Sevgili willy,
Sagol canim onerilerin icin.Esim de senin bahsettigin yataklardan almami istiyordu.Sayende ben de sicak bakmaya basladim,hem evde kimse kalmadiginda yatagini ordan oraya tasimam da daha kolay olur.Zaman icinde buyudukce yatagi oyun bahcasi haline de geliyor.Yatiya gittigimizde de yatagini goturmem iyi bir fikir.
Canim sapka konusunda hakli olabilirsin ama ilk dogdugu birkac ay sanirim giydiririm.Ben de oyle arkasina bezler koymayi pek sevmiyorum.fanilasini degistiririm ya da baska birsey yaparim.Oyle kus kanadindan yel alan cinsinden olmasini istemiyorum bebegimin.Umarim basarabilirim bunu.Gerci burda yaz olacak dogdugu zaman o yuzden fazla korumak gerekmiyecek.Ama buranin gunesi fazla ondan korumaliyim.Gene saniyorum ki bebegim kilolu olacak.bu gunku olcumde 3500gr dediler.36 hafta 2 gunluk bebegim.
Cok heyecanliyim.
Sevgili Emine,canim liste her zaman oldugu gibi harika olmus yine.Ellerin dert gormesin.biz bebegimle 7. siraya gelmisiz ne kadar cabuk ya daha dun sanki en altlardaydik.Kendimizi arayip bulamiyorduk bile
Buketcigim,Annen sag olsun.Ah bilmezmiyim annelerin ne sevkatli ve verici olduklarini.Hatirliyorum da benim de iki ablam bir kac ay ara ile dunyaya hetirmislerdi bebeklerini.annemiz onlara yatak,bebek arabasi,...vb gibi bircok ihtiyaclarini almisti.Bu inan bana zevkle yapilan bir alis veris.Gule gule kullansinlar birtanecikleriniz.Allah annenizi de basinizdan eksik etmesin.
Dogum yapan arkadaslarimi kutluyorum.Allahim onlara guzel gunler gostersin insallah.Bizlere de kolay dogum nasip etsin.
Bu arada bugunku ultrasonda plazentamin yukariya cikip cikmadigini goremediler.bu persembe bir daha bakacaklar.Bebegimin basinin arkasinda kaliyormus (bebegim dogum pozisyonu almis durumda)gectigimiz carsamba aksami cok az bir kanama olmustu bu plazenta yuzunden diye dusunuluyor.Beni simdilerde bu korku aldi.Ya plazentam assagidaysa ve yirtilirsa dusuncesi.Umarim bu persembe oyle ya da boyle ogreniriz icimize sular serpilir.Her birinizi opuyor,saglik,sihat,afiyet diliyorum.Gorusmek uzere...