Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 209, mesajlar 161 to 180 of 4161
Yazar Mesaj
sahika*

• Tüm gönderiler : 1179
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: ANKARA
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 02.11.2005 19:52:40 ( #161 )
Tesekkurler Ilknur,Nur ,hayirlisiyla atlatip insallah bende bebis haberi veririm sizlere,
Muge senide tebrik ederim Allah bebisini kucagina almayi da nasip etsin,Nur sende cok is yapip yorma kendini olurmu

VE HERKESIN BAYRAMI  MUBAREK OLSUN ARKADASLAR,

Ben cok bayram havasina  giremedim,buralarda garip kaldim,ahh ah TR'de olmak vardi

Aldigin her nefesi firsat bil
Ot degilsin yeniden bitmezsin
Greyishblue

• Tüm gönderiler : 1010
  • Bölge: İzmir & Yağmur Şehrim
Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 02.11.2005 20:08:47 ( #162 )
sevgili anne aday adayları hepinizin MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI HAYIRLI OLSUN. diliyorum ki bir daha ki bayram hamile olasınız. annelerin ve anne adaylarının duaları sizlerle....
sevgiler..
amsterdam

• Tüm gönderiler : 1275
Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 02.11.2005 20:58:01 ( #163 )

karabocux

• Tüm gönderiler : 465
  • Bölge: İstanbul
Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 03.11.2005 00:07:05 ( #164 )

türkancım bak ellerin uğurlu geldi bile..iki kişi çıktı listeden.. mügecim seni de çok tebrik ederim sağlıkla kucaklarsın bebişini inşallah..darısı bizim başımıza demeyi de unutmayalım..nur sende fazla yorma kendini..  hepinizin ramazan bayramını kutlar yanaklarınızdan öperim..[sm=kiss.gif]

ilknuvaaa

• Tüm gönderiler : 869
  • Bölge: Alamanya
Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 03.11.2005 09:20:55 ( #165 )
Hayirli Bayramlar herkese

[image]local://33306/15D271F4502747C8A9B0CABD81DF134C.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)

celtis

• Tüm gönderiler : 1176
Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 03.11.2005 11:03:54 ( #166 )
amsterdam ve ilknuvaaa bayram tebrik kartlarınız harika...
şahikacım önerilerine uymaya çalışıyorum... dualarımızla yanındayız... artı tr de olamadığına çok üzülme bak bende tr deyim ama gene hasret çekiyoruz... yani eksik dua etme
ay kızlar yaaa, ne kadar garip oluyo insan... geçen yılki yerimizde çevre edinilebiliyordu, dostlar sayesinde bayramda yanlızlığı çok fazla hissetmemiştik... burada kimse yok, ne kadar boş geçiyo yaaaa:( kapısını çalıp bayramlaşacak bir kapı bile yok, kapımızı çalan da yok... sürekli telefon trafiği... eski dostlar sabah 8 de başladı aramaya... aileleri de aradık, akrabalarıda ... ama yok yok işte... ailelerle bir arada olmak gibi değil... onları arayıp, bir arada olduklarını duymak, görür gibi olmakta yetmiyo...
eğer ailelerinizle iseniz lütfen bu durumun kıymetini bilin... olamayanlar ise benim kadar düşünmeyin... oyalanın... e bende artık oyalanıcak bişeyler bulayım... bayram olduğunu unutup, elime alayım kitabımı da okuyayım... çünkü tv, internet hep bayramdan bahsediyo...
haydi hepinizi kocaman öptüm... hoşça ve dostça kalın

sahika*

Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 03.11.2005 15:33:09 ( #167 )
Nur aslinda sende benim gibisin ,bak sende uzuluyorsun,yalnizlik zor,sende uzulme olurmu,birbirimizi teselli edip duruyoruz baksana  ama olsun herkes saglikli olsunda birgun bulusuruz insallah sevdiklerimizle biz daha yeni bayram kahvaltisini yaptik ,sizler gunu yarilamisken ,beni birde bu saat farki deli ediyor,birseyleri kaciriyormusum gibi geliyor,neyse herseye ragmen hayat cok guzel,herkesin bayrami tekrar kutlu olsun,opuyorum hepinizi

jeudi

• Tüm gönderiler : 418
  • Bölge: Paris
Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 03.11.2005 16:03:41 ( #168 )
herkeze iyi bayramlarrrrrrrrr

celtis

Ynt: Anne aday adaylarinin listesi :) - 04.11.2005 13:26:16 ( #169 )
şahika evet haklı imişsin, öyle bir sure varmış, hemde sadece hamile olana değil, insanı rahatlatan çok yönleri olduğu bilinmiyormuş. hatta çok kısa ve türkçe anlamı da bu adreste
http://www.sorularlaislamiyet.com/moduller.php?modul=meal_oku&id=94
sıkıntıya düştüğünüzde, içiniz sıkıldığında okumak iyi gelir herlade... o nedenle paylaşmak istedim...

hafize3

• Tüm gönderiler : 20
Ynt: anne aday adayı - 04.11.2005 16:14:41 ( #170 )
merhaba esracım 4 aydır bende çalışıyorum ama daha bişey yok sıkıldım herkezin bebiş yokmu diye sormalarından,sabırsızlanıyorum doktor niye geldin bir sene devam diyor.inşallah hepimizin en kısa zamanda bebişi olurda bu sorulardan kurtuluruz.

Belinda.

• Tüm gönderiler : 635
Ynt: anne aday adayı - 04.11.2005 17:35:52 ( #171 )
selam nasilsiniz kizlar bayraminiz nasil geciyor umarim   iyi bayramlar geciriyorsunuzdur  sevgiler
<mesaj tarafından düzenlendi Gizem- on 04.11.2005 17:48:38>
ramizerhan

• Tüm gönderiler : 2
Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 05.11.2005 12:37:21 ( #172 )
 Bu  sayfa  harika dilerim  herkesin allah  gönlüne  göre  versin  bebişleri  ile  bir  öür  versin  ve  herkese merhaba
celtis

Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 05.11.2005 12:52:59 ( #173 )
ramizerhan birde buradan merhabaar diyeyim... hoşgeldin buralara...

gizem halen bizle ilgilenişin, gücün, ... ne diyeyim valla tebrikler... umarım herşey kısa sürede yoluna girer ve bebişine ve evine kavuşursun... ümidini yitirme...

hfize sende haklısın ... gerçekten o tür sorular insanı daha çok strese sokuyor ama biliyoruz ki bizim millet çok meraklı ve her konuya burun sokmaya bayılır... bekarsındır; " halen biri yok mu?" birini duyarlar; "işi ne?" "nişan yapcakmısınız? söz ne zaman?" nişan yada söz olur; "düğün ne zaman" düğün olur; "eşyası tam mı?" kısa süre geçer; "bebek var mı?" uzun süre geçer; "hala bebek yok mu yaaa, uzatmayın fazla" bebek olur; "(erkekse) sünnet ne zaman?" "okula başladı mı?" "biyeri tutturdu mu?" biri varmıymış" bu kez ona başlarlar... bize başlandığı gibi... birde sonrasında "düğün ne zaman" "torun var mı"
ha bu arada artık o döneme gelince bizde başkalarına bunları sormaya başlarız
yani doğal karşılayıp birazda duymazlıktan gelmek gerekli heralde... ama tabi ki bazen bu imkansız oluyor... ne diyeyim sabır kızlar sabır...
jeudi , şahika, karaböcüks sesiniz çıkmaz oldu, nerelerdesinizzzzz? aaaa bayramdı dimi pardon

sahika*

Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 05.11.2005 17:44:30 ( #174 )
Buralardayim Nur ,bir bakip gidiyorum ,icimden yazmak gelmedi bir turlu ,ne guzel herkes bayramda sevdikleriyle beraber ,burasi bombos ,bir sen bide ben takiliyoruz buraya ,nerdesiniz milletttttt

Ramize sende hosgeldin aramiza

jeudi

Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 06.11.2005 12:27:33 ( #175 )
selamlar herkeze :)

Nur cum bende buralardayim ne yapim, okuyup cikiyorum Sahika gibi  aslinda iki uc gundur bebek com sayfasini bilgisayarim cok yavas aciyordu, mesaj yazmayi denedim fakat baktim olucak gibi degil (sayfanin yavasligi artince) dedim sen en iyisi oku turkancim, sonra herkeze cevap yazarsin hehe

onun disinda cok sukur iyiyiz, aynen devam :) opuyorum hepinizi

bu arada ramizerhan ve hafize3 sizlerde aramiza hosgeldiniz, gordunuzmu bilmiyorum ama bir listemiz var anne aday adaylarinin listesi  diye, eger listemize girmek isterseniz/istiyorsaniz, gercek isminizi ve calismaya baslama tarihinizi bana yazarsaniz sevinirim... guzel haberler paylasmak dilegiyle
denis+

• Tüm gönderiler : 354
  • Bölge: ISTANBULDAYIM
Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 07.11.2005 02:09:22 ( #176 )
hamile kalan arkadaslari kutluyorum insallah darisi listedeki diger arkadaslara, herkez birer birer cikar en yakin zamanda listeden ortadada liste yapcak bisey kalmaz turkanda bosta kalir :) sanirim turkanda bebek istiyo e oda cikicagi icin listeden hamilelik sikintilariyla ugrasir.

jeudi

Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 07.11.2005 12:50:37 ( #177 )
gunaydin arkadaslar :) simdi dersiniz burada oglen oldu ama ne yapalim idare edin azicik

denizcim vallahi ne guzel seyler soylemissin, insallah canim ya umarim listede hickimsecikler kalmaz, herkez hamileligiyle yada bebisleriyle ugrasmak zorunda kalir, tabiiki iyi sekilde yani sIkIntisiz (aminnnnnn) hehehe

birazdan yeni listemizide eklicem, hadi bakalim insallah hepimize ugurlu gelir (aminnnnn)
celtis

Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 07.11.2005 13:25:01 ( #178 )
jeudi ve denis sadece yazdıklarınıza amin diyorum en güzel bu olur sanırım
AMİİİİN

Munisenin MELİSİ

• Tüm gönderiler : 2809
  • Bölge:
Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 07.11.2005 14:09:02 ( #179 )
Kızlar Merhaba
1 haftadır internetimiz yoktu, yeni girebildim.
Bu arada
Geçmiş Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
Bi dahaki bayramda inşallah yeni yeni bebişler katılır aramıza.

celtis

Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 07.11.2005 14:12:20 ( #180 )
munise hoşgeldin ve inşallah canım
bu arada şahika için duaları yoğunlaştırma vakti kızlar... şuracıkta 1 hafta sonra operasyonu var sanırım... inşallah kısa sürede yeni doğmş gibi olsun dileklerimizle ...
bu arada hepinizi kocaman öptüm

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 209, mesajlar 161 to 180 of 4161

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 119 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat