Yatmadan bir bakayim dedim...
Aksam saat 5'den beri uras uyanik ve gece saat 12:30'da ancak uyudu ve surekli memedeydi emdi emdi durdu :( Gaz sorunumuz vardi bu aksam, gazi olunca ve uyumayinca surekli memede kalmak istiyor. Yalanci memeyede alistirmak istemiyorum, fakat beni yalanci meme gibi kullanmasi zor oluyor acikcasi :(Fakat ileriye donuk dusununce de meme kabusu uzunca bir sure aramizda kalir ve biraktiramam diye korkumdan uzak duruyorum. Tabi daha cok cene ,damak ve dis seklini bozar korkusu var..
Burcu, sutun azaldi gibi gelmesi normal canim, ama sen hic dert etme emzirmeye devam ettigin surece azalmaz allahin izniyle. Bulgur cok sut yapiyor, birde isirgan otu inanilmaz sut yapiyor. Ayberk doneminde k. validem TR'den getirmisti bir poset, isirgani ictigim anda o bombos goguslerim patlayacak sekilde sut dolardi, ustum basim sut olurdu :) Bu seferde istemistim, fakat yanlis hatirlamis ve ada cayi getirmis yerine , saglik olsunn... Sidetle tavsiye ederim isirgan otunu
Bernacim, k. validem ocak-2'de donuyor :( Allah razi olsun canim annelerden gercekten, benim icin onemli olan tek sey Ayberk yavrum'du, sag olsun o da sonuna kadar ilgileniyor. Gerci k. validem halinden o kadar memnun ki :)) Aksam ustu altini degistirecektim onun canina minnet ben degitiricem dedi kapti cocugu

Gerci cok ozluyor, daha simdiden TR'de ben nasil yapicam Ayberk'i ve uras'i gormeden diyip duruyor... Tabi sen cok sanslisin ne guzel sana yardima geliyor :) Birde sallanma konusunda ben cok cekmistim :( Umarim sizde benim yasadiklarimi yasamazsiniz ileride :( Ben Uras icin daha salincagini acmadim bile, nasil korkuyorum dusun :))
Bugun uras'i kangusuna koydum ve oglumla temizlik yaptik. Anladim ki cocuk hicte bahane degil temizlik konusunda :)) Isteyince ve elin hizliysa herbir isini halledebiliyorsun, cok sukur bende miy miy biri degilimdir, 2 cocukla insaallah kisa surede rutinlerimi olusturucam organize olmus olucam.. Zira daginikliga ve pislige hic tahamulum yoktur....
Birde ben huggiesin bezlerini hic begenmemistim, karton gibi gelmisti bana :(( Bizim burada pampers diye bir markayi kullaniyoruz, Sanirim TR ayagi Prima oluyor ve biz cok memnunuz... Hatta orada varmi bilmiyorum yeni dogan bezlerinin ortasinda sari bir cizgi var ve mavi olunca demek oluyor ki cis pmis, yani ustten rengine bakmaniz yeterli :)) Keske buyuk kg. li bezlerinde de oyle olsaydi....
Neyse gozlerim kapanmaya basladi , bebisleri ve sevgili anneciklerimize kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz..