Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Sayfayı değiştir: < 12345678 | Sayfayı gösteriyor 8 of 8, mesajlar 141 to 147 of 147
Yazar Mesaj
SERAPTR

• Tüm gönderiler : 3662
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul-Ümraniye
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH - 08.07.2009 12:27:21 ( #141 )
NUR CANIM YAZILANLARI OKUMAYA CALISIYORUM MALUM İŞ YERINDE COK OKUYUP GIREMIYORUM EVDE DE CINAR MUSADE ETMIYOR AMA DAHA IKINCI YORUMDA ERKEK OLDUGUNUDA OGRENDIM.VALLA SOK USTUN SOK OLDUM.SENIN VE ESININ ADINA COK SEVINDIM.HEM KIZ HEM ERKEK ANNESI OLAMYI TATDIRIYR RABBIM SIZE DARISI BANA INSALLAH.COK SEVINDIM ENIN ADINA.
ÇINAR

KUNTIKI

• Tüm gönderiler : 10128
Ynt: ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH - 11.07.2009 23:52:23 ( #142 )

Orjinalden alıntı: ilkerergin

Ayyyyyy nur'cum yeni gördüm ya,Hay allah nasıl kaçırmışım bu haber.Baksana kaç haftalık olmuş yumurtacık
Canım Allah tamamına erdirsin...Sağlıkla inşallah kucağınıza alırsınız.Ayy çok sevindim.Çok çok öpüyorum canım...

canımmm bitanem canım kardeşim güzell yüreklim çokçok sağolll bitanem ela ablamızda kocaman olmuş annesii çokçok kocaman öpptüm hem oğlumu hemn kızımı anneleri maşallahhhhhhh yavrularına anneleri gözlerinden öperim

KUNTIKI

• Tüm gönderiler : 10128
Ynt: ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH - 12.07.2009 00:24:32 ( #143 )

Orjinalden alıntı: SERAPTR

NUR CANIM YAZILANLARI OKUMAYA CALISIYORUM MALUM İŞ YERINDE COK OKUYUP GIREMIYORUM EVDE DE CINAR MUSADE ETMIYOR AMA DAHA IKINCI YORUMDA ERKEK OLDUGUNUDA OGRENDIM.VALLA SOK USTUN SOK OLDUM.SENIN VE ESININ ADINA COK SEVINDIM.HEM KIZ HEM ERKEK ANNESI OLAMYI TATDIRIYR RABBIM SIZE DARISI BANA INSALLAH.COK SEVINDIM ENIN ADINA.

heyy gidi günler heyy serabımm canımısın o kadar çok şey paylaştıkkii YÜCE ALLAHHHHHHHH ÇOKÇOK BÜYÜK bitanem seni ve yavrumu çokçok kocaman öpptüm canım kardeşim kıss bak beni yanlız bırakma duruyla çınarda olduğu gibi arkamdan bekliyorum hele bunu böyle bilesin ALLAHIMIN saatine denki gelsin İNŞALLAHHHHHH
hee hee şimdi nur dur kıss ben manyakmıyım dediğini duyar gibi oluyorum olsun bence ALLAHIN saatine denk gelecekgözlerinden öperimmm bitanem
<mesaj tarafından düzenlendi KUNTİKİ on 12.07.2009 00:26:00>

ilkerergin

• Tüm gönderiler : 631
Ynt: ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH - 16.07.2009 16:51:10 ( #144 )

Orjinalden alıntı: KUNTİKİ

Orjinalden alıntı: ilkerergin

Ayyyyyy nur'cum yeni gördüm ya,Hay allah nasıl kaçırmışım bu haber.Baksana kaç haftalık olmuş yumurtacık
Canım Allah tamamına erdirsin...Sağlıkla inşallah kucağınıza alırsınız.Ayy çok sevindim.Çok çok öpüyorum canım...

canımmm bitanem canım kardeşim güzell yüreklim çokçok sağolll bitanem ela ablamızda kocaman olmuş annesii çokçok kocaman öpptüm hem oğlumu hemn kızımı anneleri maşallahhhhhhh yavrularına anneleri gözlerinden öperim

Evet şekerim Ela'mızda büyüdü,artık doğum için gün sayıyoruzBizde seni öperiz canım.Bu arada göremedim ama,sürprizimiz kızmı erkekmi Nur'cum.

NAZAN73

• Tüm gönderiler : 1333
Ynt:ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH - 10.01.2012 14:48:38 ( #145 )
Nurcum nasılsın umarım beni unutmamışsındır.seni çok özledim tatlım uzun zaman oldu değilmi.eğer sayfaya girip mesajımı görürsen yaz bana tatlım.durum nasıl kocaman öpüyorum tatlım

burcuçlk

• Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 02 February 2012
Ynt: ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH - 02.02.2012 21:20:47 ( #146 )
çok sevındım adına cok guzel bı duygudur herhalde daha tadamadım da  ama emınım guzel bı duygudur hayırlı olsunn
Sayfayı değiştir: < 12345678 | Sayfayı gösteriyor 8 of 8, mesajlar 141 to 147 of 147

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 1 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat