ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 98, mesajlar 401 to 440 of 3892
Yazar Mesaj
aYBÜKE_iLAYDA
  • Tüm gönderiler : 2318
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 08:09:53
Merhaba Biba cim,

Aramiza hosgeldin canimm, tebrikler tebrikler tebrikler uc kere masallah :)))... Allah nazarlardan saklasin, Rabbim uc yavrunu kavusmayi nasip etsin guzelim. Verdigin bilgilerle senide listemize ekledim... Isminide belirtirsen onuda ekleyeyim canim. Kendine ve bebislerine iyi bak guzelim.

Hazef dalga gecme kiz :))) vallahi insan 30 uncu haftalara girince, bir baska oluyormus canim, seni daha iyi anliyabiliyorum simdi . Saka bir yana, bebisini bizim icin bol bol op canim. Kolay bir dogum olmustur insallah...

Sevgiler,

Biba
  • Tüm gönderiler : 144
  • Bölge: Ankara
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 10:53:07
sevgili sis gobisler

bu tabiri cok sevdim. oncelikle iyi dileklerinize cooook tesekkurler.

Bu arada benim adım Bilge. Eminecim sana duyrulur listemiz icin...

cyberrica aramızda bir gun var ama buyuk ihtimalle ben senden once dogurmak zorunda kalacagım. ve maalesef bu sefer mecburi sezeryanmis. Bu arada sezaryen tecrubeleri olanlarınız varsa benimle paylasabilirler mi. cok korkuyorum yani keske ucunu normal dogurma sansım olabilseydi.

amsterdam evet haklısın gobisim bayagı buyuk ama bana gore buyuk. cunku benim gobis cok sismiyormus doktor ogle dedi. ama bir karsilastirma yaparsak ilk hamileligimdeki 7. ay buyuklugunde. Yani 16 hafta naki 28 hafta gibi. 20. haftama geldigimde 9 aylık gibi gorunecekmisim. dusunsenize yolun yarısında... uykusuz geceler beni bekler yani anlayacaginiz. buraya resim yapistirmayi deneyecegim becerirsem size Muratımı ve sis gogisimi gonderirim.

simdilik ise devam ediyorum sanırım 20 haftadan sonra zor. ben de riske atmak istemiyorum. zaten zor olmus gebeligim. asılama falan. ignelere maalesef devam doguma kadar. ayın 7sinde doktora gidecegim resmen gun sayıyorum cunku buyuduler mi diye cok merak ediyorum. benim "trio" sizinkilerden epey kucuk olacaklar maalesef. 2 ser kiloyu bir assam daha ne isterim ki.

herkese selamlar, sevgiler
Biba

sabahyıldızı
  • Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 12:51:47
Sevgili bilge,
canim seni ekrar tekrar kutluyorum.Baya bir agir olmasi hamileligin.Allah yardim etsin.Ben de bir bebek bekliyorum ama baya bir iri bebek ,o uzden malesef normal dogum yapamiyorum.Kismetse ekin 6 sinda olacak sezeryenim.O zman cok taze bilgiler verebilirim sana yasayan biri olarak.Normal dogum istiyordum bende ama bebekelrimizin sagligi icin hangisi hayirli ve iyi ise oyle olacak kuskusuz.
Herseyin hayirlisini diliyorum,tum sis gobusler icin.Optum her birnizi,gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

reiki1
  • Tüm gönderiler : 1013
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 13:58:02
selam kızlar
ya ben günlerdir bu formda geziyorum, yazıyorum ama bu sayfayı ve de bu listeyi görmedim nasıl oldu da kaçırdım bilemiyorum.
ay ne güzel doğum haberleri filan var darısı hepimize işallah. 
eminecim sanırım bu liste işiyle sen ilgileniyorsun canım beni de eklermisin zahmet olmazsa?  son adet tarihim 14 temmuz. hepinizi ve de bebişlerinizi öpüyorum

donnakaran
  • Tüm gönderiler : 88
  • Katıldı: 16 August 2005
  • Bölge: Izmir
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 14:17:43
son adet tarihim 18 agustos. 6 haftalik hamileyim.
eny

katregül
  • Tüm gönderiler : 17
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 15:19:22
ben de tebrik ediyorum taze anneyi,darısı başımıza,ay ben de listede biraz yukarılara çıkmışım.bu arada oğluşumun adına karar verdim.ARDA düşünüyorum.
öpüyorum hepinizi

Greyishblue
  • Tüm gönderiler : 1010
  • Bölge: İzmir & Yağmur Şehrim
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 21:22:25
merhabalar
ben de yeni sayılırım ama tüm yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
allah hepimize hayırlı doğumlar göstersin.

bilge özellikle senin allah yardımcın olsun arkadaşım.
ben 22.haftamın içindeyim ve tek kız var içimda  ve de ilk hamileliğim ama bir üçüzüm olsaydı herhalde yataktan kalkamazdım
çünkü şu halimle bile iki adım atıp yoruluyorum.
başta çoğul hamişleri olmak üzere hepimizi allah kurtarsın kızlar...

amsterdam
  • Tüm gönderiler : 1275
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 28.09.2005 23:59:07
ay ne gzuel gun ve gun sayilarimiz artiyor......

kateregul ve  filiz aramiza  hosgeldiniz...........
artik biz yakinda sayfayi size devrederiz........

kateregul canim benimde bi oglum olursa bizde arda koymayi dusunuyoruz eger ki kizimiz olursada yaren koymayi dusunuyoruz.

Greyishblue
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 00:18:26
teşekkürler amsterdam..
bir şey soracağım bebişinin cinsiyeti belli değil mi??
yani öğrenemediniz mi??

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 09:38:23
Merhaba bayanlar,

Aramiza katilan anne adaylarimiza hosgeldiniz demek istiyorum. Kolay bir hamilelik gecirmenizi diliyorum hanimlar. Listemizi kayit etmis bulunuyoruz, yavas yavas sizde listemizin ust siralarinda goruruz insallah!!!

Buket cim Yesim dogum yapmis demistin detaylarini iletmedin hale, asli varmi??? Ne zaman, nicin bu kadar erken daha iki haftasi vardi? Ay ay :), hadi bakalim bekliyorum haberlerini...

Opuyorum sizleriiii

Belinda.
  • Tüm gönderiler : 635
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 09:43:58
  1. yesim canim  gozun aydin tebrik ediyorum  allah anali babali buyutsun  optum
<mesaj tarafından düzenlendi Gizem- on 29.09.2005 09:46:36>

tubacelenk
  • Tüm gönderiler : 51
  • Bölge: İsTaNbUl...
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 10:54:36
((çok şükür uzun bi aradan somra yine yazabiliyorum ya benim pc den yada forumdan kaynaklanan bi hatadan ötürü yazamıyodum))

öncelikle bebişini kucağına alan anneleri tebrik ediyorummmmmmmmm RABBİM  bizede nasip etsin inş...

ve tabiiiiiiiiii
sibelcimmmmmmmmm seni çok çok çok tebrik ediyorumm benim gönlümdende bebeğim kız olucak kız diye geçiyo ama nasip kısmett. senin adına çok sevindimm canımmm
umarım süpriz yaşamazsın
RABBİM hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin

bu arada bualntıların geçtimi demişsin ilk mesajlarında ama tatlım şükürler olsun benim hiç bulantı sorunum olmadı sanırım başkasıyla karıştı.
SEVGİLERR

cyberrica
  • Tüm gönderiler : 1947
  • Bölge: ankara
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 10:57:48
tubacım, nerelerdesin?
geçti hayatım bulantılar çoktan, feci midem ekşiyor şu aralar sadece sağ taraftan sık sık ağrı giriyor.
Doktor kesin kız dedi hayatım bakalım senin neyin olacak.
Dün dr. daydık ayy çok tatlıydı bebişim fıkır fıkır yerim ben onu

tubacelenk
  • Tüm gönderiler : 51
  • Bölge: İsTaNbUl...
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 11:01:59
buraalrdayım cnm hergün takip ediyorum ama işte yazamıyodum:)

ayy çokk harikaaa
benimde 2 hafta sonra kontrolüm bakalım inş. kendini gösterirde bizi meraktan çatlatmaz
öpüyorum cnm çok dikkat et kendine

Biba
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 11:29:16
Sevgili sis gobisler,

aksamları bile aklıma geliyorsunuz napıyorlardır diyorum kendime. Ayse lerin orada sabah olmuştur falan diye dusunuyorum :) Bu arada Ayse, senden sezaryen hikayesi alacağım var tarihinde degisiklik olursa bize haber ver. senden 1 gun sonra ben benim trio nun cinsiyetlerini ogrenecegim insallah.

Eminecim listeyi her istedigimiz anda goruntuleyebiliyor muyuz yoksa sen mi yayınlıyorsun?

Ben bu sabah ise cok zor geldim. nefes nefese anlatamam. bayılacagımı sandım 15 dk kendime gelemedim yere yattım cok fena. ya tansiyonum dusuyor ya da cıkıyor anlamadım. galiba artık az hareket etmem lazım sabah dus aldım ve yoruldum. benim bulantılarım hafiflemiyor doktor 9 ay surer seninkiler deid. ilk gebeligimde hic bulantım olmamıstı. yemek yiyemiyorum sadece sut icebiliyorum bazen de kofte yiyorum. guzel onerileriniz var mı?

amsterdam, cnm sis gobisimi ve muratımı gonderemiyorum sanırım pixel i fazla oldugundan yukleyemiyorum. bir yolunu bulacagim insallah.

herkese sevgiler,
Biba

cyberrica
  • Tüm gönderiler : 1947
  • Bölge: ankara
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 11:45:00
biba uuf çalışıyormusun sende canım işin zor walla bir birini zor idare ediyoruz. Allah kolaylık versin.
Benim midemin bulandığı ilk zamanlar genelde tuzlu peynir ve ekmek yiyiyordum hem calsiyum, hemde karnımı tok tutuyordu.
Yemek yediğimde de midem bulansada biraz zorlayarak yiyordum, midem kazınınca meyva atıştırıyordum ama tuzlu peynir olayını şiddetle tavsiye ederim

Biba
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 15:15:52
sevgili cyberrica kızını şimdiden tebrik etmek isterim. yerim ben onun minik ellerini, ayaklarını. pembis pembis seyler al ona. kızlara cok guzel seyler var. oglanlarda en renkli giysi kırmızı maalesef.

sis gobisler bu arada aklıma bir eglence geldi. benim trionun cinsiyetleri ile ilgili tahminlerini bekliyorum. 7 sinde belli olacak insallah. cyberrica seninle aramızda bir gun var ama sen ogrendin cok sanslısın. benim trio erkek olursa yandım ben  tuzlu peyniri aldırdım ofiste simitle yedim cok super bir fikir hem de faydalı cok saol cnm.

herkese sevgiler,
Biba

hazef
  • Tüm gönderiler : 382
  • Bölge: Bursa
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 15:42:21
ya ben hamileligimi ozledim. o yuzden buraya ziyaretinize geliyorum
anne olmanin nasil birsey oldugunu merak etmeyi ozledim
balkon yikayamamayi ozledim
kizimin icimdeki akrobasisini ozledim
yuzustu uzanmayi ozlemeyi ozledim
gun saymayi, heyecanlanmayi, korkmayi ozledim
kizimi elifimi hayal etmeyi ozledim
elimi karnimin ustune koyup onu duymayi ozledim
tum kaprislerime eyvallah denmesini ozledim
her hafta anne adaylari listesinde kacinci siradaymisima bakmayi ozledim
ama su anda tum ozlediklerimden kat kat daha kutsal daha sonra ozlediklerim diye yazacagim yiginla cumle yasiyorum:)yine de nostalji yapmak guseldi.
bebeginizi dort gozle bekleyin ama hamileligin tadini cikarmayi da unutmayin tum sis gobekler

Biba
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 15:55:49
hazef slm,
bebisin nasıl? alısabildin mi uykusuzluga artık içicde olmadıgına gore gobisinin ustune yatırp da birlikte uyuyun, nefesini dinlersin... karnını sevmekten daha gercekci :) kendine ve bebisine iyi bak musait olunca bize de yaz. bu arada senin dogum hikayeni bilmiyorum. mahsuru yok ise anlatsana...

Sevgiler,
Biba

Biba
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 16:01:00
pardon sis gobisler, bu bir deneme mesajı. oglumun resmini goruntulemeye calısıyordum.

hazef
  • Tüm gönderiler : 382
  • Bölge: Bursa
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 16:13:09
merhaba bilge, sana bi helal olsun simdiden uc tane ha:)ve gayet serinkanli gorunuyosun. insallah saglikla kavusursun bebeklerine.haklisin simdi minigimle daha gercekci bir iliski yasiyoruz o agliyor ben uyuyamiyorum:)ama beni uyutmasa da ona asigim hele gulumseyince cikan gamzesini gormek icin gunlerce uyuyamayabilirim.
dogum hikayemi bi ara uzun uzun yazicam insallah,firsat kolluyorum. yaramaz kizimin fotolarini da koyucam

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 16:48:45
Merhabalar,
Biba`cigim,Bugun hastahaneye gittim.Kadin dogum uzmai ve seker doktorumla son randevum vardi.Kadin dogum uzmanim bir hafta bekleyemiyecegimizi soyledi.Arada muayeneye gitmem gerekiyormus,bu yuzden pnumuzdeki pazar ekim in 2. gunu hastahanede olacagim.4 saat suren tetkikler yapilacakmis.Belki ayni gun sezeryenim de olabilirmis.bakalim hayirlisi.Seker doktorum da 3 ay sonrasina randevu verdi.
Bebegimin kalp atislarini,karin kasilmasini ve hareketini kontrol eden bir alete baglandim.Hemen hemen 10-15 dakika surdu cok sukur bebegimin hareketleri kalp elektrosu cok guzel.
Dogumum gerceklestiginde silerle paylasacagim.Duami da edecegim insallah dogum animda.Her birnizi tek tek anacagim arkadaslar.Simdi 12 ye 10 var gece tabiki.Uyuma zmani.Bana iyi uykular sizlere iyi gunler.optum,gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

Greyishblue
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 29.09.2005 16:52:29
selam hamişler...
bugün duş alırken daha henüz azıcık şişmiş olan karnımı okşarken kızıma bıcı bıcı yaptıracağım günleri düşündüm..
ama acelesi yok değil mi cicim??
inşallah onunla beni uzun günler bekliyor..
şimdilik şiş göbişimin tadını çıkarmalı ve canımın istediği herşeyi yemeliyim...
değil mi hamişler??
herkesi öptüm..... bugün harika hissediyorum kendimi..
tüm annelere ve tüm bebişlerine kucak dolusu SEVGİLER....

[image]local://82586/573806A8FD27412C8D0994FADE37D528.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)

reiki1
  • Tüm gönderiler : 1013
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 11:25:28
merhaba sabahyıldızı ben bile heyecanlandım vallahi. bebişinin sağlıklı olmasına da çok sevindim. allah kolaylıklar versin canım. dualarım seninle...

[image]local://88569/12626236A6C74FF5B83623AA2AEE309F.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)

arzu

Biba
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 15:46:37
Aysecim ayın 2 sine na kaldı ki... ben cok heyecanlandım valla. yerim ben onun minik kalbini masallah ona. ayın 2 si pazara denk geliyor yanlışlık yok degil mi? Ben haftasonları evden baglanmadıgımdan artık senin haberlerini belki de sen bebisini kucağına aldıktan sonra alıcam. bizi haberdar et olur mu? sonra uykusuzu geceler emzirmeler derken fırsat bulmak guclesir. umarım her sey yolunda gider ve saglicakla kucagina alirsin bebisin. bize de resim gonder.

Filizcim sen de bence keyfini cıkar bıcırık kızın şimdi dusta bile yanında sonra onu hep merak etmekle gecireceksin gunlerini. ben calıstıgım icin hep ozluyorum muratımı :(

tum sis gobislere mutlu hafta sonları. ben hafta sonu bu alemde olmayacagim.

Sevgiler,
Biba

etacarinea
  • Tüm gönderiler : 4322
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 16:49:40
ayşecim ayy ay ay ben de çok heyecanlandım  biz de çok güzel moral veriyoruz di mi?  Allah yardımcın olsun, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş. öpüyorum seni
aysu ben

me.va
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 18:35:55
merhaba ben me.va son adet tarıhımın baslangıcı 1 hazıran benıde lısteye ekleyebılırmısınız 3.5 aylık hamıleyım sevgıler..

[image]local://90563/411B34E9AB8242B8978DB8D2F805BDFD.gif[/image]
Eklenen resim(ler)
HaYat İşTe.....

me.va
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 18:48:32
slm ben gulcan 17 haftalık hamıleyım son adet tarımın baslangıc gunu 1 hazıran doktor tahmını dogum tarıhı olarak 1 mart dedı tabıı 1 hafta erken yada gec oynayabılır dedı yanı oyle ıste benıde kaydedermısınız sımdıden tesekkur herkese tum anne adaylarına allahtan kolaylık dılerım sevgıler..
HaYat İşTe.....

bircanc
  • Tüm gönderiler : 317
  • Bölge: kocaeli
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 19:30:47
merhaba gülcan hoşgeldin gebelik sürecin için sağlık diliyorum bebeğinin cinsiyeti bellimi nerelerden katılıyor ve neler yapıyorsun
hoşgeldiniz meleklerim size nasıl bir hogeldin demek gerekir bilmiyorum ama canımsınız ömrümsün

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 22:01:06
Merhaba kizlar,

Aysecim Allah kurtarsin canim simdiden. Egerki dogum yapacak olursan ikisinde, canimcim. Senin icin dua edicem canim, herseyin yolunda gitmesini temenni ediyorum, yavrusunu kucagini alinca ShIP ShIP ShIP ShIP Öp bizim  icinde  

Bilge cim haftada bir kere yani pazartesi sabahlari guncelliyoruz listemizi. Pazartesi gunune ait mesajlarina bakinca her hafta listemize ait listemizi gorebilirsin canim. Ucuzlerimiz nasillar bakalim, sen daha erken onlari kiprasmalarini hissedersin herhalde, yer kavgasi yapmasinlarde simdiden bebisler 

Gulcan cim seni de listemize ekledim canim. Kolay bir hamilelik gecirmeni temenni ediyorum guzelim.

Hazal cim o ozleyislerini yerim ben ya... Allah tekrardan o ozlemlerini yasatmayi nasip eder guzelim sen yeterki iste yuce Rabbimden , bizde bebislerimizi kucaklarimizi alip opup koklamayi ozledik vallahi :)))... Yuz ustu yatmalari, agrisiz sIZIsIz uyanmalari, uyamaklari , az yemekleri ikide birde ne yesem diye dusunmemeyi :P
SAka bir yana canim, Allah mutlulugunuzu daim etsin... Opuyorum sizleri.

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 30.09.2005 22:15:11
Aysecim listemizden seni de almiyorum bu hafta da birakacagim pazar gunu dogumun kesin olmadigi icin. Doktorun 6 ekim e rendevu verdigi icin oldumu canim. Egerki dogumunu ogrenirsez. Listemizden cikartarak dogum yapanlarinin yanini alacagiz seni ve oglusunu . Dualarimiz seninle canim.

Optum

amsterdam
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 01.10.2005 01:24:05
slm kzilar,

aramiz ayien bayayeni arkadaslar katilmi stabii ki katilsinlar ki bizden sonra sayfamiz bos kalmasin dimi ama

tekrradan yeni gelen arkadasalrimiza hosgeldiniz  demek istiyorum........

aysecigim demek o kadar yakin ha ayyy neheyecan vardir sende simdi,canim allahim bi avazda kurtasin saglikli bi sekilde bebgini kucagin aalirsin insallah dualrim seninle........ bak yesime ne gzuel kurtuldu su anda bebegi ile birlikte .........

kizlar dun yine bi arkadasimin dogum haberini aldim ay milllet dogurdukca ben rahatliyorum ay bide  ben dogurabilseydim.....yani sira gelseydi bi .......
artik ne uyku var ne de dogru durust  rahatlik hersey batiyor.........

hazalcigim uuzun zmaandir nerelerdeydin seni ve ozguru kirmizi bultenle arar oldum valahi gerci ozgurden hal bi haber yokta,insallah sen iyisindir canim hersey yolunda mi.........

eminecigim canim gecen gun yeism hakkinda fazla bilgi istemiisin ya bende  nuriye diye bi arkadas var ondan aldm haberi oda nesrinden almis  yani tam olarak bende bilmiyorum nasil su an tel numarasida yok bende yoks aarardim........

kizlar bugun bebgigim banyo takimini aldik annanesi ile ve sampuanlarini ,dus kopuklerini,pudrasini,kolanyasini,masaj yagini hersyini aldik bi bebegim eksik gelsede bi yikasam misler gibi koklasam......

artik her sabah uyandigimizda eismle bak dogdugunda her sbaha yanimizda yatakta bizimle birlikte oda kayif yapacak yanimizda yatacak deliler gibi ozluyoruz bebgimizii  ve en cokda ben cok merak ediyroum nasil bis ey sarsin mi ,esmer mi kime benziyor ama en onemlisi saglikli mi alahima her gun dua ediyroum allah herkesin dualarini kabul eylesin..........

Belinda.
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 01.10.2005 01:34:19
buket canim sagol biraz rhatsizdim ...halada rahatsizligim devam ediyor..neyse bizimde az kaldi sayilir  sabir etmek gerek  aramizda   az bir  gun var  gerci bu isler sirasiyla olmuyor aysen liste basiydi  yesim  3.siradaydi bir geldim yesim  dogurmus dediler. yesimmmmmmmmmmm sirayi bozdu one gecdi hahahahha  ayyy kizi cok tatli resmini gordunuzmu  aynen annesine benziyor.tebrik edilenlerin  formuna bakin orda gorursunuz bebisin resmini allah bagsilasin masalah ..yani  demek istedigim buket bu islerde sira olmuyor   simdi kulagimiz AYSE de hayirlisiyla oda dogurup rahatlasaydi  vallahi   sanki ben doguracam aysenin yerine okadar cok heyecanliyim.. aysecim sanada   burdan  hayirli dogumlar diliyorum  dualarim seninle...buket aldiklarini gule gule kulansin minik kizin.. bu arada  EMINE cim yesim in ikizlerinin cinsiyeti belli oldu  biri KIZ digeri ERKEK  listeye eklersin ama isimlerini hala belirlememis..)))) yeni GELEN  ARAMIZA KATILAN HAMISLERE HOS GELDIN DIYORUM KOLAY HAMILELIKLER GECIRMENIZ DILEGIYLE...

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 01.10.2005 07:51:20
Merhaba dostlarim,
Bugun ekim in 1. gunu yarin yani pazar gunu kismetse kontrole gidiyorum.Cunki burda ekim in 3. gunu ulke tatili.(4 gunluk bir tatilmis)O gunu randevu vermemisler bende  sasirmistim pazar gunu ne kontrolu diye.Neyse yarin yapilacak 4 saatlik tetkikten sonra ya dogum ya da eve e gelecegim.Eve gelirsem 6 sinda dogum diye bildiririm size.Yok yarin ameliyata girersem bildiremem anlarsiniz ki doguma girmisim.Artik donusumde analtirim size.
Heyecan tabiki dorukta.Arada agrilarim geliyor ben sanirim bu o agrilar demeye kalmiyor arkasi gelmiyor.Neyse hayirlisi birtanelerim.
Canlarim hep soyledim yine soylemek istiyorum.Yarin olur da sezeryan a girersem,her biriniz icin cani gonulden dua edecegim.Insallah sag saglim kavusuruz bebeklerimize.
Emine`cigim,cok tesekkurler beni listeden almadigin icin.Ben de yarin operasyon a girmezsem hemen bildirecegim 6 sina kadar kaliyim liste basinda diye.Gerci bende yukseklik korkusu basladi ama...
Sis gobuslu gullerim benim,her birinizi opuyorum,gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

zeynebb
  • Tüm gönderiler : 78
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 01.10.2005 23:30:52
Canım inş.vaktinde dogurursun gelinimihakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah sakın bana cepten bildirmeyi unutma eger pazar günü dogurursan yoksa küserizbak ona göre şaka şaka canım siz iyi olunda ben geç ögrenim önemli degil benimde dualarım hep sizinle canım allah yardımcınız olsun [sm=kiss.gif]

zeynebb
  • Tüm gönderiler : 78
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 01.10.2005 23:49:36
Meraba ben bu forumlar kısmına ilk defa yazıyorum ben 38 haftalık hamileyim ve kısmet olursa kısa bir süre sonra kızımız olacak imini ecrin olarak düşünüyoruz anlamı allahın armaganı mükafatı demek kızımızda bizim için büyük bir armagan onu büyük bir heyecan ve sevgiyle bekliyoruz [sm=kiss.gif]odası hazır sadece kızmız eksik odasında anlamışsınızdır belki bu bizim ilk bebegimiz ilk gözagrımız herşeyimiz artık sabırsızlıkla bekliyoruz bir dogsa diye zaman geçmiyor sanki takılmış bir türlü ilerlemiyor biliyorum bize öyle geliyor ama ne yapalım okadar heyecanlıyızki rabbim isteyen herkese bu güzel duyduyu yaşatır inşallah allah herkesin yardımcısı olsun bundan sonra inş.fırsat buldukça bu forumlar köşesine yazı yazmaya çalışacagım gerçi daha bu forumlar köşesini tam anlayamadım mesela şuan hangi bölüme ne yazıyorum nerde çıkacak pek bilmiyorum ama umarım çok alakasız bir bölümde yayınlanmaz

Belinda.
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 02.10.2005 00:35:49
AYSE bugun ugramamis acaba dogumami giti hadi hayirlisi olsun dualarim sneinle aysecim allah kurtarsin saglikla bebisini kucagina al optum

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 02.10.2005 07:07:02
Zeynep cim hosgeldin aramiza,

Az bir zamanin kalmis Allah kurtarsin canim.Geriye kalan hamilelik haftalarinin tadini doyasiya cikarmaya bak canim.
Listemizde yer almak istersen bir iki haftaligina da olsa seni aramizda gormekten mutluluk duyacagiz :) Son adet tarihini verirsen seni de listemize hemen yerini ayirtiriz canim

Sevgilerle,

amsterdam
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 02.10.2005 11:20:22
gunaydin herkese,

iyi bir pazra  gecirmeniz dilegiyle ..........
biz bugun eismle geszmeye gidecegzi......
ay ayseecigim  canim inslalah kurtulmussundur canim  ,dualarim sneinle...........

bsahin
  • Tüm gönderiler : 63
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 02.10.2005 22:30:01
Merhabalar ne zamandır bakamıyordum foruma,epey şiş göbüş dolmaya başlamış burası maşallah

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 98, mesajlar 401 to 440 of 3892