim mutlaka göz teması kurmak gibi bi takıntım var sanırım bu nedenlerle böyle bi koltuğu kullanamam. Bu koltuk yüksekmiş, yani arka camdan dışarı bakabiliyor. Kullanan aileler ve çocuklar çok memnun. Siparişimizi verdik, bekliyoruz.  Bir de ben Yağmur'la çok sık dışarı çıkıyorum, o arkada anakucağında tek başına oturuyor, ikimiz de çok alışkınız. Alışık olmak da önemli tabi.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.12.2009 19:46:41
( #97 )
Nedense bu konu pek ilgi görmüyor.
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.12.2009 19:37:57
( #98 )
slm bu konu ilgi görmüyor dediğin için:))))şaka bi yana pratikte olmayacağı kanısı hakim ayşegülcüm sizin arabanızın markası VW Polo diye hatırlıyorum ki polo arka koltuk geniş olmayan bir araba..sonuçta ayşegülcüm ayaklar uzayınca nasıl olacak ki hangi araba olursa olsun...yüksek olunca da çocuk kendini yukarda hisseder mi acaba?ısofix yeni üretimlerde var diye biliyorum...4 yaş diyosun ki epey uzun olurlar kocaman abi abla olcaklar o zaman:)))inş.... ben de henüz almadım ve arabamızı bekliyorum..ilk fırsatta alıcam..şubata kadar alırız sanırım ama kafam karışıyor arada....bir de arabaların airbag olayı nasıl?mesela 8 hava yastığı olan bir arabada bu tarz koltukları kullanmak olumsuz sonuç doğurur mu?
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.12.2009 18:04:07
( #99 )
Ayaklarının rahatsız olma olayını yabancı hiçbir forumda ya da internet sitesinde okumadım, herhalde kar zarar dengesini düşünüyorlar ya da bilemiyorum, kanıksamışlar belki de. Çocuklar da gayet mutlu görünüyor. Bizimki çift taraflı takılıyor, en ama en kötü ihtimalle ileriye dönük takarız diyoruz. Türkiye'de bu modeli kullananlar çok memnunlar. Ben de çok araştırma yaptım ve geriye dönük alınabilecek en iyi oto koltuğu bu diye karar verdim. İnşallah biz de memnun kalırız, kullanmaya başlayınca iyi kötü yanlarını yazarım. Bizim arabamız Polo diye de yazdım firmada irtibat kurduğum bayana, sorun olmaz dedi. Zaten ben minyonum, ön koltuğa rahat rahat otururum biraz önde dursa da. http://www.kitubi.com/2009/12/26/OtoKoltuklar%c4%b1MaxiCosiBritaxBesafe.aspx Burada bizim koltukla ilgili artılar ve eksiler yazılmış. Bizim de Ocak sonu gibi elimizde olacak oto koltuğumuz. Bakalım, heyecanla bekliyoruz işte. Özellikle de artık Yağmur daha rahat edecek koltuğunda diye, anakucağına hala sığıyor, sınır kilo olarak 13 kilo ve biz 10 kiloyuz, boy olarak da 77 santimetre ve biz 74 santimetreyiz; ama çocuk sıkışık durmayacak koltuğunda, gerçi o güzel güzel uyuyor anakucağında hala ama anneyiz ya işte rahatsız gibi geliyor bazen bize. Aynı markanın aynası da vardı, ben tek başıma giderken oğlumu rahatça görmem için onun siparişini de verdim. İşte böyle Biset'cim.
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt:9-18 kg. oto koltukları
-
27.12.2009 19:01:33
( #100 )
ayşegül işte bu benim için önemli...havada asılı kalma durumu oluşur yada dediğin gibi ön koltuğu öne çekmek gerekir..airbag olayını sormuştum,bu çok önemli diye düşünüyorum...bir de Allah korusun çarpma anında darbeyi arkasından almış olmak çocuk için nasıl sonuçlar doğurur...bunları herkes düşünüyordur sanırım...bir de oto koltuğunun amacı çocuğun oturma koltuklarına uygun boyutlarda olmaması ve dışarı fırlamayı engellemek..asıl amaç bu oto koltuklarında...senin düşüncelerini merak ediyorum ama ocak sonu diyosun sen de..umarım biz almadan sen yazmış olursun ki değerlendirme imkanımız olur... güle güle kullanın koltuğunuzu...bir de senin bebiş küçük olacak,ilk zamanlar sen yanında oturacaksın malum...2 bebeli anne:)))o zaman nasıl olcak?ana kucağına mı koyacaksın gelecek bebişi...artık kız mı erkek mi bilsek de yazsak muhterem prens yada prensesi:)))bunu özellikle yazdım,okuyanlar için faydalı olur belki..sonuçta herkes tek bebekli değil...
|
|