Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ

Sayfayı değiştir: << < ..111213141516 | Sayfayı gösteriyor 16 of 16, mesajlar 301 to 307 of 307
Yazar Mesaj
sadumann

• Tüm gönderiler : 2
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 25.08.2010 18:00:23 ( #301 )
Merhaba arkadaşlar
uzun bir aradan sonra nihayet gelebildim sayfamıza....ama kimsecikler uğramıyor sanırım...Bebişler büyüdükçe ,onların peşinden koşuşturmaca arttı galiba...Maşşallah incilerimiz çıkıyor teker teker...
Emirhan da bu aralar diş çıkartıyor...Biz biraz geç kaldık diş çıkartma konusunda....
zaman ne kadar da çabuk geçiyor ...Doğuma gittim günü dün gibi hatırlıyorum (09.09.2009 )ve inşallah kısa bir süre sonra 1 yaşında olacak paşam....şimdiden telaş sardı ne yapacağım,nasıl yapacağım,ne alsam diye....ama hepsi çok tatlı telaşlar.....
Bizden şimdilik bu kadar....
öpüyorum küçük melekleri ve sizleri....
aslancik

• Tüm gönderiler : 41
  • Bölge: kayseri
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 31.08.2010 00:32:27 ( #302 )
merhaba arkadaşlar

uzun zamandır siteyi ziyaret edemedim  yaz oluşundanmı nedir sayfanın hızı iyice düşmüş ben istanbula taşındım ev ara yerleş derken ancak zaman ayırabildim
bebişler nasıl dilerim hepsi çok iyidir zehra 5. dişini çıkarmaya çalışıyor anne baba gibi sesler çıkarıyor (yada biz öyle yorumluyoruz)birde yuanık olduğu tüm zamanlar oyun istiyor haspam büyüdüde oyuna bile başladı zaman nesılda akıyor yaşına ne kaldıki şurda
Eklenen resim(ler)

DarkWing

• Tüm gönderiler : 79
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 31.08.2010 08:21:46 ( #303 )
ayyy yerim ben o güzel kızııı ne kadar büyümüş :)))) öp o güzel yanaklardan cnm benim için :)

Bora iyice ayakta durmaya başladı kıslar 2 gün öncede ilk defa ayakta durdu :)) bebişlere neler yediriyorsunuz kızlar
DarkWing

• Tüm gönderiler : 79
Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 06.09.2010 17:11:28 ( #304 )
kızlar nerelerdesiniz yaw :)) 6. dişinide çıkardı bora çok hızlı gitmio mu :S
aslancik

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 16.09.2010 21:10:58 ( #305 )
selam

nasılsınız kimsecikler yok yine çocuklar uyudu bir merhaba diyeyim diye girdim sayfaya ama yanlızım baksanıza

canım teşekkür ederim söz uyanınca öpeceğim yanaklarından gerçi resimde görülen yanaklar kalmadı kızımda  kilo alımı nerdeyse durdu 1,5 aydır dr takip edelim sizin yaşamınızdaki haraketlilik ve havaların sıcak oluşu etkilemiş olabilir düzeninizi kurunca bakalım dedi malum taşınma felan derken yeterince özenli olamadım sanırım ama boyu uzadı maşallah  o açıdan iyiyiz 4 tam çıkmış diş ve 1 de kabarıklığımız var ayrıca eni konu ayakta duruyor bir yere tutunarak emekliyor tutunarak yürümeye çelışıyor pek bir gayretteyiz bu günlerde artık koyduğum yerde bulmak mümkün değil emekleyerek her yere ulaşıyor evi ona göre düzenlemeye başladık bile kırılacak eşyalar sivri kenarlılar kaldırılmaya başlandı allahım her birimizin yavrusunu korusun inşallah
ayrıca büyük kızımda anasınıfına başladı artık yeni bir meşguliyetimiz daha var her gün okula götür almaya git anlayacağınız b ir dakika boş vaktim yok sizlerde ne var ne yok artık yazın rehavetini atınız üzerinizden hanımlar bakın sayfamız pek bir garip kalmış  arada sıradada olsa biz burdayız  bekleriz efendim

aslancik

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 16.09.2010 21:16:55 ( #306 )
hey  bebeklerimizin doğum günleri yaklaşıyor neler planlıyorsunuz büyük kızımın doğum günlerinde şimdiye kadar sevdiklerimiz hep yanımızda olmuştu bu yıl yanlızız ne yapacağım bilmiyorum ilk kez yanlız kutlayacağım çocuklarımın doğum günlerini

aslancik

Ynt:EYLÜL - EKİM - KASİM 2009 ANNELERİ VE BEBEKLERİ - 09.12.2010 21:03:35 ( #307 )
heyy nerdesiniz kimsenin yaacak bir seyi yokmu bebeler büyüyor yaslarını doldurdular ilk sözcükler ilk adımlar vayy her gun başka bir aksiyon ama annelerde tık yok kimse yazmıyor neden yaz bitti hanımlar  eve dönme zamanı hadi yazın azıcık bişeyler biz burdayız halen bekliyoruz efendim

Sayfayı değiştir: << < ..111213141516 | Sayfayı gösteriyor 16 of 16, mesajlar 301 to 307 of 307

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 22 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat