Ugrayamadim , Hafta ici misafirlerim vardi hep, hazirlik vs ile gecti gunlerim. 2 cocuk, ev temizligi ve yaninda surekli ikramliklar.. Benim elim asla aza gitmez her defasinda en az 6 cesit hazirladim
nasil zorlandim anlatamam size... 3 gunden beri de disaridayiz , alisverislerdeydik,neyseki alisverislerimiz bitti..
Ayberk ve uras arasinda gidip geliyorum. Fakat en zoru 2 cocuk ile disariya cikmak, yoksa evin icinde hic birsey zor degil. Tabi biz birde 2li puset almamistik, 2 bebek arabasi oldukca zor oluyor, birini birimiz digerini birimiz kullaniyoruz , offf offf ! Tabi uras surekli pusette durmadigi icin, arada da kanguruda ustumde.. Neyseki bugun siparis ettik, hemde gonlume gore bir puset buldum sonunda, O kadar cok aradim ki gonlume gore, 2 li pusetler cunku cok hantallar ve kullanissiz oluyorlardi , cok mutluyum ve sabirsizlikla gelmesini bekliyorum... O zaman rahat rahat disariya cikabilecegiz...
Uras aksamlari oldukca gec uyuyor ve uyumak icinde surekli memede olmak istiyor... Tam uyudu diyorum yatagina koyuyorum 5 dakika gecmiyor uyaniyor, hooop silbastan :( En erken 11'de uyuyor , insaallah ileride duzene girecegiz... Gerci Ayberk te oyleydi o yuzden cokta dert etmiyorum, urasimla gecen dakikalar oyle guzel ki anlatilmaz, kikirik bir oglum var. Beni gorsun de gerisi onemli degil, yeterki beni gorsun ama, karsima koyuyorum oylece gozlerini ayirmadan beni saatlerce izleye biliyor melegim

onunla konusayim , onunla ilgileneyim bayiliyor, guldugum anda o da basliyor gulmeye agiz bir karis acik

Hele cikardigi sesler anlatilmaz bir enerji veriyor bana, sabahin 5 de gozlerimi acamazken bile sirf onun o muhtesem aguslari beni nasil ayiltiyor anlatamam, onun gulusu beni deli ediyor uyku muyku kalmiyor
Ayberk kusum ise; son derce hayatindan memnun... oyunlar, el becerileri, boyalar, kitaplar, arabalar v.s. derken geciyor gunlerimiz.. Bugun yeni bir ilk yapti oglum, tiren delisi oldugu icin, babamiza soyledim oglusu tirene binmeye goturdu Canim yavrum treni gorunceeee delirmisss :) Tren sonrasinda da ailecek ciktik, hava cok soguktu ama ona ragmen disrilardaydik, uras da alisyor buranin soguguna ...
Saat cok gec oldu ve sabahin korunde kalkicammm.. pusetin resmini ekleyip kaciyorumm...
Burcu'cugum mesaj icin sag ol sekerim :) Yarin geliyor ilaclarimiz, sanirim en gec carsamba elime gecer
<mesaj tarafından düzenlendi Buse&Ayberk on 01.02.2010 10:23:22>