Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 2 of 16, mesajlar 21 to 40 of 307
Yazar Mesaj
Surpriz

• Tüm gönderiler : 995
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Izmir - Goztepe
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 01.12.2009 14:10:17 ( #21 )
kiskanma Nihalcim :)))) biraz da  normal dogumun avantaji tabi :) sezeryanda  karin  daha gec iniyor  yanilmiyorsam. Gerci kisiden kisiye degisir. elbet sende  eski haline doneceksin.
karnimizin ortasindan  gecen su  koyu renk cizgi  ne zaman gider? ben onu gordukce  moralim bozuluyor:(((

Busenin k.validesi  gitmedi diye  biliyorum. daha dun  bayram resimlerini gormustum, Uras bebek  izin  vermiyordur:))))
nihal  sizin  resimlerinizde cok  hos:)

dun aksam Lorenzo  2  ye  kadar  uyumadi bende  onunla  birlikte  takildim tabi simdi  hazir uyuyorken bende  kestireyim.

Buse&Ayberk

• Tüm gönderiler : 582
  • Bölge: USA/ Chicago
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 02.12.2009 00:09:52 ( #22 )
Selam annecikler,

Ugrayamadim hic :(  Gelen giden den pek basimi kaldiramadim desem anlarsiniz sanirim, birde ustune bayram gelince kapimiz hic kapanmadi...

birde benim henuz bana cok ihtiyaci olan bir cocugum daha var. acikcasi su siralar bile cok zorlaniyorum, k. validem gittiginde nasil olacak bilmiyorum. uras derseniz surekli memede olmak istiyor, gaz sorunlarimiz basladi, hafif yollu kusmalarimiz cabasi, tam birini yatiriyorum digeri kalkiyor, birini yediriyorum digeri acikiyor   ayni anda uyandiklarinda daha zor oluyor, 2 si de beni istiyor cunku   paylasilamiyorum

2 side uyandiii, ben kaciyorummmm....

Buse&Ayberk

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 02.12.2009 06:31:55 ( #23 )
Bugun oyle apar topar girmistim , simdi kuzucuklar uyuyor, misafir yok bende nefesi burada aldim :))

Oncelikle  herkesin gecmis bayramini kutluyorum...

Burcu, masaallah canim :)  36 beden giyiyorsun demek, ben eski bedenimdeyim ama  3-4 kilo fazlam var yinede :))  Birde balansi iyi kurmak lazimmis emzirdigimiz icin, dr. mutlaka tatli yemelisin dedi ve ben sonuna kadar tatliya dayaniyorum   Hamislikte almadim kilo ama simdi alirsam sasmam :)) Gobekteki cizginin gitmesi 5-6 ayi buluyor diye hatirliyorum, ama daha erken degildi..

Nihal'cim, ben senin resimlerini gordum ve hicte oyle dudak isrittiracak kilo goremedim :))  Hatta masaallahin var sekerim, gayette naif bir hanimsin   2 cocukla hayat nasil gidiyor? senden feyz almam sart oldu :)) Hatta 2. cocuklu  herkesten :)) Ayberk gerci henuz cok kucuk bu ay tam olarak 2.5 yasina girecek ve bana cok duskun :( Herseyi benimle yapmak istiyor :(  Gerci senin kizin buyuk sana yardimci bile oluyor olabilir :( Tek cocukluyken meger ne kadar kolaymis hersey :)) 

anneolmakgüzel

• Tüm gönderiler : 378
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 02.12.2009 13:28:08 ( #24 )
Buseciğim canım,senin işin bana göre biraz daha zor..Ayberk çok küçük daha..tam anneye ihtiyaç duyacağı yaşlarda..Sen tatlı yemeye devam et bence ikisi arasında mekik dokurken kilo falan kalmaz sende..
Allahım yardımcın olsun canımcım.
kızım bütün gün okulda..
Sabahları uyanmakta çok zorlanıyorum..bir de ablasının gitme saatinde uyanıyor oğluşum..bir yandan Kızımı hazırlamaya çalışırken diğer yandan oğluşu avutuyorum..Akşamları ödev faslımız var bir de..benim kıza ödev yaptırmak eziyet gibi bişey de:))çok yavaş ve dikkati çok çabuk dağılıyor..anne susadım diye mutfağa gider,beklersin beklersin gelmez..bir bakarsın ki buzdolabı süsleri ile oynamaya dalmış mesela:)
Bu iltifatlar ne kadar iyi geliyor anlatamam..Çok mutlu oluyorum..tşk ederim  canımm..Allah da seni mutlu etsin.
bugün misafirlerim gelecek..malum bebek yoklama..dünden hazırlıkları yaptım..ama ev almış başını gitmiş..Burak ı da fena halde kucağa aıştırdım..mümkün değil durmuyor..Annemi çağırmak zorunda kaldım..o tuttu beyefendiyide ben evi temizledim..
yaa kızlar sizde durum nasıl..Burak sabah  uyanıyor akşam üzerine  kadar tam olarak  uykuya dalamıyor..sürekli kucak ve emmek istiyor..ama sonrasında gazı yoksa rahat uykuya dalıyor..hani diyorum kucağa alıştırdım diye de açığı onun isteği üzerine biraz böyle oldu..ben de gün boyu evde müsait olunca sanırm.
peki nasıl alıştırcaz bu bebekleri kendi kendine uyumaya?ikinci çocuğun sen bilirsin falan demeyin,kızım öylesine uslu bir bebekti ki onda yaşamadım..zaten 40 günlükken başladım okula..bakıcı eline bıraktım..:((((((((((((((((((

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 03.12.2009 12:18:32 ( #25 )
Buse sana gercekten kolay  gelsin, hamilelik doneminde  2. cocugu dusunuyordum  ama  1 tane  yeter :)) gerci buyuk konusmamak gerek ama  su  an icin  gercekten  istemiyorum. Ayberk daha senden kopmak istemiyor ikiz  bebk bakiyormus gibisin.
Beden 36  ama  benimde  vermem gereken 3 kilom var, vermek icinde  yaza  dogru dusunuruz artik :)))
Hamilelik doneminde  almadigim kiloyu bende  alabilirim tatli olayini abartiyorum gibi ama engellemiyorumda kendimi. sutlac hayatimda hic yemezdim  2 gundur resmen canim cekti ve dun ilk kez yaptim guzelde oldu:) eskiden yemeyipte simdi yediklerim arasinda  tahin helvasi ve tahin pekmez:))) var.
oglum yeterince  beslensinde  veririz artik  kilolari.

Buse  daha oncede  yazdim bana  su cis cover hakkinda  bilgi verir misin? nasil  birsey resmi vs...
bugun resmen banyo yaptik cunku :))))

2 gecedir bizimde  gaz  problemlerimiz had safhada  ilk gece susturamadim resmen sonra  elme  yagi aklima  geldi karnina  ve sirtina  masaj yaparak  surdum 10  dk. sonra  uyuduk sabaha kadar  da  uyanmadi  o an Buse sana dualar ettim sen yazmistin elma yagini:)))
dun banyo yaptirdim, elma  yagi ile masaj  vs... ama  yok bu  sefer fayda etmedi  baya sanciliydi.
bugun aile hekimine gittik kilomuz  4.600 olmus, gaz sancilari icinse  damla  yazdirdim cok  zorlandigim zaman  kullanacagim  artik
bu  ilaclar  bagimlilik yapmiyordur umarim ...

Nihalcim  sana da  kolay  gelsin  anlattigin  durumlar  bizde  de ayni. surekli meme ve kucakta olmak istiyor bu alistirdigimizdan degil onlarin ihtiyaci  ilk 3  ay yapilanlar aliskanlik olmuyor zamanla kendisi birakacaktir.
ben kendimden uzak tutup  kendini yalniz ve guvensiz  hissetmesini istemedigimden elimden gelen ilgiyi veriyorum :))) ne  yapalim biraz yapisik  yasayacagiz.
gunduzleride  uykumuz azaldi  bizim  cok  az  uyuyor
Nihal Burak birkac gun  sonra  1  aylik olacak ne  cabuk gecti degil mi :))))

oglum  uyanmadan giysilerinide  utuleyeyim

optuk hepinizi

anneolmakgüzel

• Tüm gönderiler : 378
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 03.12.2009 12:40:17 ( #26 )
Burcu demek banyo yaptınız..:)
dün demiştim ya misafirim gelecek diye,daha onlar oturur oturmaz Burak Alp huzursuzlandı..altını açtım..bir anlık dalgınlığıma geldi..kirli bezi alıp temiz bezi koyana kadar bizimki saçtı ortalığa..benim üstüm başım,kendi bacakları hep idrar oldu..:)Artık soktum lavoboya yıkadım bacaklarını..Arkadaşlar diyor orda mı yıkayacaksın?ee napıyım tekrar küvete mi sokayım:)pek de hoşuna gitti keratanın gık demedi yıkarken..
Evet Burcu aslında haklısın..onların bizim sıcaklığımıza ihtiyaçları var ama bu durumda da hayat duruyor..inan  sabahları onla ilgilenmekten kahvaltıya vakit bulamıyorum..Alışsın diye bırakıyorum bazen,öyle bir ağlıyor ki hadi almada dur kucağına..Nihal ilk zamanlar böyle demiyordun çok memnundun diyebilirsiniz ki haklısınız:))hayatın gerçekleri ile karşılaşınca fikrim değişti:)))
Burcucuğum,Burak alp bugün 34 günlük oldu..hatta hepatit aşımızın diğer dozunu da iki gün önce yaptırdık.
gaz için hangi ilacı kullanıyorsun?vitamin veriyorsunuz deği mi?

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 03.12.2009 12:56:36 ( #27 )
Nihal sizde cok komiksiniz bizim gibi :))) bugun oglumum kendi yuzune dogruda  yapinca  korktum tabi dogru banyoya lavoboya:))) valla bende  poposunu lavoboda  yikiyorum bugun bşraz kendinizde  yikadim orada:)))
ben daha kullanmadim  ilac  doktora bugun yazdirdim alinca  yazayim  sana  okuyamadim  da :)))
vitamin  vermiyoruz
daha sigortasi olmadi oglumun yeni pasaportu cikti vergi numarasida gerekiyormus onu da  bugun alacagiz sanirim haftaya olacak  artik. o zaman cocuk doktorumuz olacak
ben gec kalmisim buyumuz coktan Burak alp masallah
ben ana kucagina alistirdim  ama  ben neredeysem Lorenzo yanimda  benimde  cok  eve vakit ayirabildigim  soylenemez ne zaman uyuyor hemen birsey  yapmaya basliyorum

purple07

• Tüm gönderiler : 120
  • Bölge: ANTALYA
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 03.12.2009 17:22:32 ( #28 )
Merhabalarrr,

Sevim nazın artık sevimlik zamanları geldi bir tatlı oldu benim guzel kızımmm (maaşşallahhh) sesli sesli guluyor sabahları pek bir neseli artık kendini biliyor kuzucuk fazla emmiyor midesinde yer nekadarsa, fazla emmek istemediginde mutlaka belli ediyor kızım su zamanlara kadar cok emiyordu o emmesine ragmen ben regli oldum anlamadım neden oldu ama oldu bense 1 yıl kadar olmam diyordum neyse .... kızım minnosun gazıda gecti sanıyorum artık yanlızca uyumak istedigi zamanlar mızırdanıyor onun dısında simdilik iyi hos dun biraz rahatsızdı sanıyıorum bende oyle faranjit olmusum hemen dun sabah doktora gittik antibiyotik basladım benim sutume gecen antibiyotikten oda aldıgı icin oda iyi cok sukur erken tanı ile olayı atlattıııkkk.

nihalcim biz gaz icin pek cok sey denedik zinco metsil vs... ben en cok fayda gordugum gaz ilacı sub simplex oldu zinco sedatif hafif geliyor birde doktorumun soyledigi karısım kızıma pek iciremedim zaten 4cay kasıgı felan veriyorsun rezene , anason , papatya , ısırgan , muskat vede kimyon bu otları kaynatıyorum ve kendim iciyorum kızımada veriyorum ama pek icmedi hem dinlendiriyor hemde bebege sütten  gaz gecmesini engelliyor erkek bebeklerde gazın daha fazla oldugunu biliyorum allah kolaylık versin pek cogunuzun bebegi erkek .... bu arada orhan osaman buzikinin cd sinden pel bi fayda gormedim .... hııı birde acı elma yagı onuda kullanıyorum ama tek basına pek bir faydasını goremedim ama rahatlatıcı ozelligiyle masajı guzel oluyor bu yagında her markası farklı farklı bazıları iyi geliyor bazıları iyi gelmiyor neden anlayamadım tabi kokularıda degisiyor sizde farkederseniz dikkat edin ben talya markasından memnun kaldım hıı birde bir kac kere hastanelik olduk biz de gaz yuzunden ozamanlar icin doktormuz agrı kesici ates dusurucu bir fitil verdi aslında pek bir ise yaramaz diyorlar ama iyi geldi.... bide su rota asısı surundurmustu bizi sizde doktorunuza danısın bu asıyı devlet yapmıyor ama bizim doktorumuz onerdigi icin yaptırdık agız yoluyla yapılıyor ama sevime hic iyi gelmedi 4 - 5 gun huzursuluk karın agrısı burnumuzdan fitil fitil geldi bizim kızımız biraz nazlı suana kadar sarılık asıları dısında herseyden etkilendi ve rahatsızlandı asılardan sonra bakalım 30 aralık ta yine karma ve toplamda 3 asımız daha var ...

Bu arada cocuk doktorumuzu degistirmeye kararverdik bazı yonlerden memnun kalmadık .... birde kalca cıkıgıyla ilgili problemimiz olabilir ilk ultrasonda egilimi oldugunu soylediler 2. sini ayın 10 unda yaptıracagız... umarım birsey cıkmaz bizde cift bez kullanmaktan vazgeceriz de teke duseriz gaz agrısı oldugunda ayaklarıyla ister istemez oynamıstım hala aklımda soru isareti kaldı acaba bizim bir hareketimizmi buna yol acı dikkat ettim oysaki ama ne bileyim iste yinede sucluyorum kendimi aman siz dikkat edin bence bacaklarıylada cok oynamayın bacaklarını havaya kaldırın ama gobegine dogru bukerek ugrasmayın derim .....  sevim uyandı hoscakalınnn

Buse&Ayberk

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 08:35:03 ( #29 )
Selam arkadaslar,

Bugun kabul gunumuzdu bizim sanirim, sabahtan beri kac posta misafir agirladik inanin bilmiyorum, ambale olmus durumdayim :)) Aksam derseniz  misafir misafiri sevmez derler ya, ona inat 3 ayri misafir geldi :)  Tabi arayipta musayitmisiniz dediklerinde misafir gelecek hayir degiliz diyemedim :))  Gerci benim icin sakincasi yok ama amerikalilar turkler karisti birazcik :))  Birde  terapimizde pazartesi gunu olmamisti  birde o vardi :))  Offf ne karisik bir  gun gecirdim anlatamam...

Dunde uras oglumun 2 hafta kontrolu vardi, masaallah kuzum 1 kilo almis  ve boyuda uzamis .. Ayberk kuzumda domuz gribi asisinda 2. dozunu aldi dun ve sonunda bitti. Yarin misafirimiz varmi bilmiyorum, birden arayan olmazsa  misafirsizim, fakat cumartesi gunu  oldukca kalabalik  olarak amerikali arkadaslarimiz gelecek, hemde yemege ... 

Bu arada  dun k. validem  sehir merkezine indi ve ben ilk defa 2 cocukla evde kaldim, ama ayberk 2 saat kadar uyudu  o arada da mutfaga attim kendimi , yemek yapmayi ozlemisim :))  4 cesit hazirlayi vermisim   Birde  soyelmesi ayiptir mercimek koftesi yapmistim, keske yapmasaydim ve yemeseydim :(  OGlum sabaha kadar kivrandi, nasil gaz yapti cocuguma anlatamam :(  Isin garip kismi bana gaz yapmiyor sutume nasil gaz yapiyor bilmiyorum :(  Ayberk doneminde ac geziyordum :(( Eskiye donucem sanirim....

Buse&Ayberk

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 08:52:46 ( #30 )
Nihal'cigim,

Ben hicte oyle dusunmuyorum :)) Aksine kilo vermek yerine kilo alicam gibi :)) Fakat gercekten 2 kucuk cocuk cok zoluyor, heleki birde cok hareketliyse cocugunuz isiniz dahada zorlasiyor :(  Mesela uyumadi bugun ve uyumadigi zaman nasil bir enerji oluyor anlatamam, tabiki huysuzluguda cabasi :(  Aksam saatleri cozutuyoruz :((  Kizinin dikkat sorununu ciddiye almani tavsiye ederim. Ayberk'te de dikkat sorunu var ve o sebepten dolayi aliyor terapinin bir tanesini. Tr'de de illaki  bu konuyla ilgili uzmanlar vardi. Ben  bu konuyla ilgili terapi aldirdiktan sonra etrafimda bir cok anne bu konunun uzerine dustu, mesela; bir arkadasimin ogluda fazla focus oluyor o da bir sorunmus, hatta onu daha ciddi sorun olarak goruyor terapistler...

Burcu'cugum,

Afedersin canim, gecen gunde yazmissn ama  unuttum :( Canim ben onun sana resmini cekip koyayim, ne diye satiliyordu  hatirlayamadim, baktim ama  goremedim "cover" diye satilmiyor cunku :(  Gaz sorununu  forumcak yasiyoruz sanirim :(  Bizde de gaz sancisi hat safhada ve o gaz ilacklari inan fasa fiso, hic bir faydasi olmuyor :( Umarim dr. verdigi ilac  yardimci olur size... Aci elma yagini bana  TR'den onermislerdi, fakat burada bulamadigim icin ben deniyemedim :( O sebepten  yorum yapamiyorum, fakat  milupanin/rezene cayini veriyordum... Birde ben rezene cayini iciyorum, sende  rezene cayi icebilirsin ...

Berna'cigim,

Canim insaallah sorun cikmayacaktir, sen gonlunu ferah tutmaya calis.  Ayrica o  bacagi karna dogru ittirme hareketine bagli oldugunu sanmiyorum. Zira oyle birsey olsaydi inan ayberk'te olurdu. Ayberkin bacaklari mutemadiyen teoesindeydi, baska hic birsekilde  gazini cikartamazdi :( Tabi buna ek olarak anne karninda durusunuda baz almak gerekiyor...  Demek sevim'cim kikirdemeye basladi :)  Nasil sevimli olmustur  nazli kizimiz, cok op, cok kokla nazli kizini .... Birde su "cift bez kullanmak zorunda kalmayiz " demissin ya ona takildim (!) ... Neden cift bez kullaniyorsunuz ?
<mesaj tarafından düzenlendi Buse&Ayberk on 04.12.2009 09:13:26>

purple07

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 10:36:31 ( #31 )
Günaydınlar 2009 'un en guzel anneleriiii ;

Biz bu gün yine maratonumuza kaldıgımız yerden basladık sabah yine herzamanki gibi uyanmıs hanfendi seslerle uyandırdı beni cok sukur genelde aglayarak uyanmıyor aglayarak uyandıgında mutlaka bir sıkıntısı oluyor besiginde kendikendine takılıyor seslerine uyanıyorum cunku otarafa butrafa donmeye calısıyor ve kendini dogrultmaya kaldırmaya calısıyor tabi enerji sarfederken sesleride epey fazlalasıyor artık benim çalar saaatim tatlı kızım yaz gülüm con con kızım oldu kalkınca hemen bezimizi degisiyoruz sonrada karnımızı doyurup bir guzel gazımızı cıkarıyoruz baslıyoruz oyuna genelde dokunarak uyarıyorum onu bu zeka gelisimine cok iyi bir alıstırma oluyormus sonrasında mutlaka müzik dinliyoruz rahatlıyor gevsiyor tatlım benimmm... sonrada uyku bir uyaran olmadan asla uyumuyor deniyorum sallamadan uykuya dalmıyor ayakta besikte cingene besiginde hersekilde sallıyorum kucakta zıpp zıpp neyse sonunda uyudu bende girip bakayım dedim neler yapıyorsunuzzzzzz....
sallanmak derken bir besik aldım gittigidiyordan onu kullanıyorum genelde resmini bulayımda koyayım bebegini ayagında sallayanlar icin tavsiye ....
http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=besik+hamak&search_type=detail&submitit.x=13&submitit.y=13

Busecim ; cift kat bez kullanıyoruz cunku bacakları nekadar acık dururusa okadar iyi ve kalca çıkıgını önlüyormus doktorumuz bize cift kat bez kullanmamızı söyledi o nedenle kullanıyorum prima ince geliyor birde pisik yapıyor diye huggies kullanıyorum onun birtansi bilem cok kalın 2. siyle epey bir kalın oluyor bacakları acık dursun die kullanıyorum ...

hıı bu arada kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz ben birde molfix kullanmayı istiyorum ama hic kullanan olmadıgı icin memenuniyetlerini bilemiyorum... kullanan varsa paylasırmısınızzzzzz....

benden simdilik bukadar hoscakalınnn

Eklenen resim(ler)

fems

• Tüm gönderiler : 3906
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 10:52:25 ( #32 )
canım bebeğini güle güle büyüt inşallah kalça çıkığı yoktur ben minik kızıma bir süre molfix kullandım ama memnun kalmadım kimyasal madde kokuyor sanki  naylonsu bir koku olur ya garip bişey o yüzden huggiese geri döndük ilk kızımda da kullandım huggiesi memnunum yani diğer bezlere göre azıcık pahalı ama sızdırma olayı filanda olmuyor

sandyy

• Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 12:16:05 ( #33 )
merhaba anneler
ben prima,huggies ve molfix kullandım,en iyisi huggies bana kalırsa.prima kalite olarak iyi ama bel bantları esnek değil  heleki çok hareketli bir bebeğiniz varsa oynayıp bezi gevşetebilir sonrada herşey dışarı çıkabilir...

***ATIKUS***

• Tüm gönderiler : 1338
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 13:13:32 ( #34 )
Ebrucum primanın yeni modellerinin bel bantları esnek.
Biz çok memnunuz...
Acaba sen eski model denemiş olabilir misin?
Yeni modeller hani şu tırtıl bantlar.
Gerçi hiç huggiess kullanmadım...

GAMZELİ CANKUŞUM
Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 15:32:26 ( #35 )
yazdim ve hepsi gitti  :((((((

tekrar  yaziyorum oglum uyanmadan
dun bizim gecemiz gene sancili oldu, bu  sabah gaz damlasini  denedim  sakiniz umarim gecede iyi gecer.
İlacin  adi : COLINOX  gunde  4  defa  10  ar  damla  dedi  dr. ama  ben  2 defa vermeyi  dusunuyorum,  alirken aczanededi  adam cok iyi oldugunuda  belirtti bakalim sonuc ne olacak.
oglene kadar  huysuzdu  oglum emmek dahi istemedi kahvalti yapamadim  dun gece artik  sirtim kopacakti:(((

Buse bekliyorum resmi insallah verdir Tr de

kisaca yaziyorum hazir uyuyorken yemek yiyeyim
bizde  cocuk  doktoru arastiriyoruz  yarin artik birini deneyecegim umarim memnun kalirim.

Ben hep  huggies kullandim ve pisik  olmadi ama  newborn  artik  kucuk geliyor dun bir buyuk  boyuna  gectik.
prima  ve  canbebenin deneme  bezleride  vardi  elimde  onlardan memnun kalmadim ozellikle  prima  hic hosuma  gitmedi nedense.
huggies cok  iyi bence

berna  insallah  sorun yoktur ne guzel  keyifli aylariniza kavustunuz darisi basimiza artik.

Buse rezene ve milupanin still-te cayinida  iciyorum 

birde sutum  sanki  azaldi  gibi dun pompa  ile denedim  cikmadi, tavsiye bekliyorum tahin pekmez yiyorum  sut iciyorum tatli  deseniz cabasi ayva  kompostosuda  yapacam simdi

hadi yemek yemege gittim
optum hepinizi

sandyy

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 16:22:05 ( #36 )
***ATIKUS***

Ebrucum primanın yeni modellerinin bel bantları esnek.
Biz çok memnunuz...
Acaba sen eski model denemiş olabilir misin?
Yeni modeller hani şu tırtıl bantlar.
Gerçi hiç huggiess kullanmadım...

Haticecim selam canım,benim aldıklarım öyle değildi,elimdekiler bitince bakayım bende primaya tekrardan.primanın dokusu çok güzel bence...
purple07

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 04.12.2009 20:23:06 ( #37 )

Hımmm demek huggies herkesler tarafından begeniliyor  :)))) ozaman degistirmemeliyim demekki .... deneyimlerinizi paylastıgınız icin cok ama coook tesekkurler .... ve iyi dilekleriniz gercek olur ve kızımın kalcasında hic bir sorun olmaz umuyorum bu gun biraz huzursuzduk gazımız oldu bizde ne yapalım arabayla gezmek gazına iyi geliyor cıktık arabayla gezmeye babamız bizi evimizin yakınındaki çaglayan şelalesine goturdu bu gun kızım ilk kez bir şelale görmüs oldu gecen haftada deniz gormustu piknige gitmistik tabi bu gezintiler gayet kısa oluyor cunku malum kıs ya üsürse korkusuyla bazı şeyleri hızlandırılmıs yasıyoruz .... seneye tadını cıkara cıkara insallahhhhh...

Burcucum humana nının still tea si sut verimin oturdugu zaman azaldıgında 3 - 6 saat sonrasına gercekten iyi sut verimi oluyor hastanedeki kadın dogum hemsireleride bana ısrarla humana al demislerdi milupanınki sallama cay oluyormus humananınınki kucuk kurtcuklar seklinde ve pek bir faydasını gordum ben benim kızım ilk zamanlar epey bir emiyordu ve sutum pek cok zaman yetmiyormus hissediyordum ilk zamanlar still tea pek isime yaramadı neden bilmiyorum ama daha sonra hissedilir bir sekilde artırdı .... birde ilk zamanlar boza iciyordum oda epey sut yapıyor izmirde varmıdır bilmiyorum malum sıcak yerlerde pek olmuyor burda kimse boza ne pek bilmiyor ben aslen eskisehirli oldugum icin gayet iyi bilirim bozayı hemmmmmdeeee karakedi bozasıysa tadından yenmezzzzz.. neyse denemeni tavsiye ederim orda yoksa ben bim den temin ettim burda bilmiyorum izmirde varmıdır oradan alabilirsin tadı pek iddialı olmasada isini gorur yanlız biraz gaz yaapabilir onuda gaz ilacı ile cozebilirsin ben kızıma verdigim gaz ilacından alıyordum arasıra hemde ona gaz pek gitmiyordu... eger elindeki gaz ilacını kullanıp pek bir faydasını goremessen sup simplexi siddetle tavsiye ederim hıı birde gaz ilacı bagımlılık yapmıyor yani gaz gecince kendi kendine gayet kolaylıkla gazını cıkarabiliyor gaz ilacını duzenli kullanırsan oglunda sende daha rahat edersiniz bende ilk zamanlar az verdim bagımlılık yapar korkusuyla ama agrıların sancıların ustesinden gelememeye baslayınca duzenli kullandım ve faydasını gordum ama yinede bazen ne yaparsan yapp hangi ilacı kullanırsan kullan engellenemeyebiliyor bu durumlardada cingene besigi esimle battaniyenin ustune kızımı yatırıp bir ucundan o bir ucundan ben tutup sallıyoruz ne hikmetse gazına iyi geliyor sadece 2 gece bu durum gecmedi onun dısında hep isimize yaradı ve cocugum rahatladı o 2 gecedede birinde hastanelik olduk digerindede burnumuzdan fitil fitil geldi tam hastaneye gidiyorduk kız uyuya kaldı .... neyse uzun lafın uzun anlatımıyla bunlar basımızdan gecti hıı birde arabayla dolasıp sehirde gezintide gaza iyi geliyor birde bebek aranasıyla gunduzden girirntili cıkıntılı yerlerde dolasırsan aksama rahat saatler geciriyor...

Busecim isin cok zorcanım hem ayberk hem uras allah sana cok cok kolaylık versin insallahhhh kayınvaliden nezaman gidiyor yani donuyormu demeliyim buraya vallahi ne yalan soyleyeyim annelerimizin buyuk destekleri var sagolsun benim annem 3 ay yanımda kaldı cok destegini gordum allah ondan razı olsun  :))) yarında yine temizlige geliyor kendi evi bitti benimkine kosuyor canım annemmmm...

hepnize sevgiler sevimden tatlı salyalar bu arada disleride kasınıyor minnosumunnnn... hoscakalınnn

Buse&Ayberk

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 05.12.2009 09:24:56 ( #38 )
Yatmadan bir bakayim dedim...

Aksam saat 5'den beri uras uyanik ve gece saat 12:30'da ancak uyudu ve surekli memedeydi emdi emdi durdu :( Gaz sorunumuz vardi bu aksam, gazi olunca ve uyumayinca surekli memede kalmak istiyor. Yalanci memeyede alistirmak istemiyorum, fakat beni yalanci meme gibi kullanmasi zor oluyor acikcasi :(Fakat ileriye donuk dusununce de  meme kabusu uzunca bir sure aramizda kalir ve biraktiramam diye korkumdan uzak duruyorum. Tabi daha cok cene ,damak ve dis seklini bozar korkusu var..

Burcu, sutun azaldi gibi gelmesi normal canim, ama sen hic  dert etme emzirmeye devam ettigin surece  azalmaz  allahin izniyle. Bulgur cok  sut yapiyor, birde isirgan otu inanilmaz sut yapiyor.  Ayberk doneminde k. validem  TR'den getirmisti bir poset, isirgani ictigim anda o bombos  goguslerim patlayacak sekilde sut dolardi, ustum basim sut olurdu :)  Bu seferde istemistim, fakat yanlis hatirlamis ve ada cayi getirmis yerine , saglik olsunn... Sidetle tavsiye ederim isirgan otunu  

Bernacim, k. validem ocak-2'de donuyor :(  Allah razi olsun canim annelerden gercekten, benim icin onemli olan tek sey  Ayberk  yavrum'du, sag olsun o da sonuna kadar ilgileniyor. Gerci k. validem  halinden o kadar memnun ki :))  Aksam ustu altini degistirecektim onun canina minnet  ben degitiricem dedi kapti cocugu   Gerci cok ozluyor, daha  simdiden TR'de ben nasil  yapicam Ayberk'i ve uras'i gormeden  diyip duruyor... Tabi sen cok sanslisin ne guzel sana yardima geliyor :) Birde  sallanma konusunda ben cok cekmistim :( Umarim sizde benim yasadiklarimi yasamazsiniz ileride :( Ben  Uras icin  daha salincagini acmadim bile, nasil korkuyorum dusun :))

Bugun uras'i kangusuna koydum ve oglumla temizlik yaptik. Anladim ki cocuk hicte bahane degil temizlik konusunda :))  Isteyince ve elin hizliysa  herbir isini halledebiliyorsun, cok sukur bende miy miy biri degilimdir, 2 cocukla insaallah  kisa surede rutinlerimi olusturucam organize olmus olucam..  Zira daginikliga ve pislige hic tahamulum yoktur....

Birde  ben huggiesin bezlerini hic begenmemistim, karton gibi gelmisti bana :(( Bizim burada pampers diye bir markayi kullaniyoruz, Sanirim TR ayagi Prima oluyor ve biz cok memnunuz... Hatta orada varmi bilmiyorum yeni dogan bezlerinin ortasinda sari bir cizgi var ve mavi olunca  demek oluyor ki cis pmis, yani ustten rengine bakmaniz yeterli :)) Keske  buyuk kg. li bezlerinde de oyle olsaydi....

Neyse gozlerim kapanmaya basladi , bebisleri ve sevgili anneciklerimize kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz..

sandyy

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 05.12.2009 20:37:07 ( #39 )
Burcu sütün artması için bol su içmek başta ayrıca humana still tee, kayısı suyu,rezene çayı tüketebilirsin.birde süt salgılanması için beyindeki prolaktin hormonunun tetiklenmesi gerekiyor bu da en çok gece yarısından sonra sabah kadar oluyormuş yani gece bol bol emzirmeye çalış,göğüslerinin şişip sertleşmesine müsade etme,gece bebeğin emmesi gündüz tüketeceği miktarın hormon tarafından algılanmasına ve üretimini sağlıyormuş.
birde bebişin günde iki kez kaka yapması 6-7 kerede bezini ıslatmış olması yeterli beslendiğinin göstergesi.
herkese bol sütlü günler...
Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 05.12.2009 21:38:05 ( #40 )
Berna gezmelere baslamissiniz  ne guzel :)

herkese  ortak yaziyorum oglum uyandi esim  fazla tutamaz  simdi kucaginda :)

doktora gittik  hersey  guzel  normal sutum icin isirganotu tohumu ve bal karisimi bir kur verdi bakalim ne olacak :)
Guzwel anneler
ben humana  kullaniyorum ayrica  milupanin still-te cayinida aldim bakalim sonuc ne olacak...

aldigimiz  gaz ilacindan cok memnun kaldim dun denedik ve  gayet huzurlu yattik umarim boyle devam eder

oglum agliyır

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 2 of 16, mesajlar 21 to 40 of 307

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 22 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat