karabocux
Girnocum çok sevindim seni gördüğüme ve beni unutmadığına :) Malum bayağı bi zamandır foruma girmiyordum. Hatta sen bu arada bir yumurcak daha oluşturup dünyaya getirmişsin de haberim bile yok :)) Çok tebrik ederim canım ikisini de sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah.
Ben de nihayet 4 senenin sonunda hamile kalmayı başardım ve dileklerine amin diyorum arkadaşım, umarım sonunu en güzel şekilde görmek de nasip olur.
Sen yanlış hatırlamıyorsam yüksek lisans, doktora bişiler yapıyordun en son naaptın tamamladın mı merak ettim :)) Ben de hamileyken ve işe ara vermişken yüksek lisansımı tamamlamayı düşünüyorum da bakalım artık..
Unuturmuyum hiç

nasıl sevindim anlatamam Bahar

Teşekkür ederim, bakalım iki çocuklular kervanına katıldım, Adaya kardeş geldi, iyi de oldu ama şlimdiden zorluyor bizi Ada hanım...
Güzel bir şekilde sonlanır, iyi düşün iyi olsun Baharcım, ben aynen öyle yaptım, bir anne adayı asla kötü düşünmemeli

bu günlerin tadını çıkar, hep bu denir ama öyle çabuk geçiyor ki, doğacak mı, doğum nasıl olacak, korkuyorum, sezeryan mı, normal mi derken, öyle hızlı ilerliyork i zaman, hamilelik hayatının en özel dönemi ve bu dönemi en iyi şekilde tadını çıkararaak geçir, yap i,şte nazını niyazını

yüksek lisansı bitirdim ben, ikinci hamileliğimde de doktora desr aşamasını bitirdim, şimdi tez aşamasındayım, bir de bebek var tabi o bütün tezlerden daha zor ama bir okadar da güzel

hayırlısı bakalıkm, yükseğini mutlaka yap bu arada, hem çok keyifli hem de bir işe yarıyorum diye kendini iyi hissediyorsun

çok sevgilerimle, arada haberlerini alırım ben

sen de haber et bana, sevgiler, hörmetler...