Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

ANNE ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 195, mesajlar 161 to 180 of 3892
Yazar Mesaj
beyhan_unlu

• Tüm gönderiler : 305
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: HAMISLER - 04.09.2005 21:18:19 ( #161 )
BEN DE Bİ MERHABA DIYEYIM DEDIM AKŞAM AKŞAM:)) KIMSECIKLER YOK TABI..

FILIZCIM IYIM SAGOL..KAYINVALIDEN NASIL OLDU DA GITTI..FULYAYA KIM BAKIYO SEN İŞTEYKEN??
willy

• Tüm gönderiler : 475
  • Bölge: Bursa
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 04.09.2005 21:28:16 ( #162 )

Orjinalden alıntı: sabahyıldızı

Arkadaslar ben bebegime elbislerini aldim.badiler,coraplar,havlular, battaniyeler,sapkalar(ozellikle bebekler isilarini kafalarindan kaybederlermis,onun icin her kiyafetine uygun sapkasi varkeratanin)Buyuk tekerlekli arabasini da aldim.Dolabi da var.Ama almadigim bir yatagi kaldi.Ben altinda bir ya da iki cekmecesi olan bir yatak ariyorum.Henuz bulamadim.

merhaba sabahyıldızı, işine karışmak istemem ama naçizane bikaç önerim olacak. ben bebeklerime hiç şapka giydirmedim, bu dünyanın şartlarına çabuk alışsınlar, bir kere takmayı unuttuğumda hasta olmasınlar dedim kendimce, netekim öyle de oldu :) mesela arkalarına terlemişlerse hiç tülbent, minik havlu filan da koymadım çok terlemişseler ya üzerini değiştirdim ya da kısa süreliğine yelek giydirdim.
yatak içinde önerim şu olabilir. biz craftın park yataklarından aldık. bende senin gibi şu mobilyalı olanlardan istiyordum hatta tepe home da beğenmiştim ama eşimin ısrarları üzerine park yatak aldık. iyi yapmışız diyorum şimdi, onlar şemsiye gibi katlandığında arabanın bagajına sığıyor ve hem de ikisi birden böylelikle gittiğimiz yerlerde yataklarını yadırgama hadisemiz olmuyor. idare edebildiğim kadar bu yatakları kullanacağım sonra büyük yatak seçeceğim.
bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.
amsterdam

• Tüm gönderiler : 1275
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 00:20:22 ( #163 )
iyi gceler herkese,

hazef canim snei ve esini tebrik ederim ve bir omur boyu bebginizin yuznun gulemsini temmeni ederim canim......

benim eismin de gamzeleri var her gun bakip ay keske bebegimizinde olsa diyorum ama bakalim ne olcak...............

vildan canim aa evt o yataklari biliyroum bizde annanemizin avine bi tane aldik eger i orda yatarsa diye.............
aYBÜKE_iLAYDA

• Tüm gönderiler : 2318
  • Bölge: ***Izmir*** ***Kanada***
Ynt: HAMISLER - 05.09.2005 05:38:05 ( #164 )
Merhaba kizlar,

Listeyi yeni hamislerimizi eklemem icin sizden son adet tarihini istiyorum buda muhtemel dogum tarihinizi belirlemem icin.

Sibel cim, 12 haftaliyim diyorsun muhtemel dogum tarihinide ben 06.03.2006 olarak belirliyorum, buda dogru olmuya bilir.

Laila cim listeye inceledim simdi daha ince sekildede, sanirim sende son adet tarihini vermedin bana muhtemel dogum tarihin bu mu olmasi lazim 01.02.2006, 18 hafta 6 gunluk oluyorsan eger pazartesi gunu. Sizin ne zaman dogum yaptiginizdan haberdar olmamiz icin SAT vermeniz gerekiyor kizlar.
Bu hafta cikartacagim listedeki bilgelerinizi iyi ce inceleyin eger birseyler dogru degilse, duzeltiriz kizlar :). Vallahi kafam karisti benimde!!! Bana yardimci olun lutfen!!!

Filizcim hosgeldin guzelim, nasil gidiyor annelik bakalim, Fulya kizimiz nasil annesi. Canim kizini nasil emzire biliyorsun calistigin halde anliyamadim? Allah kolaylik versin gercekten, en zor meslek annelik gercektende. Kendine ve bebisine iyi bak canim...Opucukler

Kizlar zannetmiyorum dediginiz gibi listeyi kolayca ulasa bilmeniz icin bas sayfaya koyabiliyelim, mesajlar zamanlama uzerine siraya giriyor malesef. Her mesajin ust kisminda yazildigi tarih var, oradan haftanin ilk gununun mesajlarina bakarsaniz ulasa bilirsiniz kolaylikla bence. Tabiki siz olabiliyor diyorsaniz, gosterirseniz oyle uygulariz kizlar... Ogrenmeye herzaman haziriz :))

Sevgiler herkese...

<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 05.09.2005 05:58:21>
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: HAMISLER - 05.09.2005 05:52:49 ( #165 )
Dogum yapan annelerimiz!!!

DENIZ        denis+         24.08.2005         E    POYRAZ
SEDA          sadece         04.09.2005         E    ?

SIZLERI TEBRIK EDIYORUZ... Gule gule buyutun ogullarinizi, bizim icinde opun tabiki o nur yuzlu bebislerinizi :) Allah hep mutlu etsin, guzel yuzlerinizi gulucuklerden mahrum etmesinnn, AMIN!!!

Sevgilerle,
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: HAMISLER - 05.09.2005 05:54:49 ( #166 )

[image]local://73116/CE255B0BF3BE438089B29CDFC08D8594.JPG[/image]

Toplam 37 SIS GOBISS!!!! :)
<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 05.09.2005 05:56:01>
Eklenen resim(ler)

aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 07:45:22 ( #167 )
Dogum yapan annelerimiz!!!

DENIZ        denis+         24.08.2005         E    POYRAZ
SEDA          sadece         04.09.2005         E    ?

SIZLERI TEBRIK EDIYORUZ... Gule gule buyutun ogullarinizi, bizim icinde opun tabiki o nur yuzlu bebislerinizi :) Allah hep mutlu etsin, guzel yuzlerinizi gulucuklerden mahrum etmesinnn, AMIN!!!

Sevgilerle,
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 07:47:25 ( #168 )
[image]local://73116/EEB0A9FBC36445C3AC6C0DA28967CBFD.JPG[/image]
Toplam 37 SIS GOBISS!!!! :)

<mesaj tarafından düzenlendi aybuke_05 on 05.09.2005 07:48:26>
Eklenen resim(ler)
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 07:50:02 ( #169 )
Merhaba kizlar,

Listeyi yeni hamislerimizi eklemem icin sizden son adet tarihini istiyorum buda muhtemel dogum tarihinizi belirlemem icin.

Sibel cim, 12 haftaliyim diyorsun muhtemel dogum tarihinide ben 06.03.2006 olarak belirliyorum, buda dogru olmuya bilir.

Laila cim listeye inceledim simdi daha ince sekildede, sanirim sende son adet tarihini vermedin bana muhtemel dogum tarihin bu mu olmasi lazim 01.02.2006, 18 hafta 6 gunluk oluyorsan eger pazartesi gunu. Sizin ne zaman dogum yaptiginizdan haberdar olmamiz icin SAT vermeniz gerekiyor kizlar.
Bu hafta cikartacagim listedeki bilgelerinizi iyi ce inceleyin eger birseyler dogru degilse, duzeltiriz kizlar :). Vallahi kafam karisti benimde!!! Bana yardimci olun lutfen!!!

Filizcim hosgeldin guzelim, nasil gidiyor annelik bakalim, Fulya kizimiz nasil annesi. Canim kizini nasil emzire biliyorsun calistigin halde anliyamadim? Allah kolaylik versin gercekten, en zor meslek annelik gercektende. Kendine ve bebisine iyi bak canim...Opucukler

Kizlar zannetmiyorum dediginiz gibi listeyi kolayca ulasa bilmeniz icin bas sayfaya koyabiliyelim, mesajlar zamanlama uzerine siraya giriyor malesef. Her mesajin ust kisminda yazildigi tarih var, oradan haftanin ilk gununun mesajlarina bakarsaniz ulasa bilirsiniz kolaylikla bence. Tabiki siz olabiliyor diyorsaniz, gosterirseniz oyle uygulariz kizlar... Ogrenmeye herzaman haziriz :))

Sevgiler herkese...
aYBÜKE_iLAYDA

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 07:55:32 ( #170 )
Ya kusura bakmayin bu forumu cozmus degilim, bir yazdiklarimi goremiyorum, tekrar gonderiyorum bu kez, eski yazdiklarimda cikiyor, ikiser mi ucerkeremi goreceksiniz bu hafta her mesajimi bilemiyorum. :(
Acikcasi bende sevmedim bu forumun stilini. Karma karisik vallahi, bir yazdiklarim baska sayfalarda cikiyor, bir cikmiyor,  nereye gitti diye bide arastirmaya basliyorum, offf annecim ooff :)

Sitemizin aksine herkese kolay ve sakin gecireceginiz bir hafta diliyorum hamislerr!!!

Sevgiler,
sabahyıldızı

• Tüm gönderiler : 1218
  • Bölge: Australia/Sydney
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 08:09:34 ( #171 )
Sevgili willy,
Sagol canim onerilerin icin.Esim de senin bahsettigin yataklardan almami istiyordu.Sayende ben de sicak bakmaya basladim,hem evde kimse kalmadiginda yatagini ordan oraya tasimam da daha kolay olur.Zaman icinde buyudukce yatagi oyun bahcasi haline de geliyor.Yatiya gittigimizde de yatagini goturmem iyi bir fikir.
Canim sapka konusunda hakli olabilirsin ama ilk dogdugu birkac ay sanirim giydiririm.Ben de oyle arkasina bezler koymayi pek sevmiyorum.fanilasini degistiririm ya da baska birsey yaparim.Oyle kus kanadindan yel alan cinsinden olmasini istemiyorum bebegimin.Umarim basarabilirim bunu.Gerci burda yaz olacak dogdugu zaman o yuzden fazla korumak gerekmiyecek.Ama buranin gunesi fazla ondan korumaliyim.Gene saniyorum ki bebegim kilolu olacak.bu gunku olcumde 3500gr dediler.36 hafta 2 gunluk bebegim.
Cok heyecanliyim.
Sevgili Emine,canim liste her zaman oldugu gibi harika olmus yine.Ellerin dert gormesin.biz bebegimle 7. siraya gelmisiz ne kadar cabuk ya daha dun sanki en altlardaydik.Kendimizi arayip bulamiyorduk bile
Buketcigim,Annen sag olsun.Ah bilmezmiyim annelerin ne sevkatli ve verici olduklarini.Hatirliyorum da benim de iki ablam bir kac ay ara ile dunyaya hetirmislerdi bebeklerini.annemiz onlara yatak,bebek arabasi,...vb gibi bircok ihtiyaclarini almisti.Bu inan bana zevkle yapilan bir alis veris.Gule gule kullansinlar birtanecikleriniz.Allah annenizi de basinizdan eksik etmesin.
Dogum yapan arkadaslarimi kutluyorum.Allahim onlara guzel gunler gostersin insallah.Bizlere de kolay dogum nasip etsin.
Bu arada bugunku ultrasonda plazentamin yukariya cikip cikmadigini goremediler.bu persembe bir daha bakacaklar.Bebegimin basinin arkasinda kaliyormus (bebegim dogum pozisyonu almis durumda)gectigimiz carsamba aksami cok az bir kanama olmustu bu plazenta yuzunden diye dusunuluyor.Beni simdilerde bu korku aldi.Ya plazentam assagidaysa ve yirtilirsa dusuncesi.Umarim bu persembe oyle ya da boyle ogreniriz icimize sular serpilir.Her birinizi opuyor,saglik,sihat,afiyet diliyorum.Gorusmek uzere...

lailaa

• Tüm gönderiler : 349
  • Bölge: beylikdüzü/istanbul
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 09:40:45 ( #172 )
eminecim ellerine sağlık muhtemel doğum tarihi öyle ben hatırlamıyorum ama birşey mi söyledim ilgilendiğin için teşekkür ederim
tubacelenk

• Tüm gönderiler : 51
  • Bölge: İsTaNbUl...
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 09:57:57 ( #173 )
bizde 37.sırada yerimizi almışız :)

teşekkürler aybüke_05....

yeni bbebeği olan hazef kardeşimide tebrik ediyorum
RABBİM evladına hayırlı berekketli uzun ömürler nasip etsin inş.

amsterdam

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 10:06:59 ( #174 )
gunaydin herkese,

eminecigim canim ellerien saglik liste cok gzuel olmus  ay artik yavas yavas zmana daraliyor...........
etacarinea

• Tüm gönderiler : 4322
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 11:40:02 ( #175 )
MERHABA ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ HAFTALAAARR,

28, SIRAYA ÇIKMIŞIM HEYOOOO (ARTIK NEYE SEVİNECEĞİMİ DE ŞAŞIRDIM GALİBA )

AYSU...
amsterdam

Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2005 12:23:12 ( #176 )
aynen  bebegime kavusacagim cin cok sevincli ve heyecanliyim ama icimde bi garip bi korku var yani hemen  hemen dogumun nasil bi aci oldugunu biliyorum cunku ben bebegimi gecen sene 3.5 aylikken kendim  tek basima evde dusurmek zorunda idim ki nitekim dusmedi ama olsun o acinin daha falzasi oldugunuda biliyorum belkide beni korkutan bu
bujene

• Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
bir öneri... - 05.09.2005 23:13:43 ( #177 )
merhaba hamişler nasılsınız?

emine yardımına geldim, sana birkaç önerim var listeyle ilgili... diyorum ki bu gebelik haftası yazan kısımlarda birer cetveli olsa hamişlerin... bu liste bence ilk sayfada dursun, bütün hamile bayanlar kaçıncı haftada olduklarını ordan takip etseler. hem senin için de kolaylık olur, çünkü bu cetveller otomatik olarak attığı için günleri ikide birde hesaplamazsın... ben de yardımcı olurum sana cetvelleri yapmakta
mesela aşağıda birkaç örnek verdim. bir bunlara bakın beğenirseniz fikrimi yardımcı olurum size...

cinsiyeti kız olan bebek için;

NESRİN
(nesnerez)

12.09.2005 
------------------------------------------------------------------------------
cinsiyeti erkek olan bebek için; 

BANU
(banu arik) 

16.09.2005                                                                 yalın barış

cinsiyeti belli olmayan tek bebek için; 

NERGİS
(narcissee)

17.09.2005

cinsiyeti belli olmayan ikiz bebek için; 

YEŞİM
(yeşim2117)

14.05.2006

cinsiyeti bir kız bir erkek olan ikiz bebekler için; 

BEYHAN
(beyhan_unlu)

17.12.2005
cinsiyeti kız olan ikiz bebekler için; 

BİRCAN
(bircanc)

11.11.2005
<mesaj tarafından düzenlendi bujene on 05.09.2005 23:48:08>
bujene

• Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
Ynt: bir öneri... - 05.09.2005 23:16:45 ( #178 )
bir de sayfa düzenini de şu şekilde yapabiliriz isterseniz :

1      NESRİN (nesnerez) 

12.09.2005
--------------------------------------------------------------------------------
    BANU (banu arik)

16.09.2005                                                                 yalın barış
--------------------------------------------------------------------------------
3     NERGİS (narcissee) 

17.09.2005
    YEŞİM (yeşim2117) 

14.05.2006
5     BEYHAN (beyhan_unlu) 

17.12.2005
    BİRCAN (bircanc) 

11.11.2005
7...

benim hoşuma gitti siz ne dersiniz bilemem ama  biraz yer kaplıycak gibi ama fena da olmaz
<mesaj tarafından düzenlendi bujene on 05.09.2005 23:56:30>
bsahin

• Tüm gönderiler : 63
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 00:46:18 ( #179 )
Merhabalar bende anne adayıyım ve kızımla bizde listeye dahil olmak istiyoruuuuz  Hemen bilgilerimi aktarayım. SAT:20/02/2005 28+2 hamileyim ve henüz ilk ismine karar verdiğimiz "Tara"mız canım kızımızı bekliyoruz.Adım Berna  Tüm anne adaylarına ve diğer herkeze sevgiler...
bsahin

• Tüm gönderiler : 63
Ynt: ANNE ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2005 01:05:55 ( #180 )
Merhaba kızlar ben sitede yeni sayılırım,adım Berna Kızımla bizde listeye kayıt olmak istiyoruz ve hemen bilgilerimi veriyorum.

SAT : 20/02/2005 - 28+2 günlük hamileyim - Kısmetse kızım olacak ve ilk ismi belli "TARA"
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 195, mesajlar 161 to 180 of 3892

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 243 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat