Uslubunuza hayran kaldım...demekki bazı şeyler kendilerine ters gelsede yada onun yaptığına uymasada uslup bozulmadanda anlatılabiliyormuş... Örnek alınması gereken birisiniz... :)
Müge, bu başlıkta önceki sayfada da yazmışım, üslubuma sürekli eleştiri geliyor diye ama, şimdi ben üstte yazdığın mesajı her ne kadar Gülce ye yazmış olsan da birazcık üstüme alındım, çünkü bu konuda eleştirilen biriyim.

(içinden "şıracının şahidi" diye başlayan bir atasözü geçiren yoktur umarım

)
Gülce sadece konuyla ilgili, yani mamayla ilgili olumsuz fikirlerini beyan etmiş. Objektif bakmaya çalışıyorum ama yazdığı mesajda ters anlaşılabilecek herhangi bir yargı bulamadım ben. 4. ayda ek gıdaya başlayanlara karşı kendi fikrini savunmuş, sadece konuyla ilgili fikirlerini yazmış. Mamadan hoşlanmayan bir annenin fikirleri gözüyle bakarsak gayet mantıklı.
Benim 2-3 sayfa önceki mesajım bile daha üslupsuz

Gülce nin bu mesajına göre.
Aşkolsun, şimdi üslup bozuk diye yazdıklarımın doğruluğu göz ardı mı edilecek?

(Her ne kadar dikkat ediyor olsam da

)
Ya da gayet üsluplu bir şekilde yanlış birşeyler yazsam ve onu okuyan anneler de uygulasa?
Bak ne güzel kavgasız, gürültüsüz güzel güzel tartışabiliyoruz bebeklerimizle ilgili konuları hepimiz... kimse kimseye hakaret etmez, aşağılamaz...hepimiz görgülü, bilgili, eğitimli insanlarız.
Önemli olan bebeklerin sağlığı ve onlar için en doğrusu değil mi?
Hemfikir miyiz?