Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 4 of 12, mesajlar 61 to 80 of 223
hamideberke
-
Tüm gönderiler
:
939
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
-
06.05.2008 01:16:52
( #61 )
doktorunun bunu sana açıklamamış olmasına şaşırdım biraz.hap bitince 7gün ara veriyorsun ve bu 7gün içinde mutlaka adet oluyorsun.ben 4.gün oluyordum hep.7gün bitiminde adetin bitmemiş bile olsa yeni bir kutu hapa başlıyorsun.benim bitmiş oluyordu.ama senin bitmese bile 7gün bitince hapa başlaman gerekiyor.genelde doktorların hepsi bunu bu şekilde anlatıyorlar hap kullanacak kişilere. sormak istediğin birşey olursa cevaplamaktan memnun olurum.yardımcı olabildiysem sevinirim. Orjinalden alıntı: sevil_cull ben bir şey sormak istiyorum. bir ay önce yasmine başladım. adetimin ikinci günü her gün düzenli devam ettim. dün ilacın son günüydü bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. adet günüm başlangıcı 13 nisandı şimdi 13 mayısta olmam gerekmez mi neden ilaç bitince adet olmak gerekiyor. şimdi ben 7 gün ilaca ara vereceğim peki ilaca 7 gün sonunda başladığımda ilaç içerken adet olursam nolacak. bir bileniniz varsa bana yardım edebilirmi kafam karıştı.
|
|
sevil_cull
-
Tüm gönderiler
:
13583
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: izmir -- marmaris
-
|
-
06.05.2008 01:24:50
( #62 )
doğum kontrol hapları 2. ila 5. günü arası başlanır dedi. bende içerisini okuduğumda ilk günü yada 2. 5. günü arası diye okudum. birde anlamadığım bir diğer konu şimdi ben ilacı alıyorum adet günü sürekli değişecek mi. yani ilaç bittiğinde 12 side olabilir 30 u da. yani tam adet günü tarih olarak belli olmayacak o zaman. normalde ilaç almadan önce her ayın aynı günü oluyor.
|
|
**UYUCU**
-
Tüm gönderiler
:
1656
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Kalbim Ege'de kaldı...
-
|
-
06.05.2008 10:09:01
( #63 )
sevilcim bende hamile kalmadan önce yasmin kullanıyordum şimdi canım adetinin ilk günü yasmin içmeye başla ve bitirine kadar devam et bitince 7 gün ara ver sonra tekrar başla adet görsen bile zamanla adetin hiç sekmeyecek ve o ara verdiğin döneme denk gelecek benim bir iki ay tutmadı ama sonra ilacımı pazar günü bırakırdım,çarşamba adet görürdüm pazartesi tekrar içene kadar biterdi yani ara verdiğimde hep adet görürdüm umarım yardımcı olabilmişimdir güzelim Orjinalden alıntı: sevil_cull doğum kontrol hapları 2. ila 5. günü arası başlanır dedi. bende içerisini okuduğumda ilk günü yada 2. 5. günü arası diye okudum. birde anlamadığım bir diğer konu şimdi ben ilacı alıyorum adet günü sürekli değişecek mi. yani ilaç bittiğinde 12 side olabilir 30 u da. yani tam adet günü tarih olarak belli olmayacak o zaman. normalde ilaç almadan önce her ayın aynı günü oluyor.
|
|
4everCAgirl
-
Tüm gönderiler
:
3904
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: New York, NY
-
|
-
06.05.2008 10:46:21
( #64 )
Orjinalden alıntı: **UYUCU** sevilcim bende hamile kalmadan önce yasmin kullanıyordum şimdi canım adetinin ilk günü yasmin içmeye başla ve bitirine kadar devam et bitince 7 gün ara ver sonra tekrar başla adet görsen bile zamanla adetin hiç sekmeyecek ve o ara verdiğin döneme denk gelecek benim bir iki ay tutmadı ama sonra ilacımı pazar günü bırakırdım,çarşamba adet görürdüm pazartesi tekrar içene kadar biterdi yani ara verdiğimde hep adet görürdüm umarım yardımcı olabilmişimdir güzelim Orjinalden alıntı: sevil_cull doğum kontrol hapları 2. ila 5. günü arası başlanır dedi. bende içerisini okuduğumda ilk günü yada 2. 5. günü arası diye okudum. birde anlamadığım bir diğer konu şimdi ben ilacı alıyorum adet günü sürekli değişecek mi. yani ilaç bittiğinde 12 side olabilir 30 u da. yani tam adet günü tarih olarak belli olmayacak o zaman. normalde ilaç almadan önce her ayın aynı günü oluyor. **UYUCU** arkadasin dediklerini tekrar etmek isterim: Lutfen haplari duzenli olarak kullanin. Adetiniz baslasa da baslamasa da siz 21 hapiniz ne zaman biterse o zaman 7 gun ara verin, ne zaman tekrar aktif haplara baslamaniz gerekiyorsa baslayin. Adetiniz ne zaman gelirse gelsin, siz haplarin takvimine uyun. Arkadasin da dedigi gibi adetiniz haplarin duzenine giriyor zaten eninde sonunda. Arada lekelenmeler olmasi, adetin haplarla uyusmamasi normal. 7 yil araliksiz hap kullanmis biri olarak bu durumlari cok yasadim
|
|
sevil_cull
-
Tüm gönderiler
:
13583
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.05.2008 14:15:59
( #65 )
çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bende tereddüte düşmüştüm şimdi 7 günlük aradayım ben düzeni bozmadan ilacı almaya devam edeyim çok sağolun.
|
|
gülüs83
-
Tüm gönderiler
:
3636
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: **
-
|
-
06.05.2008 15:15:52
( #66 )
Orjinalden alıntı: sevil_cull çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bende tereddüte düşmüştüm şimdi 7 günlük aradayım ben düzeni bozmadan ilacı almaya devam edeyim çok sağolun. sevilcim canım çok özel olmazsa sorucam valla yeni evlenen herkese sorarlar bilirsin klasik sorudur bebek düşünmüyormusunuz  şimdilik
|
|
sevil_cull
-
Tüm gönderiler
:
13583
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.05.2008 15:26:11
( #67 )
sor canım benim. valla egeden dolayı bir daha çocuk düşünecek açıkçası halim yok canım ya o kadar haraketli o kadar nazlı ki sürekli herşeyi ağlayarak yaptırıyor. geceleri uykusuz ne zaman yatıryorum ne zaman kalkıyorum bilmiyorum. bazen eşim sabah kalkınca herşeyi hallediyor sen uyu gece gene çok kalktın sen diyor. gittiğimiz yerde istediği olmazsa ağlıyor ama ne ağlamak birde bu yaşa kadar tek başıma büyüttüğüm için mi bilmiyorum çok zorlu geçti. ben çocukları çok seven biriyim. ama zorlu bir çocuk büyütünce açıkçası bilemiyorum zaten evliliğimde çok yeniyim. zamanla herşey yoluna girsin belki düşünürüz ama açıkçası şuan bir çocuk düşünmüyorum. düşünürsemde ancak 2-3 yıldan sonra henüz oğlum çok küçük ben iki çocuk arasının 5-6 yaş olması gerektiğine inanan biriyim zaten o yüzden henüz erken.
|
|
gülüs83
-
Tüm gönderiler
:
3636
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.05.2008 15:35:45
( #68 )
Orjinalden alıntı: sevil_cull sor canım benim. valla egeden dolayı bir daha çocuk düşünecek açıkçası halim yok canım ya o kadar haraketli o kadar nazlı ki sürekli herşeyi ağlayarak yaptırıyor. geceleri uykusuz ne zaman yatıryorum ne zaman kalkıyorum bilmiyorum. bazen eşim sabah kalkınca herşeyi hallediyor sen uyu gece gene çok kalktın sen diyor. gittiğimiz yerde istediği olmazsa ağlıyor ama ne ağlamak birde bu yaşa kadar tek başıma büyüttüğüm için mi bilmiyorum çok zorlu geçti. ben çocukları çok seven biriyim. ama zorlu bir çocuk büyütünce açıkçası bilemiyorum zaten evliliğimde çok yeniyim. zamanla herşey yoluna girsin belki düşünürüz ama açıkçası şuan bir çocuk düşünmüyorum. düşünürsemde ancak 2-3 yıldan sonra henüz oğlum çok küçük ben iki çocuk arasının 5-6 yaş olması gerektiğine inanan biriyim zaten o yüzden henüz erken. ayyy ege o kadar mı yaramaz  oysa çok masum görünüyor resimlerden hayırlısı olsun canım ama eşinde aynı fikirde mi belki o biran önce baba olmak ister hem belki egede kardeşi olunca biraz olgunlaşır belki artık eskisi kadar yormaz seni ayyy bende kaynana oldum sanki    hamile kalmanı istiyorum valla  hemde hemen    şaka bi tarafa Allah sağlıklısını hayırlısını versin herşey gönlünüzce olsun ben sayfanıza da yazmıştım görmedin galiba tekrar tebrik ederim hayırlı sağlıklı mutlu ömürler dilerim eşinle resminizi görünce ben ve eşim gelmişti aklıma çok duygulanmıştım
|
|
sevil_cull
-
Tüm gönderiler
:
13583
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.05.2008 15:40:27
( #69 )
canım benim teşekkür ederim rabbim kimseyi huzursuzlukla imtihan etmesin. evet o kadar yaramaz. görenler allahım ne tatlı diyorlar ama maalesef kine çok yaramazız. yok eşime kalsa ege var çocuk falan istemiyor ama ben bir kızımız olsun çok istiyorum bakalım nasip.
|
|
gülüs83
-
Tüm gönderiler
:
3636
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.05.2008 15:49:53
( #70 )
Orjinalden alıntı: sevil_cull canım benim teşekkür ederim rabbim kimseyi huzursuzlukla imtihan etmesin. evet o kadar yaramaz. görenler allahım ne tatlı diyorlar ama maalesef kine çok yaramazız. yok eşime kalsa ege var çocuk falan istemiyor ama ben bir kızımız olsun çok istiyorum bakalım nasip. ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN SENİN GİBİ YÜREĞİ VE YÜZÜ GÜZEL Bİ KIZIN OLSUN İNŞALLAH
|
|
sevil_cull
-
Tüm gönderiler
:
13583
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.05.2008 16:57:02
( #71 )
amin canım.
|
|
ebru_sena
-
Tüm gönderiler
:
1178
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2008 16:03:54
( #72 )
7 gün aradan sonra ptesi hapa başlamam gerekirken unuttum malesef.salı sabahı hemen aldım akşamada ikincisini.ama şimcik tedirginim bu hafta ek korunma yöntemine gerek varmı.yani aceba bişii olurmuki.hiç böyle hata yapmazdım yaa.
Ebru 11/12/1977 Minik Kuzum Sena'm 27/05/2005
|
|
sevil_cull
-
Tüm gönderiler
:
13583
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2008 18:12:44
( #73 )
bunu bende yaptım ne olur ne olmaz ek korumaya başladık.
|
|
4everCAgirl
-
Tüm gönderiler
:
3904
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.05.2008 04:57:01
( #74 )
Orjinalden alıntı: ebru_sena 7 gün aradan sonra ptesi hapa başlamam gerekirken unuttum malesef.salı sabahı hemen aldım akşamada ikincisini.ama şimcik tedirginim bu hafta ek korunma yöntemine gerek varmı.yani aceba bişii olurmuki.hiç böyle hata yapmazdım yaa. Eger hap kullanali 3 aydan fazla olmussa, bir hap unutursaniz, yapmaniz gereken hatirladiginizda ertesi gun, iki hap birden almak. Ek korunmaya da gerek yok. Benim basima coooooooooooooooooooooooook geldi, hicbirsey de olmadi. Yani, ptesi unutmussunuz ya, sali gunu 2 hap almaniz gerekiyordu. Ayni anda almasaniz da olur. Mesela birini sali sabahi, digerini sali gunu normal saatinde alabilirsiniz.
|
|
4everCAgirl
-
Tüm gönderiler
:
3904
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.05.2008 04:57:38
( #75 )
Orjinalden alıntı: sevil_cull bunu bende yaptım ne olur ne olmaz ek korumaya başladık. Bir gunden hicbirsey olmaz, merak etmeyin
|
|
ebru_sena
-
Tüm gönderiler
:
1178
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.05.2008 11:19:56
( #76 )
teşekkürler arkadaşlar..umarım bişii olmasss
Ebru 11/12/1977 Minik Kuzum Sena'm 27/05/2005
|
|
MİNNACIKLARIM
-
Tüm gönderiler
:
169
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: BALIKESİR_BANDIRMA
-
|
-
30.05.2008 13:18:25
( #77 )
ben tam 9 sene hap kullandım çokta memnun kaldım.adetim düzenli oldu ve rahattım unuttuğumda isa 2 tane içtim fakat biraz hormon bozukluğu yaptı ama kilo alımı hiç olmadı. 2.ye çocuk istediğimde ise bıraktım ve 6 ay sonra hamile kaldım ve şuan allahıma şükür dünyalar tatlısı bi oğluşum daha oldu 
|
|
sevil_cull
-
Tüm gönderiler
:
13583
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.06.2008 20:27:48
( #78 )
şimdi ben 2. aydayım yani ilaç alımında ikinci ay bitti üçüncü aya başlayacağım fakat ben ilacı bırakır bırakmaz asla adet olmuyorum ilacı bırakalı 3. gün 7 günlük aradayım fakat halen adet olmadım geçen ayda böyle olmuştu ve adet günlerimde kısalma oldu 7 gün adet oluyordum şimdi 3 gün zor oluyorum ilaç düzenimi bozdu ilacı bıraksammı diye düşünüyorum böyle sorun yaşayan var mı beklemelimiyim sizce.
|
|
*bahar*
-
Tüm gönderiler
:
4948
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: mutluluğun göbeğinden:)))
-
|
-
09.06.2008 19:19:43
( #79 )
aylardır hiç unutmadan kullanıyorum takii düne kadar..dün unuttum hapı içmeyi ve bu sabah aklıma geldi bende iki tane birden içtim.acaba bi sorun olurmu..çok korkuyorum kazaya kurban gitmekten
|
|
sibel &
-
Tüm gönderiler
:
1931
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ESKİŞEHİR
-
|
-
09.06.2008 19:53:14
( #80 )
bende yasmin kullanıyorum çok memnunum adetlerim düzene girdi çarşamba bitiyor 3gün sonra adet oluyorum hep aynı şekil gidiyor eskisi gibi ha geldi ha gelecek sıkıntım kalmadı benimde adetim azaldı eskiden 8 gün olurdu şimdi 5 gün üstelik ağrılarım hiç kalmadı yıllardır niçin kullanmamışım pişman oldum.unutunca ertesi gün iki tane al hiç birşey olmaz zaten fikstüründede öyle yazıyor insanlık hali bazen unutuluyor. sevilcim zaten hap kullanmaya yeni başlayınca bünye alışana kadar bu tür etkiler gösteriyor yakında düzene girer merak etme..
ömer 4 NİSAN 2000 arda 2 NİSAN 2005
|
|