Herkese selamlar;
"Simdi foruma girince oku oku bitmez" diye dusunerek gelmistim :)) Sanirim herkese benim gibi yaz havasinin rehaveti cokmus :)) 5 yildir buradayim ve 5 yildir ilk defa bu kadar sicak havalarla mucadele ediyoruz :( Evin her yerinde klimalar calisiyor ve yetmiyor :( Klimasiz olanlara Allah yardim etsin, bugun37 derece idi, nefes alinmiyordu :(
Tabi birde buna ek olarak cocuklar cok yoruyor beni! Ayberk sabah 6-6:30 gibi uyaniyor. Uras derseniz Havanin isisindanmidir, yoksa dislerindenmi ya da bir yerinin agrisindanmi bilinmez?! Fakat dogru duzgun uykuya gercekten hasret kaldim :( Gerci hala beni emiyor, belki gece acikiyordur diye dusunuyorum, ama emsede uyumuyor anlamadim...
Onun disinda; 6 tane disimiz var simdiler. Emeklemede oldukca hiz kazandik, seri bir sekilde emekliyor, bir yerlerden destek alabilirse ayaga kalkiyor. Artik bizi anlamayada basladi; hadi yanimiza gel dedigimizde emekleyerek yanimiza geliyor, ayrica tum gun pesimde evi geziyor :)) Bazen evin icinde kaybediyorum ve ariyorum minosu :)) Minik minik puff larden veriyorum ( Tr de varmidir bilmiyorum, bebek cips i diyebilirim , ama zararsiz ve organik birsey) hatta o puff larikucuk kapta veriyorum ve simdilerde onun icinden tek tek almayi ve yemeyi ogrendi :))
Gecen haftadan beri de Ilk arabam la evin icinde turluyoruz. Arada birakiyorum ve kendiside gidebiliyor, fakat yavrusum oyle bir abaniyorki arabaya , yazik dusecegini biliyormus gibi :))
Burcu ilk koydugun linkteki bizde mevcut, oldukcada dayanikli bir araba tavsiye ederim. Bizde birde onun farkli modeli var. yani anlayacagin 2 tane ilk arabamdan var evimizde :)) Aslinda iyiki de 2 taneymis, Uras ne zaman arabayi alsa Ayberk'in araba aski depresiyor

O elini surmedigi araba kiymetleniyor
Ayrica bir on sayfadaki Walking vings si takiyorum ilk arabami kullanirken ve dusecegi anda hava yakaliyorum. Bu sayede hem belimede eziyet etmemis oluyorum, cocukta kendini daha guvende hisediyor....