ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 98, mesajlar 321 to 360 of 3892
Yazar Mesaj
bsahin
  • Tüm gönderiler : 63
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
Ynt: HAMISLER - 16.09.2005 00:36:01
Buket öncelikle gözünüz aydın,annen için çok sevindim...

Eminecim beni doğum listesine 2 kere kaydetmişsin,nickimi de yanlış yazmışsın onu silebilirsin,27 kasımda doğumu beklenen bir tane Berna var o da benim  Senin de doğumun benden 1 hafta önce,maşallah resimlerine baktım da karnın hiç yok gibi bebişi nereye sakladın sen ???  İç karnın geniş demek ki,sevgiler canım öpüyorum... 

Ya size birşey danışayım kızlar.Kızımızın iki adı olacak; ilki Tara ama ikinciye karar veremiyoruz.Daha doğrusu eşim Pelin bense Defne ismini sevdik.Sizce hangisi daha iyi Pelin mi Defne mi? Eşim ilk ismi (Tara'yı) sen koydun bunu da ben koyayım Pelin olsun diyor ama ben Defne istiyorum  pelin çok bilindik gel o zaman Helin koyalım diyorum Helin'i söylemesi zor  diyor bu seferde.Off ne yapacağız bilmiyorum.
<mesaj tarafından düzenlendi bsahin on 16.09.2005 00:50:26>

oceanside
  • Tüm gönderiler : 4061
  • Bölge: CALIFORNIA/USA
Ynt: HAMISLER - 16.09.2005 05:08:31
bence tara helin.............

daha uyusuyor gibi bu iki isim.......
MASALLAH MELEKLERiME

sabahyıldızı
  • Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 16.09.2005 05:43:14
Selamlarim her birnizi,
Eminecigim,haklisin aslinda ben anne olmayi cok bekledim.Buna da sukur ediyirum.Ya hic yasamasaydim bu kutsal duyguyu.Allahim hepimize saglikla tamamina erdirsin insallah.
Ablanin normal dogum yapmasina cok sevindim.sanirim ben de oyle yapacagim.Abimle konustum dun ve bana baya bir moral verdi.Meger agabeyim 6 kilo dogmus.(erkek dayiya cekermis dimi)Agabeyimin 2 kizi var ilki 4700gr ikincisi ise 4850 gr dogmuslar.Iste asil bu cok iyi moral oldu.Yengem dogum yaparken abimin hic cani yanmamis merak etme dedi bana
Benim cavabim da kesin benim esimin de cani yanmiyacak oldu.Baya bir endiselnmistim dogrusu,simdi iyi hissediyorum.Eh bebegim de sulalesine cekecek sonucta.
Canlarim,her birimize saglikli hamilleik sonrasi,zamani geldiginde saglikla dogum yapip mis kokularimiza kavusmamizi diliyorum,gorusmek uzere...
Eminecigim ay heyecanlandim,number1 olmak harika birsey:)

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

ilknuvaaa
  • Tüm gönderiler : 869
  • Bölge: Alamanya
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 16.09.2005 09:20:41
Aliyecim tekrardan sana cok cok tesekkürler, masallah her yerde yaymisin, senden kurtulana askolsun heheheh...

Evet o zaman bende bilgileri vereyim, insallah sonuna kadar hayirli olur...son adet tarihim 03.08.2005, muhtemelen dogum tarihi 10.05.2006, ikiz bekliyorum (su an öyle gözüküyor) adim Ilknur, kullanici adim Ilknuvaaa...bu kadar yetermi?

Artik bende aranizda olacagim insallah, benide alirsiniz degilmi araniza?

benimse
  • Tüm gönderiler : 20
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 16.09.2005 10:01:20
Ilknuuuuuuur hamilemisin ay cabuk yaz catlicam,yeni konu falanda acmamissin,ay cok mutluyum anlatamam sekercim süper süpeeeeeeeer......

Bu arada bende bilgilerimi vereyim son adet günüm 20.07.2005 muhtemel dogum tarihi 26.04.2006
adim Arzu....Yeterlimi? ::))))))

sudenaz.ceylan
  • Tüm gönderiler : 3749
  • Katıldı: 15 August 2005
  • Bölge: Antalya
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 16.09.2005 11:20:27
valla arkadaşlar ilknuru listenin en başına ekleyin çok üzüldüğü günler oldu çok umutla bekledi allah yüzünü güldürdü canım ama biz sana söylemiştik demedende geçemicem yani  allaha şükürler olsun her şey gönlünce olsun canım arkadaşım burdanda yazayım dedim

etacarinea
  • Tüm gönderiler : 4322
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 16.09.2005 11:22:56
Arzu , İlknur hoşgeldiniz,

İkiniz adına da çok çok sevindim. Umarım hayırlı ve güsel hamilelikler olur. Darısı isteyen heeeerkesin başına ...
öptüm sizleri...

aysu ben

amsterdam
  • Tüm gönderiler : 1275
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 16.09.2005 12:59:21
slm kzilar,

naislsiniz bugun bakalim .........

ilknur aramiza katildigin icin cokmutluyum allhim hayirlisi ile kucagin alamyi nasip etsin canim hepimizede tabii ki.........

ya kizlar benim bi sorum olacak ozgur yani (bebegim) uzun zmanadir goremedim acab msn olan  var mi merak ettim...........

lailaa
  • Tüm gönderiler : 349
  • Bölge: beylikdüzü/istanbul
Ynt: LİSTEYE BİR KİŞİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ: İLKNURU? - 16.09.2005 14:04:48
ilknur canım aramıza hoşgeldin
rahat bir hamilelik diliyorum kocaman öptüm seni ve bebişlerini

zeynep alara
  • Tüm gönderiler : 110
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 16.09.2005 22:38:36
selam ben 33+1 günlük hamileyim oglumuz olacak insaallah eklerseniz sevinirim .tahmini dogum tarihi 05.11.2005 sevgilerimle..

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 17.09.2005 03:04:23
Hos geldiniz arkadaslar.Oh oh sayenizde liste kabariyor.Bu harika birsey.Her birnize guzel,huzurlu,saglikli bir hamilelik sonrasinda zamani geldiginde insallah rahat bir dogumla,gene saglikla bebeklerinize kavusmanizi diliyorum.
Zeynep alara canim son adet tarihini de yazarsan,emine arkadasimiz seni de ekliyecektir.Optum her birnizi,gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

oceanside
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 17.09.2005 03:05:56
selam kizlar,,,,,,,,,,
yeni hastaneden geliyorum,dogum icin konusma kontrolu idi bu.benim zaten 3-4 gundur hafiften hafiften bel ve kasik agrilarim baslamisti.doktor normal olarak 6 ekim dedim sezeryan icin.fakat agrilarim olunca muayene etti.ve 2 cm acilma olmus bile,bebekte doguma hazir bir sekilde imis.doktor hic belli olmaz dedi,her an beklemeliymisim,yani bugun yarin belki haftaya dedi.allah'im insallah haftaya kadar beklerim.dua edin benim icin ne olursunuz?daha kayinvaldemler onumuzdeki haftadan once gelemeyecekler,benim kaygim oglum.kimsecikler yok burda ne benim ailem nede david'in ailesi.oglum perisan olacak diye cok kaygilaniyorum,sagolsun arkadaslar bizler yardimci oluruz diyorlar ama iste.rabbim insallah onumuzdeki haftadan once dogumum olmaz.herseyin hayirlisi insallah diyeyim yinede... 

MASALLAH MELEKLERiME

amsterdam
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 17.09.2005 09:09:12
aramiza yeni katilan arkadasla hosgeldiniz.......

ay ne kadar cok kasim ayinda dogum yapacak arkadaslarimiz var bundan sonrada inslalah bebeklerimzi dogunca eylul,ekim ve kasim bebekleri diye sayfa acip orada bulusalim..........

yesimcigim canim ayyyyyy demek acilma var he sen diordun zaten belim agriyor diye ay bak heyecanalndim simdi peki simdi 2cm ise acilma hadi hizli bi sekilde acilirsa yani acilir mi benim bi bilgim yok ya bu konuda?

canim hayirlisi artik sen dogurda kurtulda hayirlisi ile arkadaslarin bakarlar herhalde......
canim msn acik tut ne oliur

etacarinea
  • Tüm gönderiler : 4322
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 17.09.2005 10:17:11
Zeynep hoş geldin,

Yeşimcim senin için dua ediyorum canım, Allah yardımcın olsun
aysu ben

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 17.09.2005 11:02:14
Sevgili Yesim,
Haydi hayirlisi canim.Dualarim seninle.hayirlisi ile saglikla bebegine kavusmani diliyorum.Seni yakin takipteyim.Allahim yardim etsin insallah.Optum gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

esma2003
  • Tüm gönderiler : 3
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 17.09.2005 15:36:39
merhaba arkadaşlar ben esma
forumu 1 senedir takip ediyorum ama yazmak ancak kısmet oldu.
benide listeye eklerseniz sevinirim. 27+1 haftalık hamileyim 16/12/2005 olarak gözüküyor doğum tarihim cinsiyeti kız 

cetveli ekleyemedim ama nasıl olacak?
<mesaj tarafından düzenlendi esma2003 on 17.09.2005 15:40:09>

aYBÜKE_iLAYDA
  • Tüm gönderiler : 2318
  • Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 18.09.2005 09:11:29
Merhaba kizlar,

Aramiza yeni katilan arkadaslar (ILKNUR, ESMA, ARZU, ZEYNEP) hosgeldiniz! Vermis oldugunuz bilgiler niteliginde sizleride listemize ekledimmm, hayirli ugurlu olsun ... Vallahi masallahimiz var bu ne bereketli bir hafta canim... bende diyordum epey azaldik yeni katilan arkadaslarimiz yokk. Nazar degmesin kizlar.. :)

Esma cim, http://www.babysfirstsite.org bu siteden cetvelini yapabilirsin canim cok basit... Siteye kayit ol ve zevkine gore cetvelini yapabilirsin, olusturdugun html kodunuda, bu sitenin Profilim bolumundeki Imza yerine ekliyorsun... Yer mesajinin arkasindan otomatik olarak eklenmis oluyor... Kolay gelsin canim!

Aysecimm arkandayiz canim :)) Dualarimiz seninle... Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin!!! Amin...

Sevgilerle,

zeynep alara
  • Tüm gönderiler : 110
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 18.09.2005 10:25:36
Selam arkadaslar öncelikle etacarinea,sabahyildizi ,aybüke  ve diger arkadaslara hosbulduk demek istiyorum.Hepimize hayirlisiyla  bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alacagimiz  kolay dogumlar nasip etsin rabbim insaallah!

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 18.09.2005 21:07:29
Güneşin güzel yüzü, yüreğinize dokunsun, kabuslar sizden uzakta, melekler baş ucunuzda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, dualarınız kabul, Beraat kandiliniz mübarek olsun.

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 18.09.2005 21:28:42
DOGUM YAPAN ANNELERIMIZ!!!

BANU           banuarik            16.09.2005         E           YALIN BARIS
NERGIS        narcissee          17.09.2005         ?
SELEN          +selen+            18.09.2005         E            MERT
MUSERREF   faraka               18.09.2005         E

HEPINIZIDE TEBRIK EDIYORUZ ANNELERIMIZ... ALLAH YAVRULARINIZI UZUN MUTLU OMURLER VERSIN... ALLAH MUTLULUGUNUZU DAIM ETSIN...
OPUYORUZZZ!!! MUCUKSS

aYBÜKE_iLAYDA
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 18.09.2005 21:30:35
TOPLAM 38 SIS GOBISSSIZZ!!!

[image]local://73116/F4A9B5C6129644C882DEE9EB72826B29.JPG[/image]
Eklenen resim(ler)

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 01:42:40
Mubarek beraat kandilinizi kutlarim arkadaslar.Ben butun gece dua ettim,her birimiz icin.Allahim kabul etsin insallah.
Dogum yapan arkadsalarima saglikli mutlu,uzzun birliktelikler diler ayrica bebeklerinin kaderlerinin cok guzel olmasini dilerim.
Eminecigim cok tesekkurler,liste her zman oldugu gibi emeklerinle cok guzel olmus.Ellerine saglik.Tabiki ben cok cok heyecan icindeyim. 1. sirada yer almisim.Hayirlisi insallah.Her birimize saglikli dogumlar diliyorum.Gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

amsterdam
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 06:50:16
gunaydin herkese,

oncelikle mubarek  kandilinzi kutlarim biraz gecikmeli olarak allah dun gece acilan butun elleri ve yapiolan dualri kabul eylesin..........
allahim inslalah herkese sgalikli,hayirli evlatlar nasip etsin...........

yeni dogum yapan arkadaslar hepinzi kutlarim allah nanali babali buyutmeyi nasip etsin, simdi ne guzle bebsielriniz yaninda koklaya koklaya yatin ...........bizim icinde koklayin..........

eminecigim canim yine herzamanki gibi cok guzel olmus liste ellrine saglik...........

ay ayse evet ya basi cekiyrosun hadi bakalim hayirlsii allahim inslaah bi avazda kurtariri su mubarek ayalrda..........nasil korku var mi korku?

Belinda.
  • Tüm gönderiler : 635
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 07:29:21
dogum yapmis anneleri kutluyorum,,, bebislerde saglik  bir omur diliyorum...  Aysecim canim liste basisin Allah yardimcin olsun...zaman  nasil gelip geciyor  bende bu arada 15 siraya gelmisim bile  herkese hayirli  hamilelikler,ve hayirli dogumlar diliyorum...

beyhan_unlu
  • Tüm gönderiler : 305
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 08:14:30
GÜNAYDINLARRR EFENİMMM

DOGUM YAPAN ANNELERIMIZI KUTLUYORUM..AYRICA GEÇMİŞ KANDILINIZ HAYIRLI OLSUN..DUALARINIZ KABUL OLSUN..

SAABHIN 7SİNDE UYANDIRDI BU MINIK CANVARLAR BENİİ...DOGDUKLARINDA BENI NELER BEKLIYO ARTIK TAHMIN EDEBILIYORM
İLDENİZ&İLTERİŞ....CANIM KUZULARIM

beyhan_unlu
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 08:15:20
YA AVATARIMI YÜKLEDIM AMA ÇIKMIYO NEDEN??

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 09:58:00
Selam Dostlar,
Buketcigim, vallahi bisler var hepsinden birazcik karisik olanindan.Heyecan,ozlem,beleyis,merak,korku.Bu korku da tuzu biberi mubarek.Uzun zmandir yoktuHakkimizda hayirlisi insallah.Guzel dileklerin icin tesekkurler.
Hazalcigim,zaman gecmek bilmiyor artik.Kitap okuyorum cik,tv izliyorum cik,Yerli dizi izliyorum cik.Hic birseye kendimi veremiyorum.Artik cok agirlastim ve de oyle cok hareketsiz kalmayi sevmiyorum.Havalar da yagisli su sira biryere cikamiyorum.Patlama noktasindayim nerdeyse.Esim gelincxe aksamlari hareketleniyor ev.Onun haricinde bahcede kopegimle ilgileniyorum.Ama artik onunla yururyus yapamiyoruz beni kosturuyor edepsiz.Iste boyle.Bebegime bu persembe yatak alacagiz onun heyecanini yasiyorum.Bol bol dua ediyorum.Allahim kabul eder insallah.O zamanlar rahatliyorum iste.Herseyin hayirlisini diliyorum sizler ve kendim icin.Gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

beyhan_unlu
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 13:06:50
ALLAH YARDIMCIN OLSUN..NE GÜZEL AZ KALDI BEBEGINE KAVUSMANA..DARISI BIZLERE.

esma2003
  • Tüm gönderiler : 3
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 15:38:09
merhabalar
emineciğim benide listeye eklemişsin teşekkür ederim. Cinsiyetini unutmuşsum sadece, kızım olacak. Yardımların için sağol
<mesaj tarafından düzenlendi esma2003 on 19.09.2005 15:41:19>

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 16:44:28

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

deniz mavisi
  • Tüm gönderiler : 146
  • Bölge: Isvicre / Ankara
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 19.09.2005 16:54:43
selam arkadaslar  dogum yapan annelerimizi kutluyorum allahim bebekleriyle birlikte saglikli uzun ömürler versin. seninde ellerine sahlik eminecigim tesekkür ederiz canim.  kizlar bende bu arada cok üstlere cikmisim ya valla bunu görmek beni cok heyecanlandirdi allah hepimize hayirli ve kolay dogumlar nasip eder insallah kendinize diikat edin öpüyorum

oceanside
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 20.09.2005 02:20:26
selam

dogum yapan arkadaslari kutluyorum ve allah uzun omurler versin bebislerine,hep saglik icerisinde buyutmeyi nasip etsin rabbim diyorum...

ayse'cim sira sende,canim allah bir avazda kurtarsin senide,darisida benim gibi sirasi yakin olan tum arkadaslarin basina.gerci benimle ayni tarih gozuken iki arkadas daha varmis,listede gordugum kadari ile.bende 3.cu siraya gelmisim,vay be.gerci bizde bugun yarin diye bekliyoruz,bakalim hayirlisi olsunda bebegim icin.zaman onemli degil yeterki kizimi saglikla kucagima aldigimi goreyim.cumlemizin tabiki rabbim kolay dogumlar nasip etsin..

amin.......

MASALLAH MELEKLERiME

sabahyıldızı
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 21.09.2005 02:42:02
Selam oceanside,
canim sagol iyi dileklerin icin.Ama sanki sen benden once dogum yapacak gibisin.Hem sancin var hem de 2 cm acilma var.haydi hayirlisi birtanem.Saglikla bir avazda ebbegini al kucagina insallah.Bizim icin de kokla olurmu.Optum,gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

sareon
  • Tüm gönderiler : 1471
  • Bölge: İstanbul/Anadolu
Arcais in oglu Dogdu - 21.09.2005 11:30:05
Serap 17 Eylul cumartesi gunu dogum yapti, Oglu ve Serap iyiler.
Bu guzel haberi verek bana düştü, ne güzel birşeymiş
Söz uçar, yazılanlar kalır.

SEDA

sabahyıldızı
Ynt: Arcais in oglu Dogdu - 21.09.2005 12:12:04
Sevgili sareon,
Cok guzel bir haber tesekkurler bizlere ilettigin icin.nasillar acaba?Dogum nasil oldu.Anne ve babayi kutluyorum.Saglik,sihat,Mutluluk dolu uzun yillar diliyorum.Bbebekerinin kaderi cok guzel olsun insallah.Darisi dogum bekliyen bizlere insallah.Gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

zillicik
  • Tüm gönderiler : 43
Ynt: Arcais in oglu Dogdu - 21.09.2005 12:42:08
benim kızım olacak adını SU koyucaz liste için iletiyim dedim,kutlarım umarım o günleri bende görürüm.

sareon
  • Tüm gönderiler : 1471
  • Bölge: İstanbul/Anadolu
Ynt: Arcais in oglu Dogdu - 21.09.2005 13:22:23
Ben de çok fazla bilgi alamadım. Bebeğin bekleneneden 3.5 hafta erken geldiğini, ama her ikisinin de gayet sağlıklı ve üçünün de çok mutlu olduğunu biliyorum.
Ege bebek 50 cm ve 3150 gr doğmuş.
Söz uçar, yazılanlar kalır.

SEDA

beyhan_unlu
Ynt: Arcais in oglu Dogdu - 21.09.2005 13:27:44
serap ve eşini kutluyoırum..Allah hepsıne saglıklı ve hayırlı bır ömür versın ınsallah..

zıllıcık güzel isim su..daha bız karar veremedık..ıkı tane ısım bulmak daha da zor..aşkımla bu konuda hiç anlaşamıyoruz zaten..adama ısım begendıremıyormufff

amsterdam
Ynt: Arcais in oglu Dogdu - 21.09.2005 17:56:07
slm herkese,

oncelikle serabi ve esini kutluyurum buradan allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bir omur boyu..............

beyhancigim malesef ki bu erkekler hic bi sey begenmiyrolar yada benim ki hic vurdum duymaz mi ne anliyamadim ki ben daha nerdeyse 33 haftalik olacagim daha net karar verilmis bi sim yok kafamizda............

canalrim bugun ben biraz yoruldum manti siktik teyzemde oturdugum yerdenama baya yoruyor simdi birazdan yemek yiyip yuzmeye ve saunaya gidegim biraz dinlenirim orada sauna diyince fazla kalmiyroum merak etmeyinn.....

kixzlar dah oncede sormustum ama kimseden bi ses alamadim ya ozgur vardi ya bebgim nick ile giren arkadasimiz niye uzun zmanadir ugramiyor bi bilgisi olan var mi cok merak ediyroum OZGURRRRRRRRR KIRMIZI BULTENLE ARANIYORSUN NERDESINNNN

sabahyıldızı
Ynt: Arcais in oglu Dogdu - 22.09.2005 09:28:33
Merhaba arkadaslarr,
Az once doktordan geldim.Dogum seklime karra verdik.Bebegimin iri olmasi nedeni ile sezeryen olacak kismetse,epidiral ile.Randevu cok ilginc iki hafta sonrasina ekim in 6 sina verildi.Onumuzdeki hafta 27-28 inde hastaneye gidecegim.hem amileiyathane gosterilecvek hem de kapsamli bilgi verilecek.Eklim 5 inde de 6 sinda amileyat iicn yapmam ve yapmamam ghakkinda bilgi iceren bir tek gorusmem olacakmis.Haydi hayirlisi.
Sordum doktoruma ya daha once dogum baslarsa.Cunki hamileligimin ilk gunu belirlenen muhtemel dogum tarihim 1 ekim.Eger randevu oncesi bebek gelmeye karra verirse acil sezeryen a alinacakmisiz.Bakalaim ne olacak.
Arkadaslar ayrica bebegim dogdugunda sunnet de yaptirmak istiyorum.Hem hasatanede kaldigimiz surece iyilesir.Hem buyudugunde sunnet olursa cani cok yanar diye dusundum.Bunu da bu ayin 27 sinde kesinlestirecegiz.Bu konu hakkinda bana yardim ederseniz bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Ben bir de kok hicresi,kordon kaninin saklanmasini istiyordum.Boyle bir islem yapmadiklarini soyledi doktorum dogrusu hic bunu beklemiyordum.Simdi arastiracagim bu konuyu.Bakalim bir sonuca varabilecekmiyim.
Dogumum esnasinda sizlerin kolay dogum yapmaniz icin dular edecegim.Bir de bebek sahibi olmak istiyen arkadaslarimiza tanidik tanimadik anne olma ozlemi yasiyan kadinlarimiz icin de dua edecegim.Insallah kabul olur.
Iste benim simdilik haberlerim bunlar.Kendinize iyi bakin gorusmek uzere...

Dostluk ve Sevgi ile...
Ayşe

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 98, mesajlar 321 to 360 of 3892