Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: << < ..161162163 > | Sayfayı gösteriyor 162 of 163, mesajlar 3221 to 3240 of 3251
Yazar Mesaj
irmakyagmur

• Tüm gönderiler : 8317
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İSTANBUL
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.05.2010 14:36:44 ( #3221 )
sandyy

yazdıığm mesaj gitmemişşş

hafif bir puset almak istiyorum,bi yardım eli uzatın arkideşler
siz çok araştırmıştnız,bana tavsiyede bulunurmusunuz?
bi model beğendim aslında çok hafif ve konforlu ama fiyatı çok geldi bana,jane sonuiqe en uygun 335 e buldum izmirden.
daha uygun bişi olursa iyi olacakda bilemedim çok model var.birazda bebek dışarda uyuyabilsin diye hafif yatar pozsyonuda olsun istiyorum.o zaman fiyat yükseliyor tabi.

Ben de başta chicco multiway almış ve tekerlekleri çıkınca bile bagajımıza sığmadığından satıp ilk görüşte aşık olduğum jane sonic puseti almıştım. Aslında bir bebek arabasında her özellik olmuyor doğal olarak. Ben Jane Sonic'ten inanılmaz memnunum. Artılarını, eksilerini yazıyorum. (Bu arada ben geçen sene Mayıs ayında Joker'den 250 liraya almıştım.)

Artıları:
- Elden kontrollü fren (müthiş bir özellik, inanılmaz pratik)
- İtme kolunun yükseklik ayarı (mesela eşim yükselterek kullanıyor.)
- Üç kademe yatıyor.
- Pusetin tekstil bölümlerinde kedi gözünden bölümler olması (gece sürücülerin dikkatini çekmesi için çok güzel)
- Kumaşı çok kaliteli, güneşliği su geçirmez kalın bir kumaş
- Yağmurluğunda hava alması için ön kısımda panjur gibi açılan bir penceresi var.
- Katlanınca ayakta duruyor, bizim kapının yanında duruyor, tekerlekleri duvara ya da dolaplara değmeden ayakta durması çok güzel bir özellik.
- Yatma kısmında ve güneş tentesinde hava akımı için fileler var.
- Arkayı kapatan kumaşa bebeği gözlemek için kumaş yerine kocaman naylon koymuşlar.
- Kullanım kılavuzunda 5 kilo yazıyor fakat biraz daha ağır sanki. Yine de ufak tekerlekleri ve minyon duruşuyla çok hafif ve pratik.
- İtme kollarındaki plastik malzeme çok kaliteli ve konforlu.
- Kemerlerinde omuz pedleri var.
- Bebeğin oturduğu zemin geriye doğru biraz yatık, bunu da bebek hem rahat otursun, öne doğru gelmesin, hem de ağırlık merkezi pusetin ortasına doğru geldiğinden itmesi kolay olsun diye yapmışlar.
- En ama en önemlisi benim için 97 cm olması, ufacık oluyor, bagajımıza rahatlıkla sığıyor, ya da ön koltuğun önüne.

Eksileri:
- Oturma pozisyonu çok dik değil.
- Alışveriş sepeti diğer pusetlerinkinin yarısı kadar. Ama ben markette torbaları kollara taktığımdan sıkıntı yaşamıyorum. Yaşam biçimi ve tercih bu konuda önemli. Yine chicco multiwayinkini denemiştim uymuştu, o da bu şekilde halledilebilir istenirse.
- Güneşliği bazı pusetlerdeki öne yatma şeklinde öne yatmıyor, güneş şemsiyesini de satın almak gerekiyor.
- Bardaklığı da aksesuar olarak satılıyor ki Türkiye'de yok. Ama evrensel puset bardaklıkları uyuyor. Mesela benim chicco multiwayinki uymuştu. Chicco servisten yedek parça olarak temin edilebiliyormuş.

<mesaj tarafından düzenlendi irmakyagmur on 26.05.2010 12:49:54>

irmakyagmur

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.05.2010 15:01:04 ( #3222 )
öykücügün annesi :))

günaydın...öncelikle;

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....

vildancım istiyoruz ikinciyi inşallah...ama daha vakti zamanı var...

tekrar tekrar söyleyim..güle güle kullansın ırmak odasını....

biz babanneye ordan  alışverişe ordan kuaföre gitcez..yoğunuz bugün.hoşçakalın hepiniz...

Mesajını yeni okuyorum canım. Çok teşekkür ederim canım benim.

sandyy

• Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 25.05.2010 11:45:33 ( #3223 )
selam canlarım

valla sorumluulk almam ben ayın 20sinde yazmışım son mesajı 4 gün kimseciklerden ses çıkmadı bana ne :P
zekiye size kızsın:P

ayşegül tşkler epey detaylı anlatmışsın,yanlız eşimde baktı pusete 3 kademe yatış pozisyonu var dedi.unique modeli 2 kademeliymiş orda kafam karıştı benim şimdi.birde sonic 5.5 kg.unique modeli 5.0 kg.sizin ki unique olabilirmi acaba?  
ben yakından görücem tabi almadan, bakalım beğenirsem onu alırım.
sanki binek otomobil alıcaz ne zormuş seçmek :)

özlem kuşum naber,seninle bi görüşelim tlfda.öpüyorum.

emine,fatma muckss.fatma uğramamışş ya mertişko iyidir inşallah.merak ettim şimdi.
irmakyagmur

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 25.05.2010 17:02:22 ( #3224 )
Unique modeli benim bildiğim kadarıyla yatmıyor ki, sırtı tamamen file olan model o Ebru'cum. Bizdeki sonic, kocaman sonic de yazıyor yanında. Ama oturma ve yatma şeklinde iki pozisyonlu, acaba ben mi gözden kaçırdım, yatırıyorum mesela sırtını, sonra bir itişte kalkıyor, arada bir pozisyon yok. İlk fırsatta denicem.

sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 09:05:39 ( #3225 )
günaydın kızlar,Ayşegül dışında uğrayan olmamış kızıyorum ama

Ayşegül'cüm unique yanlış biliyorum ben galiba ama eşime dünde sordum sonic 3 kademe dedi ısrarla,2010 modelinde bi fonksiyon eklenmiş olabilir mi acaba?gidip bakamadımda yok yakınımda :(
ama sen kalitesinden memnun kalmışsın ya önemli olan o,sırt kademesi sorun olmaz o  kadar oğlum 9.ayında hafif yatar pozisyondada uyuyabilir artık,olumlu referans olunca almak daha garanti oluyorbirde çok kullanılan bilinen bir marka değil ya Tr de çekiniyor insan kalitesinden nasıl diye,genelde kraft ve chicco revaçta burda.
birde başka birşey daha sorayım sana,yazın şehirdışındayız annemlerde kalıcaz bende kocaman mama sandalyesini taşımak istemiyorum yanımda,portatif mama sandalyesi almayı düşünüyorum chicco nun.sen o tip bir ürün kullandınmı yada kullanan bir yakının oldu mu,yine kullanan bi yakınım yok fikir edinemedim bir türlü.annem ikeadaki mama sandalyesinden alırım ben dedi ama onuda kayınvalideye yada yazlığa giderken taşımak sıkıntı olur birde bizim oğluş çok oynak düşer diye korkuyorum.
Angel..

• Tüm gönderiler : 1045
  • Bölge: İstanbul..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 09:36:22 ( #3226 )

Selamoski..N'abersiniz kızlar?

Ebru'cum,Chicco'nun portatif mama sandalyesinden,Ayşegül'ün önerisi üzerine ben de aldım..Ama bir kere bile oturmadı zilli ..Aslında daha küçükken oturtsaydım belki alışırdı..Neredeyse 1 yaşından sonra aldım ben onu..Hem Ayşegül'ün bebesi,hem de Selen'in bebeleri oturuyolar ama yok ben kaldırdım hiç oturmayınca..İçinden çıkmak istiyor..

Yalnız heryerde satılmıyor ne yazık ki..O zaman öyleydi..Bi 5-6 ay geçti üstünden..Carousel'den,Selen'in abisi alırken ben de ısmarlamıştım ..Gelicem yine..

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 09:37:30 ( #3227 )

Aslında ikinci yolda olmasaydı getirirdim sana onu,hiç kullanılmadı çünkü..Ama oğlan oturur mu acaba diye düşündüm..

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 09:47:46 ( #3228 )

Fırsat buldukça ve aklıma geldikçe yazıyorum..Ebru,bir de ben aşağıda linkini verdiğim,kumaş mama sandalyesinden aldım..

http://www.e-bebek.com/portatif_mama_sandalyeleri/sevi_bebe/sevi_bebe_pratik_kumas_mama_sandalyesi/SEV-27168

Her gittiğin yere götürebiliyosun,kumaş olduğu için çantana da sığıyor..Bebenin düşme olasılığı hiçbirinde yok merak etme..Sen yine gözetim altında tutacan tabii her ihtimale karşı..

Bir de başka bi sitede buldum..

http://www.herevelazim.com.tr/1861/Portatif_Mama_Sandalyesi

Bu da Chicco'nun aynisi,sadece marka farklı..Ben bu olmasa,siteden sipariş verecektim,ama ertesi gün k.valideye gideceğim için,beklemek istemedim..Fiyat ayni bu arada..

sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 10:33:05 ( #3229 )
özlem benim dediğimde bu canım
http://www.izmirmarket.com/asp/product/65289/Chicco-Mr-Party-Mama-Sandalyesi-Mavi

senanın kullandığı kumaş uslu bebekler için bizimki gibi canavarlara önünde illaki tepsi olacak yoksa mama bulaşmış kıyafetleri arıtmak için epey bi su sarfiyatı yapmak gerekir,eee mesleğim gereği müsade edememmm buna
hayatezel

• Tüm gönderiler : 878
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 11:07:18 ( #3230 )
*EYLÜLYAĞMURUM*

Selammmmmmm
ben geldim.demin gelmiştim okumuştum ama yazamamıştım yemek hazırlığından dolayı.Okdn da aklında ne kaldı diye sorn valla hepsini nuttum sanki.dur aklımda kaldığı kadarıyla yazayım

Özlemcim bence de kapatma ebeveyn banyonu.ben çok isterdim benim de olsunbüyük rahatlı İlke'nin dediği gibi....kısss sen de iki koca bilgisayar mı var evde.abowwww internet cafe gibi...

Eminecim merak etme hastalığı tam olarak atsın eski huyuna döner.hastalığın en kötü yanı buaman böyle gelip geçici hastalıklar versin Allah kuzularımıza...

Vildancım kuzu büyümüş maşallahhhhhh...çok tatlı olmuş...bu arada Refiye niye gelmiyor hiç?

ebrummmmmmm ben de geleyim miiiiiiii?

gelelim bize.bgün okuldaydık Eylül kuzusyla...dönüşte bir elbise,2 tişört,bir kot kapri ve bir ayakkabı aldımm.bir de yağmur'a tişört aldımmmm
ayyy benim bu alışveriş hastalığıma dur demem gerek yaaaa.bugünlerde fena sardı

CANIM REFİYE TÜRKİYEYE GELDİLER TAŞINDILAR YANİ ANCA TOPARLANMAYA BAŞLAMIŞLARDIR DÜZENLERİNİ KURANA KADAR SIK GİREMEZ HERHALDE SÖYLERİM BEN BİR ARA UGRAR MERAK ETME CANIM ZOR ŞİMDİ ALIŞANA KADAR HELE COCUKLAR İÇİN DAHA ZOR YANİ SEN NASILSIN BAKALIM UFAKLIKLAR NASIL UMARIM HERSEY YOLUNDADIR

HAYATIMIN ANLAMI İLE BİR ÖMÜR
[BİRİCİK OĞLUŞUMUZ EFE ULAŞ
Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 11:22:29 ( #3231 )

Selam yeniden..Kızlar,mesaj yazmak çoğu zaman işkence oluyo valla,bi sinirle kapatıyorum pencereyi ..Yüklenmek bilmiyo yanıt diyalog kutusu,sizde de oluyo mu?? ..

Ebuş'cum,anladım canım benim..Bunu da görmüştüm almadan önce..Bunun bi avantajı da,tek başına da kullanılabilmesi,güzel bi koltuğa benziyo..Kullanmadığım için bişey diyemicem..Gerçi Ayşegül'de benimkinden kullanıyo şu an,biraz daha araştır bakalım ..Ya da al gitsin,işe yarar muhakkak..Bir de yalnız 15 kg.'ya kadar kullanılıyormuş,özelliklerinde okudum da..Kıvanç şu an ne kadar?

sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 11:37:45 ( #3232 )
kıvanç 9 kg şu an,daha 15 e çook varr :) bu hareketle 3 yaşına kadar kullanır bunu
benim diyalog açılıyorda smiles açılmak bilmiyor
her durumda sitenin yapısı yavaş iyi değil...

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 11:49:52 ( #3233 )

Şu an fena açılması mesela,ama dediğin gibi her halükarda yavaşşşşşş bu site ..

Tabii canım,özellikle de 1 yaşından sonra neredeyse durma noktasına geliyor bebelerin kiloları..Sena şu an da 9500 gr. ..

irmakyagmur

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 12:44:11 ( #3234 )
sandyy

günaydın kızlar,Ayşegül dışında uğrayan olmamış kızıyorum ama

Ayşegül'cüm unique yanlış biliyorum ben galiba ama eşime dünde sordum sonic 3 kademe dedi ısrarla,2010 modelinde bi fonksiyon eklenmiş olabilir mi acaba?gidip bakamadımda yok yakınımda :(
ama sen kalitesinden memnun kalmışsın ya önemli olan o,sırt kademesi sorun olmaz o  kadar oğlum 9.ayında hafif yatar pozisyondada uyuyabilir artık,olumlu referans olunca almak daha garanti oluyorbirde çok kullanılan bilinen bir marka değil ya Tr de çekiniyor insan kalitesinden nasıl diye,genelde kraft ve chicco revaçta burda.
birde başka birşey daha sorayım sana,yazın şehirdışındayız annemlerde kalıcaz bende kocaman mama sandalyesini taşımak istemiyorum yanımda,portatif mama sandalyesi almayı düşünüyorum chicco nun.sen o tip bir ürün kullandınmı yada kullanan bir yakının oldu mu,yine kullanan bi yakınım yok fikir edinemedim bir türlü.annem ikeadaki mama sandalyesinden alırım ben dedi ama onuda kayınvalideye yada yazlığa giderken taşımak sıkıntı olur birde bizim oğluş çok oynak düşer diye korkuyorum.

Şimdi açıp baktım Ebru'cum, ayyy gerçekten 3 kademeymiş heheheh. Evet gerçekten ben çok memnunum.
Mama sandalyesi olarak da Özlem'in de dediği gibi chicco table chair var bizde. Mutfakta chicco polly magic kullanıyoruz, seyahatler, misafirlikler, vs. için de işte bu masaya takılan mama sandalyesini almıştık. Salonda sehpaya takılı, tv karşısında mama yedireceğim zaman çok işime yarıyor. ,

Mothercare mağazalarında satılıyor sadece, 47.90 TL'ye aldım ben. Yalnız her mothercare'de yok, gitmeden önce mutlaka ara sor. Senin linkini verdiğin de güzel ama plastik rahat olur mu, tepsi yüksekliği bacakların rahat edeceği kadar yüksek mi bilemiyorum. Ama güzeldir herhalde.

Eski fotolardan bir tane koyayım. Burada Yağmur 8 aylık.

<mesaj tarafından düzenlendi irmakyagmur on 26.05.2010 12:48:09>

• Tüm gönderiler : 936
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 16:31:58 ( #3235 )
slm kızlar...
dün aşımız vardı.ordan da babanneye gittik.
kılosu 11.500 olmuş,badiyle ölçüldü.boy da 83 cm....maşallah.....kılo vermiş sanki biraz,yada sağlık ocağında ölçüldüğü için değerler değişti...dr umuz da ölçülüyodu hep,takıp ona göre yapılıyodu...neyse olsun....
hadi öptüm hepinizi....
fatmacım uğramamış...nieee????
süt kokulu kuzum 18.11.2008
irmakyagmur

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 26.05.2010 22:09:50 ( #3236 )
Emine'cim geçmiş olsun. Aşılar azalıyor artık. Bizim da haziran ayında sanırım aşılarımız. Kilo konusuna gelince haklısın aynı yerde ölçülmeyince farklı çıkabilir ama bence kilosu boyu gayet güzel, maşallah.

Fatma'nın bilgisayarı bozuldu, o yüzden dün bugün giremedi. Merak etmeyin.

• Tüm gönderiler : 936
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 27.05.2010 10:42:46 ( #3237 )
merhaba
ayşegül,ebru,özlem mucks ;)

ya aşı yeri dün kızarık ve şiş di..bugün inmiş.sağlık ocağını aradım.böle bişey normal mi dıe.ilk defa oldu çünkü..onlar da çok kıpırdandıysa olabılır dediler...eğer 2 gün de geçmezse gelin..elledim,ovdum ama acı yok..irkilmiyo falan...neyseki sabah baktım geçmiş...
artık kılo ve boy konusuna takılmıyorum zaten...önemli olan sağlıklı olması,vitaminli besleyıcı beslenmesi ki öykü beni üzmüyo bu konuda..geçen hastalandığında 3 gün hiçbişey yemedi....eee tabıkı kılo kaybı olmuştur...

bu arada refiye nereye taşındı?şehir olarak yani...

öykü sabaha  kadar 30 kere uyanmıştır,felaket uykusuzum..sürekli emiyo..

süt kokulu kuzum 18.11.2008
Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 27.05.2010 12:53:00 ( #3238 )

Selamlar..

Amanın çok sıcak çok ..Benim de kızımın da suratı kıpkırmızı oldu..Üstelik arabadan mağazaya,ordan da arabaya şeklindeyken..Başka bi yere de uğramadık..Yahu dün kar yağarken (misal yani ),bugün inanılmaz bi sıcak var..Şapkasız,gözlüksüz falan çıkmayın,duyrulur ..Ayrıca yanında,pet şişe ile su,bebelere ayrı içiriyosanız ona da matara..

Emine'cim,geçmiş olsun canım..Sena da ilk defa hafif kızarıklık olmuştu son aşısında..Ama hemen geçiyor ertesi gün..Ayrıca kilosu,boyu gayet iyi maşallah ..Siz üzülüyosanız,biz yatıp ölelim ..

Ebuşşşş,Ayşegül..Fatma ile dün konuştuk telefonda,bilgisayarının ekranı arızalanmış..

tulo

• Tüm gönderiler : 2320
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 28.05.2010 08:33:24 ( #3239 )
hayırlı cumalar...
biz babamıza yardıma geldik.iyiyiz çok şükür yalnız 2-3 gecedir bende uykusuzum köpek dişlerinden ikisini pırtlattı ikisi kaldı zorluyo ve iştahsızlaşıyo.kilosu 10,600 dü. yaklaşık bir ay önce üzülüyordum ama senanın kilosunu okuyunca demek ki duruyo artık kilo alımı diye rahatladım.özlemcim oğluş geliyomuş en son girdiğimde hamiş olduğunu öğrendim şimdi de oğlun olacağını öğrendim.sağlık sıhhatle hayırlısıyla gelsin dünya ya ...eminecim bu aşı en son aşıydı galiba bizimde 8 hazirada aşımız var tahminim son aşısı çünkü doktor bi de 2 yaşında özel hepatit a aşısı var demişti bundan sonra yani devletin yaptığı aşılar son demek istiyorum .hepinizi öptük

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 28.05.2010 13:28:03 ( #3240 )

Selamlar..

Tülay'cım,hoşgeldin canım nasılsın? Biz iyiyiz çok şükür,evet ya benim de bir oğluşum olacak ..Bi oğlan bi kız şeklinde tamamlıyoruz aileyi hayırlısıyla..Oğlan anası nasılmış,onun da tadına bakıcaz..Cadı bi kızım var şimdilik,erkek çocukları daha yaramaz diyolar hep..Ben çok katılmıyorum ya,yaramazlık ayrı bişey..Ama yine de bilemiyorum tabii..Sena'yı anlattıkça,sen bi de oğlanı gör diye korkutuyolar beni ..Biliyosun bayılırız birbirimizi korkutmaya kadınlar olarak ..Ben yapmam da ..

Yaz gelsin diye iple değil halatla çektik,şimdi de dışarıdan gelince afakan basıyo valla ..Birden bire bastırdı sıcaklar..Neyse şikayet yok ..

Öyle işte..Şimdi içeride mama sandalyesinde yemeğini yiyo zilli,o yüzden rahatım ..Birazdan "anne bittiii" diye çağırır beni ..

Sayfayı değiştir: << < ..161162163 > | Sayfayı gösteriyor 162 of 163, mesajlar 3221 to 3240 of 3251

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 173 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat