Sevgili Buketcigim,
Ne guzel haber getirdin bize,Yesimi kutluyorum.Allah bebegine saglik sihat verin,Birlikte saglikla mutlukla yasasinlar insallah.Darisi basimiza.
Kizlar bu gun hastahanedeydim.Cok yoruldum dogurusu.Bilgi alip bilgi verik. Anestezi uzmani uzun uzun nicin epidural yapilacagini anlatti.Uyanik olmak ve bebegimi dogum sonrasi gormem cok onemli ben de bunu zevkle kabul ettim.Sirtimdan bir igne ile girip katedral yerlestireceklermis,once bir miktar ilac vererek alerjik reaksiyon gozlenecekmis.Bir sorun olmadiginda yeterli ilac verilecekmis.Istenen uyusma olmiyabiliyormus bazen.Oyle birsey soz konusu olursa malesef epidural islemini durdurup genel anestezi yapilmasi gerekiyormus.Epidural i kabul ettiyse vucudum ve uyusma soz konusu olduysa,operasyon basliyormus.Gobegimden assa kisimi hissetmiyecekmisim.Gogsumden assagi kismi ayiran bir perde olacakmis ve operasyonu ne gorecek ne de hisedecekmisim bu sayede.Esim ve anestezi uzmani yanimda olacaklarmis.Bebegim dogdugunda sesini duyabilecek ve onu dogum sonasi kucakliyabilecekmisim

.(En guzel kismi burasi iste)Bebegim cok kalmiyacakmis bizimle.Ben burda,bebegimin beslenmesi aksi halde hipoglisemi olabilecegini sordugumda,siz hic merak etmeyin bebekle ilgilenilecek,hem beslenecek hem de normal dogumda vajinadan gecmedigi icin mikroplarla karsilasmadigindan olusmasi gereken k vitamini gibi vitaminleri enjekte edilmesi gerektigini soyledi.Hem sezeryen odasinin bebek icin soguk olacagini soyledi.O da uzman bebek doktoru ile olan randevusuna gidecekmis.
Tansiyonum olculdu,kadin dogum doktoru bebegimi kontrol etti.Hesey yolunda sukur

.Bir de hareketli bebegim,

bu da guzel birsey aslinda hareketleri yavaslarsa problem var demekmis.Bu arada ameliyat gunune kadar,suyum gelir,bebek hareketleri azalir ya da durur,sancilarim olursa ya da herhangi bir degisiklik hissedecek olursam,hastahaneye telefon edip hic beklemden hastahaneye hareket etmemi soylediler.Kalbim,cigerlerim kontrol edildi,seker duzeyime bakildi.Sukur hersey yolunda gorunuyor.
Simdi yarin ultrason a gidiyoruz.Son ultrason olacak,herhangi bir aksilik olmaz da hersey yolunda giderse 6sina kadar.29 unda da kadin dogum uzmanimla doguma kadar son randevum,seker doktorumla da.
Ramazanin 2. gunune rastliyormus dogumumuz.Allahim yardimci olur insallah,hersey yolunda gider ve bebegimi saglikla kucaklamak nasip olur.Hemen hemen 5 gun hastahanede kalacak ve bu arada bebegimle uygulamali kurslara katilacagiz.6 hafta agir isler yapmiyacagim ameliyatli oldugum icin sadece bebegimle ilgilenecegim.
Ayin 5 inde arayip saat kacta ameliyat olacagini ogrenecegim.Ne zaman yemegi kesecegim soylenecek.Belirtilen saatte hastahanede olacagim.
Bu gun bunlari ogrendik,iste boyle arkadaslar,duanizi eksik etmeyin,gorusmek uzere...