ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 98, mesajlar 281 to 320 of 3892
Yazar Mesaj
oceanside
  • Tüm gönderiler : 4061
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: CALIFORNIA/USA
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 08:00:18
buket'im gecmis olsun annen icin guzelim,insallah hersey temiz cikar tahlillerinde.allah sifa versin tatlim...

sabahyildizi dogrudur,bazi bayanlarin ic karni buyuk oluyormus.saglikli olsunlarda kilo alirlar kucuk bile dogsalar.onemli olan saglik gerisi bos birde hayirlisi ile kurtulmak nasip olur insallah hepimize...

hazal'cim benimde bebegimin ultrasound resimleri varda bizim scan bagli degil pcye.anca sabahyildizi gibi resim cekip yuklemem lazim ama bakalim artikin...bu arada senin resimlerinide cok merak ediyorum,yani seni merak ediyorum..optum seni........

sevgiler............

YESIM
MASALLAH MELEKLERiME

sabahyıldızı
  • Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 08:06:17
Sevgili Buketcigim,
gecmis olsun.Dualarim sizinle.Insallah annenin sihati yerindedir.Saglikli haber alip bizimle paylasirsin umarim.Hic kotu birsey dusunme,ne kadar olumlu dusunursen o kadar olumlu seyle karsilasirsin.Tekrar gecmis olsun.Ben kiz bebegim olsun istiyordum.Ne yalan soyliyim.Ama saglikli olmasi en onemlisi cinsiyet o kadar onemli degil gercekten.Saglikli bebeklerimiz olsun insallah.
Sevgili oceanside.Canim mahsallah cok  guzel gorunuyorsun.hamis hamis ne guzel.Kucagindaki canavar a da bayildim.Oyuncaklarini dagitiyor oylemi,sirin sey.Benim icin minciklarsan sevinirim

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

Belinda.
  • Tüm gönderiler : 635
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 08:09:53
sabahyildiz ....canim yoksa kizima  talipmisin hemen yakisikli oglunun resmini gonderdin..hahhahaha vallahi  yakisikli oglun oyle bir yaslanmiski oooo rahati yerinde masallah.... canim allah sana bagislasin oglumuzu..ikinizide optum

Belinda.
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 08:10:54
yesim canim,, cok guzel cikmis resimler elazigli oldugun nasilda belli kasindan gozunden..  guzel hemsom. masallah   ALLAH  yardimcin olsun   opuldunuz canim.... NOT BUTUN HAMISLER  GUZELDIR
<mesaj tarafından düzenlendi Gizem- on 13.09.2005 08:27:55>

Belinda.
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 08:11:25
buketcim hadi senin  bebisin resminide bekliyoruz 

sabahyıldızı
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 09:35:32
Sevgili Hazal,
Canim vallahi kizimizi cok beyendik.Hanim hanimcik.Hayirlisi insallah

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

etacarinea
  • Tüm gönderiler : 4322
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 14:44:30
kızlar hepiniz ne kadar güzel çıkmışsınız, bayıldım valla ama benim fotom yok son halimle fotom yok ilk başlarda bi çektirmişdim bi daha çektirmedim. du bakalım ben bi fotoğraf makinesi aldırayım hemen...

hazal, ayşe bebişleriniz nasıl güzel, pek yakışmışlar hayırlı olsun  

aysu
aysu ben

cyberrica
  • Tüm gönderiler : 1947
  • Bölge: ankara
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 15:12:20
arkadaşlar merhabalar
resimleriniz çok güzel en kısa zamanda bende eklemeye çalışacağım
cetvel olayını halen çözebilmiş diilim
ama boş bi vaktimde uğraşacağım mutlaka
öpüyorum göbişlerinizden byeeee

Belinda.
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 19:13:11
etacarinea
Aysu ,,hahahhahaa   sorma valla oglan anasinda oyle bir fikir yoktu ben aklina koydum .. yaa aysecim  kiz benim bir tek  kiz olacak  allah omur verirse bunun  geriiside yok  tek kiz yani... en iyisi biz ic guveysi alalim [sm=kiss.gif] yaa benimde resimler var hala fotograf makinasinda bekliyorum esim onlari pc yuklesinde vakti olunca  bende  birakacam.. bekliyorum iste.. hamislerimizin hepsinin masallahi var allah nazardan saklasin hepsini ..optum kizlar kendinize iyi bakin

tweety0555
  • Tüm gönderiler : 13295
  • Bölge: AMASYA/MERZIFON
Ynt: Hamisler.. - 13.09.2005 20:30:45
MAASALLAH KIRKBIR KERE...
KIZLAR RESIMLERINIZ COK GUZEL YALNIZ BEN SIZLERE HAMILELIK FOTLARINIZI DEDIM SIZLER ABARTIP ULTRASONLARIDA GÖNDERDINIZ SAKA SAKA .... EEE DIER SIS GÖBEKLER HADI RESIMLER NEREDE...

bsahin
  • Tüm gönderiler : 63
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 01:00:47
Deneme 1-2,ticker yaptım da oldumu acaba diye deneme yazmak istedim,ayrıca avatar resim koydum bakalım inşallah olmuştur...

Avatar olmuş da ticker olmamış,kızlar html'deki kodları imza bölümüne copy paste yapmak gerekmiyor mu??? Nasıl yaptınız bana yardımmm
<mesaj tarafından düzenlendi bsahin on 14.09.2005 01:03:22>

dreamfairy
  • Tüm gönderiler : 55
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 01:23:10
Profil kismi birgun calissa diger gun calismiyor, o yuzden hala profil ayarlari yapmak kolay olmuyor malesef.

-Sema

bsahin
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 14.09.2005 01:37:27
Tickerımı da yaptım rahatladım,oh be  

dreamfairy
  • Tüm gönderiler : 55
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 14.09.2005 02:05:25
Subat 2006'da dogum yapacak olan kimsecikler var mi buralarda?

-Sema

sabahyıldızı
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 02:52:20
Merhaba etacarinea,
Tesekkurler canim iyi dilleklerin icin.Tum bebekler ve hamisler guzeller zaten.Keyfini cikaralim bu gunlerin.
Sevgili Hazal,Canim aklima koydugun iyi oldu da ic guveysi olmayacak sanirim bir orta bulmaliyiz
Sevgili tweety0555,canim sen paket resmi istedin biz de aslini da gonderdik cok guzel birsey bu.Allahim her birmizin bebeklerini korusun,saglikla dunyaya getirmek ve iyi bakip buyutmek kismet olsun insallah.Gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

oceanside
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 04:19:36
bugun randevum vardi,haftalik kontrol icin.hem bebegi kontrol hemde benim seker olayi icin.once doktor biraz dozu artirtalim dedi insulin icin.sonra diger bir doktor ile konusunca oda yok eskisi gibi devam etsin demis.dogum icin onerilerde bulundu bu defaki doktor.seker ciktigi icin bende su an hastanede baska bir bolum bakiyor bana.kendi doktorumu her hafta goremiyorum malesef.ve doktor 38.ci haftada bebegi almamiz icin once onumuzdeki hafta amniosentez yapmamiz lazim dedi.cunku bebek dogmaya hazirmi once ona bakmalilarmis.hani kalbi falan iyi calisiyorsa ve 38 haftalik dogmayi tasiyacak saglikli ise,38 haftamda beni sezeryana alacaklarmis.tabiki bu diger doktorun onerisi,bende once benim doktorum ile bir konusun bakalim.cunku o benim dogumumu yaptiracak sonucta.bakalim o ne diyecek.biz bekledik bugunku dr gidip beni dr ile gorustu telefonda.doktorumda bu cuma yani iki gun sonra icin randevu vermis.yani cuma gunu yine gidecegiz bakalim bu defa dogum icin gun verecek.bugunku dr'un dedigine gore benim dr'um ekim 6 diye ameliyat icin ayarlamis kagitlari.tabiki bu tarihten once sancilarim tutmaz ise.hayirlisi olsun,kizim saglikli bir sekilde dunyaya gelsinde benim icin onemli degil bir hafta once bir hafta sonra.cuma gunu gorecegiz dogum icin ne karar alinacagini.

bir iki gun once farkettim,aynaya baktigimda sanki karnimda hafif catlaklar meydana gelmis gibi.david'e sordum bak diye ben tam goremiyorum,oda yok ben goremiyorum dedi.onlar damarlarmis falan dedi,bugun ayna ile cok yakin baktim ve oturarak,once hep ayakta bakiyordum.evet biraz catlaklarim olusmus,ilk halileligimde yoktu iki yanimda belli belirsin iki cizgi olmustu.az biraz canim sIkildi ama cokda onemli degil.kizim icin hersey feda,zaten oyle gobek acikta gezen biri degilim ama iste anca bikini olayinda kotu gozukecek.hayirlisi olsun ne yapalim dimi ama?

hepinize sevgi ve opucukler,ve bebislerinizede..........

MASALLAH MELEKLERiME

aYBÜKE_iLAYDA
  • Tüm gönderiler : 2318
  • Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 07:04:18
Merhaba kizlar,

Cok guzel fikir ultrason fotograflarini koymak. Ablamin dedigi gibi, butun bebekler birbirine benziyor gercekten bu ultrason fotograflarinda:))) Benim kizin fotografini gosterdigimde aaa bendede var bunun aynisi demisti
Yesimcim masallah gercekten bir gram almamissin gobisin haric ...Birde ikinci bebisin, annem diyor ucuncu bebekte hamilelikte alinan kilolar kalici oluyormus oylemi dersiniz?

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 07:35:41
DOĞUM SANCILARI
   SANCILARDAN KORKUYOR MUSUNUZ?

Hemen her kadın çocuğunun doğumunu dört gözlebekler, ama pek azı doğum sancısı çekmeye heveslidir. Özellikle yaşamında önemli biracı çekmemiş olanlar için bilinmeyen bu durumdan duyulan korku çok gerçek ve çok danormaldir. Ne yazık ki bu korku sıklıklaanneler, teyzeler ve arkadaşların anlattıkları dehşet öyküleriyle iyice beslenir.Sancıdan korkmak anlamsızdır, yaşayacağınız sancı beklediğinizden çok daha kötü veya çok daha hafifolabilir. Ancak sancıya hazırlıklı olma konusunda çok şey söylenebilir.Doğumun coşku veren eşsiz bir deneyim olacağı beklentisinde ki kadınlar sonuçta sancı ile karşılaştıklarında düş kırıklığı yaşarlar. Sancı onlar içinbeklenmedik bir şey olduğu için de bununla başa çıkmakta zorlanırlar.Genelde, hem sancıdan en çok korkan kadınlar, hemde sancılanmayacağını sananlar daha güç bir doğum yaşarlar.Hem zihninizi hemde bedeninizi doğum olayına hazırlarsanız,bu gerginliğinizi azaltabilir ve doğum zamanı geldiğinde de sancıya daha rahat bir biçimdekatlanabilirsiniz.

Bu konuda size bazı önerilerimiz var:
   Eğitim alın: Eski kuşak kadınların doğumu katlanılmaz bulmalarının bir nedenide bedenlerinde neler olup bittiğinden habersizolmalarıydı. Mümkünse eşinizle birlikte doğuma hazırlık kurslarına gidin yada mümkün olduğunca çok şey okuyun. 

Harakete geçin: Uygun bedensel antremanları yapmadan bir maratona girmeyi aklınızdan geçirmezsiniz.Doğumada antremansız girmemelisiniz. Doktorunuzun yada eğitimcinizin önerdiği soluk alıp verme ve rahatlama egzersizlerini dikkatle uygulamalısınız, bunlar doğumsırasında çok işinize yarayacaklar.
  Sancıya doğru açıdan bakın: Doğum sancısı ne kadar şiddetli olursaolsun, bu konuda en az iki şey söylenebilir. İlki bir zaman sınırıvardır. O sırada buna inanmasanız bile sonsuza kadar doğum odasında kalmayacaksınız.İlk çocukta doğum süresi ortalama 12-14 saattir ve bu saatlerin yalnızca birkaçı çok rahatsız geçecektir.İkincisi,kesin olarak olumlu bir amaca hizmet eden bir sancıdır.Kasılmalar ve sancılar giderek rahim ağzını inceltir ve açar,her kasılma bebeğinizin doğumunu yakınlaştırır. Olaya bu açıdan bakmaya kendinizi alıştırın.Tek başınıza olmayın: Doğum sırasında eşinizin elini tutmak istemiyorsanızbile, onun yada bir arkadaşınızın terinizisilmesi,  kasılmalar sırasında antrenörlük yapması ve yakınlarınızda olması sizi rahatlatacaktır.
  SANCI ÜZERİNE BİR GERÇEK
  Doğuma başlamak için rahim kasıldığında, sancılarda başlar.Hatta düzenlilikleriyle birlikte kasılmaların sancılı özelliği doğumun başladığınınişaretidir. Sancılar üzerine bilinmesi gereken iki önemli nokta vardır. 
   Birinci nokta: Doğum sancısı vardır ancak bu son derece değişken bir ağrıdır.Bazı kadınlar çok acı çekerken, bazıları hiç acı çekmeden veağrıkesiciye gereksinim duymadan çocuklarını dünyayagetirirler. Bu iki uç arasında dayanılır düzeyde acı çeken kadınlar vardır.Dolayısıyla sancı değişkendir. Daha az yada daha çoksinirli, yorgun ve hassas olmasına göre kadınlar kasılmaların neden olduğu sancıyı daha az yadadaha çok hissedebilirler. Sancının kadınlar için bu değişkenliği bazı unsurlar ile açıklanabilir.Bazı ailelerde hava dingindir, doğumdan doğallıkla geçecek bir olay gibi sözedilir. Sonuçta bu ailelerde kadınlar doğuma daha gevşekgirerler. Bu birçok kadın doğumcunun ve ebenin yaptığı birtespittir. Bazı aileler ise olayı o kadar olağan dışı bir şeymiş gibi algılar ve büyütürler ki kadın doğuma son derecegergin ve stresli girer. Doğal olarak da en çok acıyı bu kadınlar çekerler.Bu sancı ister çok şiddetli ister dayanılır olsun, bunu nasıl azaltmalı hatta ortadan kaldırmalı?Bu soruya iki yanıt verilebilir.Birincisi ilaçlar yolu ile olan ağrı kesici tedavidir.İkinci yol ise doğuma acı çekmemek için hazırlanmaktan ibarettir.

Neden bazı kadınlar hiç acı çekmeden doğum olayını gerçekleştirirler?En az acı çeken kadınlar en gevşek olan kadınlardır.Eğer kadıngevşekse bu da korkmamasındandır.Kadın acı çeker çünkükorkuyordur, korkar çünkü doğumun acı veren bir sınav olduğunu hepduymuştur,yine cahil olduğu için korkar; dokuz ay boyunca bebeğin içinde nasıl yaşadığını hiç bilmez,nihayet ne kadar çok korkarsa okadar sinirli olur. Korku kaslarda bir gerilim yaratır. Çocuğun doğması için gevşek olması gereken kaslar gerilmiştir.Bu da sancıya neden olur, çünkü rahim çocuğu dışarı itmekte zorlanıyordur.Sancıyı yenmek için, korkuyu yenmek gerek. Bu nasıl olacak?Kadına içinde olup bitenleri anlatarak, bebek nasıl yaşıyor, nasıl doğacak açıklayarak.Kadına kaslarını, sinirlerini ve ruhunu gevşetmeyi öğreterek.Kadını doğuma hazırlayacak nefes ve vücut alıştırmalarınıöğreterek. 

Birçok doktorun katıldığı bir düşüncede şudur:Kadın acı çekiyor çünkü öncelikle konuşma diliyle sancıya koşullandırılıyor.Genelde “ilk kasılmaları hissettiğinizde” denmiyor, ”ilk sancıları hissettiğinizde”deniyor. Böylece şu iki sözcük arasında bir ortaklık oluşturuluyor:Kasılma ve sancı. Sancısız doğum tüm bu gerçeklerden yola çıkarakbulunan, kadınlara doğuma hazırlanabileceklerini anlatan, doğumun havasınıdeğiştiren, doğumu yönetmenin öğrenilebileceğini gösteren,vücuda yararlı refleksler kazandırarak, oyuna katılacak kas ve sinirleri eğiten birdevrimdir. Bu başlangıçta sancısız doğum diye adlandırılırken, bugün adı doğuma hazırlanmadır.Ve artık birçok doktor bunu önermektedir.

Belinda.
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 08:18:24

sabahyıldızı
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 09:19:53
Sevgili oceanside,
Canim,hayirlisi bayagi heyecanli olmalisin.Herseyin hayirlisini diliyorum canim senin icin.Seker duzeyin nasil?Insulin in yukseltilmemesi iyi oldugunu gosteriyor.Sezeryen ile erken dogum u neden dusunduler anliyamadim.Biliyorsun ben de seker hastasiyim ama erken almayi hic dusunmuyorlar.Hatta plazentam da bir sorun olmazsa normal dogum yapacagim sanirim.Sezeryen dusunulmuyor yani.Ben de yarin doktorumla gorusecegim.Plazentamin durumuna da bakacagiz umarim hersey yolunda olur.
Bu kez sanirim bebegin biraz daha buyuk olmali catlaklar olustuguna gore,Allah bagislasin canim.
Saglikli gunler diliyorum.yine haberlerini bekliyorum.Gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

oceanside
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 10:26:21
emine'cim yani son iki haftada hic kilo almamisim.bebek nasil dogacak bilmiyorum ama bugun doktor tahmini elleri ile 2,5 ile 3 kilo arasi dedi.8 ay boyunca aldigim kilo 9-9,5 kilo kadar.yani en alt sinirdayim.insallah bebek almistir bari biraz stresli ve oglusum sayesinde yorucu geciyor hamilleik ama hayirlisi olsun.tek istegim bebegimin saglikli dogmasi baska su an cektiklerim hic ama hic gozumde buyutmuyorum.rabbim neyi taktir buyurmus ise raziyim,rabbim daha beterinden saklasin...

ayse'cim burdada oyle erken dogum yapmak yok,benim ilk dogumum sezeryan oldu.ikinciyi bana birakmislardi normal mi yoksa sezeryan mi diye.onceleri normale karar verdik,birde benim bir takim problemlerim var ilk sezeryandan kalma.doktor bana sezeryani uygun buldu hem seker cikti hemde sikayetlerim dogrultusunda son bir aydir sezeryan karari alindi.zaten 38.ci haftadan once kesinlikle sezeryan yapmiyorlar.kendi doktorum 39.cu haftamda sezeryani oneriyor.ben her hafta kendi doktorumu degilde seker,insulin icin hastanenin ayri bir bolumde muayene oluyorum.ordaki doktorlardan birinin onerisi bu.kesin cuma belli olacak,hayirlisi olsun iste...
bu arada kizlar aksam yemeginden sonra yaklasik 4 saat once yani,bende acaip bel agrisi ve kasiklarimda sancilar basladi.ilk hamileligimdede ben bu sancilari 1 hafta cekmistim ve sonra sancilarim tutmustu.simdi beni korku aldi insallah erken dogum yapmam daha bugun carsamba tarihi ile 36 haftam bitti.bana dua edin kizlar olurmu erken dogum yapmak istemiyorum,hayirlisi insallah rabbim yardim eder.allah hepinize kolaylik versin,saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin.amin...

opuldunuz........
MASALLAH MELEKLERiME

cyberrica
  • Tüm gönderiler : 1947
  • Bölge: ankara
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 11:42:57
dream sema selam canım benim martın 8-9 gibi diyorlar ama şubata kayamı bilmem?
ocean canım geçmiş olsun yine  sen stres yapma az zamanın kaldı bira sabır
bol sağlıklı günler diliyorum bebişlerinle beraber
göbüşünü de çok atkma benim daha çok erken ama cildim çok hassas ilk bebek bide çatur çutur çatlıycam gibime geliyor ama bakalım hayırlısı naapiiim bebeğimi düşünmeye çalışıyorum üstelik ben göbeği açık giymeye de bayılırım boşveeer be hayatım

etacarinea
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 14:20:58
Yeşimcim Allah yardımcın olsun, umarım erken doğum yapmazsın. Benimde korkum var hatta paranoyam var erken doğumla ilgili, allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
aysu ben

arzum76
  • Tüm gönderiler : 3697
  • Bölge: istanbul/beylerbeyi
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 14.09.2005 15:04:29

slm kızlar,
e biz buraların yabancısıyız ya,beni kim ekliycek bu listeye,nereye başvurceeeem

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 14.09.2005 16:46:35
Sevgili arzum76,
Kutluyorum seni.son adet gunun ve muhtemel dogum tarihini yazacak olursan emine arkadasimiz seni hemen ekliyecektir listeye.Hayirlisi olsun.
Tum hamizlere rahat bir hamilelik sonrasi zmaninda rahat bir dogumla saglikla bebekelrini kucaklamalarini dilierim(ben de dahil)gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

arzum76
  • Tüm gönderiler : 3697
  • Bölge: istanbul/beylerbeyi
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 14.09.2005 17:10:22

Sağol sabahyıldızı
hemen yazayım canım lafımı olar.Son adetim 24.04.2005, muhtemel doğum tarihide 29.01.2006 inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile yarabbeeeeem 

Valla aynı dileklerine bende fazlası ile katılıyorum,her şeyin başı sağlık allah sevdiklerimizden sağlıktan ayırmasın

bsahin
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 17:10:31
Buket arkadaşım annenin rahatsızlığı için öncelikle geçmiş olsun diliyorum,inşallah tüm tetkikler temiz çıkar.Bende aranızda yeniyim,site yenilenikten sonra üye oldum.Daha önce sadece bebek.com'u isimbank için ziyaret ederdim.Site değişince ilgimi çekti ve dolaştım,forumlara rastladım,üye oldum sizlere kavuştum  Bir aksilik çıkmazsa kasım sonu kızımı kollarıma alacağım Artık çok özledim bir an önce kavuşmak istiyorum ona.Tüm hamişlere de kolay doğumlar diliyorum...

Berna'dan hepinize sevgiler...

Belinda.
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 18:04:03
bsahin,arzum76,aramiza hosgeldiniz kolay hamilelikler,kolay dogumlar dileriz..

amsterdam
  • Tüm gönderiler : 1275
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 19:15:59
kizlar slm,

cok hizli yazip hemen yuzmeye gitemem lazim ..........

canalrim hepinize annem adina cok tesekkur ederim cook sukur ki ur buyume yapmmamis ve buyume yapmadigi icin  almam dedi dr cunku bos yere bicak altina yatirmak istemiyroum dedi ha  rahatsizliklari cok olursa ancak o zamana alirim dedi, bakalim annemin ilerleyen donemlerde rahatsizliklari artarsa o zamana alinacak  su anda 5.5 cm  buyuklugunde ve 2002 den beride ayni hic buyume gostermemis ama tr dr hemen alalim demis  diyorum ki bazen kendi kendime acaba bu tr dr ameliyati sirf bicak parasi icin mi istedi yok hakaten uygun gordugu icin mi aklima hersey geliyor  burasi tr  neler oluyor neler...........

iste boyle  kizlar ...........

dun ben cok kotu oldum

dun esimi gonderdikten sonra yani sabah 05.00ten sonra uyumadim evi toparladim ve sonra saat 08.00 evden ciktim annemi hastaneye goturmek icin sonrada   anneme gittim biraz biseyler yedim sonra pazar gittik teyzemle ve hava sicakti ama bu arada bi seyeler yedim ictim yani acliktan degildi .
oglenden sonra bi bas donmesi bi kafamda agirlik  olmaya basladi dedim ki teyze ben bi tansiyonumu olctureyim eczanede  ve buyuk 116 kucuk ise 67 idi ebeyi aradim soyeldim oda dedi ki  iyi dedi ama bebegi hisettin mi butun boyunca dedi bende dedim ki bazen boyle oluyor butun gun boyunca hisetmiyorum ama gunun sonunda hisediyroum dedim oda dedi ki  ayakalrini uzak yat ve bebegini dinle dedi eger ki atmazsa beni cagir dedi............

ay aman tanrim bizde bi korku basladi yani esimde bende bi dokunsaniz yada konussak agliyacagzi ikimizde sapsari kesildik

sonra bebgim 15 dak. kalmadan bi basladi tekmelemeye bi oynamaya ayyyyyyyyy ALLAHIM sukurler olsun sana deidm hatta inanamadim askim sende hisediyroun dimi diyorum bak ben yanlis hisetmiyroum dimi bu oynayan bebegimiz diyroum oda evet asim hadi sen yat uyu biraz dedi...........

ve 1.5 saat boyunca uyumusum ve sonra kalktim yemek yedim   sonra gzoum acilmis ve basim donememeye basladi yani hepsi uykusuzluktanmis ben zanettim ki dayana bilirim  ama yok keisnlikle dayanilmiyoru............
ben yaptim ama siz sakin uykusuz disari cikmayin...........

bugun yine annemle hastaye giittik  sonrada anneme manti sikamaya ramzan icin ama bu sefer uyudumde gittim yani 05.00 ten sonra uyudum da kaltim gittim............
<mesaj tarafından düzenlendi amsterdam on 14.09.2005 19:19:41>

tweety0555
  • Tüm gönderiler : 13295
  • Bölge: AMASYA/MERZIFON
Ynt: Hamisler.. - 14.09.2005 20:29:10
HEY SIS GÖBEKLER ÖYLE KAÇ KILO DOGACAK ZAYIF MI KILOLU MU OLACAK DIYE DUSUNMEYIN SAGLIKLI OLSUN DA ZAYIF OLSUN...ZATEN O PLESANTAYA BAGLIYMIS ANNELERINIZIN DOGUM KILOLARINI SORUN MESELA ANNEM ANNEANNEM BABAANNEM HEP 4,5 5 KILO ARASI DOGUM YAPIYORLARMIS BEN ONLARA YETISEMESEMDE 4100 DOGURDUM. 0STE SIZE BIR TOSUN ALLAH SIZLEREDE NASIP ETSIN...

[image]local://34734/0DE6016E14F4428A9A18DC91BBCFFE2C.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: Hamisler.. - 15.09.2005 05:50:58
Merhaba hanimlar,

Canim Buket cim uykusuz uykusuz gezme artik son aylarimiz artik bebislerimiz buyudu gobislerimiz buyudu biraz yuruyunce insan daha cabuk yoruldugunu hissediyor, uykusuz da olunca iyi olmuyor tabiki... Annenin iyi olduguna sevindim canim, Allah saglik versin!!!

Arzucum aramiza hosgeldin!!! Hemen listemize ekledim, vermis oldugun bilgiler niteliginde, bebeginin cinsiyetini biliyorsan onuda ekliye bilirim. Arti ismin Arzu mu? Guzel paylasimlar diliyorum!!!

Tweety0555 canim, ismini bilmiyorum , Allah bagislasin oglun cok tatli masallah!!! Tütütü nazar degmesinnnn  Bilmiyorum ama biz 3kg - 3.5 kg dogmusuz ablamin kizi 4.130kg dogdu insanin beslenmesine de bagli bence mesela Ablam gunde en az 1litre sutunu icerdi :)) Insandan insana bunyede degisiyor tabiki!

Sevgiler,

sabahyıldızı
Ynt: Hamisler.. - 15.09.2005 06:52:25
Merhabalar sevgili dostlar,
Buketcigim buyuk gecmis olsun.Annenin rahatsizliginin ilerlememesine cok sevindim.Seninse uykusuz kalip da boyle sine rahatsizlanmana ise baya uzuldum.Demek ki uykumuzu tam alacagiz.Bebekli olunca cok dikkatli olmak gerekiyor birtanem.
bsahin Canim sen de hos geldin aramiza.Saglikla bebegine kavusmani diliyorum.
tweety0555 Canim Allah sizlere bagilsasin mahsallah.Ne tatli bir oglun var.Allahim kaderini guzel.sizleri mutlu,saglikli kilsin her daim insallah.
Canlarim gelelim simdi benim doktor muayeneme.Sukur bu kez plasentam i gorebildiler.Bunun icin assagidan ultrason ile bakmalari gerekti.Cok kisa bir iki dakika bile surdu surmedi.Plazentam normalmis.Yani ne assagida ne yukarda.Plasentanin bu konumunda normal dogum yapmam muhtemelmis.
Bebegimin her iki haftada bir oldugu gibi rutin olcumleri de guzel mahsallah.kafasi,karni,kol bacak olculeri,amnoyon sivisi olcusu,kalp atislari,Mahsallah hersey guzel.Kilosu ne kadar olmus biliyormusunuz,duyunca dudagim ucukliyacakti sanki.4350gr olmus bebegim.daha iki haftam var
gectigimiz iki hafta icinde nerdeyse 1 kilo almis.ya gene oyle olursa.Ben plazentayi kurtardik derken kilodan sezeryen olmiyalim da bu arada.
Dogrusu gozum korktu.Ultrason donusu doktorumu gormeedik,buharlasmisti mubarek.neyse haftaya yani ayin 22 sinde tekrar randevumuz var.O zman doum seklimizi konusacagiz.
Emine`cigim ablan dogumunu normal mi yapmisti acaba?Ben kendim esim de iri yapiliyiz aslinda.Bebegimiz de bize cekecek ama gne de ben bu kadar kilolu beklemiyordum.Umarim bir sakinca olmaz.Gayet saglikli ve hareketli olculerine kilosuna da birsey demedi doktorumuz normal dedi ama biz esimle baya bir endiselendik.Haydi hayirlisi bakalim neler olacak.
Iste bu kadar havadislerim arkadaslar.hayilrisi olsun her birimiz icin hersey insallah.Gorusmek uzere...

titleAndStar(56,0,false,false,"","")

titleAndStar(17,0,false,false,"","")

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

etacarinea
Ynt: Hamisler.. - 15.09.2005 10:47:41
arzum76 aramıza hoşgeldin, bsahin sana hoşgeldin demiş miydim?

amsterdam ve sabahyıldızı canlarım geçmiş olsun...

aysu...
aysu ben

amsterdam
Ynt: Hamisler.. - 15.09.2005 11:24:48
canlarim gunaydin,

ben yine bugunde annemdeyim yine manti sikacagiz   bu artik son galiba

canalrim dedigim gibi birdaha sakin siz olun benim gibi uykusuz gezmeyin .....

eminecigim canim  ay evet aslinda kendimize cok dikkat etmemiz gerekiyro ama iste bazen hayat o kadar aktif oluyor ki  sende hayatin  hziina katiliyorsun mecburen am herseyden once bebgimi dusunecegim artik zaten oyleydide simdi daha cok dusunecegim..........bu arad su 1 lt sut olayina gelince ben 1 buyuk bardagi zor iciyorum birak ki 1 lt ayyyy  aslinda icsek iyide iste...........

ayse canim maslalah ya ay allahim kirk bin kere maslalah oh ne gzule ama kzi nasil doguracan valahi benim bile gozum korktu bari sezeryan olsan, bi sey soracagim ama yanlis anlama sen kac yasindaydin ?sormamda ki sebeb eger ki ileri yaslardasezeryan yapiyorlar mi diye hani iri dogumlarda o yzuden yoksa  baska bii nedeni yok gzuleim. tekraradan beni yanlis anlama ne olur..........

ozlem canim ne gzuel olmus oglusun maslalah  ay daha dun gibi snein hamileligin gozumun onunde  zaman ne cabuk geciyor.........

kzilar benim altan  akintim vardi ya sarimtirak ve yesil renginde birazda bugun dr gittim ve dr beni labratuara gonderdi bakalim sonuc ne cikacak ben normaldir deid ama yinede bi bakalim dedi .....ayy simddien basladi hic sevmiyroum labratuar olayini..........sizdede o takinti var mi o masaya yatmak felan.........

aliyeaydın
  • Tüm gönderiler : 892
LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 15.09.2005 14:34:39
YAA SEVİNÇTEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM AMA BİŞİ SORACAĞIM BEBEİŞ LİSTESİ YAPIYOR MUSUNUZ? İLKNURU(İlknuvaaa) EKLER MİSNİZ ARKADAŞLAR, O HENÜZ ŞOKTA, DAHA ATLATAMADI DA, TEBRİK LİNKİNİ AŞAĞIDA VERİYORUM:
http://www.bebek.com/BebekNETForum/tm.aspx?m=20476&mpage=1&key=&#20476

amsterdam
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 15.09.2005 18:08:37
aliyecigim canim emine arkadasimiz listeyi yapiyor  ilknur adina cok sevindim cok mutlu oldum  ilknur son adet tarihini versin de bizde son donemlerimizde onu aramzida gorelim...........

sabahyıldızı
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 15.09.2005 18:57:01
Selamlar,
Buket`cigim ben 43 yasindayim.Tabiki seni yanlis anlamiyorum.Yasamisligimi da seviyorum ayrica.Her yasin bir guzelligi var.Gec yasta anne olmak da beni o kadar korkutmuyor,sadece bebegimle daha az birlkte olma sansimdan dolayi birazcik uzuntum oluyor arada hepsi o.Onu da astim gibi birsey.Umarim iyi bir birey olarak iyi degerlerle yetistirme sansim olur.Optum sizleri gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 15.09.2005 20:38:02
Merhabalar,

Aliyecim, arkadasin Ilknuva ya tebriklerimizi ilet. Son adet tarihini belirtmesi gerekiyor, onuda listemize ekliye bilmemiz icin. Hoscakal canim :) 

Ayse cim o nasil soz ya, Allah uzun omurler versin. Ay oyle konusma tuaf oldum vallahi, biz ne biliriz ne zaman bu diyardan gocecegimizi. Allah yavruna ve sana cok uzun mutlu omurler versin insallah. Simdiden kolay dogumlar dilerim canim, yavas yavasta zaman yaklasiyor :) birsey diyiyimmi, haftaya liste basi sensin canim :)) Number 1 :))

Hoscakalinnnn,
Sevgilerle,

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 15.09.2005 20:41:40
Aysecim normal dogum yapmisti hatta 40 hafta 6 gun de suni sanci vermislerdi. Anliyacaginiz daha dursaydi soyle masallah 5 kg filan olcakti herhalde kerata :))

Belinda.
Ynt: HAMISLER - 15.09.2005 20:54:19
hamisler ne alemdesiniz ins iyisinidr...   gecerken bir slm vereyim dedim opuldunuz  sevgiler

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 98, mesajlar 281 to 320 of 3892