Selam arkadaslar,
Uuzun zamandir bir turlu ugrayamadim :( O kadar cok gelen giden oldu ki, birde ustune hazirliklar v.s. inanilmaz yogun gecirdim gunlerimi...
Dun hayirlisi ile mevludumuzu bitirdik, dusudugumden daha kalabalik oldu. Bir nevi bu mevlut benim icin de iyi oldu, zira parca parcaa uzunca bir sure daha misafir agirlamakla gececkti gunlerim, bu vesile ile toptan cikartmis olduk.
Uras kuzum inanilmaz buyudu ve agirlasti :) kuz gibiydi sut kuzum, simdi ciddi ciddi kolum agriyor :) Hatta dun arkadaslarim bile farkettiler ne kadar agirlasmis bir hafta diye (masaallah) ... Boyu derseniz ekstra uzadi, 2 hafta once olan kiyafetleri su anda kolundan bile gecmiyor

Nihal yazmis ustte ortalama ayda 3 cm diye , biz ortalamayi 2 haftalikken gecmisiz :)) Masaallah kuzum abisi gibi uzun boylu olacak sanirim :) Gaz sancilarimiz devam ediyor, rezene cayi vermeye devam ediyorum. Fakat sunu farekettim, uras yuz ustu yatmayi seviyor ( masaallah kuzum kenidine hakim zaten kafasini istedigi yone cevire biliyor, o yuzden de korkum yok) ve o vaziyette yattiginda gaz sancilari nasil oluyorsa azaliyor ve rahat uyuyor, ancak ne zamanki uyaniyor o duz cevirdigim anda basliyor kivranmaya :(
Gun icerisinde de ya memede uyumak istiyor ya da kucagimda gezdirirken uyuyor, hele kanguruya koyup evi filan supureyim onunla, bayiliyor resmen :)) Nasil huzurlu uyuyor anlatamam , temizligi seven bir cocuk olacak sanirim

Birde bizim gobek deligimi disarida :( Inanilmaz canim sIkiliyor, agladiginda orasi tamamiyla disariya cikiyor ve ust kismi mor :(2 hafta kontrolunde dr. normal demisti gecer filan demisti ama hic bir degisiklik yok, gecen gun aradim kontrole kadar dursun kontrolde tekrar bakariz dedi, hatta bir ismide vardi onun olmadi onerileri olacaktir sanirim...
Basina boyle birsey gelen varmi?
Onun haricinde bugun cocuklar icin Christmas partisi vardi, noal baba filan getiriyorlar, cocuklara turlu hediyler dagitiliyor, ayberk kuzusunu goturdum.. Tabi uras yine evdeydi ne yazik ki :( Parti sonrasinda da alisverise ciktik babamizida alip... Sonrasinda da apar topar eve geldik, terapistimiz gelecek diye, yarin ve sali gunude terapmiz var.
Sanirim bundan sonra daha rahat olucam gibi... Bu arada Uras'in uyku duzenini yavas yavas kuruyorum gibi, gerci cocuklar o kadar cok degisiyorlarki pek su zamanlarda rutin olusturmak kolay degil ama duzen kurmaya basladik sayirlir..