Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 19 of 195, mesajlar 361 to 380 of 3892
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: Arcais in oglu Dogdu
-
22.09.2005 10:15:11
( #361 )
Merhaba kizlarr, Serap i tebrik ediyorum, acaba normal dogummu yapti, nicin erken dogum oldu canim biliyormusun? Allah bebisine uzun omurler versin insallah. Mutluluklar diliyoruz kendisine ve ailesine... Aysecim simdiden Allah kurtarsin canim. Normalde sezeryanlari muhtemel dogum tarihinin bir kac hafta oncesi oluyor senin nicin sonradan canim? Kordon kaninin saklanmadigini ogrendim, ama baskalari icin, gereken bunyeye uydugu halde saklandigi yerden alinarak can kurtardigini biliyorum bizim burada (kanada). Turkiye de nasil oluyor o islem bilemiyorum canim. Sunnet icin sizin biliceginiz bir sey, temizlik konusunda gerekli birsey ne kadar kucuk yapiliyorsa belki o kadar faydalidir. Dogru karari alacaginizdan eminim :) Buketcim kendini fazla yorma yine bakayim Opuyorum herkesi
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.09.2005 10:21:08
( #362 )
gunaydin, ay yien bacagimda kramplarla uynadim cok aci verici bi sye ama hamielik iste baska caresi yok........... aysecigim canim bi yonden sevindim senin icin kurtulacaksin peki bebgin kac kilo tahmini simdi ? burdaki dr ulturasona sokmuyorlar yani ben bebegimin kac kilo oldugunu bile bilmiyorum ...... eminecigim yok yorulmadim ama belim agridi ve artik benim ki durdugu yerde hic durmuyor msalah diyeyim............
|
|
oceanside
-
Tüm gönderiler
:
4061
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: CALIFORNIA/USA
-
|
-
22.09.2005 10:53:51
( #363 )
serap arkadasimizi ve esini kutluyorum,allah anneli babali hep saglikla buyutmeyi nasip etsin ege bebegi.insallah en kisa zamanda gelir ve daha genis bilgi verirsin,ve tabiki ege'nin resimlerini isteriz... ayse'cim allah yardimcin olsun guzelim,biliyormusun eger benimde sancilarim tutmaz ise ekim 6 benimde sezeryan tarihim.hayirlisi olsun,bebislerimiz saglikli dogsunda hic onemli degil bir hafta once veya sonra.benim bildigim kordon kanini saklayan ozel kuruluslar var,normal hastaneler degil.eger oyle birsey dusunuyorsaniz onu dogumdan once arastirmaniz lazim.ve onlarla gorusmeniz ve dogum zamaninda ona gore onlar kan icin gerekli seyi yapmalari icin.google ile viacord-cord blood diye arama yaparsan sana adresler verecektir.bir arastir istersen internetten,hem senelik ne kadar ucret aldiklarini falan ogrenebilirsin.sunnet icinde bencede iyi fikir biz oglumu hastaneden ben taburcu olmadan 3.cu gun sunnetini yaptilar,ve haftasi dolmadan iyilestin bile.oglum hic anlamadi bile,ilerde oyle bir stresi olmayacak cok sukur.canim bizde sana duaciyiz,allah tum dunyada olan hamilelere kolay dogumlar ve saglikli bebekler nasip etsin...ve darisi tum bebek isteyen herkese insallah... buket'im dikkat et kendine guzelim.ozgur'u merak etmissin,iyi bildigim kadari ile.pek bu siralara nete girmiyormus bildigim kadari ile.adanalilarrr sayfasindan bildigim kadari ile..sabah kramplari benide bazen deli ediyor artik bacaklarimi uzatmaya korkuyorum valla her an kramp girecek diye... beyhan'cim canim baksana biz daha bir bebege dogdu dogacak isim hala dusunuyoruz,heran degisiyor valla ismi.sizin simdiden dusunun bence hemde iki bebege isim olacak.kolay gelsin en zor is isim olayi... emine'cim iyisindir insallah,hayirli dogumlar sanada insallah zamanin geldiginde.. opuldunuz hamisler........ hazal'cim nerdesin kac gundur goremiyorum seni pek...........
MASALLAH MELEKLERiME 
|
|
aylincee
-
Tüm gönderiler
:
2768
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: nederland /izmir (ama ankaraliyim)
-
|
-
22.09.2005 16:23:09
( #364 )
merhaba hamisler hepinizi kocaman opuyprum gobislerinizden yesimcim heran bebis bekleniyor demek hadi hayirlisi canim buketcim ben burda uc kere ultrasyona girdim ve kilosunu vs yuzunun seklini bile gordum kiz olduguna inanmadim kadin kizimin kutusunun resmini cekti verdi elime hehehhee ama niye orda boyle bisey yokki degisiyor demek semtten semte bide ebeye gidiyorsun sanirim oda farkedermi acaba ben hastaneye gidiyordum kontrol icin aman neysee secile 3500 uzeri demisti 4000 kilo dogu olsun bilsen ne yapcan sanki dimi bacim serhatta cinsiyetini bile soylemiyorlardi bir kere girmistim ultrasyona oda 3 aylikken bide doguragaim gunden bir gun once ters yatiyordu ve birturlu donmemisti 39 hafta ter yatti ve ters dogu yavrum 6 ay acamadi bacaklarini cok korkmustum herseyin basi saglik kilo boy cinsiyet hicc onemli degil optum sizlerrii ay sayfanizida isgal ettim resmen
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.09.2005 06:45:41
( #365 )
aylincigim canimsnei yine iste akraba evliligi oldugu icin kontrol altinda tutmak icin sokmuslardir yoksa problemi olamayan (sakin yanlis anlama beni ) ulturasona sokmuyorlar benide basta 2 sefer soktular ama o zmana dusuk tehlikesi vardi o yuzden ondada 7 haftalikkken ve birde 12 haftalikken girmistim ynai belkide hakimi kaybettim ama ebeye israr edicegim bir daha girmek icin bu arad bende hastaneye gidiyroum ama hastanenin icinde ebeler var onlar bakiyor sadece 9 ay boyunca gercekten tehlikeli gebelikleri gynelog bakiyor........
|
|
cyberrica
-
Tüm gönderiler
:
1947
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
23.09.2005 11:06:59
( #366 )
künaydın arkedeşlerrrrr bugün 16. haftaya girdiim. yarın doktordayım. ayyy bebiş büyüdümü acaba yarın onu ekranda görebilicem. Birde cinsiyetinide öğrenebiliriz. Ayy çok heyecanlıyım walla
|
|
tubacelenk
-
Tüm gönderiler
:
51
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İsTaNbUl...
-
|
-
23.09.2005 11:29:34
( #367 )
cnm nerelerdesin hiç sesin çıkmıyo bizdenn 3 hafta büyüksünüz inş. öğrenirsin cinsiyetini ve iyi sağlıklı olduğunu bir kez daha duyarsın yarın mutlaka bizede bildir olurmu bebeğin durumunu ve belli olursa cinsiyetini öptüm canım 
|
|
cyberrica
-
Tüm gönderiler
:
1947
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
23.09.2005 13:08:18
( #368 )
tubacım bende yazıcam yazmıyorum bi türlü işler yoğun bu aralar biraz girip çıkıyorum yazabildiğim kadar yazıyorum işte. yarın yazmamam ama p.tesi haberleri veririm tabii merak etmeyin. sen nasılsın tuba bulantılar hafifledimi yavaş yavaş?
|
|
bircanc
-
Tüm gönderiler
:
317
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: kocaeli
-
|
-
23.09.2005 19:09:38
( #369 )
sevgili emine sana seslenmek istedim çünkü listeye kızlarımın ismini eklemek istiyorum lütfen pazartesi listene selen ve de beril ' ide ekleyebilirmisin. Birde mesaja foto eklemek konusunda yardım talep ediyorum herkesten... bütün doğum yapanlara tebrikler allah analı babalı büyütsün ve tüm hamişlere sağlıklı hamilelikve doğum diliyorum.....
hoşgeldiniz meleklerim size nasıl bir hogeldin demek gerekir bilmiyorum ama canımsınız ömrümsün 
|
|
bujene
-
Tüm gönderiler
:
3812
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: istanbul
-
|
-
23.09.2005 19:23:08
( #370 )
merhaba bircan, mesaja resim ekleme konusunda biraz bilgi vereyim dedim... şimdi eğer bilgisayarından ekleyeceksen resmi, msj yazdığın pencerenin alt kısmında "indirmek için buraya tıkla" yazısı var. oraya tıkladığında başka bir pencere açılıyor. "browse"a tıklayarak mesaja eklemek istediğin resmi bilgisayarından buluyorsun. sonra tamam'a basıyorsun. en son resmin msj.da görünmesini istiyorsan "indirmek için buraya tıkla" yazısının yanında bulunan "mesajda resmi görüntüle" diye bir yazı var onun başındaki kutucuğu işaretliyorsun. önizleme yaptığında resim görünmüyor ama gönderdiğinde görebilirsin. eğer internet sitesinden resim yüklemek istiyorsan. resmi üstüne gelip url'sini alabilirsin ya da resmi seçip copy yapıp, daha sonra da mesaja paste'leyebilirsin. bu kadar kolay gelsin...
|
|
oceanside
-
Tüm gönderiler
:
4061
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: CALIFORNIA/USA
-
|
-
23.09.2005 22:25:33
( #371 )
selam hamisler... bende birazdan doktora gidecegim kontrol icin,bakalim ne diyecek doktor.hic rahat degilim su an bile acaip belim agriyor.ayakta duracak halim yok.rabbim insallah en kisa zamanda bebgimi kucagima almami saglar.dua edin benim icin.. ayse'cim canim dogurmadin dimi? bircan'cim allah insallah saglikla kizlarini kucagina aldigin haberinide aliriz,kizlarin isimlerini cok begendim.cok guzel secmissiniz,hayirli olurlar insallah......... opuldunuz tum hamisler.........
MASALLAH MELEKLERiME 
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Australia/Sydney
-
|
-
24.09.2005 07:36:44
( #372 )
Merhaba yesim`cigim, Dogurmadim canim.Hayirlisi insallah senin yakin sanki.Dualarim seninle birtanem.Allahim saglikla kucaklamsmanizi kismet etsin insallah.Ben hala doktorumun bana neden muhtemel dogum gunumden 5 gun sonrasina sezeryen tarihi verdi ordayim. Henuz dogumla ilgili bir agrim sizim olmadigi icin mi acaba,Bir de ultrasonda bakmisti iki hafta once assagidan onun da bir rolu oldumu bilmem.Neyse nasilsa 27 sinde gidip epidural hakkinda bilgi alacagim.28 inde son kontrolum.29 unda da ultrason a girecegim.Bakalim neler olacak zman bize neler gosterecek.Vaktim olursa sizlere bilgi veririm olmazsa da artik dogum sonrasi gorusuruz insallah.Dualarim her birinizle arkadaslar,sizler de beni eksik etmeyin dularinizda. bircanc,Canim bebeklerin ismi cok guzel isimleriyle buyusunler insallah,saglik,mutluluk dolu kismetli basarili yasantilari olsun insallah.Optum her birinizi,gorusmek uzere...
<mesaj tarafından düzenlendi sabahyıldızı on 24.09.2005 07:40:05>
Dostluk ve Sevgi ile... Ayşe
|
|
bircanc
-
Tüm gönderiler
:
317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.09.2005 13:48:05
( #373 )
merhaba arkadaşlar ismleri beğendiğiniz için çok sevindim, iyi dileklerinize teşekkür ediyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün... bilgiler içinde sağolun şimdi bir deneyeceğimbakalım...
hoşgeldiniz meleklerim size nasıl bir hogeldin demek gerekir bilmiyorum ama canımsınız ömrümsün 
|
|
bircanc
-
Tüm gönderiler
:
317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.09.2005 13:53:47
( #374 )
bfgfhg [image]local://81485/738C164B6B734CE2B658559ACA874652.gif[/image]
|
|
bircanc
-
Tüm gönderiler
:
317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.09.2005 13:58:21
( #375 )
hey başardım teşekkürler.......
|
|
Greyishblue
-
Tüm gönderiler
:
1010
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İzmir & Yağmur Şehrim
-
|
-
25.09.2005 20:20:00
( #376 )
Merhaba benim gibiler. ilk defa foruma katılıyorum. ya burada bir anne adayı listesi var. merak ediyorum kaydolmak gerekiyor mu yoksa zaten kayıtlı mıyımdır? Bu arada ben içimde 21 haftalık kıpır kıpır bir kız taşıyorum. Hatta babası ilk defa dün akşam hissetti...
<mesaj tarafından düzenlendi filiz_kocelman on 25.09.2005 20:21:29>
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Australia/Sydney
-
|
-
26.09.2005 05:49:56
( #377 )
Merhaba filiz_kocelman, Aramiza hos geldiniz Canim listeye girmek icin,omcelikle son adet gununun tarihi,muhtemel dogum tarihin,varsa bebeginize koymayi dusundugunuz isim.Belirtecek olursan bu isi zevkle yapan Emine arkadasimiz seni de listeye ekliyecektir.Nickin ayni zamanda gercek ismin saniyorum.(onu da belirtirsen iyi olur) Gorusmek uzere... titleAndStar(5,0,false,false,"","")
Dostluk ve Sevgi ile... Ayşe
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.09.2005 06:27:38
( #378 )
Merhaba Filizcim, Aramiza hosgeldin, tebrik ediyoruz seni simdiden. Guzel paylasimlar diliyoruz canim... Son adet tarihini belirtmen gerekiyor, Ayse arkadasimizin belirtigi gibi. Bebisinin cinsiyetinide ogrendigseniz onuda hatta isminide ekliye biliriz ... Cok tatli degilmi kiprasmalarini hissetmek canim. Allah kollarina almayi nasip etsin!!! Amin.. Bugunki listemiz icin seni 21 hafta 1 gunluk diye ekliyorum. Eger yanlis ise duzeltiriz onumuzdeki hafta. Opuyorum canim,
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.09.2005 06:30:59
( #379 )
Dogum yapan annemiz!!! SERAP arcais 17.09.2005 E EGE TEBRIK EDIYORUZ SENI CANIM, ALLAH BEBISINIZE UZUN MUTLU OMURLER NASIP ETSIN INSALLAH. GULE GULE BUYUTUN OGLUSUNUZU :))) OPUYORUZ SENI VE BEBISINI!!!!
<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 26.09.2005 06:39:18>
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.09.2005 06:37:56
( #380 )
TOPLAM 38 SIS GOBISSIZ!!!!   [image]local://73116/1A205715498D403B97D6FBB5182E6370.JPG[/image]
<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 26.09.2005 06:44:22>
|
|