Sayfayı değiştir:
<< < ..141142143 | Sayfayı gösteriyor 143 of 143, mesajlar 2841 to 2850 of 2850
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: eskişehir
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:DOĞUMU ARALIK *2009* VE *OCAK*/*ŞUBAT* 2010 OLANLAR
-
25.01.2010 18:47:24
( #2841 )
arkadaşlar lohusalık dönemi gerçekten zor oluyo bunu kızımda yaşadım herşey insanın gözüne batıyo ve herşeyin tersini düşünüyoruz kızım gece ağlardı gazı olurdu ben zaten ameliyatlıyım zor kalkıyorum susturamazdım babası alır baya bi uğraş verdikten sonra gazını çıkarıırdı ve normal olarak susardı ama ben bu bebek beni sevmiyo bende neden susmuyoda sende susuyo diye ağlardım bu kadar saçmaladım işde yani bazen herşeyi yanlış anlayabiliyoruz birazcık anlayış biraz daha ilgi bekliyoruz etrafımızdakilerden aile olarak sorun yaşamadım bebek gibi ilgilendiler benle sağolsunlar çoraplarımı bile giydirdiler hep yattım kayınvaldemde hiç kaldırmadı kendim hep yattım biraz düzelip ayaklanana kadar bakalım bunda nasıl olacak tabi arda sinir olduğum şeylerde oldu olmadı değil ama kısa sürede adapte olduk bebek olayına ve çok kalmadılar 1 hafta falan değişimli olarak annem vekayınvaldem ilgiilendiler onun rahatlığı var sanırım şimdi bende ama içimdede bi kaygı var 2 çocukla nasıl başa çıkıcam kızım kıskanıcakmı nasıl idare edicem diye
|
|
inhuda
-
Tüm gönderiler
:
1260
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL-ÜMRANİYE
-
|
-
25.01.2010 20:19:41
( #2842 )
İyi akşamlar arkadaşlar....Aklıma gelmişken 2 tavsiyem var.Benim bir numaralarım; Süt için ;humana still tea,dut ve sarı üzüm kompostosu Bebek pişik olmasın diye veya olunca+meme ucu çatlaklarınız için ;hametan krem Katre kızım çok akıllı teyzeleri.Doğduğundan beri sadece acıkınca ağlıyor,birde altını açınca mızmızlanıyor o kadar başka hiç boş yere ağladığı yok maşalllaaah...Uykusuda emmeside çok iyi.Ben takmamaya çalıştıkça sorunları sütüm baya çoğaldı. Bu arada artık bebeğinizin gelişimi bölümünde açtığım sayfada devam edelim hepimiz bence burda devam etmemizin bir anlamı yok.Hülyacımda doğuma gitti sanırım bir o kaldı zaten oda doğumdan sonra oraya gelir.Haydiiii Hop yan sayfaya.................
|
|
hulya.g
-
Tüm gönderiler
:
1454
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Norvec
-
|
-
25.01.2010 20:26:22
( #2843 )
yok yok benim doguracagim yok sanirim  bugun hafta 41 piskolojim alak pulak durumda bir turlu doguramadim gitti  siz diger tarafta devam edin bende okurum.oglusum dogunca bizde ilklerimizi ve gunlerimizi arada yazariz
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
26.01.2010 09:42:09
( #2844 )
Kizlar yeni sayfaniz nerede ben göremedim bakindimda Hulyacim insallah bu hafta gelecek canim senin oglusunda erkeklerin gec gelme olasiliklari var hersey yolunda gitsinde canim.Beklemesi zor bilirim.
|
|
Hande & Kizancigi
-
Tüm gönderiler
:
3175
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
26.01.2010 21:39:01
( #2845 )
Arkadaşlar, portfolyo oluşturmak amacıyla çok uygun fiyata doğum fotoğrafları çekeceğim. İlgilenenlerin özel mesaj veya handeceviker@hotmail.com adresinden benimle temasa geçmesini rica ederim.
|
|
Nursefa
-
Tüm gönderiler
:
1745
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.01.2010 11:45:56
( #2846 )
aynur29 Kizlar yeni sayfaniz nerede ben göremedim bakindimda Hulyacim insallah bu hafta gelecek canim senin oglusunda erkeklerin gec gelme olasiliklari var hersey yolunda gitsinde canim.Beklemesi zor bilirim. bende göremedimmm...
|
|
NiLCiK
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 07 November 2009
-
|
-
28.01.2010 13:31:52
( #2847 )
bugün bende göremedim vede inanılmaz kötüyüm dert anlatacak birini istiyorum yanıma ama yokkk:(
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
28.01.2010 19:37:44
( #2848 )
|
|
NiLCiK
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 07 November 2009
-
|
-
28.01.2010 22:44:58
( #2849 )
Rota virüsü Belirtileri nelerdir? Başlıca belirtileri genellikle 48 saatten az süren kuluçka dönemini izleyen ateş, kusma ile başlar. Sık, sulu, özellikle çok kötü kokulu kansız ishal belirtilere eklenir. İshal 5 - 7 gün sürebilir. Özellikle süt çocuklarında kusma, ishalin neden olduğu dehidratasyon gelişebilir. Bağışıklık sistemi yetersiz olan hastalarda hastalık daha uzun ve ağır seyir gösterir Hastalık nasıl ve ne tür gıdalarla bulaşır? Rota virüsler ishalin ortaya çıkmasından önceki günlerde de dışkıda bol miktarda bulunur. Bulaşma; dışkı ile kontamine (bulaşık) su ve gıdalarla olur. Özellikle kreş, bakımevleri ve çocuk hastanelerinde salgınlar görülebilir. Solunum aracılığı ile bulaşma da bildirilmiştir. Aile içi yayılım ıÜüsıktır. ıÜüKorunma yöntemleri nelerdir? Genel hijyen önlemleri (el temizliği, suların kaynatılması) bulaşmayı azaltır. El yıkama, enfekte vakaların izolasyonu, hastanelerde hastane kaynaklı ishali önlemede yardımcıdır. İyileşme dönemi de dahil virüsün (yakınmaların ortaya çıkışından 10 - 12 gün sonrasına kadar) dışkı ile atımı unutulmamalıdır. Rota virüse bağlı enfeksiyonun önlenmesinde günümüzde kullanılan bir aşı yoktur. ıÜüTedavisi nasıldır? Tedavinin başlıca amacı; kusma, ishale bağlı ortaya çıkabilecek dehidratasyonun önlenmesidir. Kusma önleyici, ishali önleyici ilaçların tedavide yararı yoktur. Beslenme devam ettirilmelidir, mümkünse sık aralarla azar azar beslenme yapılmalıdır. Az yağlı gıdalar tercih edilmeli, özellikle anne sütü ile beslenme kesilmemelidir. Yeni doğan bebekler ve 3 ayın altındaki çocuklar anneden geçen antikorlar aracılığı ile enfeksiyondan korunurlar, hastalığı daha hafif geçirebilirler. *Annelerimize önerileriniz nelerdir? Annelerimizin Rota virüsünün infeksiyonu geçiren çocuklarını kusma ve ishal açısından sıkı takip etmeleri gerekir. Ağızdan alımın yetersiz olduğu durumda zamanında doktora çocuk götürülmelidir. İdrar miktarının azalması, gözyaşının olmaması, ağız kuruluğu, devamlı susuzluk hissi, dehidrotasyonun belirtilerindendir. Genel sanitasyon kurallarına uyulmalı, eller yıkanmalı, eğer hasta bebek ise emzirmeye devam edilmelidir.
|
|
serapss
-
Tüm gönderiler
:
129
-
Ödül puanları
:
0