Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ

Sayfayı değiştir: << < ..111213141516 > | Sayfayı gösteriyor 12 of 16, mesajlar 221 to 240 of 307
Yazar Mesaj
Surpriz

• Tüm gönderiler : 995
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Izmir - Goztepe
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 16.04.2010 15:09:56 ( #221 )
Buse masallah hemde  2  inci  demek, nasil  dayandin o gunlere :((( bizde daha birsey  yok....
Uras iyice  buyumus aryik abiside masallah  sana zorluk cikarmiyordur.

Biz gecen hafta sonu donduk :))) cok  guzel gecti yetmedi bile cogu  arkadasimizi goremedik  maalesef... Lorenzo usluydu  bana zorluk cikarmadigi gibi bol bol dinlendim  gezdim
ucaktada  herkese gulucukler  dagitti cok  rahat gecirdik.

geldik  karma  asilarimizdan olduk ertesi gunde  dr. kontrolune  gittik bu ay oglusum kilo alamamis gerci bende  hissettim mamaya yuklendim, sonuc olarak  ek besinlere basladik. yogurt, meyve  ve sebze  corbasi aksamlarida  7  tahilli mamadan takviye ediyorum  aralarda  emzirmeye devam, emzirme sonrasinda  gunde  2  defa da  devam mamasi veriyorum.
bakalim yogurt biraz zor yiyor ama alisir sanirim elmaya bayiliyoruz:) dun  ispanakli sebze yaptim  bugun  kerevizli ve  kerevizli  sebze  corbasina bayildi...
yemenin disinda oldukca  hareketliyiz  yatakda donup duruyoruz:) geceleri ustunu ortmek zorunda  kaliyorum uyku tulumuda  hic sevmiyor.
bu  hafta odasina  alistiracagim.

geldigimiz haftanin pazar  gunude yoga  bebeklerini gormeye gittik hepsi buyumus  dillenmis daha  guzel gecti, bebeklerimiz buyudukce bizde  rahatca  oturup sohbet  etmeye basladik.

cok  tembel bir sayfamiz var:))))

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 16.04.2010 15:20:02 ( #222 )
birde  yazdim mi  bilmiyorum ama biz mama sandalyesi ve yurutece  basladik, simdilik yurutecinde  pek  tutmuyorum  kisa surelerde  kaliyor. mama sandalyesine bayildi bende  rahat  ettim:)

anneolmakgüzel

• Tüm gönderiler : 378
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 17.04.2010 12:16:09 ( #223 )
Merhabalar,
Üşengeçlik ettiğimden sık yazanıyorum..kusuruma bakmayın..
Burcu ve Buse bebişlerinizin gelişimini facebook tan  takipedebiliyorum..İkisi de birer mucize anneleri..çok tatlılar..bakışlarında ve gülüşlerinde burak alpi görüyorum bazen:))
Burak Alpi her geçen gün hızla gelişiyor..çok meraklı..avutmakta güçlük çekiyorum..kucaktayken sağa sola ani hamleler yapıyor.bilgisayarı görmesin,çıldırıyor:)yere yatırdığımda yüzüstü dönüyor.ve çoğunlukla tekrar sırt üstü dönemiyor..o zaman çok sinirleniyor..
Ayaklarının üzerine çok basamıyor demiştim..zamanı gelince hepsini öğreniyormuş meğer.artık basabiliyor..hatta o ara bir fizik tedavi uzmanı ile görüşmüştüm..çok 7,5-8 aya kadar fazla bastırmamam gerektiğini,ortopedik yapıyı bozduğunu söyledi..
ek besine geçtik.. 2 haftadır dahadüzenli veriyorum..yoğurt,meyve,mama veriyorum..çorbaya bu hafta başlayacağım.
anneolmakgüzel

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 17.04.2010 12:23:02 ( #224 )
Buseciğim ilk incileriniz hayırlı olsun..mina da 13 aylıkken çıkarmıştı..ben bu yüzden pek beklemiyordum yakın zamanda diş...ama farklı olabiliyor demek ki..
bu arada Burak bir aydır emziğe alıştı..kurtarıcım oldu ne yalan söliimmm:))
pamukcuk

• Tüm gönderiler : 13
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 19.04.2010 09:41:16 ( #225 )
Surpriz

birde  yazdim mi  bilmiyorum ama biz mama sandalyesi ve yurutece  basladik, simdilik yurutecinde  pek  tutmuyorum  kisa surelerde  kaliyor. mama sandalyesine bayildi bende  rahat  ettim:)

Selam
Ben 2006 kasım annesiyim.  Burcu bebeğim küçükken doktoruna nezaman tam ve desteksiz oturtabilirim diye sorduğumda 7.aydan önce oturtma omugası daha tam güçlü olmaz, zorlamaya hiç gerek yok demişti. Akıl vermek değil amacım ama istersen sende bir doktoruna danış. Sevgilerimle..
Buse&Ayberk

• Tüm gönderiler : 582
  • Bölge: USA/ Chicago
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 19.04.2010 20:57:40 ( #226 )
Selam arkadaslar,

Burda yine 3-4 gundur havalar  serinledi. Bizde yeniden  eve tikilip kaldik.  Uras 3-4 gundur inanilmaz huysuzdu, hele  cuma gunu, esimin dogum gunuydu birde evde bir suru misafir, daha misafirler eve adim atti  Uras ciglik kiyamet  evi birbirine katti. Ve tum gece  bu aglamalarimiz bitmedi, ta ki misafirleri yolcu edene kadar.! Sanirim kuzucuk misafir istemedi evde  :)) Kime benzedi acaba, biz kari-koca olarak misafiride agirlamasinida cok severiz :))  Sonraki gunde  kahvaltiya davetliydik, ayni sekilde  orada cok huysuzdu. Gerci beyfendi uykusuz, ac veya alti kirliyse dunyayi zindan ediyor :)  3 elementimiz tamamsa (hihihi hava su ates  gibi oldu bunlar ) Keyfimizden gecilmez, tadindan da yenmez oluyor sipacik :))

Bu arada 2 defa kaza gecirdi kuzum, fakat cok sukur  hic bir zarar almadi. Bizim yatagin ortasinda yatarken  sen kosye kadar gel ve kendini  asagiya at :(  Bir gittim ki yerde yavrum, kabus  gibi ustume coktu resmen, surekli ya birsey olsaydi diye yedim bitirdim kendimi. Cumartesi gunu de  sporum vardi, spora giderken unuttum  esime soylemeye ve eve geldigimde duydum ki yine dusmus :((  Tabi buda benim hatam yine :(( neyseki yine birsey olmamis. Fakat artik daha daha temkinli  hareket ediyoruz. Ev tipi ana kucagindan bile atiyor kendini, o sebepten baglamadan koymak imkansiz, keza salincakta aynisi.

O sebepten en emniyetlisi yer oldu bize. Buyuk bir yer icin  oyun halisi aldim ( herkese tavsiye ederim IKEYA dan , inanilmaz memnun kaldim) onu yere seriyorum  ve ustune koyuyorum..  Su son donemlerde en memnun oldugu yer  orasi, uzerinde resmen geziyor :))  Biz 1-2 aya kalmaz tam olarak emekleriz gibi geliyor bana, daha simdiden emekleme posizyonuyla her yere surukluyor kendini, bazende done done gidiyor  (MASAALLAH)  :)) 

Buse&Ayberk

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 19.04.2010 21:12:08 ( #227 )
Burcu,

Masaallah loriye :))  Demek sizi hic uzmedi tatilde, uras uzermiydi acaba beni bilmiyorum, yazin tecrube edicez bakalim...  Demek kilo alamamis!  Anne sutu hala aliyormu? Uras'a ara ara ben corbalardan veriyorum (salcasiz ve sebzeli , tavuk sulu olanlari tercih ediyorum) Ama  hala tam olarak ek besinlere baslamadik. Hele su 6. ayimizi tam dolduralim ondan sonra baslicam....

Hatta  Ayberk bebekken filelerden almistim cok rahat etmistim, icine uzumleri, elmayi, armutu v.s. koyardim  o hem dislerini kasirdi, hem  cigneme refleksini gelistirirdi, hemde  taze taze meyvesini kendisi yerdi :))  Bakim  resim  koyayim sizlerde neden bahsettigimi anlayin, sidetle tavsiye ederim

Bu urun 6+ Aydan itibaren baslanila biliyor :)

Nihal'cigim,

Seni gormek ne guzel... Demek usengecliginden  dolayi seni goremiyoruz, ozleme kendini bu kadar.  Burak Alp te buyumustur, koysa face resimlerini annesi, gorelim yakisikliyi :))  Evet canim malesef  her cocuk farkli oluyormus, nasilki her hamilelik farkli oluyorsa :))  Ben tecrubeliydim guya  hamilelikte , dogumum baslamisti onu bile farkedemedim :))   Her cocugun gelisimi  farkli yonlerde hiz kazaniyor, bunuda etrafimdaki insanlarla tecrube ettim :))
<mesaj tarafından düzenlendi Buse&Ayberk on 19.04.2010 21:19:11>

Buse&Ayberk

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 19.04.2010 21:23:20 ( #228 )
pamukcuk

Selam
Ben 2006 kasım annesiyim.  Burcu bebeğim küçükken doktoruna nezaman tam ve desteksiz oturtabilirim diye sorduğumda 7.aydan önce oturtma omugası daha tam güçlü olmaz, zorlamaya hiç gerek yok demişti. Akıl vermek değil amacım ama istersen sende bir doktoruna danış. Sevgilerimle..

Selam Pamukcuk, hos geldin sayfamiza :))

Estafurullah! Bildigin seyi paylasmak ne zamandir akil vermek olmus ki , tesekkur ederim (kendi adima)... 

Fakat sunu  soylemek  isterim!

bebekleri zaten desteksiz olarak oturtma imkani biraz zor sanirim, bel kaslari ne zamanki guclenirse ancak o zaman kendi baslarina  rahatlikla oturabiliyorlar ve bel kaslari guclenmis bir cocugun oturmasinda herhangi bir sorun gorulmuyor. Benim buyuk oglum 5 aylikken kendiliginden  oturmaya basladi mesela :))  Simdilerde uras ta ayni sekilde  ev tipi anakucagina koydugumda yatar pozisyondan kendini cikartip kollariyla itikleyerek kendini dik oturtuyor :)) Ben de surekli kollarini  one cekep yatar pozisyona getiriyorum onu :)))

Burcu   dimdik oturtmuyor bildigim kadariyla, mama sandalyeleri arkaya dogru yatar pozisyona giriyor   :)) AYni marka oldugu icin  sandalyelerimiz bilgiliyim :)  Bende ara ara oturtuyorum cunku (abimizden firsat kaldikca) .  Bu biraz cocugun yapisiylada alakali bir durum ! Boy ve kilo faktoru cok onemli ve tabiki kaslarinin ne kadar guclu olduguda. Ornek vermek gerekirse; kafasini  hala tam olarak dik tutamayan veya uzun sure tutamayan bir bebegi oturtmaya calismak kadar yanlis birsey olmaz :))

Simdi sizin bebeklerinizle bizim bebeklerimizin arasi tam 1 yilmi ?

Buse&Ayberk

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 19.04.2010 21:31:05 ( #229 )
Ayhh Pamukcuk pardon yaaaa :)))

Hihihihi  2006 yazmissin, ben de 1 yilmi var simdi aralarinda diye soru yoneltmisim :))) Neyse gec artik o sorumu !!! :)))

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 20.04.2010 21:23:08 ( #230 )
ohh ben yazinca  herkes  cosmuş:))))

Busecim  her yazdiginda  uras icin  tahtalara vuruyorum:))) nazar degmesin kuzucuğuma:) dusmelere dikkat  artik  lorenzo da  cok hareketlendi emniyet kemersiz  bir yere birakamaz oldum.. neyseki  düsecek kadar ilerlemeleri daha başlamadi.

meyve filelerinden bende  almayi düsündüm hatta alacaktim sonraki aya erteledim:)

Nihalcim bende  seni  takip ediyorum  ama daha cok resim:)))) sizde  ek besinlere  merhaba demissiniz  nasil peki yiyor mu 

pamukcuk ilgine tesekkur ederim  ama mama sandalyesi araştırırken doktoruma da sordum tabiki her zaman dik tutmuyorum yatar pozisyonda genelde, yürüteç içinde  dediğim gibi kisa süreli kaliyor bununda  bir zararı yok doktorum mama sandalyesini onayladı.
ben ne  kadar yatar pozisyonda  tutsam da  kendisi kaldiriyor kendini
tabi bazi mama sandalyeleri bu ay için kullanişlı olmuyor bazen restorantlarda  bunun sıkıntısını yaşıyorum.

biz  iyiyiz hergün daha da geliştiğini  büyüdüğünü hissediyorum:)
oyun halisinda  tekmelediği  zaman müzik  çalan bir bölüm var pili bitmis :( bugün tekmeliyor ses gelmeyince kaldırıyor kendini bakıyor neden müzik yok diye:))) başlıyor daha cok tekmelemeye.... deli  oldu.
yoğurt ve meyve yemesini  seviyoruz, birtek  ıspanakli sebze corbasını beğenmedi  bende  vermiyorum  gerçi  mevsimide  bitti.
bugun odasini  ayirdim, şimdilik uyuyor. bakalim geceyi nasil  gecçireceğiz.

Buse  senin Tr seyahatin ne zaman olacak?

anneolmakgüzel

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 21.04.2010 10:32:31 ( #231 )
haklısınız daha çok foto çekmeliyim aslında..ya ben gerçekten hayatın hızına yetişemiyorum arkadaşlar:)
Burcu,burak alp in ek gıdalarla arası iyi şimdilik..bu hafta çorbalara da geçtik..
Buse,geçenlerde ana kucağında emniyet kemerini bağlamamıştım(pek bağlamıyordum)mutfakta koşuştururken sen aşağı in:))bir baktım burak alp yerde yüzüstü yatıyor..keyfi de yerinde..Allah Korumuş işte..yemek masasına falan kafasını vurabilirdi..bugün de rüyamda gördüm koltuktan yuvarlandığını:))
meyve emziği diye görmüştüm bu fileyi ben..Burak alpe alıyım o zaman ben de..

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 26.04.2010 16:01:28 ( #232 )
biraz yorucu  ama  bir  o kadar da  ley,ifli bir hafta sonu geçirdik.  Artık Çeşme sezonunu açtık.
cuma  günü  kitap fuarını gezdik  lorenzoya  İtalyanca  hikaye kitapları  aldım.
C.teside Çeşmeye gittik yaz geldi burada  şortlar  terlikler  giyilmeye başlandı.
bende  bugün son yazlıkları  çıkardım:))) geçen yaz hamiş olduğumdan birçok verilecek çıkmış oldu..

Lorenzo toparladi boyu uzadi artik yürüteçle daha fazla gezinmeye başladı. ek besinlerle de aramız iyi. hergün daha da  güzelleşiyor yeni  şeyler  öğrendiğini gösterir oldu:)))
Odasını ayırmam zor olmadı hemen uyum sağladı.  Geceleri 1  kez  kalkiyor 4  gibi  bende  otomatik uyaniyorum dun  gece  uyanmadi  hic 6  da  uyandı.
genelde  sabah 7  de  uyanıyor.

29 mayısta  Lorenzo'nun vaftizini yapmaya karar verdik,  bende  dünden beri hazırlıklara başladım. Davetiye hazırlayacağım liste çıkarıyorum, birde  vaftiz  sonrası  kilisenin bahçesinde  kutlama  yapacağız  onun içinde  menu düşünüyorum.

Anneler baston puset alacağım chicco ct06 bana göre gibi  birde  candy serisi var.  önereceğiniz  bir  model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum 4/5 kilo civarında  olmasını tercih ediyorum.

birşey daha soracağim, şimdi besinlere geçtik  üstü meyve ve  yemek lekesi oluyor ben toz sabun kullaniyordum maalesef çıkmıyor  siz  ne yapıyorsunuz bu  durumda.

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 26.04.2010 16:04:33 ( #233 )
Nihalcim geçmiş olsun ucuz atlatmışşınız  bende  çok  dikkat  etmeye başladım gözümüzün önünden ayirmamak gerek:)

meyve filelerinden ben daha almadim  henüz onu emecek  durumdan daha çok etrafa sürecek gibi:)))) biraz  daha zamanı var.

anneolmakgüzel

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 27.04.2010 12:18:58 ( #234 )
Saol Burcu, da bugün burak gene atladı ana kucağından:))atladı diyorum çünkü düşen çocuk sırt üstü düşer..bizim ki resmen yüzüstü gidiyor:)))
Şimdi diyeceksiniz ne rahatsın çocuk düşüyor işte niye bıraktın diye..inanın saniyeler içinde yaptı..hemen bırakıp alacaktım..bıraktım ve 10 saniye geçti mi bilmiyorum bizim ki poposuyla inebileceği noktaya inmiş,hooppp atladı:)
şu saatten sonra yanında dahi olsam asla kemersiz bırakmayacağım inşallah:))
biz fena halde gribe yakalandık  ailecek..burak alpe antibiyotik vermek durumunda kaldım..yeni toparlıyoruz..
hanımlar bizde bir de kabızlık sorunu var..ek gıdaya geçtik geçeli Burak 4-5 günde yapıyor..ilk günler sorun olmuyordu..ama en son kaka yaptığında çok zorlandı..çok ağladı..
Burcu tatil memleketinde yaşamanın keyfini çıkarıyorsunuz ne güzel..imreniyorum gerçekten..demek vaftiz töreni yapacaksınız..hadi hayırlısı olsun..kendine yine bir uğraş buldun yani..
sen puset konusunu bir araştır bakalım..ben de hazırca senin aldığın modelden alırım nasılsa:))Yaşadığım yerde iyi bişey bulma şansım yok napiimmm..ancak önerilecek bir modeli internetten sipariş edebiliyorum..
anneolmakgüzel

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.04.2010 09:16:16 ( #235 )
Arkadaşlar,
Burak Alp e park yatak siparişi vereceğim ama kafam karıştı,yardımcı olursanız sevinirim..
bir modele karar verdim..onun içine de yatak gerekiyormuş 6 aydan sonraki bebekler için..park yatak 120-80-78 ebatlarında..
içinin yatağı 120-70
                    130-70
                     120-80 ebatlarında..
buna göre en uygun olan iç yatağı 120-70 oluyor herhalde ama arada boşluklar kalırr..
sizler hangi park yatağı önerirsiniz?ve bu sorunu nasıl çözerim
serapss

• Tüm gönderiler : 129
  • Bölge: izmir
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.04.2010 11:52:19 ( #236 )
arkadaşlar merhaba,
aralık ocak şubat annlerinden ben serap belki hatırlarsınız,benim bebiş küçük doğmuştu 2600 kg 2 haftamızıda hastanede geçirmiştik,şimdi şükür iyiyiz ve 3.5 aylık olduk ve 6 kg yu geçtik :) ama mama ile :(
size danışmak istediğim birşey var dr umuz gelecek ay ek gıdaya başlarız demişti,ben hala mamayı biberonla yatar pozisyonda yediriyorum ek gıdaları sız nasıl yediriyorsunuz nerede oturuyor bebişler,mama sandalyemiz var ama daha bizim için çok erken,ben pusetine koyup oto ana kucağı var onda içirmeye başladım daha dik olsun diye...bir de ev tipi ana kucakları var koltuk olabilen onları öneriyormusunuz,burcucum sanırım sen almıştın başlarda resimlerini görmüştüm onu kullanıyormusunuz almayı düşünüyorum ben de...
sevgiler..
anneolmakgüzel

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.04.2010 12:41:57 ( #237 )
Serap merhaba,
mama sandalyesi için çok erken henüz.ev tipi ana kucakları gayet kullanışlı..Doğumundan bu yana kullanıyoruz..Sütün olmadığı için mi başladın mamaya?Ben de 5. ayından sonra başladım mamaya..günde bir öğün kaşık maması veriyorum..Biberon maması vermedim..Biberona alışırsa emmeyi bırakır diye korktum..

Buseciğim sen hala ek gıdaya geçmedin mi?Canım maaşallah diyorum sana ve Urasa.. o incecik halinle hala doyurabiliyorsun Urası..kilosu da yerinde maaşallah tekrar tekrar..
Burak hastalık döneminde  kilo kaybetti..bir de sanırım hareketli olması bunu hızlandırdı..
kızımın yürüteçini getirdik babaannemizin kilerinden..rezil bir durumda..rutubet kokmuş..yenisini almaya karar verdim..Alınacak ne kadar çok şey var:)
Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.04.2010 15:07:52 ( #238 )
Nihalcim çocukalr düşe kalka  büyüyecek:))) bizimkide  bir keresinde  yere kapaklanmıştı  gerçi benim hatamdi  ama allahtan birşey  olmadı. şimdi düşmelerine engel olsak birkaç ay sonra gene  düşme sorunu yaşayacağız.
puset  için hala araştırma yapiyorum  en hafif chicco 4.2  kilo  ve taşıma  çantası var omzuna  takıp çıkabiliyorsun :) şimdi  çeşme yollari vs..  derken elimdeki  zor  olacak bu yüzden bakiyorum. alayım deneyeyim sana  bilgi veririm, gerçi senin aldığında  kullanışlı gördüm mağazada. sen uzun süre kullanırsın bence. Biz  yerimizde  durmadığımıdan ihtiyaç oldu.

Canım hangi park yataktan  alacaksın, birde  park yatak  ara katı  mı kullanacaksın yoksa  aşağıya  mı koyacaksin.
ben kraft jenny  almıştım ve memnunum ama  birkaç ay  sonra  karyolaya geçeriz çünkü ara katını kullanıyorum daha çok hareketlendiğinde düşmesi an meselesi olacaktır, aşağıya alsam da  o  zaman benim eğilip kaldirmam gerek ve bu bana zor geldi ağırlaştıkça almak daha da zorlaşır.  karyola alınca  onu  sadece oyun parkı  olarak kullanmayı  düşünüyorum.

sen bunları iyi düşün alacağın ürün uzun kullanışlı  olmalı. İhtiyaçları  artmaya başladı, evde de  boşuna  kalabalık olmasın.
bizim ölçüler park  yatak : 65 x 125 x 84 cm , ytak ölçüsü : 60 x 120

yürüteç için chicco  dj  tavsiye ederim üst bari çıkıyor mam sandalyesine ve ya oyun oynadiği  yerede koyup oyalanıyor, Lorenzo çok seviyor onunla vakit geçirmeyi çok güsel müzikleri var.

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.04.2010 15:13:11 ( #239 )
Lorenzo da  kakasını düzenli yapamaz oldu  pürelere geçtiğimizden beri  2  günde  yapmaya başladı  bazen  3  gün oluyor bizde sorun yaşıyoruz. yavrum  ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor uykusunuda  alamaz oldu. neyseki  bugun yaptı  da  umarım  rahatlamıştır.
birde bizim gaz sorunumuz oluyor ufacık  gazı  mahvediyor, kakası için ben erik  suyu  vermeye başladım armut da işe yarıyor, gazımız  içinde rezeneye başladım bugun bakalım işe yarayacak mı papatya çayıda  vermiştim  ama etkisini göremedim.

Surpriz

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 28.04.2010 15:25:23 ( #240 )
serap  canim toparlanmanıza sevindim:) ben mama sandalyesinde  veriyorum  ama  dik  konuda değil ana  kucakları gibi  yatar pozisyonda  benim kullandiğim ana  kucaği çok kullanişlı mama da  yedirebilirsin altında  sabit  durması  için parçası  var  ve  yatar pozisyona  geliyor bende denedim rahatlıkla  yemisti yogurdunu.
sana  link vereyim
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=1024

sizin için mama sandalyesi çok erken tabi. biberon yerine enjektorle verebilirsin hatta joker mağazasında  satılıyor.
Agora ya da  alsancaktakinden alabilirsin hangisi sana daha kolay  geliyorsa.
ana  kucağınıda konak'taki mina  mağazasından almıştım, ellerinde  yoksa  bile 1 günde  getiriyorlar.

serap  çocuk  doktorunuz kim?

<mesaj tarafından düzenlendi Surpriz on 29.04.2010 10:32:41>

Sayfayı değiştir: << < ..111213141516 > | Sayfayı gösteriyor 12 of 16, mesajlar 221 to 240 of 307

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 22 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat