ben odaları için bir tane iki kapılı gardrop altında iki çekmecesi var ayrıca, bir de dört çekmeceli şifonyer yaptırdım marangoza (bunları doğumdan en az 20-25 gün önce getirtmek iyi olur, yeni mobilya kokusunun gitmesi açısından), iki tane park yatak aldım, bir de zaten mevcut olan tek kişilik ikiz yatak koydum. doğduklarından 3. ayın ortalarına kadar tek yatakta yan yana yatırdım, anne karnında alıştıkları sıcaklığı yakalasınlar hem bize yer kalsın diye

.. bende tek kişilik yatakta yattım, sonra annem yattı 6. aya dek.. 4. ayın sonlarına doğru dönmeye başladıklarından zaten aynı yatakta yatırmak olmuyor. bizim park yatak gracoymuş, ben craft diye uydurmuşum (işte ikizler insanı dünyadan bir haber yapabiliyor), bu yatakların üstünde portatif bi kısım var, ayağa kalkmayı öğreninceye kadar üstte öğrendikten sonra alıyosunuz o aparatı altta yatırılıyor, bi şilte var o ince olduğundan ben kapalı çarşıda boyutlarına göre sünger kestirttim onu koydum üstüne şilteyi koydum onun için yerden baya yüksekte yine. bebek için satılan özel yataklar var ama onlar hem pahalı hem de ağır..
burada üç günlükler ve aynı yataktalar
burada üstteki aparatın üstünde yatıyor..bir de üstteki aparatın alt kısmı boşlukta olduğu için sallanabiliyor.
bu da üstü alınmış hali.
bunun haricinde kızkardeşim hediye olarak oto koltuğu aldı bize, çok rahat ettik, eğer yolculuklara sıkça çıkıyorsanız ya da şehir içi bile olsa gezmeyi seviyorsanız tavsiye ederim, çünkü kucakta iki bebenin zaptı zor, hem emniyet açısından hem de rahatlık açısından. ayrıca carrefourdan çok ucuza (sanırım 20 milyondu) ana kucağı aldım. 4. aya kadar onda yatırdım ama sallamadım zaten memede uyuyorlardı bizim sallama faslımız 6. aydan sonra başladı o da oto koltuğundaydı, belki ben biraz şanslıydım çok uzun süre sallamadan 3-4 dakikada uyuyorlardı taa ki 1 yaşına kadar. nolduysa nefret ettiler oto koltuklarından ama gezmeye giderken değil, ayıla bayıla atlıyorlar yine içine hala attaya gideceksek.
bunlar oto koltuklarımız..
vildan (31)
defne & Çınar (13 ay + 1 hafta)