Burcu,
Masaallah loriye :)) Demek sizi hic uzmedi tatilde, uras uzermiydi acaba beni bilmiyorum, yazin tecrube edicez bakalim... Demek kilo alamamis! Anne sutu hala aliyormu? Uras'a ara ara ben corbalardan veriyorum (salcasiz ve sebzeli , tavuk sulu olanlari tercih ediyorum) Ama hala tam olarak ek besinlere baslamadik. Hele su 6. ayimizi tam dolduralim ondan sonra baslicam....
Hatta Ayberk bebekken filelerden almistim cok rahat etmistim, icine uzumleri, elmayi, armutu v.s. koyardim o hem dislerini kasirdi, hem cigneme refleksini gelistirirdi, hemde taze taze meyvesini kendisi yerdi :)) Bakim resim koyayim sizlerde neden bahsettigimi anlayin, sidetle tavsiye ederim
Bu urun 6+ Aydan itibaren baslanila biliyor :)
Nihal'cigim,
Seni gormek ne guzel... Demek usengecliginden dolayi seni goremiyoruz, ozleme kendini bu kadar. Burak Alp te buyumustur, koysa face resimlerini annesi, gorelim yakisikliyi :)) Evet canim malesef her cocuk farkli oluyormus, nasilki her hamilelik farkli oluyorsa :)) Ben tecrubeliydim guya hamilelikte , dogumum baslamisti onu bile farkedemedim :)) Her cocugun gelisimi farkli yonlerde hiz kazaniyor, bunuda etrafimdaki insanlarla tecrube ettim :))
<mesaj tarafından düzenlendi Buse&Ayberk on 19.04.2010 21:19:11>