Sayfayı değiştir:
12345678 > | Sayfayı gösteriyor 1 of 8, mesajlar 1 to 20 of 147
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
-
31.03.2009 21:30:12
( #1 )
CANLARIM CANDOSTLARIM GÜZELL KARDEŞLERİM CANKARDEŞLERİM MUCİZENİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞIYORUM EVETT DOĞRU TAHMİN ETTİNİZ YÜCE ALLAHIMMMMM ÖYLE BÜYÜK ÖYLE BÜYÜKKİ BUNU BİRKEZ DAHA YAŞIYORUM HAMİLEYİMMMMMMMMM DOĞAL YOLLA  DURU BİLİYORSUNUZ TÜP BEBEK VE BENİM İKİ KANALIMIN İKİSİDE KOMPLE TIKALI OLDUĞU LAPAROSKOPİ BİLE DR.LAR ÖNERMEDİĞİ İÇİN TÜP BEBEK AMA BAKIN GELİN GÖRÜNKİ 2.YAVRUMU HEDİYEMİ YÜCE ALLAHIMMMMMMM DOĞAL YOLLA YOLLADI DÜN DR.UMDA KESEMİZİ GÖRDÜK VE BUGÜN 7. HAFTAMIZA GİRDİK CANLARIMMMMM HEPİNİZİ ÇOK ÇOK KOCAMAN ÖPÜYORUM VE BU SAYFAYI AÇMAMDAKİ SEBEP OLMAYACAK DİYE BİRŞEY YOK BAKIN BİRKEZ DAHA MUCİZEMLE KARŞINIZDAYIM CANDOSTLARIM [image]local://314310/81711610EA9943FD8B799350F53313A9.jpg[/image]
<mesaj tarafından düzenlendi KUNTİKİ on 31.03.2009 21:38:45>
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
-
|
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt: ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
-
31.03.2009 21:56:43
( #3 )
AYŞEGÜLÜM ÖNCE ADETİM 13 GÜN GECİKTİ BU ARADA TEST YAPMAK HİÇ İSTEMEDİM ÇÜNKÜ DOĞAL YOLLA ASLA HAMLE OLAMAYACAĞIMI BİLİYORDUM MORAL BOZUKLUĞUNA HERŞEYİ DAHA ÖNCE YAŞADIĞIM AMELİYATLAR VS.. BAĞLADIM DEDİM KENDİ KENDİME NUR EE ARTIK VÜCUT DAYANMADI MENAPOZA GİRİYORSUN KIZIM DEDİM KENDİ KENDİME AKŞAM OLUNCA EŞİM TLF. AÇTI NUR EVE GELİRKEN NE ALINACAK DİYE EKMEK SÜT YOĞURT VS.. SAYDIM SONRA TLF. KAPATTIM 5 DK. SONRA TEKRAR TLF. AÇTIM Bİ DE GELİRKEN TEST AL BAKALIM DEDİM EŞİM SESİZ TABİİ TLF.DA ÇÜNKÜ İKİMİZDE OLMADIĞINI BİLİYORUZ EŞİM EVE GELDİ YEMEĞİMİZİ YEDİK VS.. SOHPET DUR BEN Bİ TESTİ YAPAYIM DEDİM GİTTİM BANYOYA İSTEKSİZ İSTEKSİZ YAPTIM BİR BAKTIM ANINDA İKİ KOYU KIRMIZI ÇİZGİ BEYNİMDEN VURULDUM O AN SADECE ALLAHHHHHHHHHHH DİYE BAĞIRDIĞIMI HATIRLIYORUM TESTİ BANYODA YERİNDEN KIMILDATMIYORUMKİ İKİNCİ ÇİZGİ KAYBOLMASIN DİYE O ANKİ PSİKOLOJİYLE  SONRA BİR TEST BİR TEST DAHA DERKEN HEPSİNDE ÇİFT ÇİZGİ ERTESİ GÜN DR.A GİTTİK ULTRASONDA KESEMİZİ GÖRDÜK ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH O KADAR O KADAR BÜYÜKKİ BEN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM NASIL ANLATACAĞIMI BİLEMİYORUM AMA VARYAA ELİMDE O TESTE BAKIP AĞLARKEN HERKEZ İÇİN ÇOK DUA ETTİM AĞLAYARAK TİTREYEREK ÇOK DUA ETTİM
|
|
TAVŞANCIK
-
Tüm gönderiler
:
6040
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.03.2009 22:10:30
( #4 )
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.03.2009 22:13:10
( #5 )
SEN BENİM BİTANEMSİN ÖZLEM ABLAMMM
|
|
seker66
-
Tüm gönderiler
:
3335
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.03.2009 22:15:20
( #6 )
Sevgili Nur, Öyle sevindim, öyle mutlu oldum ki, kelimelerle anlatmak mümkün değil.. Allahım kalbine göre verdi bak.. Çok tebrik ederim.. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.. Sağlıkla.. Mutlulukla.. Seni ve küçük abla Duru'yu çok öpüyorum..
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.03.2009 22:18:58
( #7 )
LEYLA ABLAM BURAYA GELDİĞİM İLK GÜNDEN BU YANA BENİ TANIYORSUN NELER NELER YAŞADIM BEN BİLE ARTIK YAŞADIKLARIMA HAYRET EDİYORUM HAYATIM HEP MUCİZELERLE DOLU ALLAHHHHHHH SENDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN O GÜZELL YÜREĞİNİ HEP MUTLU ETSİN HEPP ÇOK SEVİNDİRSİN GÜZELL YAVRUM NAZIMIN KADERİ KENDİNDEN BİNLERCE KAT GÜZELL OLSUN ANNESİİ ÇOK KOCAMAN ÖPPTÜMMMMMM
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.03.2009 22:26:53
( #8 )
çok sevindim..bin maaşallah..Rabbim nasip edecekse yollar açılıyor işte..Allah tamamına erdirsin...çok bekletmeden geldi kuzucuk..anne olmak isteyen herkese darısı inş..
|
|
rana42
-
Tüm gönderiler
:
709
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
31.03.2009 22:28:53
( #9 )
NURCUM CANIM KARDEŞİM İNANAMIYORUM BU RESMEN MUCİZE RABBİİİM NELERE KADİRSİN SEN TEBRİKLER ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ÇOK MUTLU OLDUM ÇOOOK
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
-
|
|
|
sevgii
-
Tüm gönderiler
:
10470
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
31.03.2009 23:52:09
( #11 )
Aaaaaa canımm Allahıma inanmayan taş olsun... bu nasıl mucize maşallah, allahım sağlıkla Duru kuzumun kardeşini kucaklamanızı nasip etsin tebrik ederim... Rabbim yeterki ol desin darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun.. bu sene kardeş senesi oldu valla...
|
|
h@le
-
Tüm gönderiler
:
916
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2009 08:44:13
( #12 )
Bir sürpriz daha  Tebrik ederim Nurcuğum çok sevindim senin için  Her zaman dediğin gibi Allah ol deyince oluyor. Bu işin özü bu. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel günlerini göstersin inşallah.
|
|
ozlemzafer
-
Tüm gönderiler
:
192
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2009 08:46:36
( #13 )
Çoookkk Tebrikk Ederimmm Eşinizide sizide Allahtan ümit kesilmez denilen olay bu olsa gerek arkadaşlar Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH...
|
|
bitanesim
-
Tüm gönderiler
:
8795
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2009 08:53:46
( #14 )
nurrr Allah seni emi kız ALLLAHHHHHHHHHHHHHH yazısını görünce nasıl yani dedim ama sayfa açılırken de yok canım hadi ya falan oldum açılınca da gözlerime inanamadım... hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş. sevgi nin de dediği gibi kardeş senesi oldu bu sene valla ben geri kaldım üüüü  şakamaka vallahi çok sevindim duru abal sen de ikinci kez anne olacaksın ve kendiliğin Allah tamamına erdirsin bundan böle çok dikkat et kendine üzülme gerilme sinir yapma hep gül hamişliğini unutma sakın tatlım.
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı EFE OĞLUM BENİM DÜNYAMMMM:-))
|
|
maviş-
-
Tüm gönderiler
:
372
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2009 09:00:18
( #15 )
Nurum güzel yürekli melek arkadaşım,çok çok ama çok tebrik ederim,sayfayı açınca Nur yine kimin müjdesini veriyor acaba derken bi baktım güzel yürekli melek arkadaşım 2.kez anneliğini haykırıyormuş yazını okurkan tüylerim diken diken,gözlerim dolu dolu oldu yüce mevlam sen nelere kadirsin yoku var eden olmazı olur yapan yüce allahım bizimde en umutsuz(belirteleri bile farklı yorumladığımız anda)mucizelerimizi göndermiş.Gözün aydın bitanem kocaman bir aile oluyorsunuz,Duru kızımda kocaman abla olacak annesi,rabbbim sağlık dolu hamilelik geçirmeni nasip etsin,hayırlı uzun ömürlü,sevgi dolu evlatlardan olsun,herşey gönlünce olsun bitanem...güzel yürekli annem kendine ve bebişine çok ama çok dikkat et.öpüyorum sizi ve güzel durumu.....
|
|
çilek kizin annesi
-
Tüm gönderiler
:
5499
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: uzaydan
-
|
-
01.04.2009 09:33:27
( #16 )
Nur Canim nasil sevindim bilemezsin hemen telefona sarildim ama duymadin sanirim Duru prensese kardes geliyor ne güzel Allah im ne büyüksün
|
|
__berna__
-
Tüm gönderiler
:
3960
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2009 10:11:28
( #17 )
allaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! nuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya gözlerime inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben de "yine nur kimin müjdesini veriyor" diye açtım sayfayı, ağzım açık kaldı!!!!!!!!!! canım benim, allah gönlüne göre verdi. herşey tamamlandı, tedavin, hastalığın, vs.. ve tüm olumsuzluklar giderildikten sonra oldu işte!!! olacaksa, allah isterse oluyor işte, önünde kim durabilir ki??????? ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum!!!!!!!!!!!!!! ben de kendim için istiyorum aynı mucizeyi!!!!!!!!!! allahım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2009 10:43:29
( #18 )
HEPİNİZE TEK TEK SONSUZ TEŞEKKÜRLER CANDOSTLARIM YİNE SÖYLÜYORUM VE O MUCİZEMİ İLK ÖĞRENDİĞİM ANDA ELİMDE TESTLE TİTREYEREK AĞLAYARAK DUA ETTİM EYY YÜCE ALLAHIMMMMMMMMM TÜM ARKADAŞLARIMA ÇİFTER ÇİFTER VER ALLAHIMMMM DEDİM YİNE SÖYLÜYORUM HEPİNİZE YÜCE ALLAHIMMMMMMMMM EN TEZ EN YAKIN ZAMANDA MELEKLERİNİ GÖNDERSİN İNŞALLAHHHHHHHH VE BEN BUNA TÜM KALBİMLE İNANIYORUM HANİİ İÇİNİZDEN BİRİ SORAR YAA NUR NERDEE BENDE VARMIYIM ACABA İÇLERİNDE DİYE EVET ARKADAŞIM SENDE VARSIN YÜCE ALLAHIMMMMMMMMM ÇOK BÜYÜK HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ ALLAHHHHHHHH OLL DERSE OLUR VE ALLAHIMMMM SİZLERE ÇİFTER ÇİFTER VERSİN SAÇINIZI BİLE TARAYACAK ZAMAN BULAMAZSINIZ İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH SİZLERİ SEVDİĞİMİ SAKIN UNUTMAYIN VE HERAN DUALARIMDA OLDUĞUNUZUDA DAHA ÇOK MUTLU HABERLER ALACAĞIZ O KADAR ÇOK TEBRİK YAZACAĞIZKİ CANLARIMMMM
|
|
Namaste
-
Tüm gönderiler
:
5443
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Antalya
-
|
-
01.04.2009 10:47:46
( #19 )
ayayayayay ben de kesin tüp bebek sayfasından bi hamiş çıktı nur'da haber veriyor dedim yaaa Allah'ım kocaman rabbim, sen yumurtaya can veren!!!!! oy şok oldum sabah sabahh... ne güzel bir haber, çok ama çok tebrik ederim kocaman Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin  Bernam Allah sanada bi süpriz yumurta nasip etsin inşAllah, sonra güldaneme, karsgülüme, haleme ve tüm isteyen bekleyenlere... Amin!!
<mesaj tarafından düzenlendi Namaste on 01.04.2009 11:37:43>
|
|
gobus
-
Tüm gönderiler
:
6074
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İZMİR - 35 1/2
-
|
-
01.04.2009 11:49:06
( #20 )
Nurrrr,çok şaşırdım. Bernanın tüp bebek sayfasında ismini yazınca noldu acaba dedim hamileliğe hiç yormadım,canım benim yaaa çok sevindim.Yüce Rabbimin mucizeleri sonsuz.Allah sağlıkla tamamına erdirsin cnm.Duru kuzunla birlikte büyür giderler.Minik cimcime abla olacak inşallah.  Duygucum sağol cnm amin inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
|
|