Sayfayı değiştir:
<< < ..21222324 | Sayfayı gösteriyor 24 of 24, mesajlar 461 to 477 of 477
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: Adına GURBET Diyorlar...
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: BABY EINSTEIN SERiSi...
-
20.10.2008 01:39:40
( #461 )
Orjinalden alıntı: minaaa sorunumu çözdüm birlikte aç derken yanlış programı seçiyormuşum GOM la açtım...umarım cd kaydetebilirim :) gom´u bilmiyorum ama VLC Player programi ile tüm videolari sorunsuz izleyebilirsiniz... iyi eglenceler...
Güzel bir şey, her zaman iyi değildir; ama iyi bir şey her zaman güzeldir
|
|
EmPar
-
Tüm gönderiler
:
1889
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: b-fit'den:)
-
|
-
08.11.2008 22:00:56
( #462 )
Tekrar merhaba üstad bir sorum olacak size, müsait olduğunuz bir ara cevaplarsanız sevinirim. İndirdiğim materyallerden bazılarını hem pc'de hem de dvd palyer'da izleyebilirken bazılarını sadece pc'de (bs player ile) izleyebiliyorum. Dvd playerda ise sadece adı görünüyor. içeriğinde ise sadece iki nokta. (mesela babys favorite places, neptun, noah, newton) Nedendir aceba? teşekkürler
b-fit! sağlıklı bir yaşam, sağlıklı bir yaşlılık için! Sadece kadınlara, Sadece 30 dakika...
|
|
bedevi
-
Tüm gönderiler
:
69
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.11.2008 22:40:20
( #463 )
Arkadaşlar ben ilk bölümü indirdim hiçbiri çalışmıyo aceba bu linkler öldü mü? Bilginiz var mı? Çok da heveslenmiştim
|
|
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.11.2008 00:31:33
( #464 )
Orjinalden alıntı: EmPar Tekrar merhaba üstad bir sorum olacak size, müsait olduğunuz bir ara cevaplarsanız sevinirim. İndirdiğim materyallerden bazılarını hem pc'de hem de dvd palyer'da izleyebilirken bazılarını sadece pc'de (bs player ile) izleyebiliyorum. Dvd playerda ise sadece adı görünüyor. içeriğinde ise sadece iki nokta. (mesela babys favorite places, neptun, noah, newton) Nedendir aceba? teşekkürler merhabalar, videolarin convert edilirken kullanilan codec´lerden dolayi bazilarini sizin dvd player´iniz desteklemediginden izleyemiyorsunuzdur... bilgisayarinizda kullandiginiz Bs Player veya VLC Player gibi programlar 100 lerce codec destekledigi icin bir proglem olmuyor.... olayin özü kisaca bu sekildedir....
|
|
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.11.2008 00:32:30
( #465 )
Orjinalden alıntı: *berk_beril* bende özelden bişi sordum ama sanırım foruma girmiyosunuz gecikmeli olarak özelden cevaplanmistir....
|
|
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.11.2008 00:36:35
( #466 )
Orjinalden alıntı: bedevi Arkadaşlar ben ilk bölümü indirdim hiçbiri çalışmıyo aceba bu linkler öldü mü? Bilginiz var mı? Çok da heveslenmiştim konu iceriginde de yazdigi üzere bölümler tek parcadan olusmamaktadir.... indirmis oldugunuz ilk bölüm size videonun icerigini göstermez. diger parcalari da indirip sonra Winrar programi ile videoyu birlestireceksiniz... bu islemden sonra indirmis oldugunuz videoyu tam olarak izleyebilirsiniz.... bazi linklerin ölmüs oldugunu bende fark ettim... uygun bir zaman da yenilemeyi düsünüyorum... biraz daha sabir :)
|
|
alisim61
-
Tüm gönderiler
:
17
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.04.2009 18:50:10
( #467 )
paylaşım için çok teşekkür ederim kartalbey ben bunları başkalarıylada paylaşıyorum hakkını helal et ilgilenmek isteyenlere veriyorum forum kullanıcıları dışında inşallah bi sakıncası olmaz
|
|
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.05.2009 00:51:05
( #468 )
Orjinalden alıntı: alisim61 paylaşım için çok teşekkür ederim kartalbey ben bunları başkalarıylada paylaşıyorum hakkını helal et ilgilenmek isteyenlere veriyorum forum kullanıcıları dışında inşallah bi sakıncası olmaz rica ederim.... bir hakkim gectiyse helal hos olsun....  benim acimdan bir sakincasi yok.... benim de amacim cocuklarinizin gelisiminde bir parca katkida bulunmak olduguna göre, ne kadar cok kisiye ulasirsa o kadar amacina ulasmis olur bu konu.... saygi ve sevgilerimle....
|
|
Ilke Duru
-
Tüm gönderiler
:
2057
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul- Avrupa
-
|
-
06.05.2009 21:38:10
( #469 )
Merhaba, yeri mi bilmiyorum ama bir sorum oalcak, bende de var bu seri 24 adet dvd, ama doktorum tv açma diyor, eee nasıl olacak??? Zararı varmıdır acaba??? Birçok yayın var şimdi, anneler babalar çocuğuklarını eğitecekler diye zarar veriyorlar şeklinde   Ne yapmalı acep? Teşekkürler
Binlerce Şükürler Olsun...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
-
|
-
08.05.2009 09:29:11
( #470 )
İlkeeeee önemli olan bebişlerimize uygun şeyler izletmek ve birlikte izlemek aslında. Bir de tabi sabahtan akşama kadar değil, sınırlı şekilde olmalı.
|
|
Ebru_Arda&Nehir
-
Tüm gönderiler
:
3903
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.05.2009 09:40:42
( #471 )
|
|
emnfirat
-
Tüm gönderiler
:
2
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.05.2009 04:02:57
( #472 )
Arkadaşlar, bende 4 yaş kız çocuğu annesiyim. Televizyon hususnda temkinli olmakta fayda var elbette. Seçici ve süreli olmak zorunda, çünkü ciddi kayıt yapıyorlar 0-6 yaş döneminde. Benim de naçizane çalışmalarım var bu hususta.Türkiyede bir ilk bu anlamda. Tek başına yeterli değil elbette ama eğitsel oyunları çok keyifli (0-6 yaş için oyunlar var). Üstelik süreyi de siz belirliyorsunuz :) www.bebekoyunu.tv Yanısıra susam sokağının Elmo serisini de severek izliyor kızım. Elmo çok kibar ve sevimli bir rol model diye düşünüyorum. Baby Einstein serisi gibi değil tabii öğretme mantığı. Hayatı örnekleyerek öğretiyor Elmo. Bir şans verin derim. Sevgiyle kalın Orjinalden alıntı: Ebru_Arda&Nehir Orjinalden alıntı: İlke Duru Merhaba, yeri mi bilmiyorum ama bir sorum oalcak, bende de var bu seri 24 adet dvd, ama doktorum tv açma diyor, eee nasıl olacak??? Zararı varmıdır acaba??? Birçok yayın var şimdi, anneler babalar çocuğuklarını eğitecekler diye zarar veriyorlar şeklinde  Ne yapmalı acep? Teşekkürler Bence çok güzel bir seri ama 6 aylık bebek için çok gereksiz. Bence 2 yaşından önce tv izletmeyin, onun yerine zeka geliştirici sosyalleştirici oyunlar ve oyuncaklar daha verimli olur
<mesaj tarafından düzenlendi emnfirat on 28.05.2009 02:19:52>
|
|
vivalife
-
Tüm gönderiler
:
75
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.07.2009 23:56:04
( #473 )
Merhaba Kartalbey, öncelikle çok teşekkürler paylaşımınız için. Ben de tecrübemi yazmak istedim. Oğlum 2 yaşında ve baby einstein serisini seyrettiriyordum. 6 aydan sonra günde 1 tane ya da çok işim varsa 2 tane, ilk başlarda yanina oturarak anlatiyordum ama büyüdükçe kendisi seyretmeye başladı. Devamli değil ara ara. Evde ingilizce konuşmuyoruz, kendisi de bazı Türkçe kelimeler söylüyor ama konuşmuyor. Yolda giderken bana "car" dedi, ben de o ne demek dediğimde "hın hın" yani araba demek istedi:) parmaklarımızla sayı saymaca oynarken de "four" dedi, göster bakalım dediğimde eli ile 4 yaptı... sonra diğer seyrettiklerini sordum, konuştuğu kadarı ile hepsini doğru bildi. Ben de inanamadım, annemlere söylediğimde de, "çocuğa ingilizce seyrettirdiğin için konuşmuyor" diye bir de azar işittim. Ben de şaşırdım, hiç tahmin etmiyordum öğrenebileceğini. Sizden bir ricam olacak, BabyBumblebee Bee Smart Baby serilerinden de bulabilir misiniz?
|
|
dandini
-
Tüm gönderiler
:
2
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 29 August 2010
-
|
Ynt:
-
29.08.2010 22:06:25
( #474 )
merhaba arkadaşlar.baby einsteın cdlerini nereden temin edebilirim.birde little eınstaın varmş sanırım
|
|
yenice1
-
Tüm gönderiler
:
4
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 03 September 2010
-
|
Ynt:
-
03.09.2010 20:24:48
( #475 )
D&R'lardan temin edebilirsiniz. Size yakın bir D&R yoksa, internet sitesinden de siparişinizi verebilirsiniz. Her ikisi de mevcut. BARIŞ AKPINAR Early English - Çocuklar İçin Eğlenceli İngilizce http://www.barisakpinar.net
|
|
dandini
-
Tüm gönderiler
:
2
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 29 August 2010