Sayfayı değiştir:
< 12345678 > | Sayfayı gösteriyor 5 of 8, mesajlar 81 to 100 of 155
jbdun
-
Tüm gönderiler
:
429
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: DAHi BEBEK
-
26.02.2007 14:36:55
( #81 )
kartalbey çok teşekkür ederim,sol bölümle ilgili olanları indirdim ve açtım ama galiba bi yerde yanlışlık oldu çünkü açıldığında bozuk cd gibi bi ses çıkartıyor,neden olabilir bir fikriniz var mı? şimdiden yanıtınız için teşekkürler. bir de bu cdler ne zamandan itibaren dinletilebiliyor bebeklere?
|
|
smartwish
-
Tüm gönderiler
:
43
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.02.2007 16:09:28
( #82 )
Kartalbey bütün emekleriniz için çok çok teşekkürler, sizin sayenizde bebeğimizi o gereksiz görüntülerden koruyoruz. Gerek müzikler, gerekse filmler harika, özellikle müzikleri dinletiyorum, yarım saatten fazla film izletmemeye çalışıyorum ve çok eğlenceli zamanlar geçiriyoruz. Umarım ki forumunuza gelen gereksiz yorumlar şevkinizi kırmaz ve bizimle bu güzel paylaşımlara devam edersiniz. Bizler çocuk değiliz, çocuk sahibi olmuş insanlarız, kimseden, özelliklede konuyla ilgili akademik bilgisi olmayan insanlardan, bu konuda akıl almaya ihtiyacımız yok. Neyin doğru, neyin yanlış olduğuna kendimiz karar verebiliriz. Gördüğüm kadarıyla insanlar, burası herkese açık bir forum, fikirlerimi paylaşırım adı altında, fikirlerini paylaşmak değil, empoze etmeye çalışıyor. Eğer kullanıcılar foruma girerken forum kurallarını okurlarsa, 2.maddede dini ve politik içerikli mesaj yazmamaları gerektiğini görürler, bence bu mesajlara moderatörlerin müdahele etmesi gerekir. Biz bu siteyi bebeklerimiz için bilgi paylaşmak amacıyla kullanıyoruz arkadaşlar, sizin dini bilgilerinize ihtiyacımız yok. Çok paylaşmak istiyorsanız dini bilgilerinizi bu amaçlı birçok site var. Kartalbey in söylediği gibi bu konunun başlığı belli, konunun başlığından sapmak anlamsız ve gereksiz, fetvalarınızı başka yerde paylaşın ve bizi konuya dahil etmeyin, bu saçma mesajlarla bu sitenin en güzel paylaşım forumunu işgal etmeyin. Lütfen bizi Baby Einstein, dahi bebek ve müziklerimizle rahat bırakın. Kartalbey merakla ve sabırsızlıkla paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz, verdiğiniz emeklere binlerce kez teşekkür ederim.

|
|
~SUMOSH~
-
Tüm gönderiler
:
2388
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: canlarımmm kuzularımmm
-
|
-
26.02.2007 18:05:30
( #83 )
Ayrica burda bu paylasimlari görmeseydiniz kaciniz Baby Einstein veya dahi bebek diye birseyin varligindan haberdar olacaktiniz? Yani burda ben bir bakima onlarin ücretsiz reklamini da yapiyorum
Orjinalden alıntı: 1903 yani şimdi burda da bir kural dışılık mı var yani.bariz reklam da kural dışı.o zaman kartalbey de mi yasaklancak.  çok komik.kuralları canınız istediği gibi yorumlamayın. Ben kendi adıma konuşursam hiçbir fikri empoze etmiyorum.üstüme de alınmıyorum.bir üye olarak da canım nereye isterse o konuya yazarım.ama o da sizin fikrinizdir ona da saygı duyarım.
|
|
**AYSE BERRA**
-
Tüm gönderiler
:
11929
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
-
|
-
26.02.2007 18:35:40
( #84 )
ADIAYLİN BU KONUYU FAZLA UZATTINIZ BENCE HALA YAZIYORSUNUZ SİZ HOŞNUT DEĞİLSENİZ BURAYA GİRMEYİNDE BURADAN DOSYADA KOPYALAMAYIN NEDEN TARTIŞMA KONUSU YARATIYORSUNUZ Kİ HERKESİN AKLIDA FİKRİDE YERİNDE KENDİ KARARLARINI KENDİLERİ VERİLER KİMSENİN HUZURU KAÇIRMAYIN LÜTFEN
|
|
~SUMOSH~
-
Tüm gönderiler
:
2388
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: canlarımmm kuzularımmm
-
|
-
26.02.2007 19:25:59
( #85 )
yanlış anlamayın.ben tartışma açmak istemdim.kesinlikle.başımdan geçen bir olayı anlattım.bunu büyüten beni yanlış anlayıp " sen de mp3 ünü sil"gibisinden karakterime yapılan eleştiriler.ben de cevap vermek zorunda kaldım hatta burda da yazdım önceden.siz ne indirin ne yaparsanız yapın.benimle ilgili bişey yazmayın demiştim.yoksa ben çok da meraklı değilim buraya yazı yazmaya.lütfen bu konu da kapansın benim de canım sıkıldı.lastik gibi uzadı.her gelen bana bi laf soktu.yani ben de bi kadın bi anne olarak diğer annelerle ve kadınlarla düşüncemi paylaştım.kesinlikle kartalbey i de ben de en az sizin kadar takdir ediyorum. BENCE BU KONU KAPANSIN İSTEYEN BU GÖRÜNTÜLERİ İNDİRİP BEBEĞİNE İZLETSİN.AMA BEN NE İNDİRİRİM.NE İZLETİRİM. Orjinalden alıntı: adıaylin bana onay vermek yada beni onaylamak zorunda değil kimse.ama kişiliğimle ilgili eleştiri kabul etmiyorum.ben kimsenin kişiliğini eleştirmedim.siz burda takılın indirin ne yaparsanız yapın.ama benimle ilgili lütfen birşey yazmayın.cevap yazma gereği duyuyorum.
|
|
georgian
-
Tüm gönderiler
:
9556
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Corciya-yuesey
-
|
-
26.02.2007 19:42:58
( #86 )
diyet, lost, ebay, kargo vs., icin tum sorularinizi yeni georgi@n'a yonlendirin arkadaslar:) anlayacaginiz.. bi zaaaamet arkadasa muracaaat:)
|
|
piscesayse
-
Tüm gönderiler
:
35
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.02.2007 20:36:31
( #87 )
Ne kadar da talihsiz bir aciklama.... Demek ki emege sayginiz bu kadar? Is faydalanmaya gelince bakiyorumda hic din, milliyet ayrimi yapmiyorsunuz. Orjinalden alıntı: Ayres Ya size birşey söylimi Baby Einstein serisini hazırlayan kim? Yahudiler gevurun malını yemek helaldir. Onlar o parayı müslümanlığıa karşı kullanıyorlar para vermeden kullandığım için kesinlikle vicdan azabı filan çekmiyorum. Türk sanatcılarımız dersen tamam derim zaten ben sevdiğim sanatcıya katkı olsun diye orjinal alıyorum ayrıca mp3 bilgisayarımda bulunduruyorsam bunun haram olduğunu sanmıyorum.Zaten CD veya kasetini almışım ödememi yapmışım dimi? Ama tekrar söylüyorum Gevurun malı helaldir, indirin arkadaşlar Ayrıca Kartalbey i zan altında bırakmanız hiç hoş değil adam emek harcıyor hizmet sunuyor asıl onun hakkı ödenmez. Biz bebek.com üyeleri Kartalbeyi çok ama çok seviyoruz.
|
|
firuzan-oktem
-
Tüm gönderiler
:
178
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.02.2007 20:47:09
( #88 )
Kartalbey agabeycigim, bu seriyi soyle bir kerede indirmenin bir yolu yok mu? Yani tek tek indirmek benim gibi yasli, 9 aylik bir bebis annesi bir kadina zulum oluyor. Biliyorum abarttim. ama siz beni anladiniz
|
|
ozlem.akin
-
Tüm gönderiler
:
6
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.02.2007 08:27:00
( #89 )
BU ARADA BILGISAYARINIZDAKI WINDOWS VS. GIBI SURUMLERIDE SILMEYI UNUTMAYIN O ZAMAN .CUNKU %90 LISANSSIZ SURUM KULLANIYORSUNUZ.BU PROGRAMLARDA DA BIRCOK INSANIN EMEGI VAR..MADEM HASSASINIZ.... SEVGILER
|
|
sadengk
-
Tüm gönderiler
:
7732
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.02.2007 09:08:08
( #90 )
|
|
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Adına GURBET Diyorlar...
-
|
-
27.02.2007 10:34:58
( #91 )
Orjinalden alıntı: firuzan-oktem Kartalbey agabeycigim, bu seriyi soyle bir kerede indirmenin bir yolu yok mu? Yani tek tek indirmek benim gibi yasli, 9 aylik bir bebis annesi bir kadina zulum oluyor. Biliyorum abarttim. ama siz beni anladiniz walla olsa dükkan senin misali,  simdilik bu yöntem en uygunu. 200 300 mb lik bir dosyayi bir kerede indirmeye kalksaniz Türkiyedeki baglantiya göre cok uzun sürecektir ve malum Türkiye sartlarinda da illaki baglanti kopuklugu cok oluyor. Bu sekilde parca parca indirmeniz daha mantikli. Birde benim icin de cok daha kullanisli ve pratik oluyor.
Güzel bir şey, her zaman iyi değildir; ama iyi bir şey her zaman güzeldir
|
|
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.02.2007 10:38:40
( #92 )
|
|
sadengk
-
Tüm gönderiler
:
7732
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.02.2007 10:54:17
( #93 )
|
|
firuzan-oktem
-
Tüm gönderiler
:
178
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.02.2007 15:33:18
( #94 )
Orjinalden alıntı: 1903 Orjinalden alıntı: firuzan-oktem Kartalbey agabeycigim, bu seriyi soyle bir kerede indirmenin bir yolu yok mu? Yani tek tek indirmek benim gibi yasli, 9 aylik bir bebis annesi bir kadina zulum oluyor. Biliyorum abarttim. ama siz beni anladiniz walla olsa dükkan senin misali, simdilik bu yöntem en uygunu. 200 300 mb lik bir dosyayi bir kerede indirmeye kalksaniz Türkiyedeki baglantiya göre cok uzun sürecektir ve malum Türkiye sartlarinda da illaki baglanti kopuklugu cok oluyor. Bu sekilde parca parca indirmeniz daha mantikli. Birde benim icin de cok daha kullanisli ve pratik oluyor. Anladim. Emin olun buradaki (amerikanya) daki baglantilarda da ayni sorun oluyor. Ilginize thanks.
|
|
mimare
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.02.2007 15:57:17
( #95 )
Kartalbey ben dahi bebek sol beyin tüm parçaları indirdim ama çalıştırmayı başaramadım hatta belki yanlışlık yapmışımdır diye silip tekrar yükledim hepsini ama rardan çıkınca dat dosyası gibi bişey oluşuyor komuşmaların farklı boyutlara gitmesinden dolayı arada yazdığınız açıklamaları da kaçırmış olabilirim tekrar da olsa indirdikten sonra yapmamız gerekenleri sıralarsanız sevinirim elinize emeğinize sağlık sevgilerr...
|
|
anzer balım
-
Tüm gönderiler
:
3551
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.02.2007 21:18:06
( #96 )
Ben de tebrik ederim sizi Kartalbey objektif ve efendice bir yaklaşım sergilediniz.Teşekkürler... [image]local://91585/234AA36C0ADA45168FF13BC62571A5F6.gif[/image]
|
|
kartalbey
-
Tüm gönderiler
:
2188
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.02.2007 00:14:18
( #97 )
Orjinalden alıntı: mimare Kartalbey ben dahi bebek sol beyin tüm parçaları indirdim ama çalıştırmayı başaramadım hatta belki yanlışlık yapmışımdır diye silip tekrar yükledim hepsini ama rardan çıkınca dat dosyası gibi bişey oluşuyor komuşmaların farklı boyutlara gitmesinden dolayı arada yazdığınız açıklamaları da kaçırmış olabilirim tekrar da olsa indirdikten sonra yapmamız gerekenleri sıralarsanız sevinirim elinize emeğinize sağlık sevgilerr... rardan cikinca dat dosyasi olarak cikacak. vcd formati DAT oluyor. yani bir hata olusmus degil. herhangi bir player ile bu dosyayi bilgisayarda izleyebilirsiniz. ayrica cd ye aktarip DVD veya VCD player ile de televizyonda izleyebilirsinz. iyi izlemeler...
|
|
*BoNuSuM*
-
Tüm gönderiler
:
3042
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Bursa
-
|
-
28.02.2007 18:29:48
( #98 )
Kartalbey inşallah bu olaylar şevkinizi kırmaz biz çok faydalanıyoruz. emeğinize sağlık biz sizin yüreğinizdekini biliyoruz sizinde burdan bir kazancınız yok tamamen paylaşım o yüzden çokda yanlış olduğuna inanmıyorum ben burda. aynı zamanda bu cd hakkında bir kaç görüşüm var. madem indiriyoruz indirenlere sorayım umduğunuzu buldunuzmu??? çünkü dahi bebek cdsi gerçekten çok pahalı internette baktımda. ve şuda bir gerçek bu parayı pek haketçek gibi gelmedi bana çünkü burdakilerin daha fazlası bayb tvdede var. ama yinede elimde de böyle bir cd olmasından dolayıda çok memnunum. oğlumada arada seyrettiriyorum. ama ne yalan söyleyeyim okadar parayı veripte alsaydım acırdım gibi geldi bana. çirkin demiyorum ama nebileyim ben farklı bekliyordum herhalde. benmi anlayamadım acaba sizcede gerçekten dahi bebek mi bu???
deniz
|
|
Ayres
-
Tüm gönderiler
:
10
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.03.2007 07:40:54
( #99 )
Orjinalden alıntı: deniz heparslan Kartalbey inşallah bu olaylar şevkinizi kırmaz biz çok faydalanıyoruz. emeğinize sağlık biz sizin yüreğinizdekini biliyoruz sizinde burdan bir kazancınız yok tamamen paylaşım o yüzden çokda yanlış olduğuna inanmıyorum ben burda. aynı zamanda bu cd hakkında bir kaç görüşüm var. madem indiriyoruz indirenlere sorayım umduğunuzu buldunuzmu??? çünkü dahi bebek cdsi gerçekten çok pahalı internette baktımda. ve şuda bir gerçek bu parayı pek haketçek gibi gelmedi bana çünkü burdakilerin daha fazlası bayb tvdede var. ama yinede elimde de böyle bir cd olmasından dolayıda çok memnunum. oğlumada arada seyrettiriyorum. ama ne yalan söyleyeyim okadar parayı veripte alsaydım acırdım gibi geldi bana. çirkin demiyorum ama nebileyim ben farklı bekliyordum herhalde. benmi anlayamadım acaba sizcede gerçekten dahi bebek mi bu??? Baby Einstein serisinin ucuz bir takliti olduğunu düşünüyorum. Türk Eğitimcileri tarafından hazırlandığını okuduğumda ilk önce sevinmiştim, güzel çalışmalar yaptıkları için tatktir etmiştim. Lakin sizin de söylediğiniz gibi izledikden sonra aslında sağ dan soldan taklit edilmiş bir yapı olduğunu gördüm. CD yi bilimsel açıdan incelersek,içeriğin sıralanması yalnış olmuş. 6 aylık bir bebekle 4 yaşındaki bir çocuğua aynı şeyi öğretemezsiniz. 6 Aylık bebek zeka açısından ilerlerken 4 yaşında ki bir çocuk gerileme sergiler. Hiç yararı olmaz demiyorum ama dahi bebek yerine einstein serisini indirmenizi tavsiye ederim çok daha iyi sonuçlar alacaksınız. Ayrıca çocuğunuz 3 yaş grubu üstüyse Dahi bebek serisini tavsiye etmiyorum. Yararından çok zararı olur.
|
|
Mujdess
-
Tüm gönderiler
:
-1813
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
-
|
-
01.03.2007 23:31:25
( #100 )
Baby einstein'e kıyasla gerçekten pek yeterli değil bence de. Ama yine de benim oğlum gibi einsteinların serisini artık ezberlediyse, mini bir alternatif olabilir. Ben de keşke şu einsteinların türkçesi olsa da oğlum cat demek yerine kedi dese diyordum  , görünce mutlu oldum ama izleyince ben de maalesef yetersiz buldum. bir iki defa izleyip sonra ilk gözağrımız baby einsteinlarımıza geri döndük. umarım zamanla burada da yeterli, içi gerçekten doldurulmuş, eğitici filmler yapılır. Bizi baby einsteinlarla ve dahi bebekle tanıştıran kartalbeye yeniden teşekkürlerimi yolluyorum tabiiki Mert adına
|
|