Expand

EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ

Sayfayı değiştir: << < ..111213141516 > | Sayfayı gösteriyor 15 of 16, mesajlar 281 to 300 of 304
Yazar Mesaj
Surpriz

• Tüm gönderiler : 995
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Izmir - Goztepe
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.06.2010 22:34:56 ( #281 )
sonunda yazabildim. Daha öncede  yazdım ama nedense hata verip gönderme yapamamıştım:(
vaftiz törenimiz  çok güzel geçti 60 kişinin üstünde misafir ağırladık. Herkes çok memnun ayrıldı. Lorenzo çok muzurdu tüm uykusuzluğuna  rağmen çok uslu durdu. Vaftiz sonrasında evde  misafirler  vardı, kendime  gelemeden 2  Haziran İtalya  cumhuriyet bayramı kutlaması için hazırlığa başladık, birçok kişiyi gördüm tanıştım heyecanlı geçti, artık rutin hayatımıza  geri döndük. Eşimin ailesi burada p.tesi geri dönecekler.

Lorenzo çok hareketli bizde  emekleme pozisyonuna  geçtik:) İştahı maşallah ama hareketlerinden kilosu  yerinde  durmuyor:)

Buse paylaşımların  için çok  sağol aktivite  masasında  dururmu bilemem:) arkadaşım alacak onde deneyeceğim baktım ilgileniyor bende  almayı düşünüyorıum, biz meyve filesini hiç  sevmedik  maalesef kullanmıyor :( arada denemeye devam. 
Buse Walking Wings kesinlikle alacaklarım arasında  olacaktır çok sağol, başka türlü tutmak zor  olacak:)

bende sizinle  aldığım birşeyi paylaşmak istiyorum. Bizim küvetimiz artık Loriye küçük gelmeye başladı  yıkarken zorlanıyordum
geçen hafta  mothercareden destekli oturak  aldım,  başak markalarıda  araştırdım  ama  bu çok kullanışlı  ve fiyatı  diğerlerine  göre daha uygun. Lorenzo da  çok mutlu oldu ellerini suyun içinde  şıplatıp  duruyor:)))

mothercare aqua pod
sizinde böyle birşeye ihtiyacınız varsa kesinlikle önereceğim birşey.

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.06.2010 22:41:07 ( #282 )
http://www.mothercare.c...Z9WS?_encoding=UTF8&

resmi koyamadım linkten bakabilirsiniz. alttaki pedi kullanmadan kullanılabiliyor
ben bazen kendi küvetine sadece oturma desteğini koyup oynatıyorum.) şampuanla yıkayacağım zaman kendi küvetimize monte  edip  rahatça yıkanabiliyor.

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.06.2010 22:46:49 ( #283 )
Nihal ev düşüncenizin  gerçekleşmesi dileğimle:) Lorenzo  uykusundan  fedakarlık etmediğinden ben sıkıntı yaşamıyorum  çok  zorlanırsa kucağımda  pışpışlıyorum 5  dk. içinde  uyuyor akşamları başka yerdeysek  uyumuyor bende  zorlemıyorum eve gelir gelmez  uyuyor zaten:) uykudan önce banyo çok etkili dene  istersen  ben mümkün olduğunca  her  uykudan önce  yıkıyorum.

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.06.2010 22:52:16 ( #284 )
Nihalcim yiğeninin resimlerini gördüm maşallah  çok güzel Allah analı babalı büyütsün,
puset  için teşekkürler ben sahibinden.com sitesinden bakıyorum  izmir bölgesinde araştırıyrum  görüp alıyorum, ama  diğer  şekilde de  alabilirsin.  O kadar çok ihtiyaçları artıyor ki ve bazı  şeyleri o kadar az kullanılıyor ki bence  2.  el  temizse almak mantıklı. mesela  ana  kucağı ve oyun halısı yepyeni  ve birkaç  aya kalmaz kullanamayacağız. Bunları satıp yerine  ihtiyacı olan başka birseyi almayı düşünüyorum. Hem evdeki fazlalıktanda  kurtulmuş olurum. Yoksa  odası sıkış tıkış olacak:)))

Birde vaftiz öncesi çok güzel haber  aldım  eskiden sayfamızda olan Mehtap  vardı  6  aylıkken erken doğumdan kızını  kaybetmişti:( sonra  yeniden hamile kaldı ve çok şükür Poyraz bebeğimiz dünyaya geldi :) eşimle akşam üzeri hastane ziyareti yaptık o kadar küçüktü ki çokkk tatlı bir oğlan. Çok duygulandım güle güle büyüsün

DarkWing

• Tüm gönderiler : 79
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 07.06.2010 18:54:39 ( #285 )
bugün çok güzel bir haber aldım teyze oluyorum ablam 4 haftalık hamileymiş şubat bebişi olucak inşallah bebiş :). Boranın 2. dişide çıktı o gün yazdıktan sonra farkettim ki 2. yide patlatıyo ikiside çıktı minicik  bugün bide parmağımı dişledi çukur kaldı parmağımda :))) Burcu banyo oturağınız çok güzel güle güle kullanın :) vaftizinizde olmuş resim paylaşmıyacakmısın :)
Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 11.06.2010 10:26:30 ( #286 )
Yağmur hayırlı olsun :) yeni bebek geliyormuş  Boraya arkadaş olacak.
Oturaktan çok memnunum sudan çıkmaz  olduk neyseki çıkarken ağlamıyor:)
kaç haftadır denize  gitmek istiyoruz  ama  bu  sene  bahar yağmurlarından gidemedik umarım yarın gideceğiz.
resim paylaşırım tabi:)

Eşimin  ailesi hafta başı gittiler  bende  evin eski  düzenini sağlamaya çalışıyorum, yoğun hafta geçirdim.
Eklenen resim(ler)

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 25.06.2010 16:01:45 ( #287 )
bu  forumun hatalarından dolayı o kadar  sıkıldım ki artık  yazmak istemiyorum o kadar  yazdığım boşa gitti.

Hem  kimsede yazmıyor sayfa  iyice aşağılara  düşmüş

tekrar  tekrar yazmak sinir bozucu

DarkWing

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 27.06.2010 15:20:58 ( #288 )
sonunda giriş yapabildim giriş yapamıyordum foruma forum hataları çok gerçekten Burcu Lorenzo ne kadar büyümüş dişler ne durumda dişi çıktımı hiç?

Bora son 1 haftadır çok huysuz  yürüteçteyken bile yanıma gelip ellerini açıp ağlıo devamlı mız mız mız niye böyle oldu anlamadım :( sizin yürütecinizden aldım Burcu çok güzel devirmeye çalıştım devrilmiyoda :D
serapss

• Tüm gönderiler : 128
  • Bölge: izmir
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.06.2010 14:39:25 ( #289 )
merhaba arkadaşlar,kendi sayfam dışında sizi de takipteyim bi adım öndesiniz diye ama gerçekten kimseler yazmaz oldu,
bu arada burcucum sizin kırmızı bir pusetiniz ve ufak şirin bir köpeğiniz mı var daisy sanırım ismi,cuma akşam üzeri sarpla pusetınde güzelyalıda yürürken galiba karşılaştık,seni resimlerden gördüğüm kadarı ile benzettim...
purple07

• Tüm gönderiler : 120
  • Bölge: ANTALYA
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.06.2010 17:44:33 ( #290 )
,,,,,
<mesaj tarafından düzenlendi purple07 on 30.06.2010 23:29:18>

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 30.06.2010 18:34:53 ( #291 )
serapss

merhaba arkadaşlar,kendi sayfam dışında sizi de takipteyim bi adım öndesiniz diye ama gerçekten kimseler yazmaz oldu,
bu arada burcucum sizin kırmızı bir pusetiniz ve ufak şirin bir köpeğiniz mı var daisy sanırım ismi,cuma akşam üzeri sarpla pusetınde güzelyalıda yürürken galiba karşılaştık,seni resimlerden gördüğüm kadarı ile benzettim...

Evetttttttttttttttttt o bizdik:))) Gene denk  gelirsen göürşürüz...

açıkcası pek içimden yazmak gelmiyor sayfaya ne zaman  hevesle  yazmaya başlayıp göndermek istesem  sorunla karşılaşır  oldum:(

serapss

• Tüm gönderiler : 128
  • Bölge: izmir
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 01.07.2010 14:25:31 ( #292 )

Burcucum,
biz akşam üzeri 6 dan sonra çıkıyoruz dışarıya ama her zaman oraya kadar yürüyemiyoruz küçükyalıdan,ama ev bulursak güzelyalıya taşınmak istiyoruz evsahibinin oğlu evleniyormuş,önümüzdeki ay çıkmayı planlıyoruz.O gun de ev görmeye çıkmıştık,umarım yine karşılaşırız...
Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 01.07.2010 16:25:48 ( #293 )
Berna silmişsin yazını  okumuştum ama yanıt yazamamıştım, demek Bodrum'a taşındınız  çok  güzel Antalyadan daha serin  olduğu kesin bende  1  yıl Antalya da yaşamıştım  nemi beni mahvetmişti.
Benim  annem Bodrum merkezde  biliyorsun, hatta bu  ay gitmeyi düşündük ama  askıda  kaldı bakalım belki geliriz gelirsek  seni  ararım  mutlaka.  Sevimnaz kızıma  maşallah nasılda  büyüyorlar.

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 01.07.2010 16:28:27 ( #294 )
Serap  eğer ki  gene buralarda düşünüyorsanız  mutlaka güzelyalıyı  tavsiye ederim çok  rahat  edersiniz. Bizde 7 den önce  çıkamıyoruz  çok  sıcak oluyor ama  akşamları sıkıldık mı  hemen sahile kafelere kendimizi atmanın rahatlığından buradan vazgeçemiyorum.
Umarım gönlüne  göre ev bulursunuz,  yakınlaşacağız  o zaman::)
Yardım  edebileceğim birşey  olursa da seve  seve....

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 01.07.2010 16:39:41 ( #295 )
Biz  iyiyiz artık  öne doğruda  emeklemeye başladık, ama kalkma  pozisyonu daha  çok:) daisy  kızı  çok iyi biliyor adını söylediğim an arıyor  görüncede  eliyle gel gel  yapıyor:)
herkese  gülücük  atmaya devam  tam fırlama  oldu.

bu  hafta her akşam misafir ağırladım ve  gece  3 den önce  yatamadım, gündüzde loriyle  oyunlar  oynarken zaman hızla  geçiyor.

Yağmurcum  yürütecinizi güle güle kullanın. Biz sattık kullanmak istemedi bu aralar  evde kullanmadığımız ne  varsa satmaya başladım yürüteç ve süt pompası  gitti,  şimdi de  oyun halımızı satıyorum hatta bir alıcı  var  gibi, evi  boşaltıyorum ki yenilerini alabileyim.
park yatağıda değiştireceğim artık  normal yatak  alma zamanı geldi  gibi haftaya eşim 10 gün izinli o  arada ikeaya  gidip bakacağız. ev güvenlik malzemelerinide  alıp  uygulamak gerekiyor lorenzo  her  yerde :)

bir süredir aktivite masası  araştırıyorum chico nun birine karar verdim çünkü  İtalyanca  ve  ingilizce sesli.
Buse  sizinkine  bayılmıştım  ama  eşim gerek  duymadı  bu  beğendiğmizde  işimize yarayacak, italyanca  dil olması çok iyi oldu, sonra da ilk arabam  yürütecinden almak istiyorum birkaç  seçeneğim var  tam karar vermedim.
playskool ve  fisher price modellerinden birini  seçeceğim.

aktivite masası bunu beğendik
http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=14406

ilk arabamda  bunlar
http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=271
http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=18279
birde bu  var
http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=14434

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 14.07.2010 16:32:05 ( #296 )
sayfamız  resmen terk edilmiş:(((

neyse bizim  2  dişimiz  oldu,  evin  her trafına emeklemeye başladık hatta yavaştan bir yere tutunarak kalkma durumu bile  var:)

keyfimiz yerinde 

Nihal paston puset aldın mı?
ben chicco  dan memnundum ama tentesi  çok kullanışsız.  zaten geçici olarak  2.  el  almıştık şimdi maclaren volo  aldık hafif  ve  kullanışlı tavsiye ederim.
aldığımız aktivite masasından da  memnun kalmadım joker yetkililerine yalvar  yakar değiştirmelerini  rica ettim neyseki  sonunda  başka ürünle değiştirebileceğim.
bu hafta havalar  epeyce  sıcak yinede  evde durmuyoruz hafta  sonuda  kahvaltıya  misafirlerim vardı.
bu hafta denize gideriz  artık.

Buse&Ayberk

• Tüm gönderiler : 582
  • Bölge: USA/ Chicago
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 15.07.2010 08:11:29 ( #297 )
Herkese selamlar;

"Simdi  foruma girince oku oku bitmez" diye dusunerek gelmistim :))  Sanirim herkese  benim gibi yaz havasinin rehaveti cokmus :)) 5 yildir buradayim ve  5 yildir  ilk defa bu kadar sicak havalarla mucadele ediyoruz :(  Evin her yerinde klimalar calisiyor ve yetmiyor :(  Klimasiz olanlara  Allah yardim etsin, bugun37 derece idi, nefes alinmiyordu :(

Tabi birde buna ek olarak  cocuklar cok yoruyor beni! Ayberk sabah 6-6:30  gibi uyaniyor. Uras derseniz Havanin isisindanmidir, yoksa dislerindenmi ya da bir yerinin agrisindanmi bilinmez?!  Fakat dogru duzgun uykuya  gercekten  hasret kaldim :(  Gerci hala beni emiyor, belki gece acikiyordur diye dusunuyorum, ama emsede  uyumuyor anlamadim...

Onun disinda; 6 tane disimiz var simdiler. Emeklemede oldukca hiz kazandik, seri bir sekilde emekliyor, bir yerlerden destek alabilirse  ayaga kalkiyor.  Artik bizi anlamayada basladi; hadi yanimiza gel dedigimizde  emekleyerek yanimiza geliyor, ayrica tum gun  pesimde evi geziyor :)) Bazen evin icinde  kaybediyorum  ve  ariyorum minosu :))  Minik minik puff  larden veriyorum ( Tr de varmidir bilmiyorum, bebek cips i diyebilirim , ama zararsiz ve organik birsey) hatta o puff larikucuk kapta veriyorum ve  simdilerde onun icinden tek tek almayi ve yemeyi ogrendi :))

Gecen haftadan beri de Ilk arabam  la evin icinde turluyoruz. Arada birakiyorum ve kendiside gidebiliyor, fakat  yavrusum oyle bir abaniyorki arabaya , yazik dusecegini biliyormus gibi :)) 

Burcu  ilk koydugun  linkteki bizde mevcut, oldukcada dayanikli bir  araba tavsiye ederim. Bizde birde onun farkli modeli var. yani anlayacagin 2 tane ilk arabamdan var evimizde :))  Aslinda iyiki de 2 taneymis, Uras ne zaman arabayi alsa  Ayberk'in araba aski depresiyor   O elini surmedigi araba   kiymetleniyor  

Ayrica  bir on sayfadaki Walking vings si takiyorum ilk arabami kullanirken  ve  dusecegi anda hava yakaliyorum. Bu sayede  hem belimede eziyet etmemis oluyorum, cocukta kendini daha guvende hisediyor....

Buse&Ayberk

• Tüm gönderiler : 582
  • Bölge: USA/ Chicago
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 15.07.2010 08:30:24 ( #298 )
Ygamur'cum,

Yeni gordum mesajini!

Belki sen  yapmissindir dis bugdayini, ama ben yapmamis olma ihtimaline karsi  kisaca anlatayim....

Bir gece onceden bugdayi suya koyuyorsun, ertesi gun hasliyorsun ve seker katiyorsun (istege bagli) .  Daha sonra servis edecegin zaman  turlu renkli sekerlemelerle  uzerine dekor yapip kisilere dagitiiyorsun (burasi senin yaraticiligina kalmis ) ...oNun disinda  bir ceyrek atini ( ben jelatin folyaya sardim ) bugdayin icine karisitiyorsun ve gelisi guzel  ne icinde servis edeceksen  koyuyorsun  ( tabiki bu herkesde oyle olmuyor da olabilir  ben yaziyorum ama istersen bu sekilde  uygulamaya bilirsin)  Altin kimde cikarsa o  bebege hediye aliyor, sende o kisiye bir hediye aliyor veya  veriyorsun :))  Onun disida birde meslek secimi var :))  Onlari biliyorsundur  zaten !

Burcu'cum, Lori kuzusunun disleri hayirli olsun :))  Ee sende yaparsin artik bir dis bugdayi lori kuzusuna :) Yeni pusetiniz hayirli olsun,iyi gunlerde binsin kuzucuk... Aktivite masasini sevmediniz demek, gerci o  modeli biliyorum oldukca kucuk iskemlenin ustune tus koyulmus gibi.. Fakat ilk arabamdan oldukca memnun kalabilirsin, gerci o da uzun sureli kullanima pek acik birsey degil, ama benim oglum onu araba niyetine oldukca kullandi ve oynadi :)) Yuruteci satmissn, zaten simdi satmasan 1 ay sonra gerek kalmaya biilirdi, iyi olmus bence, ilk arabam dah ,mantikli birsey.... Bizim aktivite masasini bile biz dogru dusugun kullanmiyoruz, bu zaman akadar  toplasam 15 dakika oturtmamisimdir Bende  evdeki herseyi dagitmak icin can atiyorum, eylul-ekim gibi  bosaltirim  birazcik, zaten  2 bebek var gelecek kisa :)) Bir cogu onlara gider....

Ya diger kizlar nrelerdesiniz?... Nihal seni  face'de de goremiyorum, hersey yolundami???

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 15.07.2010 15:04:22 ( #299 )
çokkkk sıcak
Buse fisher  price 2in 1  aldım hem aktivite  hemde  yürüme arabası gibi  sizdekş  arabaya da  bakmıştım  ama müzikli olmayınca  vazgeçtim umarım bundan memnun kalırız.

Pusetimizide  beğendik ama  terletme yapıyor bunun için çözüm bulmam gerek, chicco da  sırt  desteği vardı  ve kumaşı  daha iyiydi ama mekanizma  olarak  tabiki maclaren hepsi bir arada olan  zor  üst modelleri daha kullanışlı fakat  ağırlık fazlaydı en hafif olanı volo modeli.
bugün oyuncağı almaya gittiğimizde  lorenzo bir oyuncağı eline aldı  bırakmıyor almaya kalksam çığlık çığlığa  mecbur satın aldım umarım hevesi hemen geçmez:)

DarkWing

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 14.08.2010 19:01:40 ( #300 )
ooo ne kadar olmuş yazmayalı :)) biz iiyiz kızlar hergün biraz daha büyüyoruz :) sıcaklarla başımız dertte Bora feci terliyor :(  geçenlerdede su çiçeği oldu oğlum :( ama hafif atlattık sanırım kontrole gittiğimizde hastaneden bulaştı :( 5. dişimizi çıkarıyoruz kızlar patlattı 5. yi 2 gün önce çok erken deilmi? sonraaa sıralıyoruuuzzz 2 saniye kadar tek ayakta duruyoruz bazeen bideee acıkınca mamamama die ağlıo benim güjeee oğlum :) bide devamlı bababababababa die gezinio sizde ne var ne yok kızlar hadi foruma çok yalnız bıraktık forumu :)
Sayfayı değiştir: << < ..111213141516 > | Sayfayı gösteriyor 15 of 16, mesajlar 281 to 300 of 304

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 1 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat