Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 3 of 195, mesajlar 41 to 60 of 3892
Yazar Mesaj
galactica

• Tüm gönderiler : 1141
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.08.2005 15:13:58 ( #41 )
özgürcüğüm dünyada bu kadar çekmekten zevk aldığın bir acı daha yoktur herhalde. her tekmesinde ne kadar canım yansanda (ki bazen gözümden yaş dahi geliyor) mutluluktan havalara uçuyorum. çünkü şu anda iletişimimizi sağlayan tekşey tekmeleri. national geography kanalında "anne karnında" diye sürekli tekrarı verilen bir program var. izlemediysen mutlaka tavsiye ederim. bebişinin cinsiyeti belli mi?
Belinda.

• Tüm gönderiler : 635
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 02:30:20 ( #42 )
ozgurcum  belkide kizdir seninki.. cunki kizlar gec gosteriyor neyse hayirlisi olsun be guzelim...banucum senden naberr agrin  bakiyorum sikayetlerin devam ediyor neyse canim disini biraz daha SIK az kaldi  sag selim hayirlisiyla dunyaya getirince rahatlarsin...buketcim isabet olmus desene sen arkadasina mujde vereyim derken mujde aldin demek ayy ne guzel  bebislerini  birlikte buyur insallah sagliklaa canseldam hosgeldin sayfaya ..guzel dileklerin icin tsk sagol canim... hamisler  hepiniz kendinize  ve bebislerinize iyi bakin  hepinizi opuyorum sevgiyle kalin
galactica

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 05:28:48 ( #43 )
iyi dileklerin için teşekkürler gizem. elbette ki dişimizi sıkmadan bu iş olmayacak. şimdi ağrıları, bulantıları konuşan bizler birkaç ay sonra bu günleri arayacak mıyız acaba diye merak ediyorum. bir de ben ilk bebeğime hamileyim ve sürekli heyecanlanıp bu konu üzerinde konuşmak istiyorum. ama insanların ilk 5 dakikadan sonra herkes sıkılıyor. o yüzden bu sitede dertleşmek beni acayip rahatlatıyor. siz ne dersiniz.......
galactica

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 05:47:46 ( #44 )
sabahın bu saatinde böylr devrik cümleler kuruyorum ancak. uykusuzluk gittikçe zorlamaya başaldı. ne kadar karmaşık cümleler kursam da herhalde ne demek istediğim anlaşılıyordur değil mi kızlar
Belinda.

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 09:03:51 ( #45 )
banucum haklisin canim burda ancak hamisler anlar birbirini  birde ilk bebisimiz oldugu icin heyecan dorukta. nede olsa..  sizde sabah bizde gece suan  bende uyumadan bir bakayim  foruma dedim...  neyse  canim sana hayirli gunler   gorusmek dilegiyle kendine ve bebise iyi bak annesi opuldunuz
sabahyıldızı

• Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 09:58:31 ( #46 )
aybuke_05 canim liste icin cok tesekkurler ellerine saglik.
Yeni dogum yapan anneleri cani gonulden kutluyorum.Darisi biz hamislerin basina insallah.Umarim hersey yolunda gider her birmiz icin.Heyecan dorukta ben listede 13. olmusum 1. oldugum gunu de gorebilirim umarim.
her birnize saglikli hamilleik sonrasi zmani geldiginde rahat bir dogum diliyorum(kendime de diliyeyim)
Malesef arada siteye yazi yazamiyorum.nedenini bu gun anladim durup duruken guest oluyorum ondanmis.Umarim ilerliyen gunlerde biz siteye sitemiz bize iyice alisacak.
Gorusmek uzere arkadaslar...
etacarinea

• Tüm gönderiler : 4322
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 11:46:11 ( #47 )
MERHABA KIZLAR,
DÜN KONTROLÜM VARDI. BEBİŞİMİN CİNSİYETİ DAHA ÖNCE KIZ OLARAK BELİRLENMİŞTİ. AMA MEĞERSE ERKEKMİŞ ...HEP PEMBELERE BAKIYORDUM AMA HENÜZ PEK BİRŞEY ALMAMIŞTIM NEYSEKİ...SAĞLIKLI ,SIHHATLİ DOĞSUN DA KUZUCUM...
amsterdam

• Tüm gönderiler : 1275
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 12:21:57 ( #48 )
etacarinea canim banada oyle demislerdi ankarada %920 erkek dediler sonra 4 boyutlu ulturasonda %100 kiz dediler ama ben simdi ikisinede guvenemiyorum o yuzden naturel renkler seciyorum hep yada sari felan iste .........
peeves

• Tüm gönderiler : 1241
  • Bölge: Hogwarts - i am just too good to be true ;)
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 13:16:41 ( #49 )
aa nasil yani buket? simdi bilmiyor musun hala bebisin cinsiyetini. e niye bi daha gitmiyorsun ya. aa ben de cok merak ettim simdi. hadi hayirlisi.
when there's strife and when there's trouble
call on peevsie, he'll make double!
amsterdam

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 16:42:11 ( #50 )
aysecigim canim simdi aslinda buradada baktira bilirm ama biz bunca sene bebek istedik ve allahim sukurelr olsun ki bize verdi (allah olmayanlara nasip etsin) ve simdi sanki kizini ,erkegini ariyormus gibi olacak allahin zoruna gider o yuzden sansimi zorlamak istemedim alalhim saglisini versin kiz yada erkek  hic fark etmez sadece benim icin degil herhalde butun anne ve babalar icin gecerli bu o yzuden baktirmadim ama esimde bende kizim diye seviyoruz cunku en 4 boyutlu ulturasonda %100 kiz dedikleri icin olsa gerek bilmem ki zaten sunun surasidn ane kaldi ki hayirlisi ile kucagima alinca hepimiz ogrenirizzzzzz
galactica

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 16:48:27 ( #51 )
özgürcüğüm hamile kaldığımda cinsiyetini öğrenmek istemiyordum. sürpriz bir tarafı olsun istiyordum. Doruk' la da bu konu da anlaşmıştık. ancak 12 nci hafta da dr. çattt diye oğlunuz olacak diyince çok kızdım dr.' a. ben öğrenmek istemiyordum neden söylediniz diye. bence göstememesi seni daha fazla heyecanlandırıyor annesi. ne kadar güzel işte. gizemciğim senin kaç haftalık cici bebişin?
buket bence sarı, beyaz ve kırmızı pembe ve mavi den hem çok daha güzel hem de bebişlere daha çok yakışıyor. sürprizler her zaman daha güzeldir. ağrısız, sancısız, bol bol tekmeli bir gün dilerim kızlar. sevgiyle kalın........
Belinda.

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.08.2005 18:26:59 ( #52 )
banuarık
canim benim 27 haftalik  cinsiyetide kiz olacak insalla hayirlisiyla...        etacarinea gozun aydin  hayirlisi olsun     sabahyıldızı
slm canim senden naber  nasil gidiyor  insallah hersey yolundadir...
amsterdam buketcim  bende sariya agirlik verdim oysa benimkisi kiz olacak  pembede aldim ama sari  ucuk yesilimsi  kiyafetlerde aldim  hayirlisiyla allah nasip ettsin kulanmayi hepimizin bebislerinne     
oceanside

• Tüm gönderiler : 4061
  • Bölge: CALIFORNIA/USA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 02:27:59 ( #53 )
allah herkeslere kolay dogum ve saglikla bebeklerini alamyi nasip eder yuce rabbim insallah.(amin)

banu'cum nasil ya o kadar aci veriyormuki bebegin oynayislari.benim son aylarda ilk bebektede simdikindede oynayislari cok sert ama oyle dedigin kadar yani aglayatacak kadar degil.sahsen ben dort kose oluyorum bebegimi hissettigim en kucuk bir kipirdayis bile....

buket'im hayirlisi guzelim,bizde emirde oyle cok bir kiyafet almamistim.bize ayri ayri doktorlarin erkek demesine ragmen ben yinede birkac kiyafet almistim erkek kiyafeti.hep dedigin gibi daha farkli renklerde aliyordum.allah oncelikle saglikli dogurmayi ve bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin.hic ama hic onemli degil cinsiyeti.hayirli evlatlar olsunlarda benim icin kiz erkek ayni...

zamani gelmis arkadaslar allah sizide,bebeginizide hayirlisi ve saglikla kurtarsin..darisida biz diger siradaki tum arakadaslara,.....(amin)
aYBÜKE_iLAYDA

• Tüm gönderiler : 2318
  • Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 09:03:43 ( #54 )
22 AGUSTOS ANNE ADAYLARI LISTESI

[image]local://73116/E4B35697A06B403582F7D7C1D078DCE0.JPG[/image]
Eklenen resim(ler)

aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 09:12:25 ( #55 )
TOPLAM 38 SIS GOBISIZ KIZLAR :))

NOT!!!!
KIZLAR YENI SITENIN FORMAT KABUL SEKLI NI BIR TURLU AYAK UYDURAMADIM. EN SONUNDA SOYLE BIR SEKIL BULABILDIM GORDUGUNUZ BIR ONCEKI MESAJIMDA 'EKTEKI DOSYA (1)' E TIKLAYINCA EKLEDIGIM DOSYAMIZI GOREBILIYORSUNUZ. YAVAS YAVAS BENDE ALISMAYA VE ILERIKI HAFTALARDA DAHA KOLAY BIR SEKIL BULMAYA CALISACAGIM. KUSURAMA BAKMAYIN LUTFEN, INSALLAH HERKES KOLAY BIR SEKILDE ULASABILIR LISTEMIZE...

BUGUNDEN LISTEYI CIKARTTIM, YARIN EVDE OLMAYA BILIRIZ O YUZDEN, HERKESE IYI BIR HAFTA SONU DILIYORUMM...

SEVGILERLE,

aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 09:15:43 ( #56 )
DOGUM YAPAN ANNEMIZ!!!

AYSE    hazef    19.08.2005    K   ELIF HAZEF

TEBRIK EDIYORUZZZZ!!!! CANIM ALLAH ANALI BABALI BUYUTMEYI NASIP ETSIN BEBISINI. BIZIM ICIN KOKLAYA KOKLAYA OP BEBISINI!!!

SEVGILERLE,

Belinda.

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 09:48:58 ( #57 )
eminecim eline saglik canim  listeyi hazirlamisin sagol tsk.. hazef cim gecmis olsun gozun aydin allah anali babali buyutsun bebisini ..
*selen*

• Tüm gönderiler : 1
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 12:47:54 ( #58 )
oooo ben buralara uğramayalı epey değişiklik olmuş forumda. 11. sıraya yükselmişim. görünce çok heyecanlandım gerçekten. ben de mert de gayet iyiyiz. ankaradayım bildiğiniz gibi. kuzenimin bilgisayarından girdim foruma.

size doğum yapınca hber gönderirim mutlaka ama şimdiden söyleyeyim 11. sıradan daha da kısa bir zaman sonra doğum yapmışların arasına karışabilirim. doktorumun dediğine göre bizim ufaklık biraz sabırsız davranabilirmiş.

hepinizi çoooooooooook öpüyorum
amsterdam

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 16:36:26 ( #59 )
oncelikle ayse tebrik ederim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin  yeni bebis evinize sans ,ugur ve nese getirsin...........

keisnlikle yesim, hazal,ozgur ve eterica canim hepinizie katiliyorum allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin ve allah hayirlisi ile kucagimiza lamyi nasip etsin kzilar..........

ayyyyyyy cok az kaldi artik gun ve gun daha cok korkuyorummmmmmmmmmm dogumdan ama bi yandanda dusunuyorum bir an evvel yanimda olsa bebegim diye...........

galactica

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.08.2005 17:32:30 ( #60 )
sevgili yeşim sağ tarafımda ki kaburgam kırılmadıysa da yakındır. haa bi de karaciğerime iyi çalışıyor ufaklık. ben minyon yapıda biriyim belki de ondan kaynaklanıyordur. ya da ufaklık çok haşin. elbette ki hareketleri beni de çok mutlu ediyor. aramızsaki tek iletişim o..... sewgiyle kalmanız dileğiyle.
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 3 of 195, mesajlar 41 to 60 of 3892

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 243 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat