Sayfayı değiştir:
< 12345678 > | Sayfayı gösteriyor 2 of 8, mesajlar 21 to 40 of 146
Angel..
-
Tüm gönderiler
:
1045
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İstanbul..
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER
-
29.01.2010 16:34:46
( #21 )
07023 Merhaba, 7 haftalık hamileyim. Bu ikinci bebeğim olacak. İlki gibi oldukça zor bir hamilelik yaşıyorum. Bulantı, kusma, tiksinme... Hiçbirşey yiyemiyor ve içemiyorum. Benim durumumda olan arkadaşlar, nasıl çözüm ürettiniz... Yada sizin doktorunuz ne tavsiye ediyor. Paylaşırsanır sevinirim Sayfaya hoşgeldin Binnur'cum..Allah sağlıcakla tamamına erdirsin,kucaklaman nasip olsun inşallah.. Mide hassasiyeti bende de var canım ya..Kusmam yok çok şükür..Ama özellikle sabahları,canım hiçbirşey yemek istemiyor  ..Hep zorla yiyorum mecburen..Midem kazınıyor ama,yine de en sevdiğim yiyecekleri bile canım çekmiyor..Çözüm üretsem keşke..Ama Binnaz'ın da dediği gibi,tuzlu kraker olayını biliyordum zaten..Bugün denicem dedim..Ama işe yaradı sayılır,en azından öğürmedim afedersin..5-6 tane attım ağzıma,şu çubuk krakerlerden..Belki de psikolojik bilemiyorum..Ama bu bir dönem biliyorsun ki,geçecek illaki..İşte kimisin de daha uzun sürüyor,kimisinde daha kısa..Doktoruma sormayı unuttum ne yazık ki  ..
|
|
hashatun
-
Tüm gönderiler
:
31
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.01.2010 16:38:09
( #22 )
aman maşallah sayfamızın hamileleri çoğalmaya başlamış darısı başımızaaaaaaaaa lütfen bekleyen herkes için dua edin bizde aklınızda olalım her zaman
|
|
Angel..
-
Tüm gönderiler
:
1045
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul..
-
|
-
29.01.2010 16:44:10
( #23 )
hashatun aman maşallah sayfamızın hamileleri çoğalmaya başlamış darısı başımızaaaaaaaaa lütfen bekleyen herkes için dua edin bizde aklınızda olalım her zaman Ah canım hoşgeldin..Sayfayı açan arkadaşım nerede acaba,bize bir müjde de o verse diye geçiyordu aklımdan  ..Dualarımız herzaman için,siz bebek hasreti çeken arkadaşlarımızla inan..Attan düşmeyen,attan düşeni anlamazmış misali,ben de bir zamanlar hasret çektim bu konuda..Öyle uzun sürmedi ama,her ay her ay beklemek çok sıkıntılı bir durum,bilirim..Rabbim en hayırlı olacak zamanda,meleklerinizi göndersin inşallah..Amin..
|
|
sandyy
-
Tüm gönderiler
:
5600
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
-
|
-
31.01.2010 18:04:04
( #24 )
Angel.. Sayfaya hoşgeldin Binnur'cum..Allah sağlıcakla tamamına erdirsin,kucaklaman nasip olsun inşallah.. Mide hassasiyeti bende de var canım ya..Kusmam yok çok şükür..Ama özellikle sabahları,canım hiçbirşey yemek istemiyor ..Hep zorla yiyorum mecburen..Midem kazınıyor ama,yine de en sevdiğim yiyecekleri bile canım çekmiyor..Çözüm üretsem keşke..Ama Binnaz'ın da dediği gibi,tuzlu kraker olayını biliyordum zaten..Bugün denicem dedim..Ama işe yaradı sayılır,en azından öğürmedim afedersin..5-6 tane attım ağzıma,şu çubuk krakerlerden..Belki de psikolojik bilemiyorum..Ama bu bir dönem biliyorsun ki,geçecek illaki..İşte kimisin de daha uzun sürüyor,kimisinde daha kısa..Doktoruma sormayı unuttum ne yazık ki .. ben bu satırları bir yerlerden hatırlıyorumm :) bak ben sana nefis bir menü önereyim sabah öğle akşam salçalı peynirli tost :p :)))))))) Özlemcim şaka bir yana hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kolaylıklar versin cesaretinden ötürü de ayrıca tebrik ederim,arayamadım bir türlü oğlandan fırsat kalmıyor bir türlü,bebek bakımı dünyanın en zor işiymiş meğerse... kocaman öpüyoruz.
|
|
hashatun
-
Tüm gönderiler
:
31
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.02.2010 08:24:25
( #25 )
Angel.. hashatun aman maşallah sayfamızın hamileleri çoğalmaya başlamış darısı başımızaaaaaaaaa lütfen bekleyen herkes için dua edin bizde aklınızda olalım her zaman Ah canım hoşgeldin..Sayfayı açan arkadaşım nerede acaba,bize bir müjde de o verse diye geçiyordu aklımdan ..Dualarımız herzaman için,siz bebek hasreti çeken arkadaşlarımızla inan..Attan düşmeyen,attan düşeni anlamazmış misali,ben de bir zamanlar hasret çektim bu konuda..Öyle uzun sürmedi ama,her ay her ay beklemek çok sıkıntılı bir durum,bilirim..Rabbim en hayırlı olacak zamanda,meleklerinizi göndersin inşallah..Amin.. amin canın inşallah bu sayfada olmayı nasip eder rabbim bana beklemek gerçekten çok zor
|
|
hashatun
-
Tüm gönderiler
:
31
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.02.2010 11:41:10
( #26 )
malesef eylül ve ekim annelerinden değilim bu sayfada olabilmem için bu ay hamile kalmam gerekiyo hayırlısı bakalım belkide kasım annesi olurum :)
|
|
happy baby
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.02.2010 17:11:13
( #27 )
Merhaba, Bende 7 haftalık hamileyim. Aranıza katıldım. İkinci bebeğimi bekliyorum. İlki kız 3 yaşını bitirip 4ünden gün aldı. Bu bebiş guzel bir surpriz oldu bana. Allah isteyen bütün çiftlere nasip etsin inşallahh. Ben burda bişey soylemek istiyorum. İlk hamileliğimde özellikle bu haftalarda başlayıp bitmek bilmeyen bulantı ve kusmalarım olurdu. ve 9 ay boyuncada surdu. bu hamileleğimde bulantıların olmaması için bir formul buldum. Az yiyip; sık yıyorum. Kesinlikle çok faydasını gordum. Ben ilkinde boyle yapmıyor, tiksiniyorum diye yemıyorumda ve bulantım gelincede hemen çıkarıyordum. Bundada daha sabırlıyım, midemi yemekle doldurmuyorum, bulantı hissi ufaktan kendini hissettirince meyve, su, kraker gibi seyler yiyip atlatıyorum. Her hamilelik farklı reaksiyon veriyor ama ben bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Birde bulantı gelince kesinlikle yatmayın. daha kotu oluyor hiç kalkamıyorsunuz yerınızden. kendinizi mesgul eden bişeyler bulun hemen bulantınızın gectigini farkedeceksiniz. Mesela ben çalışıyorum hafta içi bulantım pek olmuyor iş yoğunluğundan unutuyorumda bazen ama hafta sonu yatma durumlarım olabildiği için baya bir yokluyor. En kısa zamanda tontişlerimizi kucaklarımızı almamız dileği ile .....
|
|
vuslatadair
-
Tüm gönderiler
:
612
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: uzaklara gitmek istiyorum...
-
|
-
10.02.2010 19:41:38
( #28 )
Arkadaslar inş. ben ve benim gibi isteyen herkes bu sayfada yazışmaya başlar inş. müjdeli haberler veririm size ve bu sayfa hepimize ugurlu gelir inş.
|
|
hashatun
-
Tüm gönderiler
:
31
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.02.2010 15:47:03
( #29 )
hergün bir umutla bakıyorum bu sayfaya yeni biri gelmişmi hamiş sayısı artmışmı diye ama görüyorumki hala aynı sayımız biraz daha artsa kasım annelerini bekliyoruz dimi bi tek onlar kaldı sanırım her gün dua ediyorum bende bu sayfada olayım diye sizde dualarınızda unutmayın bizi
|
|
stelam
-
Tüm gönderiler
:
23
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 18 August 2009
-
|
-
11.02.2010 23:26:19
( #30 )
canım benımmm ne guzel bı sayfa acmıssın ınsallah sende kasım annesı olursun dayı kızı (bayanlar bu arada hatun benım dayımın kızı) bende 2009 un eylul ekım kasım annesıyım guzel bı kızım var hatun teyzesınden artık bı arkadas ıstıyooo ınsallah bu sayfa sana ugur getırır optumm canımmm
|
|
stelam
-
Tüm gönderiler
:
23
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 18 August 2009
-
|
-
11.02.2010 23:28:56
( #31 )
hatun ya bu arada benım su tıcker ı mı degıstırsene ben nasıl degıstırılıyo bılmıyorum
|
|
hashatun
-
Tüm gönderiler
:
31
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.02.2010 10:54:11
( #32 )
stelam canım benımmm ne guzel bı sayfa acmıssın ınsallah sende kasım annesı olursun dayı kızı (bayanlar bu arada hatun benım dayımın kızı) bende 2009 un eylul ekım kasım annesıyım guzel bı kızım var hatun teyzesınden artık bı arkadas ıstıyooo ınsallah bu sayfa sana ugur getırır optumm canımmm canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama kısmet işte bekliyoruz bizde İnşallah. Ela yı arkdaşsız bırakmayacağız Rabbiminde izniyle ama bol bol dua edin bize ticker a gelince onuda düzeltirim en kısa zamanda ama işley yoğun bu ara seni ve kuzumu öpüyorum güzel kızıma iyi bak annesi akşam görüşürüz geleceğim kısmetse bu akşam dudağım uçuklamıştı elaya mikrop kaptırmamak için gelemedim neredeyse bir haftadır özledim:) çok enteresan ya nerdeyse haftada 3 4 kez görüşüyoruz bide burdan yazıyoruz ama burda paylaşım daha farklı dimi :) hadi hanımlar bekliyoruz güzel haberleri bu sayfayı ben açtığım için hamişlerle dolsun taşsın istiyorum çok mu şey istiyorum acaba
|
|
binnaz006
-
Tüm gönderiler
:
6631
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
13.02.2010 12:18:48
( #33 )
merhaba hamişler. yatılı misafirim vardı interneti açma fırsatım olmadı.hastaneye gittim.herşey yolunda kalp atışlarını gördük çok mutlu oldum.7 tüp kan aldılar.kanlar temiz şükür.kan hapı ve vitamin verdi doktor.10 martta tekrar gideceğim.. sayfamız dolsun taşsın inşallah hergün bir hamiş haberi alırız.dualarımız sizlerle
|
|
dreambaby
-
Tüm gönderiler
:
2
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 14 February 2010
-
|
-
14.02.2010 02:52:03
( #34 )
Merhabalar, bende yeni hamile oldugumu ogrendim. 31 aralikta dusuk yapmistim ve hemen hamile kalamam saniyodum ama dusukten 14 gun sonra yeniden kalinabiliyormus. insallah bu defa saglikli bir hamilelik geciririm ve dusuk yapmam.
|
|
binnaz006
-
Tüm gönderiler
:
6631
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.02.2010 12:05:15
( #35 )
hoşgeldin meliscim allah korusun. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız miniklerimizi..
|
|
names
-
Tüm gönderiler
:
9
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 21 January 2010
-
|
-
16.02.2010 20:46:32
( #36 )
slm kızlar... malesef hamile değilmişim .. inş. kasıma... beklemedeyiz.. güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.. olmadığını öğrendiğim an kendimi fazla kaptırdığımı farkettim.. ben de ticker'ımı kaldırdım. sanırım bu konuda 6. hisler fazla işe yaramıyor.. ama olsun .. her şeyde vardır bir hayır.. ilk deneme döneminden sonra doktora gittim .. her şey yolunda dedi yani "sorun yok - hazırmışım" :) ama ne tuhaftır ki "her şey beyinde başlıyor" dedi. o yüzden ben de doğalına bırakmaya karar verdim .. sanırım kendi içimde böyle bir şey yaşamam gerekiyordu. şimdilik yazdıklarınızı okumakla yetineceğim.. beni mutlu ediyorsunuz... şimdilik hoşça-kalın...
|
|
vuslatadair
-
Tüm gönderiler
:
612
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: uzaklara gitmek istiyorum...
-
|
-
18.02.2010 16:21:56
( #37 )
herkese merhabalar evet arkadaslar 5.5 yıllık bekleyişin ardından inş. bebişim gelecek Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve saglıklı yavrucuklar nasip etsin hepimize ve tüm isteyenlere bugun bhcg testim 36 çıktı ctsi günü tekrarını istedi doktorum eger artarak devam ederse İNŞALLAH bende aranızda olacağım...
|
|
binnaz006
-
Tüm gönderiler
:
6631
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.02.2010 12:05:19
( #38 )
elif cim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.. nerde sayfanın hamişleri bakim..bulantılar filan nasıl gidiyor.bende bulantı yok çok şükür.baş dönmeleri oluyor arada bir onun dışında çook şükür iyiyim.sadece yağız beni çok yoruyor ve korkutuyor.ani hareketlerinden korkuyorum..karnına filan tekme atacak diye aklım çıkıyor.
|
|
dreambaby
-
Tüm gönderiler
:
2
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 14 February 2010
-
|
-
22.02.2010 23:16:07
( #39 )
benimde cok basim donuyor ve gozlerim karariyor surekli. bide hep yorgun hissediyorum. ama mide bulantisi falan yok simdilik. bebisin kalp atisini gordum. ama cooook minikti. bidahaki randevum martin 4unde. insallah daha net bisi gorurum. herkese sevgiler.
|
|
binnaz006
-
Tüm gönderiler
:
6631
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2010 14:43:05
( #40 )
elif cim buraya yazmamışsın ama başka yerden okudum hamiş olduğunu.allah tamamına erdirsin canım çok sevindim
|
|