Orjinalden alıntı: aurynn
Evet ben dr.umla hafta sonu görüştüm bana bir süre doğum kontrol hapı ile kullanmam için bir hap verdi.Normal de olmaması gereken bir durum olduğunu söyledi.Bende öyle olduğunu düşünmüştüm zaten dr.umla görüşmem iyi oldu o açıdan
Icinizin rahatlamasina sevindim, onemli olan bu cunku.
Burada boyle bir kere olmus bir olay icin ilacla mudahale edilmez, vucudun kendisini duzeltmesi icin sans taninir ve vucudun bir sonraki 2 ay ne yapacagi takip edilir.
Ben sahsen bu goruse katiliyorum. Bir kere olmus birsey icin direk ilacla mudahale, hele ki teshis kesinlesmeden, cok yanlis bence.
Buradaki doktorlar da bu gorusu paylasiyor genelde, paylasmayanlarla da ben karsilasmadim. Genel olarak leblebi gibi ilac icmenin yanlisligi baz aliniyor. Yanlis anlamayin, size leblebi gibi ilac iciyorsunuz demiyorum kesinlikle, cunku sizin hakkinizda hicbirsey bilmiyorum. Ama genel egilim boyle, insanlar en ufak birseyde ilaclara sariliyor, hele ki orada.
Dedigim gibi, benim kisisel gorusum minimum ilacla mudahale, kesin teshis, gerektigine emin olduktan sonra ilac kullanma yonunde.
Sizin gorusunuz farkli. Doktorunuzun sizin gibi dusunmesi cok onemli, gorunuse bakilirsa doktorunuz da sizinle ayni cizgide, bu sizin icin cok iyi. Doktorla hasta arasinda gorus anlasmazligi iki taraf icin de iyi degil.
Dilerim kullandiginiz ilac istediginiz sonucu verir, bir daha da basiniza gelmez ayni sey. Gecmis olsun.