Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 10 of 16, mesajlar 181 to 200 of 307
DarkWing
-
Tüm gönderiler
:
79
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ
-
19.02.2010 19:30:25
( #181 )
canım damaklı olmayan kauçuk emzikler var onlarla dene ucunu minicik reçele batır bakalım alır mı öyle reçel zarar verir die korkma çok az batırıcan kokusu gelsin yeter. bende taraftarı değildim ama susturucu olarak süper iş görüyo :))
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.02.2010 01:06:53
( #182 )
herkeze merhabalar nasılsınız kısslarr güzell kardeşlerimiz inşallahhhhh herkez çokçok iyidir bizleri soracak olursanız herşey yolunda çok şükür herşey yaa rayına oturdu yada ben alıştım hepinizin gözlerinden öperiss kendinize çokçok iyi bakın bi daha ne zaman fırsat bulurda gelirim bilemiyorum
|
|
aslancik
-
Tüm gönderiler
:
41
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: kayseri
-
|
-
22.02.2010 21:59:15
( #183 )
merhaba nasılsınız arkadaşlar sanırım kimse bebişlerden fırsat bulup girememiş foruma yağmur kauçuk emzik dnedim canım reçelde sürdüm reçeli yalıyor bitince atıyor ablasıda öyleydi bir yaşına kadar sürer öyle sonra rahatlarım inşallah
|
|
Buse&Ayberk
-
Tüm gönderiler
:
582
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: USA/ Chicago
-
|
-
23.02.2010 22:13:08
( #184 )
Herkese Selamlar; Bir turlu yazamadim, geldim okudum ama yazacak vakit kalmadi bana. Ayberk ve uras ile ilgilenmekten; ev isi , yemek, misafir agirlamaktan cilkim cikti resmen. Hele bu hafta sonu cok onemli misafir agirladim, esimin genel muduru (fransiz) ve ailesini... Nasil bir hazirlik yaptim anlatamam. Neyseki inanilmaz memnun bir sekilde yolcu ettik herkesi, hatta yaptigim hersey oylesine begenildiki inanilmaz memnun oldum, giderlerken her cesitten yanlarina too go yapipi verdim :) Ayberk icinde program hazirlaya bildim sonunda. O kadar uzuluyordum ki ogluma, a-sosyal yasamin icine itiyormusun gibi hisediyorum. Malum diz boyu kar var burada, oyle disariya filan da ciklartamiyorum. 1 haftasi dolu dolu oglumun 2 gunlugune krese yazdirdim, carsamba ve cuma gunleri krese gidecek, persembe gunu gymboore'ye kayit ettirdim (oyun grubu) pazartasi gunu de open time var ona gidecek. pazartesi ve sali gunleri zaten 2 ayri terapisi var, cumartesi ve pazar gunleri baba-ogul gunuleri bizimkilerin veya ailecek birseyler yapiyoruz :) Ayberk cok mutlu olacak onun icin cok seviniyorum.. Uras kuzuma gelince; kusma ilacini yemiyor, itiraz ediyor ve ne sekilde verirsem ereyim mumkunati yok icmiyor. 1-2 gun icirmistim anne sutunun icine katmistim ama o kadar iste, gerci o gun cok az kusmustu sanirim ise yaradi. napalim artik oyle boyle idare edecegiz. Onun disinda 3 ay kontrolumuz olmadi bizim simdi 4 ayinda kontrolu var. Buarada nedense 1-2 ay pespese 2 den sonra 4 ve 6 - 6 dan sonra 12 ay kontrolu oluyor neden bilmiyorum... Onun disinda uyku saatlerimizi hala erken saate alamadim, 11 den evvel uyumuyor, gece de 1-2 defa kalkiyor. Gunduzuleri uykusu guzel cok sukur (masaallah) o arada bende nefes aliyorum , islerimi , hallediyorum ya da isim yoksa bu sekilde pc basinda pinekliyorum :))
|
|
Buse&Ayberk
-
Tüm gönderiler
:
582
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2010 22:45:10
( #185 )
Burcu, Gerci o gun konusmustuk. Ne guzel guvenecegin biri var. Bence bu firsati iyi degerlendir ve her firsatta guvendigin kisiye birakip gez toz arkadasim. benim etrafimda hic oyle birisi yok, bakicilara zaten guvenemem . O yuzden biz herseyi birlikte yapmak zorundayiz.. Lorazoya masaallahh :) Minyatur oglan , cok tatli :)) Op mis kokuluyu yerime... Yagmur, Canim masaallahhh Bora bebege, Uras da cok iri bir bebek, artik kollarim agriyor tasirken... Coook ttali olmus, borada renkli gozlu sanirim , daha net bir resmi yokmu, koyda tam olarak gorelim bora'cigimi.... Canim soyle anlatayim... 2 cocukta senin oldumu, arada denge kurmak adina ve bir birlerine alismasi icin cocuklarin kaynastirma yapmak gerekiyor. Birini itip digerini sevme luxun olmuyor ve kardes sevgisini asilamak icinde kucaginada veriyorsun, altini temizlerken yardimda ediyor ve musama gosteriyorsun :) yani herseye kontrollu olarak izin vermis oluyorsun. meslea surekli tasimak istiyor, yok olmaz filan desem dis bileyecek kardesine, annesini ve annesinin sevgisini almis gibi olacak ufaklik... oyle hisetmesini istemedigimden beraber tasiyalim annecim cok agirmis diyorm mesela ve birlikte tasiyoruz. Altini aciyorum, hemen kosuyor ve kaka yapmis diyor, bana yardim etmek icin poposunu siliyor bebgein :) Bazen caninida yakiyor bilincsiz olarak, ama ben o canini yakinca ona kizmiyorum mesela, bebegin cani acidi annecim bak sevelim kardesi opelim aglamasin diyorum :) Yani kisacasi ileride 2 cocugun olursa mecburen vereceksin, o yuzden kontrollu olarak simdiden alistirma turlarina basla derim :) Ayrica senin inatlasmadigini biliyorum, karsi taraf icin yazmistim :))) Nihal'cigim, Hamileligimde gercekten cok enerjiktim, simdilerde yorgunum ama mecburiyetten yine enerjik olmamya aclisiyorum :) Burak alp gibi Uras da suyu cok sevmiyor :)) Suya girince kasilip kaliyor elleri kollari nasil hareket edecegini saisiriyor cok komik :) Sen nasilsin, neler yapiyorsunuz? Aysun, Ailecek masaallah, allah agzinizin tadini bozmasin, buyuk kizin ne tatliymis oyle, kucugun yuzu pek gorunmuyor zaten :( Uras da zehra gibi, surekli memede uyumak istiyor, beni yalanci meme olarak kullanmasini istemesemde , yalanci meme almadigi icin mecburen goz yumuyorum ...Ben acikcasi sekerin her turlusune karsiyim, o sebepten hic recel filan denemedim, napalim alismiyacak . Bende size resim ekliyeyim... Gerci ben kendi remimi hic paylasmiyorum bu tarz paylasim sitelerinde ama, bir ilk yapayim ve sizlere ekliyeyim... Insaallah yarina kadar gorursunuz, cunku sponra silicemm/....
|
|
Buse&Ayberk
-
Tüm gönderiler
:
582
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2010 22:52:40
( #186 )
Masaallah minosumaa :)
<mesaj tarafından düzenlendi Buse&Ayberk on 25.02.2010 17:52:33>
|
|
Surpriz
-
Tüm gönderiler
:
995
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Izmir - Goztepe
-
|
-
23.02.2010 23:05:27
( #187 )
Buse ayberk sana, Uras babasina benzemis:)))) masallah size Aysun sizede masallah cok guzeller biz iyiyiz okuyorum ama yazmaya durumum olmadi, cok sukur 3/4 gunde gribim toparlandi iyilestim. gecen hafta yogun gecti hep disaridaydik bu hafta da evde duzenlemeler yaptim, hafta sonu yoga bebekleriyle bulustuk hepsi toparlanmis buyumusler:))) Lorenzo cok sukur iyi hastaligim ona bulasmadan gecti, uyku duzenimiz oturdu artik aksamlari rahatim bazen bende erkenden yatiyorum gunduzleri toplam 5 saat uyuyor, uyumadigi zamnada surekli beni aramiyor ıyuncaklara karsi ilgisi artti hergun daha da ilgilenip onlarla oyalaniyoruz. herkesin iyi olduguna sevindim bugun erken yatacagim gene gelirim
|
|
Surpriz
-
Tüm gönderiler
:
995
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.02.2010 14:54:32
( #188 )
Buse ilaci sevmedi demek, bizim bitti kusmamiz olanda normal artik... sizin ilac almadigi zama devam ediyor mu? aslina bakarsan gozum arkamda cikmistim gece disari, ne kadar guven konusu olsa da birakamayan bizleriz bence:) halbuki oglumun ruhu bile duymamisti uyuttum ve cikti.... geldigimizde uyumaya dwvam ediyordu, tabi benim aklim evdeydi surekli telefonuma bakip durdum:)))) acikcasi 2 ve ya daha coklu anneleri sabirlari ve ozverilerinden dolayi tebrik ediyorum ben ne kadar basarili olabildim bilmiyorum ama tek cocuk bana yeter:)))) Gercekten cocuk bakmak kolay degilmis:) tabi bir o kadar da guzel bir duygu onun bir gulusu herseye bedel demenin anlamini ben daha yeni hissediyorum:)
|
|
aslancik
-
Tüm gönderiler
:
41
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.02.2010 17:43:29
( #189 )
buse oğluşların çok güzeller nazar değmesin hem oğullarına hem sana maaşallah hiç de yeni doğum yapmış gibi değilsin formunu kazanmışsın hemencecik
|
|
Buse&Ayberk
-
Tüm gönderiler
:
582
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.02.2010 18:02:37
( #190 )
simdi bir taraftan urasi mziriyorum ve tek el yaziyorum... resimi silmeye geldim... birazdan da ayberk'i gymboree ye goturucem, disarida dizimin ustunde kar var. donuste musait olursam, ki sanmiyorum aksama belki yemege misafir alicam - hic bir sey hazirlamadim da nasil olcak bilmiyorum- gelebilirsem gelirim... opuyorum simdilik herkesin meleklerini ve kendilerini....
|
|
anneolmakgüzel
-
Tüm gönderiler
:
378
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.03.2010 09:21:57
( #191 )
Günaydın hanımlar, nasıl gidiyor hayat bebişlerinizle?umarım herkes mutludur.. Ben Burak Alp yönünden maaşallah diyeyim gayet mutluyum..beni üzmüyor küçük yavrum..Geçenlerde 3. ay kontrolümüzü yaptırdık..biraz kansızlığımız çıktı..4.aydan sonra ilaç başlayacağız inş.bir de hanımlar çoğunzun erkek bebeği var dikkat edin diye söylüyorum penisinin ucu kapanmış..sık sık kontrol etmek gerekmiş..doktorumuz açtı bir de pomat verdi..gün aşırı sürün tekrar kapanmasın diye.. Burak Alp e bir puset aldık..chicco nun simlicity modeli..kullanışlı bir model.ama arabamızın bagajı oldukça büyük olduğu halde çok yer kaplıyor..alırken de küçük diye almıştık halbuki..Burak Alp bayılıyor pusetine..bindirdiğim an uyku moduna geçiyor..çok seviniyorum:)çünü kızımı hiç bindirememiştim.sevmezdi. Buseciğim,bebekle dışarı çıkmak eziyet bence:)hele teksem çok zorlanıyorum cidden.Burcucuğum doğru söylüyorsun çocuk büyütmek çok emek isteyen bir olay..kızım bir de kızkardeş istiyor aslında..ama şu an göze alamıyorum hele hele hamileliği hiç göze alamıyorum:)) aslında kalabalık ailelere bayılıyorum ben..insanın kardeşinin olması çok güzel birşey..benim kayınvalidemler 2 kardeşlermiş..abisi erken yaşta vefat etmiş..anne ve babasını da kaybetmiş..kendini kötü hisseder hep kimsem yok diye.
|
|
aslancik
-
Tüm gönderiler
:
41
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.03.2010 10:24:53
( #192 )
selam her keze mutlu ve güzel geçecek bir hafta diliyorum nasılsınız bebişler nasıl umarım kimsede yaramaz bir durum yo
|
|
Buse&Ayberk
-
Tüm gönderiler
:
582
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.03.2010 08:52:05
( #193 )
Selam hanimlar, Forumda en geriden seyir eden forum bizimki sanirim :)) Son yazdigimdan beri surekli misafir agirlayip durdum. Onun disinda 2 gundur inanilmaz hastaydim, Allah bir sekilde guc veriyor , zira en cok korktugum sey hasta olmak :( ... Insanin yakini olmayinca etrafinda, kim bakacak cocuklarima diye dusunup duruyorum :( Onun disinda bugun spora basladim :) Ailecek spora gittik. Cocuklari spor salonunun kresine biraktik. Aslinda bugun sadece kardio calistim, sonralarda step ve pilates derslerine katilicam. Uras'cigim, inanilmaz buyudu. Artik sesli kahkahalarimiz basladi (3. ayina 2 gun kala baslamisti ), aguslarimizda inanilmaz yogunlasti, karsina gecip konustugumda resmen benimle sohbet ediyor, saatlerce konussam o da ayni sekilde bana karsilik veriyor :) 4. ay kontrolumuz ayin 15'de olacak. Ben boyunu olctum ama kilosunu dr. da tartiracagim (inanilmaz tombalak olduk bu arada yerinden kalkmiyor sipacik masaallah ) :)) Ayberk'cigimde hic yemek yemiyor . Fakat cok aktif ve yogun gunler geciriyoruz ogluslarimla :) Hayirlisi olsun bakalim... Nihal'cim, sen de disariya cikmakta zorlaniyorsan ben hic cikamam sanirim :)) Sizinkiler oldukca buyuk cocuklar, benim buyugum bile cok kucuk :( Valla simdilerde pes pesehamile kalmayi planlayan kislere kesin kes 4 yas aralikta dogum yapmalarini oneriyorum :( Zira 4 yasindan once cocuk kendi bagimsizligini ele alamiyor :( Coook zorr coook , heleki benimki gibi hircin bir cocuksa daha da zor :( Aysun, tesekkur ederim. Ukalilik gibi olmasin ama, aslinda dogumdan sonra daha inceydim :( Dogumdan 1 ay sonra kilo aldim, tatli krizlerinin onune gecemeyince, ne yazik ki kilo ve yag olarak geri dondu :( Simdi ciddi bir spor ile o yaglardan ve fazlaliklardan yaza kadar kurtulmam gerekiyor... Burcu, sen nerelerdesin sekerim? Sesin cikmamis hic, hersey yolundadir umarim... Yagmur'cugum, ayri eve ciktin daha cok gelirsin diye dusunuyordum, ama yine goremiyoruz seni! Sen nasilsin, bebois nasil? Semra ve berna da kayiplarda? Umarim onlar ve bebisleride iyidirler... Herkesi opuyorumm...
|
|
Surpriz
-
Tüm gönderiler
:
995
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.03.2010 09:27:03
( #194 )
Yazabiliyorum sonunda:)))) cok yogun bir hafta gecirdim misafir agirladim, onun disinda hep disaridaydim yarin ilk 1 haftalik tatilimize Bodruma gidiyoruz bakalim Lorenzo ile tatil nasil olacak tabi daisyde bizimle geliyor:))) hem annemleride gormus olacagim, 1 hafta evde temizlik ve yemek yapmaktan uzak olmak simdiden bana heyecan veriyor:)))) Tatil heyecani disinda hersey yolunda lori bu ay hizli buyume gosterdi dondugumuzde kontrolumuz var. oyuncaklara ilgisi hergun artiyor bende hergun yeni birseyle oynamasini ogretiyorum kendi halinde uzunca zaman oyalaniyor:))) Busecim fotolarinizi gordum super olmus Uras masallah :)))) spora baslamanda cok iyi olmus bende pilatese baslayacagim ama bir turlu vakit ayiramadim, 10 gun once evimizin karsisina yeni spor salonu acildi :)))) simdilik karsilikli bakisip duruyoruz:)) dondugumde baslamayi planliyorum bakalim. Lorenzo uyandi emzirip valiz hazirlamaya baslasam iyi olacak optuk hepinizi
|
|
Surpriz
-
Tüm gönderiler
:
995
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.03.2010 09:28:50
( #195 )
Nİhalcim bu penis ucunun kapanmasini siz mi anladiniz dr. mi birde kapaninca cis yapamiyor olmali mi bende kontrol ediyorum bizimki biraz kapaliymis ama dr. sunnetlik durum degil dedi takipteyim hep birde nasil acti...
|
|
anneolmakgüzel
-
Tüm gönderiler
:
378
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.03.2010 19:35:46
( #196 )
merhabalar nasılsınız güZEL ANNELER?biz bugün pek iyi değiliz..oğlum aşı oldu...sarstı oğlumu..kucağımda uyuyor ben de tek elle vyazıyorum:) Burcucuğum penisle ilgili soruna cevap veriyorum:) eşimde diyordu zaten kapalı gibi diye pek anlamadık aslında..doktor eli ile çektirince açıldı..iki deri yapışmış birbirine..pomat verdi.kapanmasın sık sık bunu sürünn sevirip dedi..hala annendemsin canım? Buseciğim,senin yerinde olsam zaten hiç çıkamazdım işin içinden..sana maaşallah canım benim.. Evde çocuklarla vakit geçirmek tarifi olmayan güzel bir duygu..benim huzurum oğluma da yansıyor keyifli bir bebek..
|
|
anneolmakgüzel
-
Tüm gönderiler
:
378
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.03.2010 19:43:03
( #197 )
geçtiğimiz pazar gezmeye gittik mersine..deniz havası almak inanılmaz iyi geldi.biraz yorucu oldu ama değdi..burak alp puseti seviyor..onunla gezmek hoşuna gidiyor.çok zorluk çıkarmadı..br ara emzirmek için alışveriş merkezinin bakım odasına gittim..tesadüfe bakın ki burak la aynı gün doğmuş bir bebekle ve annesi ile karşılatık..bizimki tosuncuk kaldı onun yanında biraz:)çok sevimli bir bebekti demircik de
|
|
aslancik
-
Tüm gönderiler
:
41
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
14.03.2010 12:18:18
( #198 )
selam arkadaşlaistanbulda kardeşiin evindeyim ziyarete geldik foruma giremiyorum sık sık çocuklardan fırsat bulup nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım görüşm ek üzere
<mesaj tarafından düzenlendi aslancik on 16.03.2010 18:07:32>
|
|
Surpriz
-
Tüm gönderiler
:
995
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.03.2010 20:33:06
( #199 )
ooooo nerelerdesiniz Tembel bizim sayfamiz, gittigimden beri kimse yazmamis. Ben ancak toparlanabildim ve yazabiliyorum, Bodrum tatili hic iyi gecmedi, hava sartlari kotuydu, her yer tadilatta ve kapali, ustune lori evi cok yadirgadi uyku sorunu yasamak bir yana cok huysuzdu. Birde Daisy kizima kopek saldirdi... ilk gunler anlayamadik depresyona girdi sandik ama İzmire dondugumuzde veterinere goturduk hemen yuruyemez hale gelmisti, meger apse yapmis kirli kan zehirliyormus neredeyse operasyon gecirdi. Lorenzo hafif usuttu dondugumuzde doktor kontrolumuzde vardi neyseki sorun yaratmadan iyilesti, 2. rota asimizida olduk. ben dondukten sonra camasir ve utu ile bogustum 1 hafta kendime gelemedim. Bodrumda evde ki yorgunlugumdan daha fazla yoruldum ve uykusuz kaldim Tatil bir ise yaramadi:(((( simdi duzene girdik ama haftaya da istanbula geciyoruz umarim orada daha rahat edecegim. 1 hafta kalacagiz. Bu sefer daisyi goturmeyecegiz babam gelip bakacak. İlk kez bu kadar uzun sure ayri kalmis olacagim. Umarim terkettigimizi dusunmez cok hassas kizimiz. butun bunlar disinda hizla buyumekteyiz, bu aksam ilk kez kahkasini atti oglum nasil duygulandim gozlerim doldu. inanamadim esimi cagirdim onun yaninda da 2 ez daha yapti cok guzel bir duygu. havalar guzellesti hergun sahilde yuruyus yapiyoruz, evde oyunlar oynuyoruz. gelecek aydan itibarende ek besinlere gececegiz ve oglum icin yogurt makinasi ve blender arastirmasina girdim braun multiquick ve philips arasinda kaldim yogurt makinasinda ise sinbo dusunuyorum. arzum bebenin makinasini pek tavsiye etmiyorlar plastik kokusu oluyormus gerci sinbonunda kabi plastik ama kendin cam kap alip kullanabiliyormussun. bazi markalarinda eksi tadi oluyormus. siz ne onerebilirsiniz kullandiginiz urun var mi

|
|
Surpriz
-
Tüm gönderiler
:
995
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.03.2010 20:36:14
( #200 )
nihalcim penisinde kapanma yokmus cok sukur dr. kontrolunde bilgi aldim, sizde gezmelere baslamissiniz, puseti sevmesi iyi bizimki nedense kanguruyu daha cok seviyor hele pusette uyumak hic istemiyor. buse resimlerinize bakiyorum, sende aktif hayata devam etmektesin berna saduman listemizin baslari kayiplarda.... kimseler kalmamis
|
|