Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 18 of 195, mesajlar 341 to 360 of 3892
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI
-
18.09.2005 21:30:35
( #341 )
TOPLAM 38 SIS GOBISSSIZZ!!!  [image]local://73116/F4A9B5C6129644C882DEE9EB72826B29.JPG[/image]
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Australia/Sydney
-
|
-
19.09.2005 01:42:40
( #342 )
Mubarek beraat kandilinizi kutlarim arkadaslar.Ben butun gece dua ettim,her birimiz icin.Allahim kabul etsin insallah. Dogum yapan arkadsalarima saglikli mutlu,uzzun birliktelikler diler ayrica bebeklerinin kaderlerinin cok guzel olmasini dilerim. Eminecigim cok tesekkurler,liste her zman oldugu gibi emeklerinle cok guzel olmus.Ellerine saglik.Tabiki ben cok cok heyecan icindeyim. 1. sirada yer almisim.  Hayirlisi insallah.Her birimize saglikli dogumlar diliyorum.Gorusmek uzere...
Dostluk ve Sevgi ile... Ayşe
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 06:50:16
( #343 )
gunaydin herkese, oncelikle mubarek kandilinzi kutlarim biraz gecikmeli olarak allah dun gece acilan butun elleri ve yapiolan dualri kabul eylesin.......... allahim inslalah herkese sgalikli,hayirli evlatlar nasip etsin........... yeni dogum yapan arkadaslar hepinzi kutlarim allah nanali babali buyutmeyi nasip etsin, simdi ne guzle bebsielriniz yaninda koklaya koklaya yatin ...........bizim icinde koklayin.......... eminecigim canim yine herzamanki gibi cok guzel olmus liste ellrine saglik........... ay ayse evet ya basi cekiyrosun hadi bakalim hayirlsii allahim inslaah bi avazda kurtariri su mubarek ayalrda..........nasil korku var mi korku?
|
|
Belinda.
-
Tüm gönderiler
:
635
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 07:29:21
( #344 )
dogum yapmis anneleri kutluyorum,,, bebislerde saglik bir omur diliyorum... Aysecim canim liste basisin Allah yardimcin olsun...zaman nasil gelip geciyor bende bu arada 15 siraya gelmisim bile herkese hayirli hamilelikler,ve hayirli dogumlar diliyorum...
|
|
beyhan_unlu
-
Tüm gönderiler
:
305
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 08:14:30
( #345 )
GÜNAYDINLARRR EFENİMMM DOGUM YAPAN ANNELERIMIZI KUTLUYORUM..AYRICA GEÇMİŞ KANDILINIZ HAYIRLI OLSUN..DUALARINIZ KABUL OLSUN.. SAABHIN 7SİNDE UYANDIRDI BU MINIK CANVARLAR BENİİ...DOGDUKLARINDA BENI NELER BEKLIYO ARTIK TAHMIN EDEBILIYORM
  İLDENİZ&İLTERİŞ....CANIM KUZULARIM
|
|
beyhan_unlu
-
Tüm gönderiler
:
305
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 08:15:20
( #346 )
YA AVATARIMI YÜKLEDIM AMA ÇIKMIYO NEDEN??
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 09:58:00
( #347 )
Selam Dostlar, Buketcigim, vallahi bisler var hepsinden birazcik karisik olanindan.Heyecan,ozlem,beleyis,merak,korku.Bu korku da tuzu biberi mubarek.Uzun zmandir yoktu  Hakkimizda hayirlisi insallah.Guzel dileklerin icin tesekkurler. Hazalcigim,zaman gecmek bilmiyor artik.Kitap okuyorum cik,tv izliyorum cik,Yerli dizi izliyorum cik.Hic birseye kendimi veremiyorum.Artik cok agirlastim ve de oyle cok hareketsiz kalmayi sevmiyorum.Havalar da yagisli su sira biryere cikamiyorum.Patlama noktasindayim nerdeyse.Esim gelincxe aksamlari hareketleniyor ev.Onun haricinde bahcede kopegimle ilgileniyorum.Ama artik onunla yururyus yapamiyoruz beni kosturuyor edepsiz.Iste boyle.Bebegime bu persembe yatak alacagiz onun heyecanini yasiyorum.Bol bol dua ediyorum.Allahim kabul eder insallah.O zamanlar rahatliyorum iste.Herseyin hayirlisini diliyorum sizler ve kendim icin.Gorusmek uzere...
|
|
beyhan_unlu
-
Tüm gönderiler
:
305
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 13:06:50
( #348 )
ALLAH YARDIMCIN OLSUN..NE GÜZEL AZ KALDI BEBEGINE KAVUSMANA..DARISI BIZLERE.
|
|
esma2003
-
Tüm gönderiler
:
3
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 15:38:09
( #349 )
merhabalar emineciğim benide listeye eklemişsin teşekkür ederim. Cinsiyetini unutmuşsum sadece, kızım olacak. Yardımların için sağol
<mesaj tarafından düzenlendi esma2003 on 19.09.2005 15:41:19>
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.09.2005 16:44:28
( #350 )
|
|
deniz mavisi
-
Tüm gönderiler
:
146
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Isvicre / Ankara
-
|
-
19.09.2005 16:54:43
( #351 )
selam arkadaslar dogum yapan annelerimizi kutluyorum allahim bebekleriyle birlikte saglikli uzun ömürler versin. seninde ellerine sahlik eminecigim tesekkür ederiz canim. kizlar bende bu arada cok üstlere cikmisim ya valla bunu görmek beni cok heyecanlandirdi allah hepimize hayirli ve kolay dogumlar nasip eder insallah kendinize diikat edin öpüyorum
|
|
oceanside
-
Tüm gönderiler
:
4061
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: CALIFORNIA/USA
-
|
-
20.09.2005 02:20:26
( #352 )
selam dogum yapan arkadaslari kutluyorum ve allah uzun omurler versin bebislerine,hep saglik icerisinde buyutmeyi nasip etsin rabbim diyorum... ayse'cim sira sende,canim allah bir avazda kurtarsin senide,darisida benim gibi sirasi yakin olan tum arkadaslarin basina.gerci benimle ayni tarih gozuken iki arkadas daha varmis,listede gordugum kadari ile.bende 3.cu siraya gelmisim,vay be.gerci bizde bugun yarin diye bekliyoruz,bakalim hayirlisi olsunda bebegim icin.zaman onemli degil yeterki kizimi saglikla kucagima aldigimi goreyim.cumlemizin tabiki rabbim kolay dogumlar nasip etsin.. amin.......
MASALLAH MELEKLERiME 
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.09.2005 02:42:02
( #353 )
Selam oceanside, canim sagol iyi dileklerin icin.Ama sanki sen benden once dogum yapacak gibisin.Hem sancin var hem de 2 cm acilma var.haydi hayirlisi birtanem.Saglikla bir avazda ebbegini al kucagina insallah.Bizim icin de kokla olurmu.Optum,gorusmek uzere...
|
|
sareon
-
Tüm gönderiler
:
1471
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul/Anadolu
-
|
Arcais in oglu Dogdu
-
21.09.2005 11:30:05
( #354 )
Serap 17 Eylul cumartesi gunu dogum yapti, Oglu ve Serap iyiler. Bu guzel haberi verek bana düştü, ne güzel birşeymiş 
Söz uçar, yazılanlar kalır. SEDA
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt: Arcais in oglu Dogdu
-
21.09.2005 12:12:04
( #355 )
Sevgili sareon, Cok guzel bir haber tesekkurler bizlere ilettigin icin.nasillar acaba?Dogum nasil oldu.Anne ve babayi kutluyorum.Saglik,sihat,Mutluluk dolu uzun yillar diliyorum.Bbebekerinin kaderi cok guzel olsun insallah.Darisi dogum bekliyen bizlere insallah.Gorusmek uzere...
|
|
zillicik
-
Tüm gönderiler
:
43
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.09.2005 12:42:08
( #356 )
benim kızım olacak adını SU koyucaz liste için iletiyim dedim,kutlarım umarım o günleri bende görürüm.
|
|
sareon
-
Tüm gönderiler
:
1471
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul/Anadolu
-
|
-
21.09.2005 13:22:23
( #357 )
Ben de çok fazla bilgi alamadım. Bebeğin bekleneneden 3.5 hafta erken geldiğini, ama her ikisinin de gayet sağlıklı ve üçünün de çok mutlu olduğunu biliyorum. Ege bebek 50 cm ve 3150 gr doğmuş.
Söz uçar, yazılanlar kalır. SEDA
|
|
beyhan_unlu
-
Tüm gönderiler
:
305
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.09.2005 13:27:44
( #358 )
serap ve eşini kutluyoırum..Allah hepsıne saglıklı ve hayırlı bır ömür versın ınsallah.. zıllıcık güzel isim su..daha bız karar veremedık..ıkı tane ısım bulmak daha da zor..aşkımla bu konuda hiç anlaşamıyoruz zaten..adama ısım begendıremıyorm  ufff
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.09.2005 17:56:07
( #359 )
slm herkese, oncelikle serabi ve esini kutluyurum buradan allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bir omur boyu.............. beyhancigim malesef ki bu erkekler hic bi sey begenmiyrolar yada benim ki hic vurdum duymaz mi ne anliyamadim ki ben daha nerdeyse 33 haftalik olacagim daha net karar verilmis bi sim yok kafamizda............ canalrim bugun ben biraz yoruldum manti siktik teyzemde oturdugum yerdenama baya yoruyor simdi birazdan yemek yiyip yuzmeye ve saunaya gidegim biraz dinlenirim orada sauna diyince fazla kalmiyroum merak etmeyinn..... kixzlar dah oncede sormustum ama kimseden bi ses alamadim ya ozgur vardi ya bebgim nick ile giren arkadasimiz niye uzun zmanadir ugramiyor bi bilgisi olan var mi cok merak ediyroum OZGURRRRRRRRR KIRMIZI BULTENLE ARANIYORSUN NERDESINNNN
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.09.2005 09:28:33
( #360 )
Merhaba arkadaslarr, Az once doktordan geldim.Dogum seklime karra verdik.Bebegimin iri olmasi nedeni ile sezeryen olacak kismetse,epidiral ile.Randevu cok ilginc iki hafta sonrasina ekim in 6 sina verildi.Onumuzdeki hafta 27-28 inde hastaneye gidecegim.hem amileiyathane gosterilecvek hem de kapsamli bilgi verilecek.Eklim 5 inde de 6 sinda amileyat iicn yapmam ve yapmamam ghakkinda bilgi iceren bir tek gorusmem olacakmis.Haydi hayirlisi. Sordum doktoruma ya daha once dogum baslarsa.Cunki hamileligimin ilk gunu belirlenen muhtemel dogum tarihim 1 ekim.Eger randevu oncesi bebek gelmeye karra verirse acil sezeryen a alinacakmisiz.Bakalaim ne olacak. Arkadaslar ayrica bebegim dogdugunda sunnet de yaptirmak istiyorum.Hem hasatanede kaldigimiz surece iyilesir.Hem buyudugunde sunnet olursa cani cok yanar diye dusundum.Bunu da bu ayin 27 sinde kesinlestirecegiz.Bu konu hakkinda bana yardim ederseniz bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim. Ben bir de kok hicresi,kordon kaninin saklanmasini istiyordum.Boyle bir islem yapmadiklarini soyledi doktorum dogrusu hic bunu beklemiyordum.Simdi arastiracagim bu konuyu.Bakalim bir sonuca varabilecekmiyim. Dogumum esnasinda sizlerin kolay dogum yapmaniz icin dular edecegim.Bir de bebek sahibi olmak istiyen arkadaslarimiza tanidik tanimadik anne olma ozlemi yasiyan kadinlarimiz icin de dua edecegim.Insallah kabul olur. Iste benim simdilik haberlerim bunlar.Kendinize iyi bakin gorusmek uzere...
|
|