Herkese yeniden selamlar,
Bugun nasil yorucu bir gundu benim icin anlatamam. Herneyse. Uras oglusum masaallahi var 3 ayri asi olduk, 1 agizdan 2 si bacaktan, gunduz sanirim onun huzursuzlugu vardi, butun gun hic uyumadi gibi birsey. Aksam da sizdi kaldi, buda bana yaradi :))
Dr. istersem ek gidalarta aslayabilecegimi soyledi, ama ben israrla en azindan 6. ayin sonuna kadar su bile vermek istemiyorum, gerek te yok zaten masaallah sutum yetiyor. Boyumuz almis basini gitmis, kilomus derseniz keza :)) Allah;tan boy uzun da fazla tombalak durmuyor, zira kisa olsa yusyuvarlak birsey olurdu :))
Ben ise sporumu haftada 4 cikartiyorum :)) Hafta sonlari cumartesi ve pazar sabahlari da gidiyorum artik :) Yaza kadar incecik olurum sanirim, 3 haftada epey farketti diyemeyecegim , fakat basenlerimdeki fazlalik kayboldu :() AYnada o fazlaligi gormemek bile beni mutlu etmeye yetti acikcasi :)) Su selulit derdinde kurtulsam harika olacak, tabi o biraz zor. En azindan sikilasirim sanirim, cok yumusadi etim cunku :(
Burcu,
Denedinmi canim yogut yapmayi? Ben de baslarda tuturamiyordum yogurdumu, ama zaman icerisinde muhtesem yogurt mayalamayi ogrendim, harika yogurt yaparim :)) Nasil yaptigimi da su sekilde anlatayim. sutu oncelikle kaynatiyorum, sonra parmagimi yakmayacak isiya geldiginde bir yemek kasigi yogurdu bir kasenin icine aliyorum. Bu arada sut kaynarken tahta kasikla sutu karistiyorum ve kesinlikle metal kasik sokmuyorum sutun icine ! Kaseye aldigim yogurda tahta kasikla sut katip ayni sekilde tahta kasikla yogurdu ezip sute karisitiriyorum ve cok sasrsmadan iyice sarip sarmalayip petege dayiyorum ve geceden yaptiysam sabaha kadar kaya gibi yogurdum hazir. Benim yogurdum bicakla kesilecek kivamda olur hep, umarim seninkide oyle olur. Heee son olarak... Yogurdun mayalandiktan sonra yine sarsmadan dolaba koy ve 1 kac saat hic ellemeden beklet
Yagmur,
Yerim ben bu oglani :)) Masaallah boncugaaa, o ellerde ne var acaba. benimkide ayni o sekilde eller hep agizda :)) Cok seker coook kokla benim icin minigi... Demek sutun kesildi, cok uzuldum :( Almistir alacagini nasilsa, bunada sukur ...
Aysun,
Sizede gecmis olsun. Demek toparlanamiyor cocuklar, hava degisikligimi oldu? Kayseri disindamisin degilmisin kestiremedim :)) Ama hava degisimi olmussa sayet, cocuklari cok hirpaliyor :( Umarim kisa surede toparlanirlar. Burada Havalarin isinmasina daha cok var ne yazik ki :)) OYle ara ara isinir ama, daha cok soguklari yasariz :( Gecen hafta kar yagdi mesela, dun de -2 derece idi :(( Off biktim valla...
Bu arada Urasi emzirdim ve yatirdim, 1.5 saate tamamladim su mesaji :))Sabah 6 gibi uyaniyor benim sipaciklar :)) Nasil ayakta duruyorum, nasil yikilmiyorum bilmiyorum :)) Allah guc veriyor sanirim... Neyse gidip bir kac saat uyuyayyim, nasilsa gece boyu deliksiz uyuyamiyorum :) Uydugum kar kaliyor yanima... Oglen uykusu filanda yapamiyorum, biri yatiyor digeri kalkiyor, saka gibiler valla :))