Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

BABY EINSTEIN SERiSi...

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 24, mesajlar 201 to 220 of 477
Yazar Mesaj
sedefbyo

• Tüm gönderiler : 57
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 12.01.2007 20:31:12 ( #201 )
olmadı hocam baby moneti  3 de aynı yerde ve sağ tıkladım bu seferde yuzde 90 da hata 2 mesajı verdi
kartalbey

• Tüm gönderiler : 2188
  • Bölge: Adına GURBET Diyorlar...
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 12.01.2007 20:39:51 ( #202 )

Orjinalden alıntı: sedefbyo

olmadı hocam baby moneti  3 de aynı yerde ve sağ tıkladım bu seferde yuzde 90 da hata 2 mesajı verdi

walla hocam ne desem ki simdi sana !?!   bir yerde birseyleri yanlis yapiyorsun ama neyi?

büyük ihtimalle indirirken eksik iniyor sende. baglanti da zayiflik veya kopukluk olunca hatali inebiliyor dosya...

ama yilmak yok sen devam et denemeye....

Güzel bir şey, her zaman iyi değildir; ama iyi bir şey her zaman güzeldir
sedefbyo

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 12.01.2007 23:38:15 ( #203 )
OLMADI PES EDİYORUM ARTIK
kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 00:15:37 ( #204 )
Arkadaslar bir videoda yanlislik olmus. hata benden kaynaklanmiyor, sadece kontrol eksikliginden dolayi hataliyim. kusura bakmayin...  sadece baska bir videoyu yanlis isimle indirmis oldunuz. hepsi bu kadar 

Baby Einstein _ Baby´s First Moves   Bu videoyu indirenler lütfen ismini  Baby Einstein - Language Nursery ile degistirsin. Bir yanlislik olmus.  Baby First  Moves  videosu yanlis adlandirilmis. Dogrusu  Language Nursery olacak...   Yani baby´s first moves  isimli bir videonuz yok. simdilik ...

saygi ve sevgilerimle....

not: 2 yeni video daha ekliyorum.

kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 00:17:09 ( #205 )

OLMADI PES EDİYORUM ARTIK

cabuk pes ediyorsun... bu kadar kisi indirmis; sen mi yapamayacaksin...?  mp3 leri indirdin mi? onlarda bir sorun cikiyor mu?

sedefbyo

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 10:48:43 ( #206 )
mp 3 leri deneyeceğim.Birde ben winrar kullanıyorum winzip yükledim ama ona rağmen winrarda acılıyor.Bende 3 gb kota olduğu için tekrar indiremiyorum.baby moah i indirdim hatta vcd formatınada cevirdim .AMA OLMADI DİGERLELERİ :(ZİPTEN CIKARARIKEN YÜZDE 90 LARDA HATA VERİYOR .diğer cd yi istiyor halbuki hepsi aynı dosya içinde  .Seçip actığımda ise kabul etmiyor .Sabah sabah actım bakalım uğraşacagız yine:)
sedefbyo

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 11:21:03 ( #207 )
mp3 leri indirebiliyorum.AMA DİĞERLERİ OLMUYOR ZİPTEN CIKMIYOR.MONETİ İNDİREMEDİM
raggam

• Tüm gönderiler : 47
  • Bölge: istanbul (avrupa yakası )
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 12:13:09 ( #208 )
Language Nursery  ile Numbers nursery aynısı değil dimi? İsimler karışmış ya emin olmak istedim
kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 12:43:40 ( #209 )

Orjinalden alıntı: raggam

Language Nursery  ile Numbers nursery aynısı değil dimi? İsimler karışmış ya emin olmak istedim

karisikligin hangisinde oldugunu yazdim... simdilik baska bir hata yoktur

Language ile Numbers ayri videolardir... birbiriyle karistirmayin....

kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 12:50:39 ( #210 )

mp 3 leri deneyeceğim.Birde ben winrar kullanıyorum winzip yükledim ama ona rağmen winrarda acılıyor.Bende 3 gb kota olduğu için tekrar indiremiyorum.baby moah i indirdim hatta vcd formatınada cevirdim .AMA OLMADI DİGERLELERİ :(ZİPTEN CIKARARIKEN YÜZDE 90 LARDA HATA VERİYOR .diğer cd yi istiyor halbuki hepsi aynı dosya içinde  .Seçip actığımda ise kabul etmiyor .Sabah sabah actım bakalım uğraşacagız yine:)

bir gariplik var bu iste... normalde sadece hata vermeli. ama sende cd istiyor. Windows ile alakali bir durum olsa gerek.  bu cd isteme isini baska zamanlarda da yapiyor mu?  ve senden ne cd si istiyor?  eger cevrende bu isten anlayan biri varsa; O´na danisirsan daha yarali olur...

sedefbyo

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 13:50:56 ( #211 )
baby mozart 1 ve 2 indi onları vcd formatına cevirdim
Baby monetin 3. kısmını tekrar indiriyorum.3parça halınde indiriyoruz ama  zipten cıkarken tek parça cıkıyor sanırım degil mi? monet 45000 inmiş ama 64.000 miş onu farkettim şimdi .tekrar indirecegim Teşekkürler .Bu arada cevremdekilerden en iyi anlayan benim zaten bir ara meb de bilgisayar öğretmenliği yapmıştım:)
kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 14:17:46 ( #212 )

baby mozart 1 ve 2 indi onları vcd formatına cevirdim
Baby monetin 3. kısmını tekrar indiriyorum.3parça halınde indiriyoruz ama  zipten cıkarken tek parça cıkıyor sanırım degil mi? monet 45000 inmiş ama 64.000 miş onu farkettim şimdi .tekrar indirecegim Teşekkürler .Bu arada cevremdekilerden en iyi anlayan benim zaten bir ara meb de bilgisayar öğretmenliği yapmıştım:)

Daha önce de yazmistim. 3 veya 4 parca halinde kücülterek buraya ekliyorum. Rar dan cikinca o tek bir video oluyor.  birde suna dikkat etmelisin(iz) son parca haric hepsi 98.078kb  olmali. yani 4 parcadan olusuyorsa video 1-2-3. parcalarin büyüklügü 98.078kb dir. 4. ise daha kücük bir rakam olur...

iyi ki bilgisayar ögretmenligini yapmissin. birde yapmasaydin 3-5 sayfa yazisirdik artik

neyse sorunu cözüyor olman sevindirici   Umarim bu tarz sorun yasayanlar bu yazilari okuyordur

tekrardan kolay gelsin...

hoscakal...

eylüldeizmir

• Tüm gönderiler : 1272
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 15:47:39 ( #213 )
Kartalbey Baby Einstein Cd lerini yükleyip Dvd ye aktardim, günde yarim saat izlettiriyorum.. Herhangi bir cizgi filmden cok daha saglikli, eglenceli ve ögretici.. Simdilerde oglum izleyip güldükce yararlarini da anliyorum.. Tekrar tesekkür etmek istedim..
ELIF & ARDA EGE

sedefbyo

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 13.01.2007 18:32:19 ( #214 )
bu öğlen çözdüm olayı meğer eksik inmiş.benim asıl branş sınıf öğretmenliği  sertifika olunca 1 yıl bilgisayar derslerine girdim:)
pembebezbebek

• Tüm gönderiler : 90
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 14.01.2007 13:46:21 ( #215 )
Merhaba,
öncelikle çok ama çok teşekkür ederim.İLk başlardan beri tüm paylaşımlarınızı indirdim ve kızımla ben beğenerek ve minnetle izliyoruz:)
Paylaşımınız ve emeğiniz çok önemli tekrar teşekkürler...
Kıymetini bildiğimizi bilmenizi istiyorum..

Ayrıca diğer bir üyenin de bildirdiği gibi daha evvelden firts movie adıyla indirdiğimiz dört parçalık videoda ben de sorun yaşadım.En sonunda beceremiyorum diye sildim.Beşinci parçayı yada cdyi istiyordu.
ondna evvelki tüm bölümler elimde mevcut olduğundan ben kendi becereriksizliğime yormuştum.Ama diğer üyenin sorun yaşadığını görünce yazayım dedim.Aynı sorunu o cd için ben de yaşadım.

İyi günler...
kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 14.01.2007 22:41:22 ( #216 )

Orjinalden alıntı: eylüldeizmir

Kartalbey Baby Einstein Cd lerini yükleyip Dvd ye aktardim, günde yarim saat izlettiriyorum.. Herhangi bir cizgi filmden cok daha saglikli, eglenceli ve ögretici.. Simdilerde oglum izleyip güldükce yararlarini da anliyorum.. Tekrar tesekkür etmek istedim..

ne güzel

metron

• Tüm gönderiler : 144
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 15.01.2007 11:55:05 ( #217 )
CANLARIM MERHABA.FORUMUN BU SAYFASINI YENİ AÇTIM.SÜPER Bİ BÖLÜM OLMUŞ BU.EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BİRER BİRER YÜKLEMEYE BAŞLIYORUM.Bİ DE BİŞİ SORUCAM :ANNE KARNINDA DİNLENEBİLİYOMU MÜZİKLER.YOKSA DOĞDUKTAN SONRAMI DİNLETEYİM.NE ZAMAN BAŞLIYIM BUNLARA.BİZ ŞİMDİ 7 AYLIK OLDUK

allaturcha

• Tüm gönderiler : 6
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 15.01.2007 14:43:51 ( #218 )
KARTAL BEY Merhaba!
Öncelikle bir sorum olacak. Bu videolar; yanılmıyorsam "avi" ve "mpg" formatlarında (başka varmı bilmiyorum?). Bu videoları; hiçbir işlem yapmadan evdeki, ev sinema sisteminden izleyebilirmiyim acaba. Cihazım ise bu:
http://panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=505

Birde; Dahi Bebek video serisinide yükleyeceğinizi söylemiştiniz ama vazeçmemişsinizdir inşallah. Merakla bekliyoruz...
Kolay gelsin...
<mesaj tarafından düzenlendi allaturcha on 15.01.2007 15:04:36>
kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 16.01.2007 15:22:41 ( #219 )

Orjinalden alıntı: allaturcha

KARTAL BEY Merhaba!
Öncelikle bir sorum olacak. Bu videolar; yanılmıyorsam "avi" ve "mpg" formatlarında (başka varmı bilmiyorum?). Bu videoları; hiçbir işlem yapmadan evdeki, ev sinema sisteminden izleyebilirmiyim acaba. Cihazım ise bu:
http://panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=505

Birde; Dahi Bebek video serisinide yükleyeceğinizi söylemiştiniz ama vazeçmemişsinizdir inşallah. Merakla bekliyoruz...
Kolay gelsin...

izleyebilirsiniz. cünkü gösterme özellikleri arasinda divx var. önemli olan da budur. (Dvd Player alirken divx özelligi olmasina dikkat edin....)

baby einstein´i bitireyim, hemen dahi bebek videolarini ekleyecegim buraya...

hoscakalin....

kartalbey

Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi... - 16.01.2007 15:26:01 ( #220 )

Orjinalden alıntı: metron

CANLARIM MERHABA.FORUMUN BU SAYFASINI YENİ AÇTIM.SÜPER Bİ BÖLÜM OLMUŞ BU.EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BİRER BİRER YÜKLEMEYE BAŞLIYORUM.Bİ DE BİŞİ SORUCAM :ANNE KARNINDA DİNLENEBİLİYOMU MÜZİKLER.YOKSA DOĞDUKTAN SONRAMI DİNLETEYİM.NE ZAMAN BAŞLIYIM BUNLARA.BİZ ŞİMDİ 7 AYLIK OLDUK

güzel bir soru anne karninda  sakin ve rahat müzikler dinletmenin yararli oldugunu duymustum. bu konuda daha tecrübeliler vardir mutlaka... Hatta bu soruyu dogum öncesi konularda da acabilirsin. (sorabilirsin)

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 24, mesajlar 201 to 220 of 477

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 2 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat