AŞILAMA YAPANLAR VE YAPACAK OLANLAR BURAYA!!!
Sayfayı değiştir:
<< < ..261262263264265266267268269 > | Sayfayı gösteriyor 268 of 269, mesajlar 5341 to 5360 of 5364
|
Yazar |
b.avci
-
Tüm gönderiler
:
8
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: AŞILAMA YAPANLAR VE YAPACAK OLANLAR BURAYA!!!
-
04.11.2008 16:14:03
( #5341 )
Teşekkür ederim, ben de bu sıkıntılı yola gireceğim ama en kısa çözüme nasıl varırım diye düşünüyorum. Kafam şu anda çok bulanık
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.11.2008 16:19:47
( #5342 )
HİÇ AŞILAMA FİLAN UĞRAŞMAYIN DERİM MADDİ MANEVİ YORAR SİZİ YANİİ BU DURUMDA ŞANSINIZ AZ BOŞUNA ÜMİTLENİR ÜZÜLÜRSÜNÜZ SONRADA PSİKOLOJİNİZİ YIPRATIRSINIZ TABİİ BU SADECE BENİM GÖRÜŞÜM DR.LAR DAHA İYİ BİLİR BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM DİREKT TÜP BEBEK DE DEĞİL MİKROENJEKSİYON YAPTIRIRDIM TÜP BEBEKTE SPERMLERİ YUMURTAYI KARŞILIKLI BIRAKIYORLAR SPERMLER KENDİLERİ GİDİP YUMURTAYI BULUP YUMURTAYI DELİP DÖLLEMESİ BEKLENİYOR MİKROENJEKSİYONDA İSE EMBRYOLOGLAR DİREKT EN SAĞLIKLI SPERMİ YUMURTANIN İÇİNE KOYUYORLAR
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.11.2008 16:22:05
( #5343 )
AMA DEDİĞİM GİBİ SİZİ ETKİLEMEK İSTEMİYORUM SİZ SADECE HANGİSİ GİBİLERİNDEN SORARKEN BEN OLSAM BÖYLE YAPARDIM DİYE SÖYLEMEK İSTEDİM YANİİ NE ZAMAN NE PARA NE MADDİ NE MANEVİ DAHA FAZLA YIPRANMAK İSTEMEZDİM AÇIKÇASI BENCE DOĞRUSU BU ÇÜNKÜ BENDE DR.LAR TARAFINDAN ZAMANINDA ÇOK KESİLDİM ÇOK GEZDİM DR. DR. BENDE TÜP BEBEK ANNESİYİM SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
|
|
revve
-
Tüm gönderiler
:
35
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.11.2008 17:13:51
( #5344 )
Orjinalden alıntı: b.avci Arkadaşlar eşimin spermiyogramında morfolojinin %2 olduğunu öğrendim. 1,5 yıldır uğraşıyorduk ancak bu durumu daha yeni öğrendik, doktorlar aşılama ile %14 şansımın olduğunu tüp bebek ile %50 şansımın olduğunu söyledi. Sizce hangi yöntemi denemeliyim. Bu konu hakkında yeni yeni araştırma yapıyorum ama bunu yaşayan kişilerin en sağlam bilgiyi verecekleri kesin. Şimdiden teşekkürler. Aşılama bencede maddi ve manevi kayıp..Tüp bebekle başarı oranı daha yüksek kaldı ki spermlerle ilgi bir sorunda aşılamayı ben çok gereksiz görüyorum en mantıklısı tüp bebek..
|
|
*ferda*
-
Tüm gönderiler
:
6445
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.02.2009 14:39:30
( #5345 )
selam kızlar bi pkos olarak iki igne tedavisi oldum ama sonuç negatifdi ikisindede tek bi yumurtam gelişti şimdi aşılama deneyecegim ama tek bi yumurtam geliştigi için şansımın düşük oldugunu düşünüyorum dr ignenin yetersiz geldigini söyledi başka bi igne deriz dedi benim gibi tek yumurtası gelişen arkadaş varmı aranızda
|
|
gülüs83
-
Tüm gönderiler
:
3636
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: **
-
|
-
02.02.2009 12:54:56
( #5346 )
Orjinalden alıntı: *ferda* selam kızlar bi pkos olarak iki igne tedavisi oldum ama sonuç negatifdi ikisindede tek bi yumurtam gelişti şimdi aşılama deneyecegim ama tek bi yumurtam geliştigi için şansımın düşük oldugunu düşünüyorum dr ignenin yetersiz geldigini söyledi başka bi igne deriz dedi benim gibi tek yumurtası gelişen arkadaş varmı aranızda CANIM BENİM TEDAVİN HAYIRLI OLSUNNN UMARIM BU DEFA POZİTİF SONUÇ ALIRSIN  YUMURTA SAYISINI KAFANA TAKMA DEVAM ET KISMETİNDE VARSA 1 YUMURTA YETİYOR ZATEN.BAK BENİM 2 AŞILAMAMDADA 5 TEN FAZLA YUMURTAM OLMUŞTU AMA NE YAZIKKİ HİÇ BİRİ TUTMADI KISMET DİYORUM HAYIRLISI OLSUN ZAMANI GELİNCE GELECEK YAVRUN DİYORUM.İNŞALLAH SENİN MELEĞİNİN ARTIK GELME VAKTİ GELMİŞTİR.
|
|
*ferda*
-
Tüm gönderiler
:
6445
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.02.2009 15:33:54
( #5347 )
GÜLÜŞCÜM CANIM ŞUAN TEDAVİ OLMUYORUM AŞILAMA İÇİN HASTANE ARAŞTIRMA AŞAMASINDAYIM BULUNDUGUM YERDE TÜP BEBEK MERKEZİ YOK NORMAL Bİ HASTANEYEDE GÜVENEMİYORUM KISMET ARTIK DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELİRLER İNŞALLAH
|
|
hoppidi
-
Tüm gönderiler
:
12
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.03.2009 10:43:19
( #5348 )
kızlar merhaba...aşılama ile hamiş olan arkadaşların içinde swim-up (yüzdürme yöntemi ) ile hamiş kalan varmı?
|
|
favourite
-
Tüm gönderiler
:
536
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.03.2009 23:26:03
( #5349 )
SLM KIZLAR :) BNMDE 3 KEZ GONAL F + CATLATMA İĞNESİ DENENDİ.HER AY 2 ŞER YUMURTAM OLUŞTU AMA SONUC MAALESEF NEGATİF.. DR BU AY AŞILAMA DENEYELİM O DA OLMAZSA TÜP BEBEK DEDİ. EŞİMİN SPERM TAHLİLİ SONUÇLARI NORMAL DEGERLERDE GORUNUYOR DR HERHANGİ BİR PROBLEM YOK DEDİ. BU ŞEKİLDE AŞILAMANIN TUTMA OLASILIGI NEDİR? DÜŞÜK BİR İHTİMAL DİE DUYDUM..BEN PKO HASTASIYIM..
COK YILDIZLI DEGIL AY YILDIZLI BAYRAGIN ALTINDA SAF TUTUN!!
|
|
elfida
-
Tüm gönderiler
:
1
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 23 August 2009
-
|
Ynt:AŞILAMA YAPANLAR VE YAPACAK OLANLAR BURAYA!!!
-
23.08.2009 01:53:40
( #5350 )
merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza yazdıklarınızı okudum gözlerim doldu çevremde bebek konusunda çok az sorun yaşayanlar var sanıyordum. bunları okuduktan sonra yanlız olmadığımı gördum yaşadığım psikolojik bunalımı anlatamam.2005 yılında evlendim 2 sene bebek istemedık 2 senedirde bebek olmuyor. hastanede çalışıyorum. her türlü tetkik yaptırdım hormon tahlilleri,hsg ovulasyon takibi felan tahlillerimde sorun yok ama yumurtalarım geç çatlıyormuş ilaç kullandım düzeldi ama hamile olamadım eşim tedav oldu sperm sayısı çok az çıktı varikoselden ameliyat oldu.hep zaman kaybettik 2 senedir uğraşıyoruz bugunde aşılama yaptırdık umarım olur.allah hepimize bebek versin.
|
|
mehpeyker
-
Tüm gönderiler
:
674
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.02.2010 16:46:54
( #5351 )
SELAM ARKADAŞLAR bana yardımcı olursanız sevinrim bana dr vaya hastane önerebilirmisinz. ben polikistlik over hastayım3 yıllık evliyim bebek istiyorum.......hata bugün dr gittim adetim gecikmişti negatif çıktı gene hamile değilimmmmmmmmm......... bu ay zaten beklemiyodum bu ay tekrar başlıcaz kournmuştuk bi dönem.. inşlalah bu sefer olur.. ben yurt dışındaydym döndüm ama kafam mkarştı dr ve hastane de zorlandım önerilerinizi bekliyorum buarada istanbul anadolu yakasında oturuyorum şimdiden teşekkürler
|
|
feraye
-
Tüm gönderiler
:
1
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt: AŞILAMA OLANLAR BURAYA!!!!!!!!!
-
15.12.2011 16:13:33
( #5352 )
mrb arkadaşlar bende aralın 2sinde aşılama oldum.aşılama olduktan sonra 1hafta kasıklarım çok ağrıdı 1 hafta yattım diye bilirim yumurtalıklar çatladığı için.inşallah tutmuştur.leke geldi bide sprm geldi benden...
|
|
velaa
-
Tüm gönderiler
:
2
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 17 December 2011
-
|
-
17.12.2011 18:49:50
( #5353 )
benide eklersen sevinirim
|
|
hopefuLL
-
Tüm gönderiler
:
1
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2012
-
|
-
19.01.2012 12:34:36
( #5354 )
Merhabalar.Umarım ben de ilk aşılamada hamile kalabbilirim
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 451 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler