Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 10 of 195, mesajlar 181 to 200 of 3892
Yazar Mesaj
sabahyıldızı

• Tüm gönderiler : 1218
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Australia/Sydney
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 04:51:21 ( #181 )
Sevgili bsahin,
Hosgeldiniz sen ve kizin.Sizleri sevgi ile opuyorum.Guzel paylasimlar diliyorum.Gorusmek uzere...
etacarinea

• Tüm gönderiler : 4322
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 09:59:44 ( #182 )
Hoşgeldiniz Tara ve Berna,

Sağsalim bebişlerimize kavuşmak üzere inşallah...

AYSU(23+1, erkek)
amsterdam

• Tüm gönderiler : 1275
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 10:38:05 ( #183 )
gunaydin herkese,

tara ve annesi berna canim hosgeldinzi inslalh bebegini sag saglim kucgina alirsin...........

buket 30+4(belli degil )
Na-Me

• Tüm gönderiler : 57
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 13:10:07 ( #184 )
Bende bende bende hamileyim.bebisim bugün 34 hafta 2 günlük.tahmini dogum tarihimiz 23 ekim ama sezeryan olursa kesin 18 ekim.daha karar veremedim.kizim olucak insallah!hadi benide ekleyin ben bilmiyom nasil olacagini,yeni üyeyim.mucccckk hepinize.
katregül

• Tüm gönderiler : 17
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 14:41:05 ( #185 )
Aybükecim liste süper olmuş.bende sorun yok.çok teşekkürler.biraz olsun siteye alışabildim
doğum yapan anneleri kutluyorum.Allah bağışlasın yavrularınızı.listenin yukarısına çıkanları da allah kurtarsın diyoruuum

beyhan_unlu

• Tüm gönderiler : 305
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 15:23:27 ( #186 )
BUJENE BENCE ÇOK GÜZEL OLMUŞ CETVELLER VE FIKIR DE HARIKA..TABİ KIZLAR NE DÜŞÜNÜR BILMEM..HELE BENIMKINE BAYILDIM..KIZIMLA OGLUŞUM NE TATLI GÖRÜNÜYO ÖYLEEE:))))

VILDANCIM YA ŞU YATAK İŞİ BENIM DE SIKINTIM OLDU.BEN ERZURUMUN BIR ILCESINDE GÖREV YAPIYORUM VE BURDA DOGUM YAPMAYA NIYETIM YOK..KISMET OLURSA 2 HAFTA SONRA DOGUM IZNIME AYRILIP ANKRAYA ANNEMIN YANINA GIDIYORUM.ZATEN KONTROLLERIM ORADA BASLADI DRUM ORADA..YANI DOGUM ÖNCESI 2.5 DOGUM SONRASI 3 AY KADAR ANNEMDE KALICAM INŞLALLAH..TABİ ORAYA ESYA ALMAK IMKANSIZ ZATEN HER ODASI DOLU EVIN KI ALSAK DA TEKRAR ERZURUMA GETIRMEK IMKANSIZ..DOLAYISIYLA ANNEMLERDE KALACAGIMIZDAN SADECE YATAK ALICAZ.DIGERLERI KENDI EVIMIZDE OLUCAK. ŞU PARK YATAKLARDAN MIGROSTA GÖRMÜŞTÜM..GAYET GÜZELDI.ANNEMIN EVINDE ONDAN IKI YATAK KOYACAK YER YOK..BIR TANE ALSAK BIRKAC AY IDARE EDEBILIR MIYIZ?? YOKSA BIRI UYANINCA ÖBÜRÜ DE MI UYANIR?? MINNACIK OLUCAKLAR ZATEN BIRBIRLERINE DOKUNAMAZLAR HERHALDE:)))NE DERSINIZZZZ
beyhan_unlu

• Tüm gönderiler : 305
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 15:27:08 ( #187 )
VILDANCIM DAHA SONRA BÜYÜK YATAK SEÇECEGIM DEMİŞSİN DE BENIM GÖRDÜGÜM PARK YATAKLAR DIGER AHŞAP YATAKLARDAN DA BÜYÜKTÜ ZATEN..SEN BAGAJA IKISI SIGIYO DEMIŞSİN DE BENIM GÖRDÜKLERİMİN ANCAK BIRI SIGAR BAGAJA..ACABA DAHA KÜÇÜK MÜ SENIN BAHSETTIGIN
cyberrica

• Tüm gönderiler : 1947
  • Bölge: ankara
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 15:32:21 ( #188 )
kızlar merabalar
nasıl gidiyor bakalım şiş göbişler
benim baya çıkmaya başladı
aybüke liste çok iyi canım ancak şu an ben 13 hafta 4 gün oldu 1 bebişim olucak allahın izniyle. cinsiyet ise belki erkek olabilir dedi doktor ama malum daha kesin diil.
bujene, senin cetvellerde çok şirin olmuş canıııım
tubaçelenk naber şeker şişmeye devam ediyormuyuz?
zuhalacar

• Tüm gönderiler : 1303
  • Bölge: İstanbul-Avrupa Yakası
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 15:49:31 ( #189 )
Her seferinde foruma girdiğimde buraya kayıt olamayı unutuyorum  Şimdi aklımda iken olayım 1 ay 6 günlük hamile bir bayanı listeye umarım kabul edersiniz kızlar
Na-Me

• Tüm gönderiler : 57
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 15:54:02 ( #190 )
Allah allahhh,e bende kayit olmustum bugün buraya,ama simdi bulamiyorum kendi yazimineysem,bende birdaha yazarim
34+2günlük hamileyim,kiz bebek bekliyorum,tahmini dogum tarihimiz 23 ekim ama sezeryani kaul edersem 18 ekimde alicak dr um.bakalim,hayirlisi
Belinda.

• Tüm gönderiler : 635
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 22:03:22 ( #191 )
selam hamisler nasilsiniz kizlar... bebisler nasil insallah hersey yolundadir.. haa bu arada yeni hamislerde katilmis aramiza hosgeldiniz kizlar sizlerde kolay hamilelikler diliyorum.. hepinizi optum sevgiyle kalin
bujene

• Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 22:10:11 ( #192 )
tekrar merhaba arkadaşlar, cetvelli fikrimi beğendiğinize sevindim... ama çoğunluğun fikri önemli, bir de aybüke yani emine arkadaşımız gelince ona sormak isterim, hem o da rahat etmiş olur hafta hesaplamaz her zaman. ben de yardımcı olacağım. elimden geleni yapacağım. şöyle şirin mi şirin bir listemiz olur. hamişlerimiz için değer valla. siz dünyaya bebek getireceksiniz, herşeyin en iyisine layıksınız... öptüm sizi... inşallah ben de bir gün bu listede olacağım
nihalugras

• Tüm gönderiler : 17
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 23:26:32 ( #193 )
Selam  arkadaşlar...
Allaha  çok  şükür  YİĞİT  bebeğimize  kavuştuk.Bu gün  8  günlük  oldu,herşey  çok  güzel  geçti,yaw  ilk  oğlumdan  buyana  teknoloji  dahada  gelişmiş  acının  Ası  yok , tabi  insanlar  normal  doğumdan  korkar,ki  ben  öncelikli  olarak  normal  doğumu  destekleyenlerdenim......
   Allah  hepinize   kolay  doğum,sağlıklı  bebekler  nasip  etsin,dualarınız  için  teşekkürler,,,,,
bujene

• Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 23:36:16 ( #194 )
çok çok tebrik ederim nihal... yiğit bebeği de bizim için öp, kokla... anladığım kadarıyla doğumun kolay geçmiş, darısı hamişlerimizin başına inşallah. ömür boyu birlikte mutlu ve de sağlıklı yaşarsınız inşallah...
willy

• Tüm gönderiler : 475
  • Bölge: Bursa
park yatak - 07.09.2005 00:39:59 ( #195 )
ben odaları için bir tane iki kapılı gardrop altında iki çekmecesi var ayrıca, bir de dört çekmeceli şifonyer yaptırdım marangoza (bunları doğumdan en az 20-25 gün önce getirtmek iyi olur, yeni mobilya kokusunun gitmesi açısından), iki tane park yatak aldım, bir de zaten mevcut olan tek kişilik ikiz yatak koydum. doğduklarından 3. ayın ortalarına kadar tek yatakta yan yana yatırdım, anne karnında alıştıkları sıcaklığı yakalasınlar hem bize yer kalsın diye .. bende tek kişilik yatakta yattım, sonra annem yattı 6. aya dek.. 4. ayın sonlarına doğru dönmeye başladıklarından zaten aynı yatakta yatırmak olmuyor. bizim park yatak gracoymuş, ben craft diye uydurmuşum (işte ikizler insanı dünyadan bir haber yapabiliyor), bu yatakların üstünde portatif bi kısım var, ayağa kalkmayı öğreninceye kadar üstte öğrendikten sonra alıyosunuz o aparatı altta yatırılıyor, bi şilte var o ince olduğundan ben kapalı çarşıda boyutlarına göre sünger kestirttim onu koydum üstüne şilteyi koydum onun için yerden baya yüksekte yine. bebek için satılan özel yataklar var ama onlar hem pahalı hem de ağır..

burada üç günlükler ve aynı yataktalar

burada üstteki aparatın üstünde yatıyor..bir de üstteki aparatın alt kısmı boşlukta olduğu için sallanabiliyor.

bu da üstü alınmış hali.

bunun haricinde kızkardeşim hediye olarak oto koltuğu aldı bize, çok rahat ettik, eğer yolculuklara sıkça çıkıyorsanız ya da şehir içi bile olsa gezmeyi seviyorsanız tavsiye ederim, çünkü kucakta iki bebenin zaptı zor, hem emniyet açısından hem de rahatlık açısından. ayrıca carrefourdan çok ucuza (sanırım 20 milyondu) ana kucağı aldım. 4. aya kadar onda yatırdım ama sallamadım zaten memede uyuyorlardı bizim sallama faslımız 6. aydan sonra başladı o da oto koltuğundaydı, belki ben biraz şanslıydım çok uzun süre sallamadan 3-4 dakikada uyuyorlardı taa ki 1 yaşına kadar. nolduysa nefret ettiler oto koltuklarından ama gezmeye giderken değil, ayıla bayıla atlıyorlar yine içine hala attaya gideceksek.

bunlar oto koltuklarımız..

vildan (31)
defne & Çınar (13 ay + 1 hafta)
sabahyıldızı

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 07.09.2005 04:05:33 ( #196 )
Sevgili bujene,
Canim ben de cok beyendim.Imzamiza ekliyemiyoruz,cetvelleri liste haline getirirsek daha cok ise yarar diye dusunuyorum.Hem kimin ne kadarlik hamile oldugunu da gene listeye bakip aninda gorme sansimiz da var.
Ya da soyle yapilabilir.Basli basina bir konu acilir ve cetveller oraya listelenir.Konusma ya da herhangi bir yazisma yapilmaz sadece hamilelik takibi yapilabilir.Ne dersiniz?
Bu arada arkadaslar ben 36 hafta 4 gunluk hamileyim bu gun itibariyle.Bebegim cok hickiiriyor gunde kir kac kez hickiriktan sarsiliyor gobusum.Sizler de yasiyormusunuz bunu?Sadece merak benimkisi.Gorusmek uzere...
sabahyıldızı

Ynt: park yatak - 07.09.2005 04:11:30 ( #197 )
Sevgili willy,
Canim cok tesekkurler.Park yataklarin tekerlekleri de var degilmi?Saniyorum iki ayagi tekerlekli.4 unu birden tekerlekli yapmamislar.Kaymasin diye saniyorum.Sanirim bu persembe aliyoruz biz de.
Canim ne guzel bebeklerin Allah bagilsasin.bakmaya doyamamdim meleklerine.Bahtlari guzel olsun.
Biz bebegimiz kuuckken ilk uc aylik icin hastaneden kiraliyacagiz.Araba koltugunu o zaten cok minik oluyor.Sonrasi icin se birtane alacagiz 6 yasina kadar kullanmasi mecburi bulundugum ulkede.Cok guzel de koruyucu.Mutlaka bebeklerin bu iskemlerden yararlnamasi gerekiyor.
Bebegimin gelmesine az kaldi ve ben heyecanliyim.Umarim her birimizin bebekelri saglikla dunyaya gelirler sarilip koklamak nasip olur bizlere.Optum,gorusmek uzere...

oceanside

• Tüm gönderiler : 4061
  • Bölge: CALIFORNIA/USA
Ynt: park yatak - 07.09.2005 04:52:15 ( #198 )
emine'cim ellerine saglik yeni liste gecenki listede 14.cu siradaydim simdi 9.uncu siraya yukselmisim.ayyy heyacanlandim valla allah hayirlisi ile listede olan herkese kolay dogumlar ve saglikli bebekler nasip etsin.amin..

bu arada emine'cim benim kizimin adini degistirdik,ama jasmine hala kalabilir sorun yok o gobek adi olarak kalacak.cunku aylardir ben bebegimi jasmine diye seviyordum.degistirmesekte olur yani hic onemli degil,aklimdayken soyleyim dedim..
yeni gelen hamislerde hosgelmisler,rabbim sizede kolay bir hamilleik oncelikle sonrada hayirli dogumlar nasip etsin...

sevgiler........

vildan bebeklerini cok optum canim..........
etacarinea

• Tüm gönderiler : 4322
Ynt: park yatak - 07.09.2005 09:53:38 ( #199 )
Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz, willy nasıl güsel bebeklerin allah nazardan saklasın...bayıldım valla...

Aysu(23+2, erkek)
amsterdam

• Tüm gönderiler : 1275
Ynt: park yatak - 07.09.2005 12:05:10 ( #200 )
gunaydin herkese,

bujune canim bencede cetvel iis cok gzuel ama benim kendi cetvelim olursa sevinirim cunku o cetvelimi cok begeniyordum ben  eski forumda gorebilirisin  bebegin asagiya inmesini donemesini felan yapiyordu kendisi zamanim ilerledikce.....

vildan canim ay ne tattlilar ya masllah ama kizlar sunu soyelyimde aklinizda bulunsun gecen gun bizde bebek arabasi ve maxi cosi aldik yani araba koltugu ama aldigimiz yer dedi ki bebginizi 3 saaten fazla bindirmeyin cunku sirti icin iyi degilmis yani uzun yola giderseniz aklinizda bulunsun.....

dun babam turkiyeden geldi araba ile ve gelirken turkiyeden boyle 3 aylik olana kadar yata bilecegi bi besik getirmis portatif yani istedigin her yere tasiyabiliyorsun ayni ana kucagi gibi cok hosuma gitti sallaniyorda  bi ara bi resmini cekerim ,zaten  zaten ilk3 ay ben kulanirim sonrada kiz kardesim dogum yapacagi icin o kullanir.

yeni gelen hamisler hosgeldiniz...........
<mesaj tarafından düzenlendi amsterdam on 07.09.2005 12:08:13>
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 10 of 195, mesajlar 181 to 200 of 3892

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 338 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat