Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 98, mesajlar 201 to 240 of 3892
bsahin
-
Tüm gönderiler
:
63
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
|
Ynt: park yatak
-
07.09.2005 17:31:19
Merhabalar,bence de şu cetvel işi çok iyi olur,iyi düşünmüşsünüz (bujene)
|
|
oceanside
-
Tüm gönderiler
:
4061
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: CALIFORNIA/USA
|
-
08.09.2005 03:16:43
buket'cim olurmu oyle sey,bebeklerin rahatligina ve onlara gore duzenlenmis cocuk arabalari.benim oglum araba koltugunu 10 ayliga kadar hani koltuga ters arkaya bakacak sekilde koyuyorsunya.oyle 10 ay kullandik arti benim oglum 1,5 aylikken biz tasindik buraya ve 1 gunluk yolu 2,5 gunde dinlene dinlene geldik.oglumda hicbir problemde gormedim.su andada araba koltugumuz 4-5 yasin akadar olandan.gerci onuda seneye kizim kullanacak ogluma yeni acagiz.. ben ilk defa senden duydum boyle birseyi,yani sana soyleyenlerin bir yanlisi olmasin.... babanin aldigi bebek besiginide hayirli gunlerde kullanin...
|
|
Na-Me
-
Tüm gönderiler
:
57
-
Ödül puanları
:
0
|
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI
-
08.09.2005 10:33:48
canim,benim bebegimde cok hickiriyor.Aynen günde defalarca göbegim sarsiliyor yavrumun hickirigindan.ck mu su iciyorlar ne
|
|
tubacelenk
-
Tüm gönderiler
:
51
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İsTaNbUl...
|
-
08.09.2005 11:55:45
Orjinalden alıntı: cyberrica tubaçelenk naber şeker şişmeye devam ediyormuyuz? sorma canımm aynen devam şişmeye:) sağlık sıhhat iyiama şükürler olsun.. yalnız be lağrım çok olyo özellikle yorulduğum zamanlar sen nasılsın rahat geçiyo umarım:) sevgilerimleee
|
|
cyberrica
-
Tüm gönderiler
:
1947
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
|
-
08.09.2005 12:02:47
tubacım merhaba.. benimde bel ağrılarım sık oluyor çünkü belim zaten nazik normaldede zorlayınca ağrıyordu. (Rahmim ters benim dr. ondan da kaynaklanabileceğini daha önce söylemişti. neyseki başka bi sorun yaratmıyor.) benim bide karnım ağrıyor sık sık. birde artık çok gerilmeye başladı kenidmi patlıycak gibi hissediyorum. ilerde nolucak yandık walla willy ikizlerin çok şeker maşallah. bayıldım allah bağışlasın. bende isterdim olsun ama çok şükür tekine hamileyim. inşallah oda seninkiler gibi sağlıklı olur.
|
|
willy
-
Tüm gönderiler
:
475
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Bursa
|
-
08.09.2005 13:29:28
teşekkür ederim hanımlar, darısı başınıza, inşallah sizde sağlıkla bebişlerinize kavuşur bizlere boy boy fotolarını gönderirsiniz. evet sabahyıldızı, tekerlekli 2 tekerleği var ve oldukça hafif her odaya rahatlıkla taşıyabilirsin.birde daha evvel şeyi sormuşsun, ben bu park yataklardan sonra mobilya olan beşiklerden almayacam, büyük yatak alacam genç odası tarzı, işte bu yataklarla ne kadar idare edebilirsek edecez sonra değiştirecez.
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
|
-
08.09.2005 15:57:06
Merhaba Kizlar, (Bujene), canim ismini bilmiyorum kusura bakma. Tesekkur ederim ilginden dolayi, eski forumumuzda hemen hemen herkesin bu sekilde cetkellerimiz vardi fakat bu foruma daha adepte edemedik herhalde :). Aramiza katilan yeni arkadaslarimiza, hamislerimize hos geldiniz diyorum. Kizlar guzel paylasimlar diliyorum herkese... Banucum acaba seni daha once listemize eklemis olabilirmiyiz, cunku ayni gunde dogum yapacak olan bir tane daha BANU arkadasimiz var, acaba senmisin? BERNA SAHRUN 28 HAFTA 1 GUN 27.11.2005 ? BERNA BSAHIN 28 HAFTA 1 GUN 27.11.2005 K TARA Yataklar alinirmiss hazirliklar ilerlermis amanda aman :)) Ne buyuk bir heyecan, insan yerinde duramiyor adeta birseyler yapmak istiyor bebisi icin. Nihalcim Allah anali babali buyutsun Yigit bebisimizi :) Ismi gibi Yigit olsun insallah... Allah nazarlardan saklasin!!! Dun randevumuz vardi, bebisimiz cok iyi Allaha sukur, annesi bir kat daha sismis masallah :)) bir ayda 1.6 kg almisim tutututu :) 11-12 kg almis olduk58 kg dan 70kg basimizi aldik gidiyoruz bebisim icin aldigim kilolar helal olsuN Sizlerden ne haber??? Opuyorum hepinizi Emine
<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 08.09.2005 16:05:29>
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Australia/Sydney
|
-
09.09.2005 02:59:12
Canim Na-Me, Ne guzel de hickiriyorlar dimi.Doktorum sorun olmadigini soyledi.Sadece hareketlerini sayarken hickiirklarini buna katmamami soyledi.Hickirmasi,soluk alip verme calismasi,yutkunma calismasi yaparken oluyormus. Eger bundan rahatsiz olursan cok uzun surerse yani soguk su icerek bebegimizin hickirigini durdurma sansimiz varmis Sevgili willy, Iyi dusunmussun pratik oldugu kadar cok da kullanislilar.Sanirim ben de senin gibi genc odasi yapincaya kadar park yatak kullanacagim.Klain saglicakla gorusmek uzere... cizelgemin yazilimini buraya past edecegim.Umarim cikar arada bakarim:)
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2005 07:05:18
gunaydin herkese, kizlar iki gunden beri giremedim bayayogunduk alisveris felan ve artik beni annanem alip dsari cikariyor yurutuyor yurumen gerek diye ay aliskin olmadigimdan ve ayakalrim sisi oldugu icin fena yorulmuusm..... bugun annem gelecek ve bebegin kiyafetlerini yikayip utuliyecegiz artik hemen hemen herseyi hazirlamaya calsiyorum........... yesimcigim canim valahi bende saticinin yalancisiyim cunku adam satarken oyle soyledi ki dedi ki eger ki uzun yola gdierseniz her 3 saate bi dinlendirin bebginizi dedi cunku bebekelr ilk doduklarinda sirt bolgeleri cok hasas oldukalri icin ama belki 6 yada 7 aylik olunca farkemeye bilir bilemiyorum......... kizlar artik ben oyle cok hzili tekmeler hisetmiyorum ama icimde oyle ordan oraya savruluyor bebgim benbi yerde okudum bebgin yeri daraldigi zmana genelde tekme seklinde degilde ordan oraya kaydigini yaziyordu ..... ay su cetvellerimiz bi gelseydi ne gzuel olurdu ya...........
|
|
Belinda.
-
Tüm gönderiler
:
635
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2005 07:57:09
selam hamisler nasilsiniz umarim hersey yolundadir... bu arada kizlar cetvelerinizi yapmisiniz bakiyorumda cok guzel olmus nasil basardiniz yaa.. bizde yapalim anlatinda
|
|
cyberrica
-
Tüm gönderiler
:
1947
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
|
-
09.09.2005 10:37:36
bende istiyorum cetvel yaa şu süslü olanlarından hemde nerden buluyorsunuz banada söyleyin biliyorsunuz daha erken ama ben aceleciyim illaki olsun benimki kusur kalmasın banane banane küserim bak
|
|
etacarinea
-
Tüm gönderiler
:
4322
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2005 11:16:04
bende öğrenmek istiyorum, sadece resim olarak kopyalayıp yapıştırdınız mı, yoksa eski forumdaki gibi otomatik olarak atacak şekilde mi yine aysu(23+4, erkek)
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2005 11:25:02
Selamlar, Arkadaslarim ben sadece cetvelimi eski forumdan past ettim imza yerine kabul etmiyor ben de yazimi yazdigim yere yaptim oldu.Sanirim bu sayfada kalacak ben de istedigim zman buraya bakacagim.Gerci gunu biliyorum ama boyle gormek baska bir zevk.Zaten dogumuma da az kaldi.imza kismina yerlestilene kadar ben doururm sanirim.Simdilik boyle idare edecegim.Sizler de aynini yapabilirsiniz.Optum gorusmek uzere...
|
|
bsahin
-
Tüm gönderiler
:
63
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2005 14:13:07
Eminecim merhaba,adım Berna ama nedense herkez Banuyla karıştırıyor.Eski listede adım varmış gördüm sonradan ama cinsiyet,isim bunlar yeni belli oldu tabii,iyi çalışmalar... Sevgiler...
|
|
baharım
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2005 14:23:54
Merhaba Emine, Benim bebeğimin cinsiyetini öğrendim ama bir türlü foruma yazamadım. Yeni sayfa düzenine alışamamıştım sağolsun süper yardım meleği Linda yardımcı oldu. Bebeğim kız olacak. Bütün hamişlere kolay gelsin. Sevgiler
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2005 19:48:16
kizlar iyi aksamlar, ben geldim yine .... bende sabahyildizin yapti bi sekilde yaptim paste ettim elimdne geldikce paste edecegim ta ki cetvellerimizi olana kadar.......... ya ara sira benim bebgim de hickiriyro ama ben daha gecen gune kadar onun hickirik oldugunu bilmiyordum biliyormusunuz yani bebeklerin anne karninda hickirdiklarini bilmiyorum daha dogrusu.... bugun cok yoruldum bebgimin kiyafetlerini yikadik annemle simide utuliyecegim ve gunduzde alisveris yaptik zaten ayakalrim sis bide alti hep catlak ki nsil aciyor ustune bamiyorum, bende mantar var o yuzden catlaklar olusuyor....
|
|
galactica
-
Tüm gönderiler
:
1141
-
Ödül puanları
:
0
|
-
10.09.2005 03:09:05
buketciğim sana özel bir sorum olacak. Yaklaşık 5 ay önce eşim Hollanda' dan bonzai (doğru yazamamış olabilirim) tohumu getirmişti. Bende onu ektim gözüm gibi bakıyorum amahenüz hiç faaliyete geçmedi. Özel bir bakımı var mı? Şayet biliyorsan bana yazarmısın?
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
|
-
10.09.2005 04:58:51
Sevgili banuarik, Canim bonzai,ben ziraat muhendisiyim de hemen karistim.Bunlarin bakimi ozeldir.Ama tohumdan cikmasi zmaninda degil de gelismesi zmaninda kokler bir metal cubuga sarilirlar ve belli araliklarla budanmasi gerekir.kucuk agaccik haline gelmesi icin.Hngi turunden alindi acaba merak ettim bak simdi.Bonzai calismasi yapan cicekcilerden de bilgi alabilirsin.Hem de gostererek sana bilgi verebilir. Buketcigim,bebegin hickirmasi cok guzel oluyor degilmi.bir kalp atisiymis gibi pat pat ayni araliklarla hissediyorsun.Ayaklarin a uzuldum.benim de topuklarim catlamaya basladilar.mantar sorunum olmadigi halde catliyorlar bende krem surup(vazalin ozlelikle)corap giyiyorum biraz olsun rahatliyorlar.Ama mantar a vazalin surulurmu bilemiyecegim.Doktoruna danis istersen. optum her birinizi,gorusmek uzere.Bu yazima da past edeyim ben cetvelimi.
|
|
oceanside
-
Tüm gönderiler
:
4061
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: CALIFORNIA/USA
|
-
10.09.2005 09:37:31
selam arkadaslar ben her sali artik doktora gidiyorum,yani her hafta.baska bir bolum su an benimle sorumlu,sekerden dolayi.gunde iki defa insulin yapiyorum ve gunde 4 defada seker olcuyorum ve bunlari yaziyorum tabiki.hem onlari kontrol ediyorlar hemde her hafta bebgin amnio suyuna bakiyorlar,bir degiisklik varmi diye.ve yarim saat nst'ye baglaniyorum ve orda ben zaten giidyorum.bebgimin kalp atislarini duydukca bana dunyanin en guzel sesi gibi geliyor.cok dinlendirici valla.. doktorum ekimin 3.unde izine ayrilacakmis.eger normal dogum baslarsa tamam fakat eger bu tarihe kadar dogum olmazsa o tarihten once suni sanci degilde dogumu baslatacagim dedi.benim zaten sezeryan olacagi icin oyle turkiye'deki gibi bugun gel yat bebegi alalim yok.yine dogum sancilari bekleniyor sezeryan icin bile.egerki 42 hafta gibi bir sure olmussa o zaman suni sancilara falan yapiliyor.bakalim artik hayirlisi olsunda bebegim saglikli dogsunda herseye raziyim.tabi zaman gecerkende ikinci dahi olsa yinede dogum streside basladi bende..ben daha hicbirseyini hazirlamadim bebegin,onumuzdeki hafta baslayacagim kiyafetleri yikamaya ve besigini yikayip hazirlamaya.hastane cantasi falan hep onumuzdeki hafta kismet olursa yapacagim.. dogumu yaklasmis arkadaslar allah yardimciniz olsun,insallah cok saglikli bebeklerinizi kucaginiza almanizi ve siiznde saglikla kolay bir dogum gecirmenizi diliyorum rabbimden.amin.. sevgiler tum hamislere... 
|
|
f.m.a.
-
Tüm gönderiler
:
160
-
Ödül puanları
:
0
|
Ynt: anne adayları listesi
-
10.09.2005 14:00:22
aybüke merhaba.. anne adayları listene girmeye hak kazandım :)) beni de eklersen sevinirim. Görüşmek üzere... ** figen** S.A.T. 10/Temmuz/2005
|
|
galactica
-
Tüm gönderiler
:
1141
-
Ödül puanları
:
0
|
-
10.09.2005 19:31:45
slm sabahyıldızı. hangi türü olduğunu gerçekten bilmiyorum. Üzerinde yalnızca almanca yazıyordu. ingilizce açıklama yoltu o yüzden kutusunuı okuyamadan attım ve kafama göre içindeki toprağına ektim. Eşim de görünce keşke okumadan atmasaydın niye beni beklemdein demişti, ama herşey için artık çok geçti. biraz daha bekleyeyim bakalım ne olacak. buket canım benimde ağustos sıcaklarında ayağımın altı çatladı ama bir hafta içinde iyileşti. ben hep çorap giymeye özen gösterdim. sevgiyle kalmanız dileğiyle.
|
|
beyhan_unlu
-
Tüm gönderiler
:
305
-
Ödül puanları
:
0
|
-
10.09.2005 20:25:36
SELAM KIZLAR CETVERLERINIZ NE GÜSEL OLMUS..SANIRIM BEN BUNU BECEREMEM:(( BUKETCIM MAŞALLAH 31. HAFTAYA GELMİŞSİNİZ..ALLAH SONUNA SAGLIKLA ERDIRSIN INSALLA..
|
|
Belinda.
-
Tüm gönderiler
:
635
-
Ödül puanları
:
0
|
Ynt: Hamisler
-
11.09.2005 09:45:50
selam hamisler nasilsiniz kizlar insallah hepiniz iyisinizdir bebisler nasil umarim hepiniz iyisinizdir kendinize ve bebislerinize iyi bakin bol tekmelli gunler.. 
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
|
-
11.09.2005 11:38:04
canalrim gunaydin, banuarik, canim inan ki hanigi cicekten bahsetigini anlamadim bile ama adini buradaki cicek bahceelrine sorup arastirayim yinede ama sabah yildizi zaten bildigini aciklamis bak simidi hangi cicek oldunuda meraka ettim he . Bu arada mantar icin ozle kremim var onu suryorum genelde haftanin 3 gunu yuzmeye gittigimde bi 5 dak saunada duruyorum ve ondan sonra eve gelince suruyroum ama hic bi etkisini gostermedi bi gorseniz sanki tarlada calismisim gibi heleki sicakalrda dahada kotu oluyor..... yesim canim snein icin demek ki cok kosusturmali gunler simdiden basladi canim bos ver bebisin saglikli olsunda gerisi bos......ay daha bende hastane cantami hazirlamadim aslinda hersey hazil alip layaocagim cantanin icine sadece...... ay kizlar bugun o kadar guzel bi ruya gordum ki kzim olmus ama tabii kizim oldugunu ben sonrada anladim yani benim icin saglikli olmasi onemliydi ve emziryordum ay cok gzule bi ruya idi minicik burnu nicik agzi vardi cok kibardi o hali hic gozumun onunden gitmiyor hatta gzoleri ise mavi idi esime diyroum seninde benimde gzolerimiz mavi degil ama bak kizimizin ne gzule gzoleri var , melek gibiydi........... allahim insallah su mubarek aylarda dualrimizi kabul eder ve hepimiz bebislerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.......... biz bebegimiizn camasirlarini yikadik utuledik bi banyo takimini lacagim birde sampuan felan iste tek eksigimiz o kaldi.......
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
|
-
11.09.2005 11:56:08
Merhaba gizem- cigim. Ben iyiyim sukur.Bir gunu daha bitirdik.her biten gun beni bebegime biraz daha yaklastiriyor onun icin sevincliyim.Mahsallah iyi de pata kute yapiyor minnacigim Buketcigim,ayaklarina uzuldum.Su anda vucudunun tum yukunu cekiyor.Bir de tabanlarin catlamasi cok uzucu gercekten.Ben ponsa tasiyla banyo sonrasi.Ya da sirf ayaklarimi tuzlu su yapip dinlendirdikten sonra ponsa ile ovaliyorum.Hem sislere iyi geliyor hem de catlaklar buyuk olcude azaldilar.Sana da tavsiye ederim. Ne hos bebeginin herseyini hazirlamis oldun boylece.Ben de esyalari yikiyacagim utuliyecegim.Bekliyorlar keyfim gelecek de yapacagim.Sadece hastaneye gotureceklerimi hazirladim digerleri bekliyorlar.Su siralar bir tembellik,bir rehavet var ki uzerimde sorayin.Hem burda yaz geldi sayilir havalar isindi baya,insanin daha cok bisi yapasi kalmiyor.Ha gayret deyip son islerimi de yapmaliyim.Bu arada evin icinte cep telimi kaybettim iyi mi.Bir turlu de bulamiyorum.Kim bilir nelere koydum  .Dolaplara cekmecelere filan bakmam gerekiyor.Oysa buyuk gun geldigine herkez benden mesaj bekliyor.Umarim o zmana kadar bulurum.Iki gundur malesef bulamadim.Cuma aksami kaybettim,bu gun pazar bakalim hayirlisi,her birnizi optum gorusmek uzere...
<mesaj tarafından düzenlendi sabahyıldızı on 11.09.2005 11:59:05>
Dostluk ve Sevgi ile... Ayşe
|
|
tubacelenk
-
Tüm gönderiler
:
51
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İsTaNbUl...
|
-
11.09.2005 14:14:56
gizem_ karikatür bi harika teşekkürler......... ben de acemice cetvelimi yaptım. yolun daha çok başındayız ama merak işte  yalnız imza bölümüme copy/paste ettiğim halde gözükmüyo  nedend,r??? bilgi verirseniz memnun olurum sevgilerrrrrrr 
|
|
tweety0555
-
Tüm gönderiler
:
13295
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: AMASYA/MERZIFON
|
-
11.09.2005 14:28:54
MERHABA ARKADASLAR ! BEN ÖZLEM VE 24 KASIM 2004 DOGUMLU YIGIT IM VAR. KIZLAR HAMILELIK DONEMLERINIZI IYI GECIRIN BOLBOL UYUYUN GEZIN ...VE MUTLAKA HERGUN 1 YUMURTA VE EN AZ 1 BARDAK SÜÜÜT:))) NEYSE DOGUM SONRASIDA GUZEL AMA D. SONRA SANKI HIC HAMILE OLMAMISSIN GIBI GELIYOR..SIMDI NERDE BIR HAMILE GORSEM ICIM GIDIYOR NE GUZEL DIYE... HAMILE RESIMLERINIZI YUKLESENIZE VARSA DA SAYFASINI YAZIN... ALLAH HEPINIZE KOLAY DOGUM NASIP ETSIN .. BUNDAN SONRA KABUL EDERSENIZ SIZLERI TAKIP EDECEGIM... TABII SIZLERI TANIMAK BIRAZ ZOR OLACAK... TUM SIS GOBEKLER OPULDUNUZ.
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 06:56:20
Merhaba kizlar, Dogum yapan annelerimiz!!! ARZU lalo 08.09.2005 E NESRIN nesnerez 12.09.2005 K Tebrikler hanimlar, Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin bebislerinizi. Uzun ve mutlu bir omur diliyoruz sizlere... Yuzunuzden gulucukler eksik olmasin!!! AMINNN!!! Opuyoruz koklaya koklaya bebislerinizi... SEVGILERLE,
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 07:02:31
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 07:09:02
Aramiza katilan arkadaslarimizi hosgeldiniz demek istiyorum :) Guzel paylasimlar ve kolay bir hamilelik gecermenizi temenni ediyorum!!! Gizemcimin dedigi gibi guzel tekmeli gunler diliyorum hepinize !!! Kizler evet (Tweety0555) nick li arkadasimiz dedigi gibi hamilelik fotograflarimizi nicin koymuyoruz? Guzel bir fikir aslinda, bir birimize teselli oluruz Bugun yorucu bir gun idi, bebisimizin hemen hemen herseyi tamam teyzeleri... Cok yorulduk, ama bayiliyorum tatli yorgunluk oldugu icin, bebislerimize hersey laik!!! Kendinize ve bebislerinize iyi bakin!!! Opuyorum!
|
|
Belinda.
-
Tüm gönderiler
:
635
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 07:15:25
eminecim eline saglik canim cok guzel olmus liste ayyy 18 siraya gelmisim bile  bayagi heyecanlanmaya basladim.. 2 ay gibi birsey kaldi kismet olursa...demek alisverisini yaptin ayyy ne guzel allah gule gule giyinmesini nasip etsin..saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam.. butun hamislere bol tekmeli gunler hepinizi optum sevgiyle kalin....
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 07:40:45
|
|
deniz mavisi
-
Tüm gönderiler
:
146
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Isvicre / Ankara
|
-
12.09.2005 13:46:53
eminecigim eline saglik canim listede amma ilerlemis ya bak korktum valla simdi . allahim bebisini saglikla hayirlisiyla kucagina almak ve esyalarini güle güle kullandirmak nasip etsin. tabi bana ve tüm hamislerede. iyi bir güne gecirmeniz dilegiyle hoscakalin
|
|
tweety0555
-
Tüm gönderiler
:
13295
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: AMASYA/MERZIFON
|
-
12.09.2005 14:09:45
KIZLAR ÇOK SEYLER ALMAYIN ZATEN COK TA HEDIYE GELIYOR VE GORECEKSINIZ MINISLER ÖYLE CABUK BUYUYORLAR KI HASTANE CIKIS TULUMLARINI EN FAZLA 3 HAFTA GIYDIREBILECEKSINIZ... EVET HAMISLER BEN ÖZLEM RES0MLER0 DORT GOZLE BEKLIYORUM...
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 14:29:51
o zaman ilk resim benden gelsin bakalim becerebilmismiyim.........
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 14:35:04
tabii ki becerememisim.................
|
|
zuhalacar
-
Tüm gönderiler
:
1303
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul-Avrupa Yakası
|
-
12.09.2005 14:37:21
Kızlar bende süslü cetvel istiyorum ya lütfen. Yardım ederseniz çok sevinirim.
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 16:37:25
Sevgili Emine`cigim cok tesekkurler liste her zman oldugu gibi coik guzel.Emeklerine saglik.Dogum yapan anneleri kutluyorum. Normalde hic heyecanlanmiyorum listede sirami gorunce heyecanlaniyorum.5.siraya gelmisim bile.Haydi hayirlisi.Arkadaslar her birnize rahat bir hamilelik sonrasi saglikla bebekelrinize kavusmanizi diliyorum.(ben de insallah) Optum her birinizi,gorusmek uzere... [image]local://73729/B6EA6E4EC8A945E4BFCD0A2F41843502.jpg[/image]
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 17:22:40
sabah yildizi canim ben snein karnini dah abuyuk bekelrken daha da az oldugunu gordum ve sasirdim ama cok sirinnnnnnnn......... ya ben ekliyemedim nasil yapiyorsunzu eskisi gibi paste etmiyormusunuz siz bana bi anlatsana sabah yildizi........
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.09.2005 17:38:37
Gulum ben orda 34 haftalik hamileyim elimde o resim vardi deneyeyim dedim oldu. Hmen anlatiyorum.Yaziyi yazmak icin Reply e basiyorsun ve cevapla kismi cikiyor kasrsina.Yzai yazdigin yerin altinda da indirmek icin buraya tikla yazisini tikliyorsun.Resmi secip yukluyorsun yukleme tamamlaninca da mesajda resmi goster in yanindaki kutucuga bir tik gonderiyorusun oluyor. Haydi simdi senin fotonu bekliyorum
|
|