Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 195, mesajlar 141 to 160 of 3892
uzumf
-
Tüm gönderiler
:
1982
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: hatay/alsancak/İZMİR
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI
-
02.09.2005 10:22:50
( #141 )
merhaba kızlar şrikete geldim ama bu yeni bebek com sitesine alışmakta çok zorluk çektim. nasılsınız kızlar
|
|
jennifer
-
Tüm gönderiler
:
119
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: istanbul-bostancı
-
|
-
02.09.2005 10:47:36
( #142 )
AAA HOŞGELDİN, ADIN FİLİZ Dİ DEĞİL Mİ? NASILSIN? DOĞUM NASIL OLDU? HALA KAYINVALİDENLE BİRLİKTE Mİ OTURUYORSUNUZ?
|
|
tubacelenk
-
Tüm gönderiler
:
51
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İsTaNbUl...
-
|
Ynt: HAMISLER
-
02.09.2005 11:57:55
( #143 )
Orjinalden alıntı: cyberrica arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. tubacelenk sende hoşgeldin. inşallah hamileliğişöyle beraberce atlatıveririz şekerim. lailaa, sen ne diyorsun hayatım. Eşimle hafta sonu bebek odası baktık bi o kalmıştı ya!!! Ay biraz görgüsüzlük yapıyorum heralde ama kendimi alamıyorum bu hevesten naapiim. İnşallah bir kaç ay sonra hepsini alırım Başta bebişimizi tabiii :) tekrar tekrar hoşbuldumm cyberrica (sibelcim) inş. canım kolaycacıkk bide hemencecikk atlatıverirzz umarımm... bu heves fazlasıyla bendede var cnmm hiç utanmana gerek yok:))) yani.. bendeeşime diyorum gel bakalım beşiklere diye amadaha erken diyo herşeyimiz hazır olursa ben bebişide hmn isterim diyo:) oda haklı kendincee bide bizim evimiz küçük y.odasında deseniz hiç yer yokk yavrumun beşiğini nereye koycaz onu düşünüyoruz kara kara...:( RABBİM yardımcımızz olsunnn öptümm hepinizzii:) bide sevgili bebeğim, son regl tarihim yazdığım gibi 22.6.2005
|
|
cyberrica
-
Tüm gönderiler
:
1947
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
02.09.2005 13:19:53
( #144 )
tubacım bizim evde oda var amaben evden çok sıkıldım. düzensiz odaları o yüzden bebek doğmadan taşınmayı düşünüyoruz. Şöyle ev fiyatlarıda insin biraz. koca göbekle nasıl taşınırsın diyorsan o kısmını bende bilmiyorum ama bu evden kurtulacağım kesin. imkanın varsa adres değişikliğini sana da öneririm.
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.09.2005 13:25:00
( #145 )
gunaydin kizlar, oncelikle hazalcigim canim tutacagimdan degil ama gonlum iste aslinda istiyor ama bu sene olmaz ne yap[alim artik borcumuzu oderiz sonra.......... sibelcigim basta oyle oluyor insan her gordugunu almak istiyor ama simdi ben artik biraz daha sonlara dogru hic kiyafet almiyorum cunku bebegim kilolumu dogacak yoksa zayif mi dogacak bilmiyorum ama depoladim tabii ki kiyafetleri bu arada bi biraz pjama alacagim birde iste banyo takimi alacagim eksiklerimzi bu kadar ha birde bebek arabasi... filiz canim basladin mi ise ne cabuk ya ay sasirdim valahi zaman ne cabuk geciyor ,canim bebsiin nasil emziriyormusun biraz bahset gzuleim... kizlar hepiniz ve sis gobislerinzi opuypruim....
|
|
etacarinea
-
Tüm gönderiler
:
4322
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.09.2005 13:59:06
( #146 )
Merhaba kızlar, bende bebişimi için beşik, mobilya filan bakıyorum ama onları almaya korkuyorum. Psikopat oldum iyice  , önce bebişim 7, aya bir girsin istiyorum. Allahım korusun hepimizin masum bebişlerini...Ufak tefek, tekstil ihtiyaçlarını alıyorum hep, oyuncak bile alsam ne kadar mutlu oluyorum :)) Hepinizi çok öptüm canlarım...
|
|
uzumf
-
Tüm gönderiler
:
1982
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.09.2005 15:05:29
( #147 )
evet canım adım filiz hala kaynanamla oturuyorum gerçi oturup oturmadığımda belli değil doğumdan beri dışarda kalıyor bugün yarın gelicek. kızların hiçbiri yok nerde bu kızlar denizcim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doğurmadın demi hala fulya büyüyor bana bir sayfa açılmış ama ben bulamadım. bu sitenin yeni halini hiç beğenmedim. insan aradığını bulamıyor.
|
|
beyhan_unlu
-
Tüm gönderiler
:
305
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.09.2005 15:14:09
( #148 )
FILIZCIM HOSGELDIN CANIM..GÜZEL KIZIN NASIL?? DENIZ DOGURDU SANIRIM 28INDE:))
|
|
beyhan_unlu
-
Tüm gönderiler
:
305
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.09.2005 15:35:36
( #149 )
BİRCANCIM MAŞALLAH BEBKELRINE..İNŞALLAH SONUNA KADAR HEP BÖYLE DEVAM EDERLER..CANIM BENIMKILER 23 HAFTALIK OLDULAR..SİZE GÖRE KÜÇÜĞÜZ YANİ:))))AYRINTILI ULRASONLA 18. HAFTADA HAFTAYA UYGUN ÇIKMISTI AGIRLIKLARI..ARTIK BUNDANSONRAKI KONTROLLERDE AGIRLIKLAR DFAHA DIKKATLI TAKIP EDILECEK..
|
|
uzumf
-
Tüm gönderiler
:
1982
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.09.2005 15:54:54
( #150 )
gündüzleri hiç uyumuyor geceleri ise uyuyor. ve sürekli emiyor. gündüz ne yemek yiyebiliyorum nede iş yapabiliyorum. şimdi hayret ki uyudu sen nasılsın beyhancım
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Australia/Sydney
-
|
-
02.09.2005 16:20:25
( #151 )
Sevgili uzumf, Canim dogumunu duyduk cok sevindik kutluyorum sizleri.Umarim saglikli mutlu uzunnn birlikteliginiz olur.Tatli fulyamiz nasil?Dogumun kolay oldumu?Emzirirken zorlaniyormusun? Siteye zamanla alisacaksin umarim.Eski site malesef kapasitesini doldurmus ve bu yeni versiyon a gecmek gerektigi icin gecildi biliyorsun sanirim.Bir duzene alismisken tekrar bir duzene girmek biraz zor oluyor ama biz basariyoruz. Canim,kizinin gece uyku duzeni olmaasina cok sevindim.Umarim hep boyle devam eder.Hersey gonlunce olsun.Bebegine vermek istediklerini vermen dilegimle. Arkadaslar ben bebegime elbislerini aldim.badiler,coraplar,havlular, battaniyeler,sapkalar(ozellikle bebekler isilarini kafalarindan kaybederlermis,onun icin her kiyafetine uygun sapkasi varkeratanin)Buyuk tekerlekli arabasini da aldim.Dolabi da var.Ama almadigim bir yatagi kaldi.Ben altinda bir ya da iki cekmecesi olan bir yatak ariyorum.Henuz bulamadim.Ay su anda nasil hickirik tuutu bebegimi:)hickirip duruyor bu da cok hosuma gidyor laf aramizda.Neyse kismetse bu 15 gun icinde yatagini alip yerlestirmeliyim.Cunki 15 inden sonra her an dogum olabilir,hayirlisi insllah. her birinizi opuyorum,kendinize iyi bakin,gorusmek uzere...
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.09.2005 22:46:59
( #152 )
filizcigim hosgeldin...... bebgin resimlerini bekliyoruz annesi tamama mi senin o gzuel prensesini merak ediyoruz bakalim annesi kadar guzel mi.... sabah yildizi canim tabii ki al bende hep ihmal ediyroum ama bu hafta icinde hastane cantami hazirliyacagim bizde bugun bebek arabamizi ve araba koltugumuuz felan aldik daha dogrusu annanemizin hediyesi sagolsun hepsini aldi ve bayada tuzlu tuttu ay kadinada aciyorum hem bana hem kiz kardesime aldi oda bende 3 ay sonra doguracak kismet olursa.... burada bebek araba fiatlari cok pahali ya nerdeyse bi araba fiati ile hemen hemen ayni ya
|
|
tubacelenk
-
Tüm gönderiler
:
51
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.09.2005 12:02:08
( #153 )
Orjinalden alıntı: cyberrica tubacım bizim evde oda var amaben evden çok sıkıldım. düzensiz odaları o yüzden bebek doğmadan taşınmayı düşünüyoruz. Şöyle ev fiyatlarıda insin biraz. koca göbekle nasıl taşınırsın diyorsan o kısmını bende bilmiyorum ama bu evden kurtulacağım kesin. imkanın varsa adres değişikliğini sana da öneririm. bunu çok istiyorum zaten ama 2 yıla kadar yerimizden kıpırdamamız imkansız malesef:( ALLAH yardımcın olsun şimdidden seninde inş. gönlüne göre biyer bulman ümidiyle...
|
|
aYBÜKE_iLAYDA
-
Tüm gönderiler
:
2318
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
-
|
-
04.09.2005 07:51:32
( #154 )
Merhaba kizlar, Listeyi yeni hamislerimizi eklemem icin sizden son adet tarihini istiyorum buda muhtemel dogum tarihinizi belirlemem icin. Sibel cim, 12 haftaliyim diyorsun muhtemel dogum tarihinide ben 06.03.2006 olarak belirliyorum, buda dogru olmuya bilir. Laila cim listeye inceledim simdi daha ince sekildede, sanirim sende son adet tarihini vermedin bana muhtemel dogum tarihin bu mu olmasi lazim 01.02.2006, 18 hafta 6 gunluk oluyorsan eger pazartesi gunu. Sizin ne zaman dogum yaptiginizdan haberdar olmamiz icin SAT vermeniz gerekiyor kizlar. Bu hafta cikartacagim listedeki bilgelerinizi iyi ce inceleyin eger birseyler dogru degilse, duzeltiriz kizlar :). Vallahi kafam karisti benimde!!! Bana yardimci olun lutfen!!! Filizcim hosgeldin guzelim, nasil gidiyor annelik bakalim, Fulya kizimiz nasil annesi. Canim kizini nasil emzire biliyorsun calistigin halde anliyamadim? Allah kolaylik versin gercekten, en zor meslek annelik gercektende. Kendine ve bebisine iyi bak canim...Opucukler Kizlar zannetmiyorum dediginiz gibi listeyi kolayca ulasa bilmeniz icin bas sayfaya koyabiliyelim, mesajlar zamanlama uzerine siraya giriyor malesef. Her mesajin ust kisminda yazildigi tarih var, oradan haftanin ilk gununun mesajlarina bakarsaniz ulasa bilirsiniz kolaylikla bence. Sevgiler herkese...
|
|
oceanside
-
Tüm gönderiler
:
4061
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: CALIFORNIA/USA
-
|
-
04.09.2005 10:27:17
( #155 )
selam kizlar,gece su an ben oyle bir sayfalari geziyorum kisa kisa.tum tombisleri yani hamisleri opup kacayim ben... sevgiler.......
|
|
amsterdam
-
Tüm gönderiler
:
1275
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.09.2005 11:42:16
( #156 )
gunadin hamisler, bu guzel gunesli yani en azindan burda gunes oldugu icin diyorum neler yapiyorsunuz bakayim.............. ben daha yeni uyandim ve birazdan guzel bi kahvalti hazriliyacagim sonrada evimi temizliyecegim sonrada yurursuz yapariz iste boyle............
|
|
tubacelenk
-
Tüm gönderiler
:
51
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.09.2005 12:30:09
( #157 )
günaydınn canımm, :) ben şu an işteyim:( eşimle kahvaltımızı 08 de yaptık ve onu evde brakıp işe geldim burası(ist.) çok yağmurlu gerç işimdi açtı ama hiç belli olmuyoo canım çok sııkkın ; ama böyle durumlarda bebişimnde üzüldüğünü bilmek beni kahrediyor daha kötü oluyorum:( neyse bugün çok kasvetliyim işte daha fazla bşınızı ağrıtmıyım sevgilerr
|
|
hazef
-
Tüm gönderiler
:
382
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Bursa
-
|
-
04.09.2005 12:49:34
( #158 )
listeden cikmak ne guselmis be hehe darisi hepinizin basina kizlar. ilk gunler bayagi bi sikinti cektik ama sukur simdi ben de kizimda cok iyiyiz. 10 gunluk oldu bugun elif hanim gobegi de dustu.surekli gulucukler firlatiyo. hamileyken hep dua ederdim allahim kizimin gamzeleri olsun diye yanaklarinin tam ortasinda dunyanin en gussel gamzeleri duruyor simdi:) uzerimde biraz yeni hayatima adapte olamamisligin tuhafligi var ama bunun da normalligini bildigim icin sabirla gecmesini bekliyorum. en kolay ve zahmetsiz yoldan hepiniz bebislerinize kavusursunuz insallahh.
|
|
sabahyıldızı
-
Tüm gönderiler
:
1218
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Australia/Sydney
-
|
-
04.09.2005 16:27:00
( #159 )
Sevgili hazef, Canim kutluyorum seni ve esini  .Allahim size mutluluklar versin,saglik,sihat hep yani basinizda olsun.Umarim kizina verebilmek istedigin cok seyi verebilirsin. Darisi basimiza insallah. Guzel temennilerin icin tesekkurler.Gul kizini koklar seni operim,kal saglicakla.Gorusmek uzere...
|
|
galactica
-
Tüm gönderiler
:
1141
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.09.2005 18:17:09
( #160 )
sevgili hazef, güzel kızınla sana hoşgeldin demek ne kadar güzel. darısı bizlerin başına. ben de bebeğimin gamzeli olmasını çok istedim ve dualar ettim bakalım olacak mı? gün yaklaştıkça doğumdan çok korkmaya başladım. tecrübelerini paylaşmak istesen çok sevinirim. yüzünüz(cimcimenin gamzeleri özellikle) tüm yaşam boyu gülsün. sevgiyle kalın.
|
|