Selam arkadaslar;
Oncelikle Kasim ayi dogumlu bebislerimizin 6. ayi kutlu olsun... :))
Biz yarin 6. ayimiza giriyoruz. Yari yas oldugu icinde yari yas birthdayi yapicaz, ayni zamanda da dis bugdayini aradan cikarticam. Yarin aksama 3 aile bizimle 4 aile toplanicaz. Ilk basta gunduz yapip kadinlar ve cocuklarlami yapsam diye dusundum ve sonradan o kadar kalabaliga gerek yok diyerek, hem aksam yemegine almak istiyordum bu 3 arkadasimi , bu vesile ile yemekli bir toplanti olmus olacak.
Bugunum zaten alisveriste gecti resmen. Yarina yetistiremem korkusuyla bugunden yaptim tatlilarimi, yemeklik bazi seylerimide hazirladim. Artik aksama kadar tum herseyimi halledirim Allah'in izniyle. Aksam gelirken de babamiz pastamizi alir ve gelir. Susleme olayina pek girmicem ama soyle happy birthday yazisi filan takarim herhalde, bir kacta sus ilistiri veririm sanirim koselere :))
Urastan haberler ise; uras artik desteksiz olarak kendi basina oturuyor (masaallah) . Hatta gecen gun cok komik bir sey oldu. Yataginin icine koymustum ve oturup kopegini kemirmekle mesguldu :)) Sonra bir ara baktim yuz ustu dusmus ve oylece debeleniyor, sonra salona gidip yanina geldigimde yine oturuyordu

Resmen sok oldum... Nasil becerdide yattigi yerden dogrulup oturdu inanmadim

Emekleme pozisyonunada uzun suredir gecmistik zaten, hatta hafiften emekliyoruz (kaplumbaga hizinda

) Artik bizleri taniyor. Hele agabeyine bayiliyor, aglarken agabeyi gorsun basiyor kahkahayi, zaten agabeyide agladigini gorunce hemen "okay okey" diyerek yanina kosuyor ve saklabanlik yapiyor

Burcu, lori biraz buyusun sen o zaman gor eglenceyi

Hatta benim videolarima bir ara goz at istersen, orada Ayber'in bizim eski kopusumuzle olan goruntuleri var... Fakat kedinnin-kopegin lorinin elinden cekecegi var haberin olsun. Bazen c=vicdan bile yapacaksin inan bana, cunku canini acittigini idrak edemeden oynuyorlar, kulagini, kuyrugunu kopartircasina cekiyorlar... Kaldiki bizimki tuysuzdu, birde sizinki tuylu asilacak resmenn

Demek kasiktan memnun kalmadin... Fakat resimden de belli rahatsiz bir kasik oldugu, umarim resmini koydugumdan bulabilirsin, gercekten ben cok memnunum.. Fileyi aldinizmi? Uras onda meyve yemeye bayiliyor :)) Puset icin gercekten guzel bir secenek, daha iyisini bulabilecegini zanetmiyorum :)))
Nihal'cigim, Kansizlik icin sabahlari ac karnina pekmez ver canim. Sen pekmez veriyordun biliyorum ama, yogurt ile verirsen amacina ulasamazsin, ne yogurttan vitamin alabilir nede pekmezden. Arka sayfada yazmistim sana bilmiyorum okudunmu (hic bir yorumun olmamis cunku) !! Hatta keciboynuzu pekmezini onermisti insanlar bana, bir defa bulmsutum buradaki Turk marketinden... Gerci bizde hic oyle bir sorun olmamisti (ayberkte) bu sefer dr. ozellikle dansayim bakalim ne diyecek...