Expand

DAHi BEBEK

Sayfayı değiştir: < 12345678 > | Sayfayı gösteriyor 2 of 8, mesajlar 21 to 40 of 155
Yazar Mesaj
~SUMOSH~

• Tüm gönderiler : 2388
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: canlarımmm kuzularımmm
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 15:49:52 ( #21 )
......
<mesaj tarafından düzenlendi adıaylin on 06.08.2007 14:39:10>

Ayres

• Tüm gönderiler : 10
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 16:05:02 ( #22 )
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok, korsan birşey indirmek istemiyorsanız bu bölüme girmemeniz yeterli.
cyberrica

• Tüm gönderiler : 1947
  • Bölge: ankara
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 16:06:10 ( #23 )
sinirlenmenize gerek yok, gerçekten anlaşılmıyorsunuz çünkü msjınızda kendi kendinizle çelişmişsiniz, eleştiri yapıyorsunuz ama eleştiri kabul etmiyorsunuz, ben gerçekten sizi anlayamadığım için ve anlamaya çalıştığım için o msj yazdım, halada anlayamadım
emelgümüsoluk

• Tüm gönderiler : 65
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 16:11:42 ( #24 )
NEDEN İNDİREMİYORUM?
d.duygu

• Tüm gönderiler : 549
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 16:20:59 ( #25 )
ewet arkadaşlar 9 aylık çocuk haktan hukuktan anlamaz.AMA BEN ÇOCUĞUMA FİLM İNDİRME MP3 İNDİRME DERİM VALLA. çocuklarımız zeki olsun einstein gibi olsun diye indirdiğimiz şeyler işe yararsa, o zeki çocuklar zekalarını başka yerlere kulanmamalılar.bu bizlerin yönlendirmesiyle sağalanacak unutmayın.

sümeyyecim gösterdiğin hassasiyet için teşekkürler.ama bu yüzden eleştirildiğin için üzülme.çoğu insan senin yaptığını yapmaz(yani böyle bişey düşünüp çocuğuna izlettirmemezlik yapmaz)bedava sirke baldan tatlı dünyasındayız çünkü.

ayrıca ayres adıyla yazan bayan neden kendini kötü ilan etmiş ve polemik yaratacak uslupta yazmış anlayamadım.
~SUMOSH~

Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 16:28:22 ( #26 )
.....
<mesaj tarafından düzenlendi adıaylin on 06.08.2007 14:39:41>

*totik*

• Tüm gönderiler : 723
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 16:37:54 ( #27 )
sümeyye arkadaşımın yaptığı özeleştiri kimseyi suçlamamış.paylaşımları sağlayan arkadaşımın iyi niyetide kötü kabul edilmemeli. baby einstain serisi pahalı ve zor bulunuyo olabilir ama zannedersem dahi bebekte baby einstan kadar etkili ayrıca türkçe olduğu için çokta gzüel. korsan konusunun iyi insan kötü insan diye değerlendirilecek bir boyutu yok biraz adaletle ilgisi var bence.
arkadaşımızı bu olay rahatsız etmiş bizle paylaşmış. herkesin kendisi düşüncesi o bebeği için doğru olduğunu düşündüğünü yapmış bencede çok iyi yapmış.

haticekocager

• Tüm gönderiler : 81
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 16:38:44 ( #28 )
tartışıcak , bişey yok herkesin kendi kişisel tercihi gerginlik yaratmanında anlamı yok, sümeyye hassasiyetini anlıyorum ve taktirde ediyorum ama ben indiricem (becerebilirsem yani]
buda benim kendi fikrim
kartalbey

• Tüm gönderiler : 2188
  • Bölge: Adına GURBET Diyorlar...
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 17:51:06 ( #29 )

Orjinalden alıntı: emelgümüsoluk

NEDEN İNDİREMİYORUM?

güzel soru?  neden indiremiyorsunuz acaba?

neyi, nasil yanlis yaptiginizi bilmeden biz nasil bilelim bu sorunun cevabini?

Güzel bir şey, her zaman iyi değildir; ama iyi bir şey her zaman güzeldir
ans88

• Tüm gönderiler : 137
  • Bölge: şanlıurfa
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 17:51:57 ( #30 )
kartal bey ellerinize sağlık.çok merak ediyordum ama tabi bulunduğumuz yerde böyle şeyleri değil satan duyan bile yok.diğerlerinide indirmiştim çok memnun kaldım.hadi hayırlısı sıra bunlarda..
tekrar teşekkürler!
anzer balım

• Tüm gönderiler : 3551
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 17:55:28 ( #31 )
Bence de polemik yapılmış.Sümeyye kötü niyetle söylememiş.Yapanların alınmalarına gerek yok.
   Ben de eskiden bilmiyordum mp3 indirmiştim bilmiyordum haram olduğunu ama şimdi onu da indirmem çünki bu korsan kaset tartışmaları falan çıktı sanatçılar hakkını helal etmiyorlar ya bu dünyanın öteki tarafı da var diyorum ben de.Kul hakkını önemsemiyormusunuz arkadaşlar.?Yapan kişi razı oluyorsa sorun yok ama olmuyorsa o görmüyor diye Allah da mı görmüyor? 
 BU cd.leri burda duydum zaten.Biz bunlarla büyümedik o da varsın büyümesin.
babakjoy

• Tüm gönderiler : 4
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 18:39:17 ( #32 )
hayret yaa işe bak.bu foruma ilk defa giriyorum.1,5 yaşında yeğenim var.aslında ne evliyim ne hamile.ablamın arkadaşı demiş ona bebek com da dahi bebek var indir diye.o da anlamaz bana dedi.amaaaa

bu adıaylin in yazdıklarını bi anda düşündüm de kararsız kaldım.ablam da kararsız kaldı..bence doğrusu indirmemek heralde ne biliiim.neyse şu an için indirmiyoruz.ama indirirsem size söylerim.

kusura bakma adıaylin ama insanın yüzüne de gerçekler böyle çarpılmaz yawww.sen bence bebeğinle ilgilen boşver.doğru söyleyenler pek sevilmez
sadengk

• Tüm gönderiler : 7732
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 19:17:54 ( #33 )
teşekkürler kartal bey.

cyberrica

Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 19:40:20 ( #34 )
haha yeni bir isimle üye olupda onay vermekte yeni moda heralde ilahi, aman neyse çok güldümde dayanamadım
georgian

• Tüm gönderiler : 9556
  • Bölge: Corciya-yuesey
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 19:43:20 ( #35 )

Orjinalden alıntı: adıaylin

tamam mp3 de indirmemek lazım.benim yaptığım yanlış ben kabul ediyorum.ama sözkonusu bebekelerimiz.açıkcası "bak bebeğim ben aslında yasal olmayan bişey yaptım.al izle.bu sana faydalı.izle de bunu para verip alanlar hakkını ye."demektense izlemesin daha iyi diyorum.hem türkiyede satılıyor baby einstein.dahi bebek de satılıyor.ben sadece "kral çıplak"diyorum.evet aslında bu yaptığımız insan hakkı yemektir.hiç kusura bakmayın.herkesin kendi fikri.ister indirinn.ister indirmeyin.ama olaya bi de bu açıdan bakın sadece.

tabii efenim, boyle isteyenlere ben cozum getireyim ben:
 burdan satayim (malum orda yok) tanesini 65 dolardan isteyene satabilirim eh biz de biraz kazanalim degil mi, korsana para kaptirmayayim derken bana para kaptiriverin
diyet, lost, ebay, kargo vs., icin tum sorularinizi yeni georgi@n'a yonlendirin arkadaslar:) anlayacaginiz.. bi zaaaamet arkadasa muracaaat:)
~SUMOSH~

Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 19:51:40 ( #36 )
.....
<mesaj tarafından düzenlendi adıaylin on 06.08.2007 14:40:16>

cyberrica

Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 19:58:44 ( #37 )

Orjinalden alıntı: adıaylin

ben de baby einsteinleri indirmiştim.ama hepsini sildim.bir gün bebeğim izliyordu.çok zevkle.sonra düşündüm.ya ben napıyorum.bu yasal değil ve bir çok insanın bu programlarda hakkı var.ben de bunu bebeğime izletip onlarca insanın hakkını ona yediriyorum.tamam ben mp3 falan çok indiriyorum.ama söz konusu o olunca saflığın temizliğin göstergesi bebeklerimize bence böyle yasal ve hak yediren şeyler yaptırmayın.biz ebeveyn olarak onlara bebekliklerinden itibaren doğru olanı yaptırmak bence görevimiz.

Bakın kendinizle çelişme durumu aynen şu koyu harfle belirtiyorum. Sürekli mp3 dinleme gibi birşeyden bahsetmişsiniz. Burada halen aynı şeyi yaptığınız durumu ortaya çıkıyor.

Sizde farkedeceksiniz şimdi ne demek istediğimi.

Korsan konusunda sözler doğru olabilir ama burada yazdıklarınızla sizde öyle yada böyle kullanmış oluyorsunuz.
~SUMOSH~

Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 20:03:26 ( #38 )
.......
<mesaj tarafından düzenlendi adıaylin on 06.08.2007 14:40:42>

anzer balım

• Tüm gönderiler : 3551
Ynt: DAHi BEBEK - 23.02.2007 21:13:03 ( #39 )

haha yeni bir isimle üye olupda onay vermekte yeni moda heralde ilahi, aman neyse çok güldümde dayanamadım

Valla ben Sümeyye adına hiç alınmıyorum.Herkes sadece sizimi savunacak sanıyorsunuz?Ben de biriyle tartışmıştım zamanında ve biri öyle bir girdi ki foruma karşı görüşte olanların bile ağzı açık kalacak hayranlıkta bıraktı ve sizinle başka şartlarda tanışmak isterdim dediler ona.Ben de o kişiyle tanışmayı çok istedim hatta bulsaydım.
 Neyse boşver Sümeyye günahın alınmış oldu daha iyiSümeyyeyi çok iyi tanıyorum ben öyle birşey yapacak karakterde bir kız değildir.Çok ta iyi niyetlidir üstelik zaten bu yaptığı da ondan kaynaklanıyor.
Kız Banu sen de her yere girip espri yapacak bir konu buluyorsun haa dikkatimi çekti de.
Sümeyye ben de her zaman içimden geldiği gibi davranırım objektifimdir ve de bende doğruyu söylerim.
Yav ne varmış şu cd.lerde bu kadar aranıyor merak ettim doğrusu haa?Biz onları görmedik hiç geri zekalımı olduk şimdi.Ben üni.mezunuyum.Hatta orta okulda Hatay 1.si olmuştum.
Ayres

• Tüm gönderiler : 10
Ynt: DAHi BEBEK - 24.02.2007 07:21:42 ( #40 )
Niyetim polemik yaratmak filan değil lakin dinime küfür eden bari müslüman olsa diye bir söz var. Hem kendi korsan indirip sonra kalkıp bana hakdan hukukdan söz etmesi çok abes kaçıyor. İndirmek istemiyorsa indirmesin doğru tabi korsan sonuç da hak yeniliyor. Ama hem aynısını yapıp sonra ahkam kesmek yalnış birşeydir.
Sayfayı değiştir: < 12345678 > | Sayfayı gösteriyor 2 of 8, mesajlar 21 to 40 of 155

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 0 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat