ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 3 of 98, mesajlar 81 to 120 of 3892
Yazar Mesaj
Belinda.
  • Tüm gönderiler : 635
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
Ynt: Ynt:merhaba - 25.08.2005 02:32:20
beyhancim senin ikizdi saniyorum deilmi?..hayirlisi olsun ama tabiki alirsin  benim tek oldugu halde aldim ikiz anneleri nin almasi  normal yani ayy ne guzel bir defada  iki taneye sahip olacaksin masallah allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim

amsterdam
  • Tüm gönderiler : 1275
Ynt: Ynt:merhaba - 25.08.2005 12:27:29
gunaydin,
nasilsiniz hamisler bugun inslalah iyisinizdir........
valahi sorun ilk once uykudan acilmis hazla al bendede o kadar sabahlari esimi 06.00 yolcu ettikten sonra hemen uyuyamiyorum cunku uykum aciliyor sonra saat 07.00 kadar tv izliyorum ama bi yatiyorum ki saat 12.00 olmus ayyyyy iste gunun yarisi gecti gitti bile yani o sorun bendede var guzleim......

ozgur ne guzel hic kilo almammissin zaten 7 aydan sonra bi sisiyorsun ki kendidne inanamiyorusun  ben simdi 7.5 oldum  ama bazen aynannin karsisinda kendim bile kendimi taniyamiyorum + gobegimin altlarinda catlaklar baslamis bile  iyice yaglamama ragmen..........

beyhan canim senin 12 kilo alman cok normal guzleim sen 2 canlida degilsin 3 canlisin ben simdidye kadar 7 kilo aldim ki senin ki normal diye dusunuyorum ........

hazal bugun aklima sen geldin sabah kalkinca deidm ki buket midende bulansa yemek zorundasin ve guzle bi kahvalti hazirladim kendime ama yarisinda yine mide bulantialirm basladi biraz ara verdikten sonra yien devam ettim yani anliyacagin  gune guzle bi kahvalti ile basadik teyzesiiiiii

yesimcigim canim senin kac haftan kaldi ya su cetveller yok ya hep sorucam merak ediyroum..........

etacarinea
  • Tüm gönderiler : 4322
annem - 25.08.2005 13:39:44
merhaba arkadaşlar,

annem yanımdaydı bir aydır , dün evine gönderdim, öyle zor geldi ki bana :( daha şimdiden çok özledim. annem için aslında ne ifade ettiğimizi anlamaya başladım. onunla sebepsiz tartıştığım(neyseki çok az olmuştur), üzdüğüm zamanlar aklıma geldikçe içim yanıyor. Hakkını nasıl öderiz bilmem.
şimdi öyle çok korkuyorum ki annem gibi bir anne olamamaktan ve artık annemin  minik kuzusu olamamaktan. Babamı kaybettiğimiz için bebişim gelince annemin kendini yapayalnız kalmış gibi hissetmesine engel olmam lazım.

bugün gelecekle ilgili kaygıalrım daha bir  arttı sanki bebişime hisettirmemeye çalışıyorum. :..(

beyhan_unlu
  • Tüm gönderiler : 305
Ynt: annem - 25.08.2005 16:07:38
EVET GİZEMCİM İKİZ..ASLINDA DOGUM SONRASI ÖYLE TEMPOLU OLACAKKI NE KILO KALACAK NE TAKAT:))))
AMSTERDAM SENIN KAÇ HAFTALIK OLDU

amsterdam
Ynt: annem - 25.08.2005 17:15:11
slm

etacarinea canim ismini bilmiyorum ismin neydi ? canim evet bende haileoldugum gunden beri eskiden yapmis oldugum hatalarimi soyle bi gozden gecirdigim zmana icim aciyor ve neden niye yapmisim ki diyorum ve simdi elimden geldigince annemi uzmememye calisiyroum ama kucukken ozllikle ergenlik caginda herkeisn ailesi ile bi surtusmesi olmustur ki olacakta olamamsi tuhaf zaten ama simdi cok uzuluyorum .........

beyhan canim ben nerdeyse 29 haftalik oldum  cetvelleri bi haledemedik bi haletseydik iyi olacakti hepimiz birbirimiz isimlerimiz ile hitap eder ve kac haftalik oldugumuz bilirdik.............

kizlar ben daha hastane cantami hazirlamadim hep aklimda aslinda am iste tembeligimin yuzunden bi turlu elim degmedi...........
siz ne drumdasiniz ?
odamizin bi kac eksikleri kaldi  iste lambamiz ve banyo takimizimiz ve bebek arabamiz ama pazartesi annemiz geliyor onla birlikte alacagiz.......

birde sizlere benim bi sorum olacak benim yerlerim laminat yere kucuk bi hali sersemmi ki sizce nasil olur yoksa olmaz mi.......

emiroza
  • Tüm gönderiler : 2781
  • Bölge: nederland
Ynt: annem - 25.08.2005 20:06:22
buketcim bak biran once hazirla cantani tamammi canim.eserin odasida laminat bende kucuk hali serdim guzel duruyor ben ser derim ama kendin bilirsin tabi.

hepinize hayili dogumlar diliyorum

beyhan_unlu
Ynt: annem - 25.08.2005 20:56:49
EVET YA  BİZ CETVELLERIMIZI ISTIYOZ...

ÖZGÜRCÜM ESKI KIYAFETLERIMI DAHA  3. AYDA GIYEMEZ OLMUSTUM...36 BEDEN GIYEN ÇITI PITI BISEYDIM..ŞİMDİİİİİİİİİİ SEN DE KENDINE IYI BAK SEKERIM

MUCKKSS

Belinda.
Ynt: annem - 25.08.2005 21:37:28
ohh ohh hamisler hamisler bakiyorum yine kaynatmisiniz masallahiniz var ...hep boyle  saglikli iyi olun.. sizler iyi oldugunuz surece bebislerinizde iyi olurlar...    amsterdam..buketcim bak sevindim iyi yapmisin sabahlari zorlada olsa kahvaltini yap canim cok sevindim yegenime iyi bakmak zorundasin annesi..unutmaki sen ne yersen o da senden besleniyor..minicigin..kiz buket.. ben senden  3 gun  gerideyim bede hala hic bebisin cantasini  hazirlamadim vallahi.. odasi bile hazir deil.. neyse hayirlisiyla ogun gelsin hele....
 etacarinea...canim annen mademki yanliz iste yanina gelsin hem sana hem bebise yardim  eder  senin icinde iyi o9lur oda yanliz kalmaz...  ve korkma  annenden ne gordunse aynisini kendi cocuguna vereceksindir... bosuna dememisler """ kenarina bak bezini  al anasina bak kizini al""" iyi anne olacagindan suphemiz yok herkes iyi anne olacaktir burda  buna inaniyorum.. birde genc yaslarda hangimiz annemizi uzmediki  hepimiz  yaptik bunu  genclik asilik donemi ,annelerin yuregi okadar genis ve sevgi doluki  inanki unutmuslardir bile,,,,          beyhan_unlu....canim allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin  allah yardimcin olsun   ama cok guzel ikiz bebislerin olmasi.. allah bagislasin sana canim....     bebeğim^^ozgurcum  canim  mide yanmasiona yogurt bire bir  sen yogurt ye  ilactan daha iyidir ben ilac kulanmiyorum   midem yandimi hemen  yogurt yiyiyorum bir kac kasik keisliyor...catlaklara gelince bende henuz  daha catlak olmadi hic...a,man olursada olsun ne yapayim manken olupta podyumami cikicam...bebisim sag selim dunyaya gelsin tek istedigim odur...  ......  ......        emiroza...sen nasilsin canim  insallah  iyisinizdir...kizlar hepiniz kendinize iyi bakin bebislerinizede sevgiyle kalin...

oceanside
  • Tüm gönderiler : 4061
  • Bölge: CALIFORNIA/USA
Ynt: annem - 26.08.2005 02:03:13
selam kizlar..........

sibel'cim (cyberrica) insallah butun testlerin iyi cikar,sen pozitif dusun hep.

banu'cum insallah saglikla bebgini kucagina alacagin haberlerinide aliriz burdan,sen rahat ol yeterki..

ozgur'cum evet dedigin dogru bazi bayanlarin ic karni genis oluyormus.sen kilo almadan bebegin kilo aliyorsa sorun yok,bencede keyfini cikar ahmileliginin...

beyhan'cim bende 33 haftalik oldum ve bugun itibariyle bende 9 kilo almisim su ana kadar.bakalim hamilelik suresince daha ne kadar alacagim,ama genelde son birkac hafta kilo alinmior bildigim kadari ile.11-12 kilo ile tamamlayacagim gibi sanki.bebegim saglikli dogsunda kilo hic gozumde dgil nasil olsa veriliyor,hele ben iki cocukla kesin kesin rejim yapmadan veririm kesin..

buket'im canim benim seninde demekki doguma kadar bulantilarin devammi edecek ne?valla hic cekilmiyor su bulanti ama olsun ya biz herseye raziyiz yeterki bebeklerimiz saglikli olsun dimi ama...canim ben 33 haftalik oldum.ve sezeryan karar verildi diye yazmistim zati diger actigim sayfaya..25 eylul ile 5 ekim arasi bir traihte olacak.tam gun daha son ayimda gun verir doktor belki.

bende simdiye kadar catlak yok daha bakalim olacakmi son ayimda.onceki hamileligimdede olmamisti son ayimda iki yanimda ikiser cizgi varla yok arasi oldu.oda pek belli degil zaten.buket'im bende cantami daha hazirlamadim bir iki hafta sonra hazirlarim soyle 35 haftalik olunca hazirlarim.
allah hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi ve kolay bir dogum gecirmeniz dileigiyle.....

saglikli bebeklere insallah...........

sabahyıldızı
  • Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: annem - 26.08.2005 02:42:04
Selam dostlar,
ben bavulumu 6. ayda hazirlamistim.Iyi de yapmisim cunki bu ayin 11 inde tansiyonum yuksek diye hastaneye yatirildim.Hemen esim hazir cantami getirdi.Sukur tansiyonum dustu de sezeryen yapmadilar,5 gun ali kondumgozetimdeydim yani.Simdi hic bir problem yok sukur.Iyi seyrinde hamileligim.ve bu gun itibariyle 34 hafta 6 gun luk olduk bile.Bu arada haftada bir kontrole iki haftada bir de ultrason a giriyorum.Sukur ne bel agrim ne mide yanmam,ne solugumda bir kesilme var.Sadece hemen hemen iki haftadir basliyan ayaklarimda sisme var,arada da ellerimde.Bir sakinca yokmus bunlarda.Ellerin sismesi kotu oluyor bazi seyleri tutamiyorum.ellerim hissiz oluyor yumruk yapmakta zorlaniyorum elimi.Sukur bende catlak olmadi.zaten sadece 8,5 kilo almisim.Bu arada plasentamin yukariya cikip cikmadigini ogrenemedim.mide yanmasi ve soluk almakta zorlanmammi ben buna bagliyorum.Haftaya plazentamin durumunu ogrenecegim.Buna gore dogum seklim hakkinda karar verebilecegiz.Herseyin hayirlisini diliyorum arkadaslar her birimiz iicn.Umarim hersey yolunda gider ve mis kokulu bebeklerimizi kucaklariz zamani geldiginde.Her birinize saglik,sihat,mutluluk diliyorum.Gorusmek uzere...

aYBÜKE_iLAYDA
  • Tüm gönderiler : 2318
  • Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
Ynt: annem - 26.08.2005 04:44:28
Merhaba Sibel cim,

Aramiza hosgeldin. Son adet tarihini belirtirsen seni de anne adaylari listemize ekliyelim canim.

Guzel paylasimlar dilerim.

Emine

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: annem - 26.08.2005 04:45:47
Eda cim,

Sana mesaj yazmistim daha onceki mesajindan hemen sonra fakat bir yanit almamistim canim. Bu haftaki listemizde seni de ekledim. Aramiza tekrar hosgeldin canim.

Guzel paylasimlar dilerim.

emiroza
  • Tüm gönderiler : 2781
  • Bölge: nederland
Ynt: annem - 26.08.2005 12:22:56
uzumf yani filizden sizlere haber getirdim.filiz ve kizi fulya cok iyilermis.fulya gunduzleri cok agliyormus hic uyumuyormus ama gece cok iyi uyuyormus.fulyanin gozleri maviymis ayni babasina benziyormus filiz ekim sonu aramiza yine katiliyor.hepinize selam soyledi hepinizi opuyor.

beyhan_unlu
Ynt: annem - 26.08.2005 15:43:25
AY NE GÜZEL FILIZ KIZINA KAVUSMUS..DARISI BIZLERE..

SABAH YILDIZI SAGLIGINIZDA BI SORUN OLMASIN DA ŞİŞMELER FİLAN NASILSA GEÇİCEK DİMİ..

BEN DALİNIN BEBEYAGINI KULLANIYORUM ÇATLAKLAR ICIN..1 AY ÖNCE BASLADIM..ÇOK GÜZEL NEMLENDIRIYOR..AMA KALÇAM IÇIN GEC KALMISIM..İÇ ÇAMAŞIRIMIN ALTINDAKI BÖLÜM FENA YIRTILMIŞ..NEYSE GÖRÜNEN BÖLGE DEGIL BARİ:))))

amsterdam
Ynt: annem - 27.08.2005 11:33:07
gunaydin herkese,

yesim canim ay ne kadar az kalmis ya heyecan en durumda bu arada ?

gizem valahi ben biraz tedirginim belki erken dogum olur diye ama daha hazirlamadim ama bu hafta annem gelecek ve onunla birlikte hazirlarim ve kalan son eksikleride onla birlikte aliriiz ee annanemizde tatildeydi ve hic bi seyi birlikte alamadik simdi oda buyuk keyifle o gunu bekliyor.........

ama annemin isi biraz zor cunku benim kizkardesimde hamile ve bende tam 3 ay sonrada o dogum yapacak allah izin veririse  yazik kadin bi bana bi ona harap olacak  gerci ilk donemelr benim yanimd aols ayeter sonra ben alisirim tek basima............

beyhan peki isim dusundun mu ikizlerine ?

ozgur  canim sonuclarin temiz ciktigina sevidnim canim  inslalah bundan sonraki devrelerdede bi sorun cikmaz da hepimiz saglik bi sekild ebebislerimizi kucagimiza alirizzz.....

esracigim canatami en kis azmanada hazirliyacagim canim, bu arada filiz le gorusursen benim icin fuly abebegi opmesini soyle  ve kendisine sevgilerimi ilet..........

medoş
  • Tüm gönderiler : 5
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 27.08.2005 13:47:07
merhaba hamişler.Ben 33 hafta 2 günlük hamileyim.Acaba kaçıncı sıradayım.Herkesi öpüyorum.

sabahyıldızı
Ynt: annem - 27.08.2005 15:27:52
Sevgili arkadaslar,
Ilginize tesekkurler.Sukur simdierde herhangi bir sikayetim yok.Sislerim de onemsiz mis.Insallah dogum sonrasi gececekler.
Filizin dogum yapmasina cok sevindim.Ekim sonu sanirim ben de bebegimle gene burda olabilirim.Filizi de cani gonulden kutluyorum.Allahim onlara saglik,mutluluk dolu gunler versin insallah.
Allahim her birimize saglikla cocuklarimizi kucaklamamizi nasip etsin.Gorusmek uzere...

nihalugras
  • Tüm gönderiler : 17
Ynt: annem - 27.08.2005 16:51:55
selam  arkadaşlar;ben  40.haftamı  beklemeden  doğuma  gidiyorum.kısmetse  29 Ağustos  Pazartesi,saat9.00da  bebişim  doğmuş  olacak,sizlere  hayırlrlı  haberlerle  dönmek  üzre,kendinize  ve  bebişlere  iyi  bakın,banada  dua  ederseniz  sevinirim,yaw  ilk  doğumummuş  gibi  heyecan sardı,Fıratım<ilk  oğlum>deprem  dolayısı  ile  erken  doğmuş  ne  olduğunu  anlamadan  gözümü  hastahanede  açmıştım  şimdi  gün,hatta  hatta  saat  saymak  kalbimin  çarpıntısının  artmasına  sebep  oluyor....

sabahyıldızı
Ynt: annem - 28.08.2005 03:26:52
Sevgili nihalugras,
Canim sana 29 unda dualar edecegim.Insallah hersey gonlunce olur ve mis kokulu bebegini kucaklarsin saglikla.Gelmeni ve bize bu guzel dogumu anlatmani bekliyecegim sabirsizlikla.Hersey gonlune gore olsun.Tatli bir heyecan icindesin sanirim.Allah yardimcin olsun.Gorusmek uzere...

amsterdam
Ynt: annem - 28.08.2005 12:35:57
gunaydin herkese,

ozgurcugum inslalah ya insallah............

nihal canim hayirli dogumlar sana inslalah bebegini saglikli bi sekilde kucagin alirsin canim......

kizlar dun evimin camalarini sildim ay belim cok kotu agriyor bir daha asal yapmiyacagim korktum erke dogum yapacam diye sizde sakin agir is yapayin.........

bujene
  • Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
Ynt: annem - 28.08.2005 13:10:09
aaaa buket delirdin mi sen ayol... o halde cam mı silinir yaaa.. bak kızdım şimdi sana. senin dinlenmen gerek. ben bile hamile değilken silmiyorum, ahaha gerçi benimki biraz tembellikten ama :)) sakın yapma böyle şeyler bi daha, doğurduktan sonra bol bol yaparsın nasıl olsa. aman ya allah korusun, bu aylarınız çok önemli... dikkat edin derim.

willy
  • Tüm gönderiler : 475
  • Bölge: Bursa
Ynt: annem - 28.08.2005 14:10:07
hamilelikte cam silmek, dolaptan vs den uzanarak birşey almak o kadar tehlikeliki. aman diyim. sonra siz üzülürsünüz, evin işi bekler sakın yormayın kendinizi, hamileliğinizin kaçıncı ayında olursanız olun ister başı ister sonu kendinizi çok iyi bile hissetseniz ne cam silin ne de uzanarak bişeyler alın. aniden hareket etmeyin, telefon ya da kapı çaldığında bulunduğunuz yerden aniden fırlamayın, başınız dönüp düşebilir biryerlerinizi kırabilirsiniz mazallah.

sağlıklı doğumlar..

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: annem - 28.08.2005 19:34:29
Merhaba kizlar,

Bende artik tatile girdim. Bugun itibariyle evde olacagim.
Buketcim otur oturdugun yerde ya ne cam silmesi? Allah korumus bak birdaha oyle islere kalkisma canim. Incite bilirsin bir yerlerini.

Medos aramiza hosgeldin canim. Seni listemize ekledim fakat ismin, eger biliyorsan bebeginin cinsiyeti vede karar verdiyseniz isminide ekliye bilirim listemize... Guzel paylasimlar dilerim.

Kizlar bizim evde isim koyma problemimiiz var farkettiyseniz son iki haftada filan bizim kizin ismi surekli degismekte, bir kararsizlik icindeyiz. Ya anneannesi ya babasi, ya teyzesi, dayisi arasinda bir anlasmazlik var :)) sanirim bu gidisle 4 isimli olucak bebisim :))) Neyse epey var daha doguma saglikli bir karar vericez insallah :)

Sevgilerle,

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: annem - 28.08.2005 19:47:13
Dogum yapan annelerimiz!!!

AYSE       hazef        gectigimiz hafta icinde olmasi gerek :)    K            ELIF HAZEF
                 asaser28     27.08.2005                                      E
EZGI        ezgik             28.08.2005                                              E             YAÞAR
NIHAL     nihalugras     29.08.2005                                              E

HEPINIZI TEBRIK EDIYORUZ KIZLAR...
BEBISLERINIZE UZUN OMURLER VE MUTLULUKLAR DILERIZ DAIMA.
HEPINIZI OPUYORUZ!!!!

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: annem - 28.08.2005 19:58:44
[image]local://73116/5B74C710D475439FA63828E1E98881A7.JPG[/image]

TOPLAM 38 SIS GOBIS!!!! :)

<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 28.08.2005 20:16:26>
Eklenen resim(ler)

bujene
  • Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
Ynt: annem - 28.08.2005 20:18:29
aybüke, deniz de doğum yaptı  o da çıkarsa kaç kalıyor... hadi bakalım savıyorsunuz sıraları teker teker... Allah bir avazda kurtarır inşallah hepinizi...

amsterdam
Ynt: annem - 29.08.2005 00:22:11
iyi geceler,

ay kzilar valahi esimde cok kizdi bana dun ben sana demedim mi beni bekle icinden sen sil disardan ben silerim diye birde benim evim 9.katta ama her tarafi balkon yani oyle cama cikip silmiyorum ama birdaha asla yapmma soz sonradan kendimde pisman odlum ama allahtan bebgime bi sye olmadi allima sukurler olsun ki.........

bende ne bileyim iste doghumdan once evimin camlari temiz olsun diye iste ama yapmam artik bi mutfaghim kaldi onuda annemle birlikte temzleriz...............

ay emine 19. siraya gelmisim ya gun gectikce heyecanim artiyor ........canimsanada iyi tatiller tatile nere gideceksin  .......

dogum yapan anneleri kutlarim ve allah anali babli buyutmeyinasip etsin derim...........

simdi sirada kim varrrrrr

Belinda.
Ynt: HAMISLER - 29.08.2005 07:55:08
selam kizlar.. selam ozgurcum nasilsin canim bebis nasil insallah hersey yolundadir..canim sira tabiki gelecek birgun bizede gelecek orda kalacak deil ya listeye gore 25 siradasin sen. deniz dogum yapti cunki  hadi darisi bizlere  diyelim .. bebisi ve seni optum kendinize iyi bakin canim...buket canim... sen 18 siradasin bende  20 siradayim denisi cikarin o dogum yapti artik  darisi bizlere olsun...kiz buket temizlik hevesinmi tuttu;)) bari halilarida silkeleseydin yikasaydin istersen birde  evide boya ,,alemsin ha  aman dikkat et canim  sunun surasinda  cogu gitti azi kaldi biraz sabir et  evin isi kalirsa kalsin cokmu onemli yani... kendine ve bebisine iyi bak optum ikinizide...dogum yapmis anneleri kutluyorum gozleri aydin allah anali babali saglikla buyutsun... bu arada  eminecim eline saglik canim  sevgiler..........
<mesaj tarafından düzenlendi gizem- on 29.08.2005 07:58:43>

sabahyıldızı
Ynt: HAMISLER - 29.08.2005 17:28:31
Sevgili Buket,
Canim bir de ben demiyim Arkadaslar yeterince soylemis esin bile.Aman ya ben de ypatim temizlik aslinda kadin getirecektik temizlesin diye hanim efendinin isi cikmis.Ben de oglumla bir giristik ise.Ama yavas yavas yaptim.Cam da silmedim tabiki.Ya pis kalir ya da gelir haftaya yardimci bayan o temizler.Ben evi tozlu birakmak istemiyorum ozellikle,bebegim geldiginde tozla karsilassin istemiyorum.Cocuklarda astim cok artti su siralar nedense ben de bebegimi korumaya calisiyorum.Allahim her birmize yardim etsin ve korusun.
Dogum yapan arkadaslarimizi kutluyorum.Allah anali babali buyutsun insallah.Saglik,sihat,mutluluk,birlikte uzunnn omurler diliyorum her birine.
Eminecigim liste icin tesekkurler.8. sirada oluyorum su anda.Listeyi gorunce heyecanlaniyorum.Bu arada izne ayrilmana sevindim bol bol dinlenirsin artik.soyle ayaklarini uzatip oturmanin keyfi de bir baska oluyor.
her birinizi opuyor kolay dogumlar diliyorum.Gorusmek uzere...

beyhan_unlu
Ynt: HAMISLER - 29.08.2005 19:59:44
BUKETCIM DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İSİMLER VAR DA KESİN KARARA HENÜZ ÇOK..SEN DÜŞÜNDÜN MÜ?

amsterdam
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 00:23:24
iyi geceler,

bugun annem geldi kizlar turkiyeden izindeydi ozlemisim ya valahi allah kimseyi sevdikelrinden ayirmasin..............

sabah yildizi burada kadin olayi cok az bulgar kadinalri onlarda gzuel yapmiyor ve genelde evde hirsizlik olayi felan oluyor aman neyse bir daha asla yapmam zaten de iste ilk ve son oldu.............annemde cok kizdi bu arad...........

beyhan canim valahi kiz olursa ben yaren yada ceren istiyorum babmizda sudenaz istiyor ama bana uzun geliyor
erkek olursada arda,ve cenk arasinda kaldim iste.......

gizem canim ay aslinda bi yandan hemen on siralara gelmek isiyroumama bi yandanda korkuyorum iste .........

ozgurcugum canim bir daha soz guzelim yapmam .........sen nasilsin iyimiisn............

oceanside
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 10:01:45
bende dun temizlik yaptim buket,ama aksam kendimi yataga nasil attim bilmiyorum.agladim hatta biraz,hani insan hicbirsey yapamiyorya artik.hersey cok yoruyor ve hem yapiyorum hemde sonradan cektigim agrilara birde agliyorum.rabbim yardim etsin su zamanim bir gecse hayirlisi ile soyle bir iki ay sonrada kendime gelsem.cok mutlu olacagim,herseyin hayirlisi ne diyeyim...

hayirli dogumlar diliyorum sirasi yaklasan arkadaslara..........

oceanside
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 10:06:50
emine'cim listeye soyle bir goz attimda,listede denis+ dogum yapti gecen hafta.poyraz dogdu yani bizim zamanimiz ile gecen sali gece siizn carsamba sabahiniz oluyor ama gecen sali tarih neydi bilmiyorum ama.gecen sali deniz dogurdu canim onu listeden cikar istersen...

diger dogum yapmis arkadaslarada hayirli olsun bebekleri dunyaya gelmis,hosgelmis,allah anneli babali iyi gunlerde buyutmeyi nasip etsin,darisida bizlerin basina insallah...

sevgilerle...........

tubacelenk
  • Tüm gönderiler : 51
  • Bölge: İsTaNbUl...
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 10:36:27
hanımlar benim bebişim henüz çok küçük ama,
listeye eklenme tarihinide takip edemedim.

9 hafta 4 günlük şu an bebeğim uygunsa bizi de ekleyin lütfen:)
şimdiden teşekkür ederim....
doğumuna gün sayanlara da RABBİM yardım etsin bir avazda kurtarsın inş..
doğumuna çok olanlaada benim gibi:) sabır versin güzel bi hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin

beyhan_unlu
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 16:15:14
buketcım buldugunuz isimlerin hepsi de güzel..ben iki isim seviyorum..öyle de düşünüyoruz.. peki cinsiyeti ne zaman tam olarak ögreneceksınız??

galactica
  • Tüm gönderiler : 1141
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 18:09:14
slm kızlarrrrrrr. birkaçgündür yazamadım ama listede 5 nci sıraya yükselmişim. listebaşı olmama azzzıcık bir zaman kaldı. gizem, özgür sizler nasılsınız?

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 01:48:45
Merhaba sis gobisler :)

Ya benim niye haberim yok, benden baska herkes Deniz in dogum yaptigini biliyor :(. Onumuzdeki hafta cikartirim artik bir hafta daha sis gobislerin arasinda olucak :)) Allah anali babali buyutsun insallah Deniz cim oglumuza uzun omurler dileriz... Gec ama canim tebriklerimi kabul et artik kusurumuda bakma, butun mesajlari okudum ama atlamiisim herhalde...

Sevgiler,

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 01:51:02
Buketcim evdeyim hic bir yere gitmiyorum vallahi evden bile cikamiyorum, biraz yuruyunce gobisimmin alt kisminda kasilmalar hissediyorum. Bu halimle bir yerlere gidemem benim icin tatil diyince cocuk gibi ziplayip oynamam lazim :)))), evde dinleniyoruz bol bol artik bebis dogduktan sonra, tatil yapariz  dimi kizim :). Sen nasilsin bakalim?

Kizlar kilo lar ne alemde bakalim ya, hic konu acan yok? :)Bizim masallahimiz var 10 uncu yuda tamamladik Allahin izniyle hadi hayirlisi :)

Gunde bir litre sut icicekmisiz kizlar, aranizda bir litre icen varmi Allah askina, ablam bana cok kiziyor bir bardagi zor iciyorum oda aklima gelirse...

Gorusuruz kizlarrr
Optumm

<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 31.08.2005 02:07:00>

sabahyıldızı
Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 03:16:53
Sevgili aybuke_05,
Canim ben henuz 8,5 kilo aldim.hamileligimin bu gun itibariyle 35+5 . gununu yasiyorum.Sut icme konusuna gelirsek de bazen gunde uc bardak sut iciyorum,bazen bir bardak sabah(ama kupa ile,eskiden kahve icerdim o bardakla)ogle ve aksam 5-6 kasik yogurt yiyorum.Bazen de sadece bir bardak sut sabahlari sadece.Ama birkacgun sadece sabah sut ictim ve uzun bir zman sonra bacaklarima uc kez kramp girdi.Dun geceyi hic iyi yasamadim yani:(
Arkadaslar bu arada benim karnimda assagi kisminda bir agri gelip gidiyor,karnimda da tam gobek deligim hizasinda kasilma hissediyorum sanki.Bazen de tuvaletim varmis gibi hissediyorum.wc gidip bekliyorum bisi yapmadan cikiyorum.Anlamadim gitti.Sizler de yasiyormusunuz bunlari.
Gerci Eylulun 1 inde doktorumla randevum var soracagim ona ama once bir size sorayim dedim.
Umarim hersey gonlunuzce olur.Her birinizi optum,gorusmek uzere...
<mesaj tarafından düzenlendi sabahyıldızı on 31.08.2005 03:20:44>

galactica
  • Tüm gönderiler : 1141
Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 09:04:39
günaydın kızlar.
emine listemiz çok güzel ellerine sağlık. yalnız bir şey sormak istiyorum. listeyi sayfanın en başına alıp orada güncellemek mümkün olabiliyor mu acaba. bence öyle daha şık olur sanki.
özgürcüğüm annemler bir haftadır ist. daydı. o kadar çok özlemişim ki bir saniye yanlarından ayrılamadım. eee tabii bir de anne olunca az nazlanmadım yani. kadıncağızın burnundan fitil fitil geldi.
bebek de ben de iyiyiz allaha şükürler olsun. artık tek vücutta son 2 haftamızı geçirmeye çalışıyoruz. sen ve bebiş ne alemdesiniz.
ben de hiç süt içemeyenlerdenim. son 25 gündür bebişim kilo almadı. o yüzden hergün corn-flakes yiyorum sırf süt var diye.
öznur sen ve yakışıklı oğlun ne alemdesiniz?[sm=kiss.gif]

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 3 of 98, mesajlar 81 to 120 of 3892