Herkese selamlar,
Biz cok sukur iyiyiz, kusmamiz son surat devam ediyor :( ... Onun haricinde meme askimizda biticek gibi gorunmuyor, memeyi sormustunuz MALESEF minik melegim meme ve emzik arasindaki farki daha dilini surer surmez farkediyor

ve booog yapip atiyor, zorlayincada resmen bana cemkiriyor

Bakalim yarin esim yanimdayken cikip degisik degisik emzikler alicam ve birde o sekilde denicez
Berna'cigim,
Yogurt icin bana gorede , bizim dr. larimiza gorede erkendi (!) ... Ben yogurt'a 7. ayin sonunda baslamistim... Ilk verdigim ek gidalar ise kavanoz mamasini tercih edip; havuc, bezelye, tatli patatesti , meyve olarak elma, muz, erik vermistim ... Fakat dikkat edecegin sey su olmali ! Verecegin ek gidalar karistirilmamis olmasi gerekiyor, mesela; sadece havuc, sadece bezelye gibi... Ben ozellikle kavanoz mamasini tercih etmistim, cunku o kivami yakalayamamaktan korkmustum, malum sadece yutma refleksleri var ve cok iyi ogutmek gerekiyor.... Bu arada yeni bebeginiz anali-babali buyusun insaallahh... Canim kusma konusuna gelince...Ayberk'cigim de oyle cok cektimki anlatamam, 14 ay puskurterek kustu ve mutemadiyen kusuyordu, yememk yedigi anda da kusuyordu yemedigi anda da dusun :( Surekli kusan bir bebekti, ne zamanki tam olarak ayaklandi ondan sonra gecti, fakat ben bir kez daha 14 ay ayni seyleri yasamak istemiyorum, o kadar zorki anlatamam, heleki normal ev yemeklerine basladiktan sonra dahada zorlasiyor olaylar, her yer salcali yemek lekesi oluyor elimde bez ve kova ile geziyordum, kimseye gidemiyordum gittigimiz yerlere kusari insanlarin evini batiririz diye :( Off offff cook zor valla
Burcu'cugum,
Sana brdan ayrica tesekkur ederim , ilgilenip beni bilgilendirdigin icin... Demek yeni kangurunuzdan memnunsunuz, cok memnun oldum, malum bunuda ben onerdim

Memnun kalmadim deseydin kendimi cok mahcup hisederdim :)) Fakat dedigim gibi herkes o markanin kangurularindan inanilmaz memnun.. Doktor konusunda da icine sinmesi en onemli nokta, sinmediyse ve seni cevaplariyla tatmin etmiyorsa hic bosuna zorlama, yol ver, umarim gonlune gore daha iyi bir doktir bulursunuz....
Aysun,
Aramiza hosgeldin... Sana oncelikle kendimi tanitayim; ben Buse USA/Chicago da yasiyorum, 2 tane oglum var...birinin ismi Ayberk, digerinin Uras ... Birisi 31 aylik , digeri dun 2 aylik oldu :)... Sizinle aramizda bir gun var :)) Aslinda benim dogum tarihim de 13 Kasim di

Ama 13. Cuma ya geliyordu ve ben o gun dogmasini hic istememistim ve 14 Kasim da bize ceeeeeee dedi oglusum :) Fakat 13 den yine kurtulamamis ve 13. cuma olmasada, 13. katta dogum yaptimmm

Asilarinizida kolaylikla atlatmissiniz, bakalim bizim asilar nasil olacak ve sorun olacakmi en onemlisi .... Umarim olmazz...
Neyse ben kactim opuldunuz....
PS: su ticker nereden yapistiriliyor, ben bulamadim da!?