Burcu,
Canim premax'sin icinde ne sekilde duruyor lorenzo? Ben 3. yu aldim ama nedense bir turlu icime sineni bulamadim, icinde cocuk ezik buzuk oluyor gibi geldi :( Ayberk'te kullanmamistim, acaba benmi oyle oldugunu dusunuyorum :(( Sut sagma pompasida manuel olmasi en iyisi bence, ben ayberk'te manuel kullanmistim hala ayni pompayi kullaniyorum ve cokta memnunum. Elektirikli pompalardan pek memnun olani duymadim, istedigin zaman memeni alamiyormussun icinden, o birakinca cikartabiliyormussun :( Hem istedigin kadar sagmis oluyorsun bence en guzeli. Gaz sancilariniz baslamis :(( Ben cok cektim, ama ne kullandiysam azaltiyordu ama gazimizi bitirmiyordu :(( Aci elma yagi onermisti herkes bana, birde gaz oldugu zaman kucuk havlulari mikroweyde isitip ayaklarina ve kasiklarina koyyordum, haricinde ilik banyo gazinin cozulmesine cok yardim ediyor (banyo sonrasi cok guzel uyurdu) Milupanin rezene cayini veriyordum, ekstra gece cayinida veriyordum (cok az az biberon ile) .... Birde bebek yogasi dedikleri; bacaklarini karnina dogru ittirerek , bir ellede ksik bolgesine hafif basinc yaparak gazini cikartiyorduk. O hareketi bize dr. onermisti, ben ilk baslarda oldukca korkarak yapiyordum ama korkulacak bir durum olmuyor
Nihal'cigim,
Hehehehehehe :)) Amma yanlis anlamisim

Araba koltugunu bende tasiyamiyorum, feci agir geliyor banada :(( Bende burcu ile aldiginiz kangurudan bahsediyorsun zanetmistim! Canim emniyet kemerini baglamanizi oneririm, allah korusun ama en ufak tokezlemenizde ciddi birsey olabilir. Daha onceden diger foruma eklemistim (ey-ek-kas hamis sayfasina) -car seat cover- Ebay'den temin edebilirsiniz bence, battaniye ile onu kullanmak pek mantikli gelmedi bana, ben boiraz pimpirikliyim belkide. Gerci noraml arabalar icin cover var TR'de , belki car seat icinde vardir. Bir arastir bence, illaki satan yerler bulursun, olmadi dedigim gibi ebay'den alma sansinizda var....
Berna'cigim,
Kolik li demek sevim bebegimizde :( Benim kuzneimin kizida kolikli idi, onlar icin arastirma yaparken o cd'nin varligini kesfetmistim bende. Ama onlar almanyada olunca siparis edememislerdi; yerine su sesi, fon makinasi, elektirik supurgesi sesleriyle durumu kurtarmistik :) Sende dene istersen! Gaz sorunu icinde Burcuya yazdigim secenekleri denemeni tavsiye edebilirim... Ek gida icin ise; henuz cok erken bunlari dusunmen icin :)) Fakat emzirdigin surece 6 aydan itibaren ek gidaya baslaniyor, olurda emziremezsen 4 ay sonunda genelde baslaniyor

Hele sevim naz bebisimiz o aylara gelsin, tecrubelerimizi seve seve paylasirim seninle...
Neyse ben simdilik kaciyorum, amma uzun yazdimmmm yine :))