Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 195, mesajlar 101 to 120 of 3892
Yazar Mesaj
bujene

• Tüm gönderiler : 3812
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: istanbul
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: annem - 28.08.2005 13:10:09 ( #101 )
aaaa buket delirdin mi sen ayol... o halde cam mı silinir yaaa.. bak kızdım şimdi sana. senin dinlenmen gerek. ben bile hamile değilken silmiyorum, ahaha gerçi benimki biraz tembellikten ama :)) sakın yapma böyle şeyler bi daha, doğurduktan sonra bol bol yaparsın nasıl olsa. aman ya allah korusun, bu aylarınız çok önemli... dikkat edin derim.
willy

• Tüm gönderiler : 475
  • Bölge: Bursa
Ynt: annem - 28.08.2005 14:10:07 ( #102 )
hamilelikte cam silmek, dolaptan vs den uzanarak birşey almak o kadar tehlikeliki. aman diyim. sonra siz üzülürsünüz, evin işi bekler sakın yormayın kendinizi, hamileliğinizin kaçıncı ayında olursanız olun ister başı ister sonu kendinizi çok iyi bile hissetseniz ne cam silin ne de uzanarak bişeyler alın. aniden hareket etmeyin, telefon ya da kapı çaldığında bulunduğunuz yerden aniden fırlamayın, başınız dönüp düşebilir biryerlerinizi kırabilirsiniz mazallah.

sağlıklı doğumlar..
aYBÜKE_iLAYDA

• Tüm gönderiler : 2318
  • Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
Ynt: annem - 28.08.2005 19:34:29 ( #103 )
Merhaba kizlar,

Bende artik tatile girdim. Bugun itibariyle evde olacagim.
Buketcim otur oturdugun yerde ya ne cam silmesi? Allah korumus bak birdaha oyle islere kalkisma canim. Incite bilirsin bir yerlerini.

Medos aramiza hosgeldin canim. Seni listemize ekledim fakat ismin, eger biliyorsan bebeginin cinsiyeti vede karar verdiyseniz isminide ekliye bilirim listemize... Guzel paylasimlar dilerim.

Kizlar bizim evde isim koyma problemimiiz var farkettiyseniz son iki haftada filan bizim kizin ismi surekli degismekte, bir kararsizlik icindeyiz. Ya anneannesi ya babasi, ya teyzesi, dayisi arasinda bir anlasmazlik var :)) sanirim bu gidisle 4 isimli olucak bebisim :))) Neyse epey var daha doguma saglikli bir karar vericez insallah :)

Sevgilerle,

aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: annem - 28.08.2005 19:47:13 ( #104 )
Dogum yapan annelerimiz!!!

AYSE       hazef        gectigimiz hafta icinde olmasi gerek :)    K            ELIF HAZEF
                 asaser28     27.08.2005                                      E
EZGI        ezgik             28.08.2005                                              E             YAÞAR
NIHAL     nihalugras     29.08.2005                                              E

HEPINIZI TEBRIK EDIYORUZ KIZLAR...
BEBISLERINIZE UZUN OMURLER VE MUTLULUKLAR DILERIZ DAIMA.
HEPINIZI OPUYORUZ!!!!
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: annem - 28.08.2005 19:58:44 ( #105 )
[image]local://73116/5B74C710D475439FA63828E1E98881A7.JPG[/image]

TOPLAM 38 SIS GOBIS!!!! :)

<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 28.08.2005 20:16:26>
Eklenen resim(ler)

bujene

• Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
Ynt: annem - 28.08.2005 20:18:29 ( #106 )
aybüke, deniz de doğum yaptı  o da çıkarsa kaç kalıyor... hadi bakalım savıyorsunuz sıraları teker teker... Allah bir avazda kurtarır inşallah hepinizi...
amsterdam

• Tüm gönderiler : 1275
Ynt: annem - 29.08.2005 00:22:11 ( #107 )
iyi geceler,

ay kzilar valahi esimde cok kizdi bana dun ben sana demedim mi beni bekle icinden sen sil disardan ben silerim diye birde benim evim 9.katta ama her tarafi balkon yani oyle cama cikip silmiyorum ama birdaha asla yapmma soz sonradan kendimde pisman odlum ama allahtan bebgime bi sye olmadi allima sukurler olsun ki.........

bende ne bileyim iste doghumdan once evimin camlari temiz olsun diye iste ama yapmam artik bi mutfaghim kaldi onuda annemle birlikte temzleriz...............

ay emine 19. siraya gelmisim ya gun gectikce heyecanim artiyor ........canimsanada iyi tatiller tatile nere gideceksin  .......

dogum yapan anneleri kutlarim ve allah anali babli buyutmeyinasip etsin derim...........

simdi sirada kim varrrrrr
Belinda.

• Tüm gönderiler : 635
Ynt: HAMISLER - 29.08.2005 07:55:08 ( #108 )
selam kizlar.. selam ozgurcum nasilsin canim bebis nasil insallah hersey yolundadir..canim sira tabiki gelecek birgun bizede gelecek orda kalacak deil ya listeye gore 25 siradasin sen. deniz dogum yapti cunki  hadi darisi bizlere  diyelim .. bebisi ve seni optum kendinize iyi bakin canim...buket canim... sen 18 siradasin bende  20 siradayim denisi cikarin o dogum yapti artik  darisi bizlere olsun...kiz buket temizlik hevesinmi tuttu;)) bari halilarida silkeleseydin yikasaydin istersen birde  evide boya ,,alemsin ha  aman dikkat et canim  sunun surasinda  cogu gitti azi kaldi biraz sabir et  evin isi kalirsa kalsin cokmu onemli yani... kendine ve bebisine iyi bak optum ikinizide...dogum yapmis anneleri kutluyorum gozleri aydin allah anali babali saglikla buyutsun... bu arada  eminecim eline saglik canim  sevgiler..........
<mesaj tarafından düzenlendi gizem- on 29.08.2005 07:58:43>
sabahyıldızı

• Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: HAMISLER - 29.08.2005 17:28:31 ( #109 )
Sevgili Buket,
Canim bir de ben demiyim Arkadaslar yeterince soylemis esin bile.Aman ya ben de ypatim temizlik aslinda kadin getirecektik temizlesin diye hanim efendinin isi cikmis.Ben de oglumla bir giristik ise.Ama yavas yavas yaptim.Cam da silmedim tabiki.Ya pis kalir ya da gelir haftaya yardimci bayan o temizler.Ben evi tozlu birakmak istemiyorum ozellikle,bebegim geldiginde tozla karsilassin istemiyorum.Cocuklarda astim cok artti su siralar nedense ben de bebegimi korumaya calisiyorum.Allahim her birmize yardim etsin ve korusun.
Dogum yapan arkadaslarimizi kutluyorum.Allah anali babali buyutsun insallah.Saglik,sihat,mutluluk,birlikte uzunnn omurler diliyorum her birine.
Eminecigim liste icin tesekkurler.8. sirada oluyorum su anda.Listeyi gorunce heyecanlaniyorum.Bu arada izne ayrilmana sevindim bol bol dinlenirsin artik.soyle ayaklarini uzatip oturmanin keyfi de bir baska oluyor.
her birinizi opuyor kolay dogumlar diliyorum.Gorusmek uzere...
beyhan_unlu

• Tüm gönderiler : 305
Ynt: HAMISLER - 29.08.2005 19:59:44 ( #110 )
BUKETCIM DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İSİMLER VAR DA KESİN KARARA HENÜZ ÇOK..SEN DÜŞÜNDÜN MÜ?
amsterdam

• Tüm gönderiler : 1275
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 00:23:24 ( #111 )
iyi geceler,

bugun annem geldi kizlar turkiyeden izindeydi ozlemisim ya valahi allah kimseyi sevdikelrinden ayirmasin..............

sabah yildizi burada kadin olayi cok az bulgar kadinalri onlarda gzuel yapmiyor ve genelde evde hirsizlik olayi felan oluyor aman neyse bir daha asla yapmam zaten de iste ilk ve son oldu.............annemde cok kizdi bu arad...........

beyhan canim valahi kiz olursa ben yaren yada ceren istiyorum babmizda sudenaz istiyor ama bana uzun geliyor
erkek olursada arda,ve cenk arasinda kaldim iste.......

gizem canim ay aslinda bi yandan hemen on siralara gelmek isiyroumama bi yandanda korkuyorum iste .........

ozgurcugum canim bir daha soz guzelim yapmam .........sen nasilsin iyimiisn............
oceanside

• Tüm gönderiler : 4061
  • Bölge: CALIFORNIA/USA
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 10:01:45 ( #112 )
bende dun temizlik yaptim buket,ama aksam kendimi yataga nasil attim bilmiyorum.agladim hatta biraz,hani insan hicbirsey yapamiyorya artik.hersey cok yoruyor ve hem yapiyorum hemde sonradan cektigim agrilara birde agliyorum.rabbim yardim etsin su zamanim bir gecse hayirlisi ile soyle bir iki ay sonrada kendime gelsem.cok mutlu olacagim,herseyin hayirlisi ne diyeyim...

hayirli dogumlar diliyorum sirasi yaklasan arkadaslara..........

oceanside

• Tüm gönderiler : 4061
  • Bölge: CALIFORNIA/USA
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 10:06:50 ( #113 )
emine'cim listeye soyle bir goz attimda,listede denis+ dogum yapti gecen hafta.poyraz dogdu yani bizim zamanimiz ile gecen sali gece siizn carsamba sabahiniz oluyor ama gecen sali tarih neydi bilmiyorum ama.gecen sali deniz dogurdu canim onu listeden cikar istersen...

diger dogum yapmis arkadaslarada hayirli olsun bebekleri dunyaya gelmis,hosgelmis,allah anneli babali iyi gunlerde buyutmeyi nasip etsin,darisida bizlerin basina insallah...

sevgilerle...........
tubacelenk

• Tüm gönderiler : 51
  • Bölge: İsTaNbUl...
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 10:36:27 ( #114 )
hanımlar benim bebişim henüz çok küçük ama,
listeye eklenme tarihinide takip edemedim.

9 hafta 4 günlük şu an bebeğim uygunsa bizi de ekleyin lütfen:)
şimdiden teşekkür ederim....
doğumuna gün sayanlara da RABBİM yardım etsin bir avazda kurtarsın inş..
doğumuna çok olanlaada benim gibi:) sabır versin güzel bi hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin

beyhan_unlu

• Tüm gönderiler : 305
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 16:15:14 ( #115 )
buketcım buldugunuz isimlerin hepsi de güzel..ben iki isim seviyorum..öyle de düşünüyoruz.. peki cinsiyeti ne zaman tam olarak ögreneceksınız??
galactica

• Tüm gönderiler : 1141
Ynt: HAMISLER - 30.08.2005 18:09:14 ( #116 )
slm kızlarrrrrrr. birkaçgündür yazamadım ama listede 5 nci sıraya yükselmişim. listebaşı olmama azzzıcık bir zaman kaldı. gizem, özgür sizler nasılsınız?
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 01:48:45 ( #117 )
Merhaba sis gobisler :)

Ya benim niye haberim yok, benden baska herkes Deniz in dogum yaptigini biliyor :(. Onumuzdeki hafta cikartirim artik bir hafta daha sis gobislerin arasinda olucak :)) Allah anali babali buyutsun insallah Deniz cim oglumuza uzun omurler dileriz... Gec ama canim tebriklerimi kabul et artik kusurumuda bakma, butun mesajlari okudum ama atlamiisim herhalde...

Sevgiler,
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 01:51:02 ( #118 )
Buketcim evdeyim hic bir yere gitmiyorum vallahi evden bile cikamiyorum, biraz yuruyunce gobisimmin alt kisminda kasilmalar hissediyorum. Bu halimle bir yerlere gidemem benim icin tatil diyince cocuk gibi ziplayip oynamam lazim :)))), evde dinleniyoruz bol bol artik bebis dogduktan sonra, tatil yapariz  dimi kizim :). Sen nasilsin bakalim?

Kizlar kilo lar ne alemde bakalim ya, hic konu acan yok? :)Bizim masallahimiz var 10 uncu yuda tamamladik Allahin izniyle hadi hayirlisi :)

Gunde bir litre sut icicekmisiz kizlar, aranizda bir litre icen varmi Allah askina, ablam bana cok kiziyor bir bardagi zor iciyorum oda aklima gelirse...

Gorusuruz kizlarrr
Optumm

<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 31.08.2005 02:07:00>
sabahyıldızı

• Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 03:16:53 ( #119 )
Sevgili aybuke_05,
Canim ben henuz 8,5 kilo aldim.hamileligimin bu gun itibariyle 35+5 . gununu yasiyorum.Sut icme konusuna gelirsek de bazen gunde uc bardak sut iciyorum,bazen bir bardak sabah(ama kupa ile,eskiden kahve icerdim o bardakla)ogle ve aksam 5-6 kasik yogurt yiyorum.Bazen de sadece bir bardak sut sabahlari sadece.Ama birkacgun sadece sabah sut ictim ve uzun bir zman sonra bacaklarima uc kez kramp girdi.Dun geceyi hic iyi yasamadim yani:(
Arkadaslar bu arada benim karnimda assagi kisminda bir agri gelip gidiyor,karnimda da tam gobek deligim hizasinda kasilma hissediyorum sanki.Bazen de tuvaletim varmis gibi hissediyorum.wc gidip bekliyorum bisi yapmadan cikiyorum.Anlamadim gitti.Sizler de yasiyormusunuz bunlari.
Gerci Eylulun 1 inde doktorumla randevum var soracagim ona ama once bir size sorayim dedim.
Umarim hersey gonlunuzce olur.Her birinizi optum,gorusmek uzere...
<mesaj tarafından düzenlendi sabahyıldızı on 31.08.2005 03:20:44>
galactica

• Tüm gönderiler : 1141
Ynt: HAMISLER - 31.08.2005 09:04:39 ( #120 )
günaydın kızlar.
emine listemiz çok güzel ellerine sağlık. yalnız bir şey sormak istiyorum. listeyi sayfanın en başına alıp orada güncellemek mümkün olabiliyor mu acaba. bence öyle daha şık olur sanki.
özgürcüğüm annemler bir haftadır ist. daydı. o kadar çok özlemişim ki bir saniye yanlarından ayrılamadım. eee tabii bir de anne olunca az nazlanmadım yani. kadıncağızın burnundan fitil fitil geldi.
bebek de ben de iyiyiz allaha şükürler olsun. artık tek vücutta son 2 haftamızı geçirmeye çalışıyoruz. sen ve bebiş ne alemdesiniz.
ben de hiç süt içemeyenlerdenim. son 25 gündür bebişim kilo almadı. o yüzden hergün corn-flakes yiyorum sırf süt var diye.
öznur sen ve yakışıklı oğlun ne alemdesiniz?[sm=kiss.gif]
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 195, mesajlar 101 to 120 of 3892

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 243 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat