Duane Sendromu(Gözün dışarı bakamaması)
|
Yazar |
puysal
-
Tüm gönderiler
:
133
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Duane Sendromu(Gözün dışarı bakamaması)
-
18.02.2007 00:47:38
( #1 )
Bebeğimin gözünde kayma var düşüncesi ile bugün doktora gittim.. kayma olduğunu düşündüğümüz gözde bir sorun yok yalnız diğer göz dışarı bakamıyor. Doktor duane sendromu teşhisi koyddu.. Kayma olduğunu düşündüğümüz göz diğer gözün açığını kapatmaya çalışıyormuş.. Canım çok sıkıldı .. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?? ben internetten araştırma yaptım... 2 yaşından sonra ameliyat diyorlar.. tabi o zamana kadar kendini düzeltme ihtimalide varmış.. yani umarım düzeltir.. Doktorumuz 1 yaşında tekrar geleceksiniz dedi.. paylaşımlarınızı bekliyorum..
|
|
deniztu
-
Tüm gönderiler
:
12
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
|
Ynt: Duane Sendromu(Gözün dışarı bakamaması)
-
01.03.2007 13:22:14
( #2 )
Merhaba; aynı durum benim oğlumda da var. Bizde bir göz kayıyor diye gittik ve Duane sendromu teşhisi kondu. Bize bunun geçmiyeceğini, doğumsal bir kusur olduğunu ,sadece yıllar içinde bir parça elastikiyet kazanabileceğini ,ama asla tamamen ortadan kalkmayacağı söylendi. Tek kontrol edilmesi gereken şey duane sendromlu gözün içe doğru kayma yapabileceği ve tabii ki görmede bir sorun olup olmayacağı. Bu da göz muayenesine sağlıklı bir sonuç vermeye başlayınca anlaşılıcak. Benim oğlum 2 yaşında şu ana kadar bununla ilgili bir sorun yaşamadı.Ama tabii ki okul döneminde çocukların acımasızlığından dolayı biraz sorun yaşayacaklar.Ben şu ana kadar büyükler ile daha çok sorun yaşadım. O kadar meraklılar ki çocuğun yanında gözü kayıyor farkındamısınız? Gözünde ne var ? Sinir ediyorlar insanı. Canınızın sıkılması çok normal .Ben ilk duyduğumda ağlamıştım. Doğumsal bir kusur olduğu için insan faturayı kendine kesiyor. Ama öyle hastalıklar duyuyor ki insan buna şükür ediyor insan. Bizim bebeklerimizin nazar boncuğu duane sendromu.:))
|
|
burcuoktay
-
Tüm gönderiler
:
1
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 02 February 2012
-
|
Ynt: Duane Sendromu(Gözün dışarı bakamaması)
-
02.02.2012 11:20:34
( #3 )
merhaba puysal benimde kizimda ayni sorun var duane sendromu. senin kizinda düzelme varmi tedavisi yokmus cok üzülüyorum bilgi verirsen cok sevinirim
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 5 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-