bujene
-
Tüm gönderiler
:
3812
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: istanbul
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: Bebeklerimize İsimler
-
11.03.2007 11:05:09
( #13 )
deniz delisi'nin açtığı, "Hadi teyzeleri oğluşuma isim bulalım:)" başlıklı konudan : Orjinalden alıntı: deniz delisi Oğluşumun teyzeleri, ne olur benim bebişime de isim bulun. Bu ne kadar zor bi olaymış yaaaa...İnternetteki isim sitelerinden bişey çıkmıyo aksine kafa yedirtiyo:) Umudum sizlersiniz.Zira babasınan hayır yok:) İSim üretmediği gibi bulduklarıma da bi kulp takıyo. Bir tek "Rüzgar ve Efe" isimleri için "olabilir belki" dedi. Kafamı kızdıracak en sonunda onu da dinlemeyip kendim koycam oğluşumun ismini. Ama burada bunca teyzesi varken sıkıntı çekmem dimi:) Şimdiden hepinize teşekkürler,,, Orjinalden alıntı: papu CANIM BEN BORA VE DENİZ İSMİNİ ÇOK SEVERİM AMA BAK EFE İSMİDE ÇOK GÜZEL.... AKLIMA GELİRSE GENE YAZARIM, ÖPÜYORUM OĞLUŞUNU Orjinalden alıntı: pinlan76 biz de çok düşündük... gerçi hala kesinleşmedi ama benim listemdeki isimler şöyle... Bir kısmını eşim istemiyor bir kısmını ben :)) görkem, berkay, kaan, kerem, sarp, bora, efe, emir, doruk, alp, batu, baran, atakan, aras, demir, arda ben işin içinden çıkamadım, sana da kolay gelsin :)) Orjinalden alıntı: deniz delisi Sağol Papucuğum:) Deniz benim yıllardır sevdiğim ve hep koymak istediğim bir isim. Ama o kadar çok arkadaşım koydu ki, bana kalmadı artık. Eeee sona kalan dona kalır demişler.Bora'yı da çok severim ama onu da eşim beğenmedi. Yeni fikirlerini bekliyorum. Bende senin meleğini öpüyorum:) Orjinalden alıntı: ırmakyagmur Merhaba! Benim beğendiklerim... Okyanus Dalga Yağmur Bulut Güneş Doğa Tunç Nehir Rüzgar Gurur Onur Ada Tuna Ilgın Alkım Erdem Dağhan Ömür Utku Tan Övünç Onat Orjinalden alıntı: taptap2005 Selam canim, ayni dert bendede var ah ahhhh internette bakmadigim sayfa kalmadi yabanci dahil, üstelik babasi ne ismlerde öneri getiriyor benimkilerede burun kiviryor üff uykularim kacti artik Oglum 2yasinda adi BARAN simdi ikinci oglusuma isim yok bende birkac hafta önce buraya ayni derten yazmistim ve güzel öneriler geldi tabiki BENIM hosuma giden ama esime yine begendiremedim Benim hosuma gidenler: Devin, Shivan, Ozan, Batu (r), Shayan, Barkin, Cinar, Silvan, Timur, Taylan, Koray, Kutay, Sahan, Ziran, Ediz, Kaan, Burak ... simdilik bu kadar geliyor aklima malesef bunlarin yarisi ailede var diger yarisinida babamiza begendiremiyoruz sonucu tekrar bize bildirirsen sevinirim belki bizede fikir olur hihihihihihi Orjinalden alıntı: lucky purple İsim olayı gerçekten çok zor arkadaşım Benim kızım olucak Allah'ın izniyle ama cinsiyeti kesinlik kazanmadan önce benimde beğendiğim bazı erkek isimleri Yağız (ilk favorimdi), Umut, Samet, Görkem, Kayra   Orjinalden alıntı: denizatiyim İSİMİŞİ ÇOK ZOR BENİMDE KIZIMA İSİM BULAMADIK DAHA KIZIM DİYE SEVİYORUZ PRENSESİ:)) ÖNEREBİLECEĞİM İSİMLER OĞLUŞUNA: KAAN, ATİLLA, OĞUZ, TOYGAR, KORAY, YAVUZ, TAHA   Orjinalden alıntı: azra_m bizimde oğluşumuz olacak nasipse. bende çift isim koymayı düşünüyorum. babasının yani eşimin ismi olan mehmet, baranda hoşuma gittiği için ikinci ismi olabilir.. batu ve muratta var aklımda. artık kararı vericez. kızım olsaydıda ilk adı benim ismim ikinciside seçtiğim herhangi bir isim olacaktı. hiç böyle düşüneniniz varmı? ben hiç denk gelmedimde. değişik bir fikir... Orjinalden alıntı: TAVŞANCIK benim de bir oğlum daha olursa adlarından biri eşimin adı olacak. Kız olursa kendi adımı düşünmüyorum (güzel bir isim aslında ama....) 2 çocuğumun babası sarışın.Şimdiki kocam da sarışın.İlk oğluma da,olursa eğer ikinci oğluma da YAĞIZ adını ne yazık ki koyamadııııııııııımmmmmmmmmmmm.(bi esmer adam bulamadım:))) ayrıcana...erkek ismi çok zor yav kıza herşey konuyo da oğlana ııh Orjinalden alıntı: as.min.yes favori isimlerim TUĞRA YAĞIZ KUTAY TUNA OZAN
|