DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Sayfayı değiştir: < 123456 > | Sayfayı gösteriyor 3 of 6, mesajlar 81 to 120 of 223
Yazar Mesaj
sevil_cull
  • Tüm gönderiler : 13583
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: izmir -- marmaris
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 09.06.2008 21:29:51
siz bu yazıyı yazmadan rahatsızlandım. yalnız adet günüm 2-3 güne düştü.

*bahar*
  • Tüm gönderiler : 4948
  • Bölge: mutluluğun göbeğinden:)))
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 09.06.2008 21:49:38

Orjinalden alıntı: sigence

bende yasmin kullanıyorum çok memnunum adetlerim düzene girdi çarşamba bitiyor 3gün sonra adet oluyorum hep aynı şekil gidiyor eskisi gibi ha geldi ha gelecek sıkıntım kalmadı benimde adetim azaldı eskiden 8 gün olurdu şimdi 5 gün üstelik ağrılarım hiç kalmadı yıllardır niçin kullanmamışım pişman oldum.unutunca ertesi gün iki tane al hiç birşey olmaz zaten fikstüründede öyle yazıyor insanlık hali bazen unutuluyor.
sevilcim zaten hap kullanmaya  yeni başlayınca bünye alışana kadar bu tür etkiler gösteriyor yakında düzene girer merak etme..

çarşamba bitiyor demek yani her ay çarşamba günümü bitiyor..benim hep farklı günlerde bitiyor hap benim 4 günü buluyor adet olmam.

sibel &
  • Tüm gönderiler : 1931
  • Bölge: ESKİŞEHİR
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 09:25:08
evet hep perşembe başlıyor çarşamba bitiyor benim hapım ve cumartesi adet oluyorum bu hep böyle tarihler kayabiliyor ama günler hep aynı
ömer 4 NİSAN 2000
arda 2 NİSAN 2005

4everCAgirl
  • Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 09:50:13

Orjinalden alıntı: sevil_cull

şimdi ben 2. aydayım yani ilaç alımında ikinci ay bitti üçüncü aya başlayacağım fakat ben ilacı bırakır bırakmaz asla adet olmuyorum ilacı bırakalı 3. gün 7 günlük aradayım fakat halen adet olmadım geçen ayda böyle olmuştu ve adet günlerimde kısalma oldu 7 gün adet oluyordum şimdi 3 gün zor oluyorum ilaç düzenimi bozdu ilacı bıraksammı diye düşünüyorum böyle sorun yaşayan var mı beklemelimiyim sizce.

Ilk 6 ay boyunca vucudun haplara alisma suresidir.  Adetin kisalmasi cok normal.  Ilaci biraktigin gibi adetin baslamamasi da.  Zamanla saat gibi duzene girecektir.  Uzun sureli kullanimda her ay ayni gun basliyor (tabii subat ayindan dolayi sarkmalardan sonra). 

Bence henuz ilaci birakman icin cok erken.  Once bir sans tani, vucudun 6 ay sonra bile duzene girmemisse o zaman birakmayi dusunursun.

Ben kullanmaya basladigimda ilk 6 ay icinde ay ortasinda lekelenme bile yasiyordum.  Bunlarin hepsi normal.  Daha sonra tamamen kayboldu.

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 09:51:26

Dkontrol haplari zaten adet gunlerini 2-3 gune dusurmeleriyle unluler.  Bence bu da normal.  Benimkisi de 8 gunden 3-4 gune dusmustu.

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 09:53:29

Orjinalden alıntı: B@H@R

çarşamba bitiyor demek yani her ay çarşamba günümü bitiyor..benim hep farklı günlerde bitiyor hap benim 4 günü buluyor adet olmam.

Hapiniz hangi marka?  Kac gunluk aktif haplar? 

**UYUCU**
  • Tüm gönderiler : 1656
  • Bölge: Kalbim Ege'de kaldı...
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 10:05:28
sevil merak etme benim de normalde 7-8 gün sürerken, 3-4 e düşmüştü
dr demişti azalacak, kısalacak adetin diye,
normal yani canım

**UYUCU**
  • Tüm gönderiler : 1656
  • Bölge: Kalbim Ege'de kaldı...
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 10:07:19

benimde pazartesi başlayıp pazar bitiyordu ve perşembe hemen adet oluyordum, pazara kadar geçiyordu
pzt tekrar başlıyordum, sizin hap sayısı filan mı farklı ki

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 10:49:07
arkadaşlar şu anda moralim yerle bir oldu..bu arada hap yasmin ve 21 tane ama gerçekten günleri değişiyor yani bitme tarihi değilde adetimin gelme  günü değişiyor
yaw şimdi iyice hapın kullanma klavuzunu okudum iyice.hap bir gün unutulursa iki tane alınıyor ertesi günü buraya kadar doğru ama diğer kutuya 7 gün ara vermeden başlanmalıdır yazıyor.kafam çok karıştı.ne yapıcam şimdi.üstelik unutulduğu günden önceki 7 gün içinde ilişkiye girilmişse gebelik ihtimali yüksektir yazıyor.bitmiş durumdayım

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 10:59:41

arkadaşlar şu anda moralim yerle bir oldu..bu arada hap yasmin ve 21 tane ama gerçekten günleri değişiyor yani bitme tarihi değilde adetimin gelme  günü değişiyor
yaw şimdi iyice hapın kullanma klavuzunu okudum iyice.hap bir gün unutulursa iki tane alınıyor ertesi günü buraya kadar doğru ama diğer kutuya 7 gün ara vermeden başlanmalıdır yazıyor.kafam çok karıştı.ne yapıcam şimdi.üstelik unutulduğu günden önceki 7 gün içinde ilişkiye girilmişse gebelik ihtimali yüksektir yazıyor.bitmiş durumdayım

Adetinin baslama-bitme gunleri degisecek elbette.  Ama haplarin bitme gunu degismiyorsa dogru kullaniyorsun demektir bu. 

Turkce cevirmeyi becerememisler sanirim.  Simdiye kadar en az 4 fakli hap kullandim, hicbirinde boyle birsey okumadim. 

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 11:01:16
yani ben şimdi pazar günü unuttum ve pazartesi sabahı iki tane birden attım.bugünde son hapı aldım.bitti. şimdi normal bir şekilde 7 gün aramı vericem ve devam edicem öylemi?

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 11:01:52

Kendimi tekrar anlatayim:

Ptesi hap kullanmayi unuttum diyelim.  Sali gunu 2 tane aldim.  Digerlerini normal her gun almaya devam ettim, kutu bitti.

Kutu bittikten sonra 7 gun arami verdim, sonra tekrar yeni kutuya basladim.

Hicbir ek korunma hicbir zaman yapmadik.

Bir kere bile hamile kalmadim.

Bence bu kadar moralini bozma.  Olacagi varsa sen ne yaparsan yap olacaktir.  Ama ilaci dogru kullanmissin. 

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 11:05:24
tamam o zaman sağolasın.bak sana güveniyorumhamile kalırsam sorarım he

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 11:05:38

yani ben şimdi pazar günü unuttum ve pazartesi sabahı iki tane birden attım.bugünde son hapı aldım.bitti. şimdi normal bir şekilde 7 gün aramı vericem ve devam edicem öylemi?

Hmmm... ben olsam oyle yapardim.  Ama acikcasi ben genelde hapa baslamayi unuturdum   Yani 7 gunluk ara ctesi biterdi, pazar gunu almayi sIk sIk unutur, ptesi iki tane birden alirdim.  HIc hamile kalmadim.

Bana demislerdi ki 2 tane dkontrol hapi almak "ertesi gun hapi" almaya esdeger.

Bence sen 7 gun ara ver ama o ara icinde ve sonraki 1 hafta esin korunsun. 

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 11:06:58

Gercekten o kadar fena mi olur yani?   Tombaladan 3. minik cikmis olur

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 11:15:48
Bak senin icin Yasmin'in buradaki prospektusunu buldum:

WHAT TO DO DURING THE MONTH
1. TAKE ONE PILL AT THE SAME TIME EVERY DAY UNTIL THE PACK
IS EMPTY
Do not skip pills even if you are spotting or bleeding between
monthly periods or feel sick to your stomach (nausea).
Do not skip pills even if you do not have sex very often.
2. WHEN YOU FINISH A PACK OR SWITCH YOUR BRAND OF PILLS:
Start the next pack on the day after your last white “reminder” pill.
Do not wait any days between packs.
WHAT TO DO IF YOU MISS PILLS
If you MISS 1 yellow “active” pill:
1. Take it as soon as you remember. Take the next pill at your regular
time. This means you may take two pills in one day.
2. You do not need to use a back-up birth control method if you
have sex.

Mavi yaptigim yerde yaziyor, ekstra korunmaya gerek yok diye eger 1 tane unutursan ve ertesi gun 2 tane alirsan.

sevil_cull
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 12:23:04
benimde pazar bitiyor ilaç 7 gün ara veriyorum diğer pazartesi başlıyorum ilaca 7 gün ara veriniz yazıyor ben de yasmin kullanıyorum.
bir de bir şey sorucam hamile kalırsa insan ve ilaca devam ederse bebeğe zararı olur mu acaba.

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 13:29:37

Orjinalden alıntı: 4everCAgirl

Gercekten o kadar fena mi olur yani?   Tombaladan 3. minik cikmis olur

e tabii hem kendi ruh sağılığım açısında hemde oğlanlarınyetişmesi bakımından daha çok erken 3.tombala sağol ya yine ilk zaman olduğu gibi içimi rahatlatıp bilgilendirdin[sm=kiss.gif]

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 13:30:49

benimde pazar bitiyor ilaç 7 gün ara veriyorum diğer pazartesi başlıyorum ilaca 7 gün ara veriniz yazıyor ben de yasmin kullanıyorum.
bir de bir şey sorucam hamile kalırsa insan ve ilaca devam ederse bebeğe zararı olur mu acaba.

sevilcim tam olarak biliyorum ama eminim olur çünkü zaten normalde hamileyken ilaç alımı yasak

reiki1
  • Tüm gönderiler : 1013
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 16:24:45

ama ilacı kullanırken nasıl hamile kalacak kiii
ben de yasmin kullanıyorum daha doğrusu yeni başladım sayılır 1ay kullandım bugün 7 günlük aram bitiyor akşam 2. ilaca başlayacam ama aklıma takılan bişey var doktor ilk 1ay ek kopruma gerekir demişti de işte ben emin değilim 1 ay mı 2 ay mı demişti size böle bişey söylendimi. ben 1 kutu bitirdim hala ek koruma yapmaya gerek varmı acep

arzu

BalBöceği_Annemicino
  • Tüm gönderiler : 8499
  • Bölge: karlar diyarı:)
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 16:57:12
arzu,bu haplar kilo aldırmıyo mu

reiki1
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 17:02:52
gönül bazı haplar yapıyomuş ama bunu bana dopktorum özellikle tavsiye etti. yasmin kilo aldırmaz dedi.

arzu

BalBöceği_Annemicino
  • Tüm gönderiler : 8499
  • Bölge: karlar diyarı:)
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 17:09:49

Orjinalden alıntı: yarenyiğit

gönül bazı haplar yapıyomuş ama bunu bana dopktorum özellikle tavsiye etti. yasmin kilo aldırmaz dedi.

kilo verdireni yok mu acaba bunların

reiki1
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 17:12:26

kilo verdireni yok mu acaba bunların

alemsin gönül gene yüzümü güldürdün allah da seni güldürsün yarın sabah 200 gram vermiş olaraktan kalkasın yataktan emi diye de dua geçeyim sana ama bu iyiliğimi unutma her zaman yapmam

arzu

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 10.06.2008 18:53:05

ben de yasmin kullanıyorum daha doğrusu yeni başladım sayılır 1ay kullandım bugün 7 günlük aram bitiyor akşam 2. ilaca başlayacam ama aklıma takılan bişey var doktor ilk 1ay ek kopruma gerekir demişti de işte ben emin değilim 1 ay mı 2 ay mı demişti size böle bişey söylendimi. ben 1 kutu bitirdim hala ek koruma yapmaya gerek varmı acep

canım ben hiç ek koruma yapmadım.şimdilik bi sakatlık olmadı..ama zaten senin bi kutu bitmiş.bence gerek yok

sandyy
  • Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 11.06.2008 00:06:17
Kızlar ben evlendiğimde yaklaşık 8 ay kadar Yasmin kullandım.Vee ben yaklaşık 5 kilo aldım,bıraktım bi 5 kilo daha aldım.İştahımı açtı doymak bilmedim o dönemlerde...
Bundan sonra asla kullanmayı düşünmüyorum.Metabolizmamı bozdu resmen.Tabi bu benim tecrübem.Herkesde farklı etki yapıyor.

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 11.06.2008 00:26:10

Hamile kalip da ilaca devam edildiginde bebege bir riski yok ilk 4 hafta icinde.  Ama suphelendigin gibi test yaptirmak gerek tabiiki. 

0.01% lik bir sans da olsa ilaci kullanirken hamile kalmak mumkun.  Ozellikle ilaci hergun almayanlar icin (bir gun unutup ertesi gun almak normal, boyle haftada sadece 2 gun ilac kullananlar ve korunmayi bekleyenler de var).

Bana da sanirim ilk ay ek korunma kullanin demislerdi (7 yil once oldugu icin tam emin degilim).  Ama ikinci ayda ek korunmaya gerek yok, ona kesin eminim.

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 11.06.2008 00:27:21

e tabii hem kendi ruh sağılığım açısında hemde oğlanlarınyetişmesi bakımından daha çok erken 3.tombala sağol ya yine ilk zaman olduğu gibi içimi rahatlatıp bilgilendirdin[sm=kiss.gif]

Yardim edebildiysem ne mutlu bana

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 11.06.2008 00:30:51

Orjinalden alıntı: sandyy

Kızlar ben evlendiğimde yaklaşık 8 ay kadar Yasmin kullandım.Vee ben yaklaşık 5 kilo aldım,bıraktım bi 5 kilo daha aldım.İştahımı açtı doymak bilmedim o dönemlerde...
Bundan sonra asla kullanmayı düşünmüyorum.Metabolizmamı bozdu resmen.Tabi bu benim tecrübem.Herkesde farklı etki yapıyor.

Anahtar cumle o. 

Ben de 2 ay Yasmin kullanmistim ilk dkontrol hapi kullanmaya basladigimda, o kadar feci mide bulantisi yapti ki bende, yemek yiyemiyordum.  Bu sayede kilo vermistim.  Ama tum gun mide bulantisiyla yasanmayacagi icin degistirdim.

Her hap mide bulantisi yapacak diye birsey yok.  Her hap herkeste mide bulantisi ve kilo yapacak ya da yapmayacak diye birsey de yok.  Herkesin deneyip gormesi gerekiyor. 

Ama genellemeler yapiyorlar elbette.  Ben simdiye kadar kullandigim hicbir dkontrol hapinda kilo almadim.  Halbuki haplar kilo aldirir diye bilinir

reiki1
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 11.06.2008 13:26:19
kızlar sağolun ya hep kafamda bi soru işareti vardı dün akşam ikincik utuya başladım. bu arada doktor bu hapı tavsiye ederken ilk 2 ay baş dönmesi mide bulantısı başağrısı vs.. gibi olumsuz etkile olbailir ama hemen bırakmamak lazım demişti. bi de ben pkos hastasıyım ve bu nedenle kilo almaya çok meyilli bi bünyem var doktor o yüzden özellikle yasmini verdi ki kilo aldırmasın diye o yüzden yasminle kilo alınmasına şaşırdım ama tabi istisnadır bence, çünkü ben çok arşatırdım kullanmadan önce kilo aldığını söyleyen kimse olmadı

arzu

sandyy
  • Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 11.06.2008 23:06:55
Belli bir süre kullanmadan ne gibi etki yapacağını anlamak mümkün değil tabii ki.
Kullanıp gömek gerek.
Sonuçta kar-zarar durumu önemli...
Zaten doktorlar her kadının belli bir süre kullanmasını tavsiye ediyorlar,ilerde meme kanserine yakalanma oranı düşük oluyormuş kullanmayanlara nazaran.

Bu arada istisna durumum doğru olabilir,çünkü ben vitamin-mineral içerikli tabletleri bile içemiyorum,rahatsız ediyor beni.
<mesaj tarafından düzenlendi sandyy on 11.06.2008 23:08:44>

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 12.06.2008 00:57:45

Orjinalden alıntı: sandyy

Belli bir süre kullanmadan ne gibi etki yapacağını anlamak mümkün değil tabii ki.
Kullanıp gömek gerek.
Sonuçta kar-zarar durumu önemli...
Zaten doktorlar her kadının belli bir süre kullanmasını tavsiye ediyorlar,ilerde meme kanserine yakalanma oranı düşük oluyormuş kullanmayanlara nazaran.

Bu arada istisna durumum doğru olabilir,çünkü ben vitamin-mineral içerikli tabletleri bile içemiyorum,rahatsız ediyor beni.

Evet, haplari kullanmayi erken birakmayin diyorlar.  En az 3-4 ay kullanin diyorlar (ki ideal olarak 6 ay deneme surecidir). 

Sadece meme kanseri de degil, rahim kanserine yakalanma orani da dusuyor.  Ama bu tip riskler uzun sureli kullanimla dusuyor, 6-7 yil (8'i gecmeyecek) kullanimdan sonra.  8'i gectikten sonra bir cesit kanser riski artiyormus (meme degil ama hangisiydi unuttum).

Ben de prenatal vitamin iciyorum, midemi bulandiriyor ac karnina alirsam   Benim duzenli kullandigim bir ilac var, onunla beraber sabahlari aliyorum.  Ama ac isem cok fena midemi rahatsiz ediyor. 

sevil_cull
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 12.06.2008 23:54:51
ben bugün doktora gittim. daıştım sordum. adetin 2-3 güne kadar düşmesi normalmiş. pazar biten ilaçtan sonra pazartesi adet olunmayabilirmiş. bir kaç gün sonra olmasıda normalmiş. yani ilaca devam.

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 13.06.2008 00:42:00
  Iyice rahatlamana sevindim Sevil.

Ben de 7 yil herseyi doktorlara sora sora dkontrol hapi uzmani olup ciktim

sevil_cull
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 16.06.2008 22:14:57
ben daha önce ege doğmadan kullandım ve hamile kaldım o yüzden korkuyorum. işin açıkçası yanlışmı kullandım belki yanlış kullanmış olabilirim ama henüz ikinci bir çocuğa hiç ama hiç hazır değilim. o yüzden detayları öğrenmeye çalışıyorum.

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 18.06.2008 21:56:51
Belki de...  Cunku dogru kullanimla hamile kalma riski sadece 1%.  O kadar ender bir grubun icine girmis de olabilirsin tabii. 

Umarim ikincisi gonlune gore gelir

Bana sorarsan dogru kullaniyorsun.  Ama sana ozelden birsey daha yazacagim. 

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 19.06.2008 10:32:35
of offff..salı günü başlamam gerekiyomuş hapa ben çarşamba sanıyordum burdaki yazdığım msjı okuyunca aklıma geldi ve dünde alamadık gece aklıma geldihiç böyle yapmazdım..birazdan alıcam ama şimdi ne yapıcam..nasıl kullanmam gerek..aman yaaa..valla bıktım artık
<mesaj tarafından düzenlendi B@H@R on 19.06.2008 10:43:39>

4everCAgirl
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 19.06.2008 11:01:09

of offff..salı günü başlamam gerekiyomuş hapa ben çarşamba sanıyordum burdaki yazdığım msjı okuyunca aklıma geldi ve dünde alamadık gece aklıma geldihiç böyle yapmazdım..birazdan alıcam ama şimdi ne yapıcam..nasıl kullanmam gerek..aman yaaa..valla bıktım artık

Benim basima geldiginde ben soyle yapardim: bugun iki tane al, yarin da iki tane al.  Sonra kaldigin yerden duzenli devam et.  Ama hamile kalirsan karismam ona gore, bu noktada birsey kesinlikle olmaz diye garanti veremiyorum   Bana olmadi ama ben bunu yaptigimda hap kullaniminin kim bilir kacinci yilindaydim. 

*bahar*
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 19.06.2008 12:03:29
ohh bende seni bekliyordum tamam bu defa hamile kalırsam suç senin değiliyi o zaman bende dediğin gibi yapayım ve bu ay öbür ayın kutusuna başlayana kadar korunayım..o zman öteki aya risk kalkar demi ?????

sevil_cull
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR - 19.06.2008 12:27:12
böyle bir şey başımıza geldiğinde biz bir ay genede kournuyoruz. diğer ay korunmuyoruz sadece ilaca devam ediyoruz.

Sayfayı değiştir: < 123456 > | Sayfayı gösteriyor 3 of 6, mesajlar 81 to 120 of 223