Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

DOGUM HIKAYELERIMIZ....

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 2 of 20, mesajlar 21 to 40 of 384
Yazar Mesaj
hifa

• Tüm gönderiler : 102
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: HOLLANDA
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 18.05.2006 11:45:53 ( #21 )
ay kizlar bende anlayim....cok guzel oluyor boyle hikaylerin okunmasi..ben evliligimden bahsetmiyecegim...ama kocami coook sevdigimi soylemeden gecmek istemiyorum....o olmasaydi oglum olmazdi???

Eveeet 39 haftalik hamileyim...hersey yolunda ben carsi pazar geziyorum kendimi o kadar iyi hisediyorum yani? hic zor bi hamilelik gecirmedim....o gun ebeye gittim.....hersey yolunda beklemekten baska care yok dedi ve haftaya randevu verdi...ama ben o gece karnimda muthis bi kipirdama hisettim...dedim bu cocuk icerde halaymi cekiyor nedir????
neyse randevu gunu geldi...ebeye gittik...ebe dediki alla alla bu da ne boyle cocuk donmus? daha gecen hafta tam yerlesmisti dogum kanalina simdi donmus dedi...dedim dogrudur cunki gecenhafta muthis bi kipirdama hisettim...
hemen hastaneye gittik...ultrasonda baktilar ve bebegim karnimda oturu vaziyete? dediler haftan gelmis ama dondermeye calisacaz (hollandada olum tehdidi olmadiktan sonra normal dogum yapmak zorundasin) neyse bende donderin dedim...bizimkide onlardan inat cikti ve donmedi tabii? ama bacaklari ters durdugu icin...kesinlikle sezeryan dediler gel yarin cocugu alacaz dediler? esimle ben normal doguma hazirlanirken birden uzulduk sanki alla alla cok sasirdik simdi bizim yarin cocugumuzmu olacakti? neyse herkeze haber verildi, bizde gittik hastaneye ben o kadar soktayimki sakinligim herkezi tedirgin ediyordu...veeeee ameliyata alindik..ve benim oglum yeganim dogdu???? bu kadar arkadaslar..allah herkeze saglikli bebekler nasip etsin? herkeze kolay dogumlar diliyorum....annelik muthis birsey....
etacarinea

• Tüm gönderiler : 4322
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 19.05.2006 15:17:29 ( #22 )
hepinizin hikayelerini ağlaya ağlaya okudum. Hulya.g, norveçli aksakallı ihtiyara çok güldüm yalnız  çok tatlısın.

Benim doğum hikayem sizler gibi zor olmadı. 2005 nisan ayında adetim gecikti, henüz 1 sene olmuştu evleneli, acaba mı dedik ama bir yandan ben emin gibiyim çünkü midem de bulanmaya başladıı. ne hissettiğimi çok net anlatamam aslında çok heyecanlı değilim diyorum kendi kendime amaa testi iş arkadaşımla birlikte aldık  iş yerinde yapacağım tuvalete girip , tuvaletin kapısını elimin üstüne kapattım bi yandan elimin acısı bi yandan bir gümbürtü duyuyorum meğer kalbimin yerinden fırlama sesiymiş  gülüyorum demek ki heyecanlıymışım.  Benim miniğim iki küçük pembe çizgiyle ilk merhabasını diyor, heyacanla eşimi arıyorum, çok mutlu o akşam kayınbiraderimin düğününe gideceğiz ankaraya benim annem de bizde o da memlekete dönecek. Otogarda buluşuyoruz annem , eşim , ben kombinasyonlar halinde birbirimize sarılıyoruz ablalarım arıyor, küçük ablam ağlıyor benim minik bebeğimin bebeğimi olacak diyor. Şimdi düşünüyorum da ufalıyımda cebine gireyim artık
ankaraya gidiyoruz , kimseye söylemiyoruz ilk gün düğün telaşesine katılıyoruz. Sonra çıtlatıyoruz ama kan testi yapılmadan kesinlemeyeceğinden tam söylemiyoruz. o aileye ilk torun gelecek düşünüyorum gece onların yerine heyecanlanıyorum. Kan tahlili yaptırıp sonucu alıp geliyoruz, eşimle ayaklarımız yere basmıyor. İlk defa babaanne olacağını kayınvalideme müjdeliyoruz o da ne  eşimin ailesi tarafından ne coşku ne birşey hatta görümcemiz seviniyor ama nerdeyse azarlanacak  Ben orada sanki hamile değilmişim gibi ağırlanıyorum. (hatırladıkça sinirim tepeme çıkıyor ). Onları bırakıp çok şükür ki eve dönüyoruz.
Minik bebeğim yavaş yavaş büyüyor içimde , günler geçiyor ama o ilk üç aydaki mide bulantıları hariç beni hiç yormuyor. Bir böbrek taşı hikayesi atlatıyorum ve kız sandığım bebeğimi , ultrasonda böbreklerimi kontrol eden doktorun "asker ya ondan hareketli" demesiyle erkek olduğunu öğreniyorum. beraber yavaş yavaş son günlere geliyoruz. Çalışıyorum, şımartılıyorum. Karnım büyüdükçe büyüyor, son günlerde penguen gibiyim artık . Bebeğim erken gelecekmiş gibi sinyaller veriyor bana , doktorum artık her an beklemeye başlayabilirz diyor 36. hafta da annemi apar topar getiriyorum ve izne ayrılıyorum. benimle birlikte rahatlayan bebeğim gelmekten vazgeçiyor. doktor amcası her muayene de artık her an dese de o omuzlarını silkiyor. Rüyalarımda ultrasonda gördüğüm yüzünü görüyorum. Yılbaşında gelecek galiba diyorum bir yandan da dua ediyorum bekle de yılbaşında bi gün sonra gel bebeğim ve gerçekten de tam bir gün bekleyen bebeğim 1 Ocak 2006 tarihinde önce suyu gönderiyor . Eşime uyandırıyorum. Güzel mavi gözlerini anlamaz şekilde kırpıştırıyor önce ve bir anda yataktan fırlıyor . Hastaneye gidiyoruz. Bebeğim gelmemekte inat ediyor hala, muayene oluyorum açılma çok az, sabaha karşı suni sancı veriliyor dayanamıyorum sancıya yalvarıyorum ebeye beni sezaryene alın diye , doktora soralım diyorlar, ama zaten 10 saat olmuş benim suyum geleli ve bebeğimin kalp atışları yavaşlamaya başlamış. 2 ocak 2006 Sezaryene giriyorum, mutluyum sancılarım kesilecek.
Ameliyathanenin çıkışdayım artık dikilerim acıyor ama ben bebeğim nerdee diye sayılıyorum. sonra ebemiz beni almaya geliyor ve diyor ki tosuncuk dünyaya getirdin 4200 gr huzurla geri uyuyorum. Sonra bebeğimi canımı getiriyorlar odaya. Allahım ne büyük bir mucize,sen benim misin diyorum sadece,  dün gece karnıma tekme atan sen misin?
<mesaj tarafından düzenlendi etacarinea on 19.05.2006 15:22:58>
aysu ben
hulya.g

• Tüm gönderiler : 1454
  • Bölge: Norvec
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 20.05.2006 14:16:11 ( #23 )

hepinizin hikayelerini ağlaya ağlaya okudum. Hulya.g, norveçli aksakallı ihtiyara çok güldüm yalnız çok tatlısın.

cok tesekkurler canim.ismin ne?

Hezal

• Tüm gönderiler : 6827
  • Bölge: Malatya'dan,Texasa/USA.Katılım zamanı: 8/05/2005
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 20.05.2006 19:23:37 ( #24 )
kizlar hepinizin eline saglik cok guzel  duygularinizi yaziya dokmusunuz ALLAH bebislerinizi size bagislasin...anne olmak cok guzel bir duygu insalalh  istiyen herkes annelik duygusunu yasar ..amin..

hulya.g

Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 20.05.2006 20:33:17 ( #25 )

Orjinalden alıntı: Hazal-

kizlar hepinizin eline saglik cok guzel  duygularinizi yaziya dokmusunuz ALLAH bebislerinizi size bagislasin...anne olmak cok guzel bir duygu insalalh  istiyen herkes annelik duygusunu yasar ..amin..

ammin hazalcigim 

sultan bebegim:)

• Tüm gönderiler : 4548
  • Bölge: canim kizlarim...
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 21.05.2006 00:28:59 ( #26 )
ayy kizalr yaaa..ne duygulu sey su annelik...
hazal harika yazmissin...cok aglattin beni...
bende buraya bir gün dogum animi yazmak istiyorum yaaaaa

c@ney38

• Tüm gönderiler : 6819
  • Bölge: Listemiz 837.sayfada:))
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 21.05.2006 15:00:06 ( #27 )
Evet hazalcım ben de yazdıklarını okurken duygulandım.
İnşallah bizlere de yazmak nasip olur.
SEVİYESİZLİĞİ KENDİNE DÜSTUR EDİNEN KİŞİ CAHİLDİR.
AYRICA CEHALETTE ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANI

etacarinea

• Tüm gönderiler : 4322
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 22.05.2006 09:09:42 ( #28 )
Allahım inşallah sizlere de nasip etsin kızlar , isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu.

Hülyacım adım aysu...
aysu ben
hulya.g

Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 23.05.2006 23:57:00 ( #29 )
aysu aslan kralin cok yakkisikli allah bagislasin..

anzer balım

• Tüm gönderiler : 3551
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 29.05.2006 20:40:22 ( #30 )
kipkirmizi yuvarlak yanakli kara gozlu gozleri sismis gibi bolca saci var cok seker kucucuk burnu ama cok kili birseydi okadarki kulaklari bile kiliydi aslini isterseniz kanim hic kaynamamisti ilk gun.(hülya.g.den alıntı)
   Evet ben de kimi zaman üzülerek kimi zaman gülümseyerek okudum:Haftaya ben de doğum yapacağım:İnş.güzel bir hikayem olur ve de siz de benimkini gülerek okursunuz
<mesaj tarafından düzenlendi akcaybs on 29.05.2006 20:41:47>
dlaura

• Tüm gönderiler : 255
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 30.05.2006 11:07:46 ( #31 )
Ben de doğum hikayemi anlatmaya karar verdim. Kızlarıma meleklerime nasıl kavuştuğumun hikayesi....
İlk gebeliğimin olumsuz sonuçlanmasından sonra:
Dr. korunmalısın 3 ay diyor kendine gelmelisin.... HAyır hemen hamile kalmalıyım.. Kaldığım yerden devam etmeliyim. Korunmuyoruz... Her ay hamile kalacağımı sanıyorum... Yok 3 ay geçiyor... Ben hamile kalamıyorum olmuyor.... Dr. umu değiştiriyorum, ben tüp bebek yapıcam , bebeğim olmuyor diye kafasını şişiriyorum olma z diyor. Aşılama yapalım bari için rahatlasın diyor. 1. Aşılama , 2. aşılama sonuç yok.... 3. aşılama Hamileyim hem de üçüz..... ne üçüz mü şoktayız.... Nasıl yani....
3. bebeği alacağız diyor dr. hatta. 2. yi dealalım. 1 bebek kalsın diyor. Eşim itiraz ediyor olmaz en azından ikiz kalmalı diyor.... Ondan sonraki 3 ay serumlarla hastanelerle geçiyor.... Bir şok daha 13. hafta bebek sayısı 2. ye düşürülüyor... Hayatta yaşadığım en zor günlerden biri.... Sonra amniyosentez yine.... bebekler kız... iki kız eşim çok mutlu ben biraz buruk Sonra alışıyorum ikiz ve kız fikrine hatta çok mutlu oluyorum.... Karnım büyük bir hızla şişiyor.... 27. hafta izne ayrılıyorum... Ben de bir enerji, habire geziyorum.... Ama alışverişe cesaret edemiyorum henüz, ilk bebeğim geliyor aklıma sürekli...Ben bir melek annesiyim diye teselli ediyorum kendimi...
34. hafta sırtım ağrıyor, sanırım ağrıdan bayılacağım.... Dr. hemen gel diyor... Gidiyoruz NST ye giriyoruz, doğum sancıları diyor dr. Hemen yatırıyorum sizi, eşiniz eşyaları getirsin.... Neeee, bendeki tepki şu: Peki yemek yiyebilirmiyiz, eşimle başbaşa... Dr. bir ara kalıyor hasta bu kadın diyor heralde. Evet, fazla kaçırmayın ama diyor.... Çıkıyoruz Nişantaşına. Burger king de güzel bir menü... (artık bebişlere zarar vermez heralde fast food diye)Sonra hastane terliklerimi ve bebişlere premature tulumlarını alıyoruz. Eşim beni hastaneye bırakıp, eşyaları almaya gidiyor. Telefonlar susmuyor, arkadaşlarım hastaneye ziyarete geliyorlar. Geceyi büyük bir hayecanla geçiyoruz. Sabah 8 gibi beni doğumhaneye alıyorlar... Çok korkuyorum, çok soğuk.... Dua ediyorum Allahım bana bir şey olsa bile bebişlerim sağlıkla gelsinler dünyaya..... Bir el yanağıma vuruyor, kızların doğdu, çok sağlıklı.... İşte bitti. Hemen hemen 2 yıldır hamileyim ve sonunda bebişlerime kavuştum... Onları görüyorum, çok küçükler biri sapsarı biri esmer, nasıl ikiz bunlar......

İşte böyle meleklerime böyle kavuştum... Artık benimde bir doğum hikayem var, ve neredeyse bir kadın doğumcu kadar gereksiz bilgim:)
Herkese sevgilerimle
<mesaj tarafından düzenlendi dlaura on 01.06.2006 11:37:14>
beklenengun

• Tüm gönderiler : 2852
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 30.05.2006 20:46:48 ( #32 )
dilara oğlun için üzüldüm başın sağolsun. kızlarınla da Allah bir ömür sizi ayırmasın
LİVAN*

• Tüm gönderiler : 4221
  • Bölge: ru_mey_sa dan :)))
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 05.06.2006 14:02:06 ( #33 )
süpersiniz merhaba çok şirin olmuş dogum hikayeniz. bende istiyorummmmm.
LİVAN*

• Tüm gönderiler : 4221
  • Bölge: ru_mey_sa dan :)))
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 05.06.2006 14:36:40 ( #34 )
merhabalar, bende rumeysa aranıza katılmk istiyorum yaaa üç yıllık evliyim .14 haziranda dördüncü yılımıza girecegiz ve ben artık bebiş istiyorum daha fazla dayanamacagım :) bende dogum hikayemi anlatmak istiyorum sizden biri olmak istiyorum yaaa . herkesin hikayesin tek tek okuyorum. üzülen arkadaşlarla üzülüyorum gülümseyenlerle gülümsüyorum herkese evlatlarıyla huzur dolu bir ömür diliyorum :)
Hezal

Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 09.06.2006 08:28:11 ( #35 )
rumeysacim insallah en yakin zamanda bebis sana gelicektir..ALLAH bebek istiyen herkese hayirli bebekler versin insallah..

bebitom

• Tüm gönderiler : 8830
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 09.06.2006 23:19:42 ( #36 )
    mrb ben de doğum hikayeme anlatıcm
ben 9 aylık evliydim eşim çok istiyordu ama ben enaz 2 sene diyodum yaşımda küçüktü ama eşimin ısrarlarına dayanamadım ve sonunda korunmamaya başladım ama yine tarihlere dikkat etmeye çalışıyodum nisan ayında hiç beklemediğim zamanda çünkü yine vazgeçmiştim ev taşıyoduk herşeyi paketlemiştim ben herzaman işimi tek yapmayı severim evden eve nakliyatla eşyalar taşındı annemlerin alt katına taşındım ve öbür gün sabah erken kalkıp evi yerleştirdim bütün ağır eşyaları ben kaldırdım(allah korumuş)bebişimi hastayım diye sanıyodum yengem dediki hamile olabilirsin bende beklemiyom dedim ve akşam yine içime şüpe düştü ve eşimle saatinde gidip test aldık ve eve döndüğümüzde bizi misafirler bekliyodu annemde gelmişti bize ben dayanamadım hemen testi yaptım ve testin olumlu olduğnu görünce elim ayağım titremeye başladı sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım annem hemen anlamıştı eşimde meraktan çıldırıyodu misafirlerde çok geç gitti eşim şok oldu sevinçten uçuyodu bağırıyodu baba oluyorum diye zorla suturdum annemler duycak dedim sabah hemen bir buket gül gönderdi hamileliğim çok kötü geçti hiç ayağa kalkamıyor yemek yiyemiyordum hep midem bulanıyodu 7 aya kadar 2 kilo almıştım 7 ayda 4 gün hastanede yattım yüksek ateşle ileri safhada iltihap çıktı eşim hergün yanıma geliyodu günde 4 sefer 7 aydan sonra hep gezdim doğum zamanına 4 gün kala dr gittim dr 31 aralık dedi 29 aralıkta eşim geldiğinde 1 kutu çikolata almıştı oturup hepsini yedim gece saat 2 gibi sancım başladı eşim uyandı neyin var hastaneye gidelim dedi yok dedim çikolata dokundu bağırsaklarımı bozdu dedim oda bişey demedi bide karnım hiç inmedi sabah 8.30 annemi çağırdım iyi değilim dedim annem hastaneye gidelim dedi yok dedim zorla götürdüler dr doğum başlamış dedi o günde dedemin mevlüdü vardı benim yüzümden iptal oldu ne eşya ne bişey bide ben akşam çantayı boşalttım başka valize koycam diye iki saat eşim eşya hazırladı sancı odasında eşim yanımdaydı çok kötü olmuştu benim sesime dayanamıyordu gözleri dolu doluydu sigarayı 3 yıldır bırakmıştı ama sıkıntıdan bi paket sigara içmiş o gün doğuma girdiğimdede kapının önündeydi seseimi duymuş annesi ağladığını bile sölede doğumdan 11.10 geçe çıktım doğumum fazla zor olmadı oğluşum doğar doğmaz gözlerini açtı ve bana bakıyodu o zamn çok heyecanlandım tosunum paşam artık dünyaya gelmişti hastahaneden 4 gibi çıktık eve geldik eşim sağ olsun bir dakika yanımdan ayrımadı
EŞİMİDE OĞLUŞUMUDA ÇOK SEVİYORUM

gurbetkusu

• Tüm gönderiler : 4935
  • Bölge: Hollanda
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 14.06.2006 23:52:20 ( #37 )
Oyle guzel bir heyecanla okuyorumki hikayelerinizi,duygulanmamak elde degil heyecan,korku,sevinc hepisi bir arada!!! Rabbim bizlerede nasip eder insaallah.......bebiss hasreti ceken herkese!!!!
2. dusuk
3. kimyasal gebelik
1. asilama negatif
1. tup bebek tedavisi negatif
2. tedavim yine negatif
3. tedavim yine negatif :(
4. tedavim yine negatif
Buyuk ALLAHIM bizi daha fazla bekletme ne olur
bir05

• Tüm gönderiler : 1183
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 15.06.2006 01:47:21 ( #38 )
merhaba arkadaşlar ben de doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum.
99 da evlendik ilk başlarda çocuk istemedik, eşimin askerliği, işe alışma falan dedik... Neyse üçüncü yılımızda artık bebeğimiz olsun diye çalışmalara başladık. Bir ay, iki ay derken altıncı aydan sonra doktora gitmeye karar verdik takipler tahliller, filmler derken bizde hiçbir şey çıkmadı 2,5 yıl her ay işkenceye dönüştü, tabi her ay dr da gidiyoruz, adam bizim tüm özelimizin içinde her seferinde olur gençsiniz diyor ne gençliği 30 yaşına geldik, dr diyorum bize aşılama yap bekletme, yok diyor olur sabredin.
malum etraftan herkes soruyor onlara açıklama yap yok daha düşünmüyoruz yalanları at offffffff çok kötü zamanlardı.
derken ben namını duyduğum başka bir dr gitmeye karar verdim, adama hikayemi anlatınca hemen aşılama yapalım dedi ve geçen sene mayıs ayında ilk aşılamayı oldum. ertesi gün bütün günü sokaklarda gezerek geçirdim. Arkadaşlardan ilk seferde tutmadığını duymuştum o yüzden ihtimal vermiyorum. benim adet dört gün geçti eşime dedim ben tahlil yapıcam o dediki bekleyelim erken.ısrarlarıma dayanamadı cumartesi akşamı gitti test aldı geldi. ben banyoya girdim iki dakika geçti iki çizgi inanılacak gibi değil bidaha yaptım, eşimi nasıl çağırdığımı hatırlamıyorum. ikimizde gözlerimize inanamıyoruz. kesin emin olmamız lazım ee nasıl olacak tabi kan testi. hemen hastaneye gittik kan verildi yarım saat sonra sonuç, o yarım saat geçmek bilmedi sonuç pozitif. pazartesiyi zor yaptık dr. gittik keseyi gördük ve rahatladık. oğluşum 14 şubatın ilk saatlerinde 2'de dünyaya geldi hala inanamıyorum onu gördüğümde gözyaşlarımı tutamamıştım. şimdi dört aylık olduk Allah isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin
arda 14.02.2006
www.tayfunyildiz.com

Hezal

Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 15.06.2006 07:58:56 ( #39 )
bebitom.. Allah bebisini sana bagislasin saglikli uzun omurler versin canim,,gule gule buyut ..

bir05....oglun cok tatli masallah Allah bagislasin canim bebegini gule gule saglikla buyut..

yaa sorma  zaten milletin meraki cekilmiyor,bende   okadar  zaman gelip gittim her geldigimde turkiyeye  uzuluyordum, burda kimse sana sormuyor niye cocugun yok niye olmuyor demiyorlar kimseyi ilgilendirmez,ama sagolsun   bizim insanlarimiz cok meraklilardir sorup ogrenmeye niye olmuyor kimde kusur vs  vs  ..
bende cok duydum o laflari

Allah istiyen herkese cocuklar nasip etsin insallah
<mesaj tarafından düzenlendi Hazal- on 15.06.2006 07:59:57>

Serenity

• Tüm gönderiler : 3392
  • Bölge: London
Ynt: DOGUM HIKAYELERIMIZ.... - 22.06.2006 01:29:36 ( #40 )
ben geldiiim. Izninizle birde ben anlatayim dogum hikayemi.

ultrasondaki olcumlere gore 20 nisanda dogum yapacaktim. Bu tarihten bir ay once gribe yakalandim ama yapabilecegim birsey yoktu, istirahat onerdi doktor. Daha gribim gecmeden bende bir kasinti basladi ama nasil. Kollarim bacaklarim ayaklarim yara oldu. Alerji geciriyordum. Bana bunun hicte iyi bir isaret olmadigini soylediler hastaneye gittim. Kan tahlilleri falan yapildi, tansiyonumda sinirda geziyordu. Ne yapcaklarindan emin olamadilar. Butun bunlar olurken doguma 2 gun falan kala bende bi takim agrilar basladi. Hatta Annemin dikkatini cekti, bana sorunca ben ya anne heralde bagirsak gazim var o yuzden agri giriyor dedim.. Tam 19 Nisan gecesi korkunc bir sekilde sancilandim, iki buklum oldum, hemde gecmiyordu bu sefer. Aksine zaman gectikce sancilarin siddeti artiyordu, dayanamadim hastaneyi aradim, telefondaki hemsire bana sancilarin ne araliklarla geldigini sordu. Ne biliim ya ben, sanci icinde kivranirken birde saatmi tutucam. Bilmiyorum dedim, oda bana agri kesici icmemi onerdi. Hemen ictim iki tane ama faydasi olmadi, ben cok fena oldum agridan. Esim hemen beni hastaneye goturdu. Ben simdi korkuyorum bana kizicaklari diye, ne hemen kosa kosa geldin daha 2 cm acilmissin falan diyecekler saniyorum. Doktor beni muayene etti, aferin sana evde cok iyi bir is basarmissin tam 8 cm aciksin diyinca sasirip kaldim. Meger benim bagirsaklarimdaki gazdan diye dusundugum agrilar dogum sancisiymis. Hangi agri kesiciyi tercih ediyorsun dediler, bende gaz dedim. Iyiki de gaz demisim, oyle bir kafa yaptiki sarhos gibi oldum surekli gulesim geliyor.. Hatta esime al sende dene bak cok guzel kafa yapiyor demisim..
Sonra beni acil durumda mudahale edebilmek icin ozel odaya aldilar cunku tansiyonum cikti. Hemsireler cok iyi ve yardimcilardi. Hastanedeki hickimseden sikayetim yok, bana cok iyi baktilar sagolsunlar ve kizim 20 nisan sabahi 8.30 da dogdu.

The true Trinity;
SAT(truth)..CHIT(consciousness)..ANAND(bliss)
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 2 of 20, mesajlar 21 to 40 of 384

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 16 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat